Doğum yapmış olan anneler buraya....

ikinci gebeliklerde daha erken hissedelilebilirmiş bağırsak hareketi olmadığına eminim. sadece tatlı yediğimde sağ tarafıma yattığımda oluyo çünki kızımda hep o şekilde hareket ederdi.

İlk defa hamile kalan anne adayları çoğu zaman bebek hareketlerini 20. hafta civarında hissederler. İkinci hamilelikten itibaren genellikle 16. haftadan itibaren bebek hareketleri hissedilir. Genellikle bunlardan önce hissedildiği zannedilen hareketler bağırsak veya gaz hareketlerinden kaynaklanır.En erken 14.haftada hissedilebilir.daha önceki haftalarda hissedilmesi tıbben mümkün değildir,hareketleri sadece ultrasondan gözlenebilir. çünkü,henüz rahim duvarına vuracak kadar büyük ve güçlü değildir.a.s.
ALINTIDIR

Selamlar,
Dısardan geldık... ıftara yarım saat kaldı burda..
bakınıyom bende.. herkesler ıyıdır ıns.... bıraz sessız yıne burii...

Canım bazı fantastık fılmlerden hoslanmaya bılıyorum ama onun dısında fılm tarzım genıstır kalıtelı olan her fılmı ızlerım... sen yaz bana..

Amıın o agzın dılın dert gormesın arkadasım, INSALLAHH...

canım ben bir kaç film yazayım belki içinde izlemiş oldukların çoktur ama ben genede yazayım...

okuyucu,
soğuk dağ
kemik koleksiyoncusu
gifted hands the ben carson story 1
adaptasion

bu ucunu ızlemedım tamam bakayım bunlara... saol balımm... Şeniz

selam millet biz ma aile ortanca kardeşimdeyiz iftar için .
sizede hayırlı iftarlar kendinize iyi bakın ben pazartesi akşama eve dönücem görüşürükk

ıyi Akşamlar...
Hepiniz iyisinizdir inş?
ıftarda eşimin arkadaşları vardı şimdi fuara gittiler.Birazdan kızımı uyutacağım.Bir aralar uyku problemi vardı ama çok şükür rayına girdi.Özellikle de bi yere gidip geldiğimizde düzenini oturtmak bir müddet alıyor.

kızlar buluşmamaıız oldu.ben duygu ve gülüm..çok güzeldi..gül eve gelince resimleri bekli
yoz heee...bak dedim sana benim çirkin çıkmış resimlerimi koyarsan vuruim seni bi daki buluşmada ona göre.bu bir tehdirttir.çok eğlenceli idi.ege ve benim tembel tenekeler yürüyemezken ayçoşum pıtır pıtır yürüyordu..çok tatlı ya maşşlh..kıvançla ege de yerlerde emeklediler.çok güzel ormanlık bir yerdi..yani öle bir hava yaratmışlar.timsahlar filler ayılar vb. hayvanlar ve ağaçlar arasında .balta girmemiş ormanlardaydık..gül bizi ormana çağırmış meğerse..oradaki çalışanlar ve müşteriler bizimkilere hayran kaldılar.çok tatlı görünüyorlardı 3 de..ayça benim oğlanın keşltoşuna vurup duruyordu.herhalde kızz sizi gül kavun karpuz seçerken görmüş sizi..benim oğlanı kabak kavun sandı herhal.iyi mi diye bakıyordu.kızlar ayça elden gitti.2 oğlanın arasında ne yapacağını şaşırdı.daha sonra yaşadıklarımızı yazarım.şimdi kıvançı uyutup film setredecem.benim tel. de resimler var.gecenin ilerleyen saatlerinde yada yarın koyarım..

bizim kocişlerde ( gülün ve benim ) birlikte gezip dolaştılar..gariblerim bizi beklediler..bekleyecekler tabii..gül gibi karıları bulmuşlarrr..lülülülülülü

Son düzenleme:
Maşallah size ya ne güzel.Seni ayrıca tebrik ediyorum Canan.Ne yaptın ettin ta ordan oraya gittin.
Resimleri yüklerseniz çooook seviniriz.

Resımlerı merakla beklıyorum.... :)

istinye parkın orman cafesıne gıttınız demek.. guzeldır orası.. ama cocuklar nasıl yerde emekledı onu anlamadım ? :)

Evet canım....

Bu arada adım betul canım.. senın de secrın sanırım ?

canım benim adımda sibel 2. hamileyim kız olucak inş.benm baş harfimle kızımada ecrin ismini koymayı düşünüorum artık o kadar cok nick varki bende böyle birleştrdim.ALLAH eşine hayırlı teskereler nasip etsin tez günde sag saglim kavuşursunuz inş.memnun oldumŞeniz

Bende memnun oldum canım.. saglıkla kavus ıns ecrıne...

Amıın canım amınn cok saol....

Resımlerı merakla beklıyorum.... :)

istinye parkın orman cafesıne gıttınız demek.. guzeldır orası.. ama cocuklar nasıl yerde emekledı onu anlamadım ? :)
Bak ben şimdi resimleri ekleyeceğim nasıl emeklediler anlarsın
Cananla Duygu dayandılar dayandılar sonunda attılar oğlanları yere amannn ortalık şenlendi garsonlar,çalışanlar herkes fotoğraf mak. aldı koştu valla çok tatlılardı yaaa
Egenin çoraplar kapkara oldu sürünmektenkaydirigubbakcemile2

Canoooşşşş Çok sağol guzuuum geldiğin için.Azimli karı seni selleri,felaketleri aştı hepimizden çnce geldi oraya valla taktir ettim,kocasınıda kendini de zaten çok efendi birine benziyor Allah bozmasın.Harika bir buluşmaydı kızlar çok eğlendik ortam zaten çocuk doluydu,doğum günü partileri vardı bizim bıdışlarda keyif aldı sağa sola bakınıp sıkılmadılar hiiiçççç ayy kel oğlanlar aklıma geldikçe gülüyorum hallerine.opuyorumnanaktan
[

Son düzenleme:
[]

Ayçanın bebeğiyle oynarken Eguşş

Bi de winx buldular çekildilerkaydirigubbakcemile5
[

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…