- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #34.341
Bizde iyiyiz şekercim ogluşta iyi dünden beri çok uykusuzdum sagolsun bugün uyuttu sabah erkenciydik biraz oynayıp tekrar yattık şimdi kalktık.Canım sen bugünde iştemisin çalışıyormusun.
Bende taraftar olmasamda Aytencim dogru diyorsun bazen ayrı olmaları gerekiyor.
Aytencim çok öyle aman aman degil ama ne olursa olsun yinede borç güzelim eşimin kazancı yarıya inmedi çok şükür iyi işleri şuan iyi olmasada patron maaşını veriyor hatta bakıcı parasını bile veririm demiş bakalım hayırlısı. Ev kira güzelim zaten benim maaşım kredi,kira,kendi kredi kartıma gidiyor hiçbirşey anlamıyorum.
eee aslı o zaman evin herşeyini sen karşılıyosun gibi, şanslıymış eşin vallaa.
işteyim canımmmm:gitme:
Bizde iyiyiz şekercim ogluşta iyi dünden beri çok uykusuzdum sagolsun bugün uyuttu sabah erkenciydik biraz oynayıp tekrar yattık şimdi kalktık.Canım sen bugünde iştemisin çalışıyormusun.
Bende taraftar olmasamda Aytencim dogru diyorsun bazen ayrı olmaları gerekiyor.
Aytencim çok öyle aman aman degil ama ne olursa olsun yinede borç güzelim eşimin kazancı yarıya inmedi çok şükür iyi işleri şuan iyi olmasada patron maaşını veriyor hatta bakıcı parasını bile veririm demiş bakalım hayırlısı. Ev kira güzelim zaten benim maaşım kredi,kira,kendi kredi kartıma gidiyor hiçbirşey anlamıyorum.
eee aslı o zaman evin herşeyini sen karşılıyosun gibi, şanslıymış eşin vallaa.
işteyim canımmmm:gitme:
işte bazı sorunlarda ordan çıkıyorya güzelim mesela eşim bugün sabah 6da mı yattı bilmiyorum bugün bütün gün uyur gerisini sen düşün sinir olmayayım da ne yapayım ama artık düşünmüyorum. Allah var gece bana sahur hazırladı sagolsun.
Ayşe hoşgeldin canım.
ikinci gebeliklerde daha erken hissedelilebilirmiş bağırsak hareketi olmadığına eminim. sadece tatlı yediğimde sağ tarafıma yattığımda oluyo çünki kızımda hep o şekilde hareket ederdi.
betülcüm eşimle biz de ok izleriz.hele kıvanç doğmadan öne neredeyse hergün izlerdik.bana nasıl filmlerden hoşlandığını söle.sana güzel film isimleri tavsiye edeyim..büyük allhım sana koçişinle tekrar film seyredecek günleri tez zamnda nasip eylesin.
canım ben bir kaç film yazayım belki içinde izlemiş oldukların çoktur ama ben genede yazayım...
okuyucu,
soğuk dağ
kemik koleksiyoncusu
gifted hands the ben carson story 1
adaptasion
ii akşamlar herkesezemuszemus
IYı aksamlar hayatım... opuyorumnanaktan
Charm sen asker eşimisin sruorum ama alttaki yazıyı okudumdaCADIARZU
Evet canım....
Bu arada adım betul canım.. senın de secrın sanırım ?
secrin 2 ..ye hamileyim kızım olacak demişsin allah tamamına erdirsin :ecrin_bebek: :CüvCüv:
canım benim adımda sibel 2. hamileyim kız olucak inş.benm baş harfimle kızımada ecrin ismini koymayı düşünüorum artık o kadar cok nick varki bende böyle birleştrdim.ALLAH eşine hayırlı teskereler nasip etsin tez günde sag saglim kavuşursunuz inş.memnun oldumŞeniz
Bak ben şimdi resimleri ekleyeceğim nasıl emeklediler anlarsınResımlerı merakla beklıyorum.... :)
istinye parkın orman cafesıne gıttınız demek.. guzeldır orası.. ama cocuklar nasıl yerde emekledı onu anlamadım ? :)
kızlar buluşmamaıız oldu.ben duygu ve gülüm..çok güzeldi..gül eve gelince resimleri bekli
yoz heee...bak dedim sana benim çirkin çıkmış resimlerimi koyarsan vuruim seni bi daki buluşmada ona göre.bu bir tehdirttir.çok eğlenceli idi.ege ve benim tembel tenekeler yürüyemezken ayçoşum pıtır pıtır yürüyordu..çok tatlı ya maşşlh..kıvançla ege de yerlerde emeklediler.çok güzel ormanlık bir yerdi..yani öle bir hava yaratmışlar.timsahlar filler ayılar vb. hayvanlar ve ağaçlar arasında .balta girmemiş ormanlardaydık..gül bizi ormana çağırmış meğerse..oradaki çalışanlar ve müşteriler bizimkilere hayran kaldılar.çok tatlı görünüyorlardı 3 de..ayça benim oğlanın keşltoşuna vurup duruyordu.herhalde kızz sizi gül kavun karpuz seçerken görmüş sizi..benim oğlanı kabak kavun sandı herhal.iyi mi diye bakıyordu.kızlar ayça elden gitti.2 oğlanın arasında ne yapacağını şaşırdı.daha sonra yaşadıklarımızı yazarım.şimdi kıvançı uyutup film setredecem.benim tel. de resimler var.gecenin ilerleyen saatlerinde yada yarın koyarım..
bizim kocişlerde ( gülün ve benim ) birlikte gezip dolaştılar..gariblerim bizi beklediler..bekleyecekler tabii..gül gibi karıları bulmuşlarrr..lülülülülülü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?