Doğum yapmış olan anneler buraya....

Yakalarsammmmm muahhhhkaydirigubbakcemile3
Ayça taktı kafayı Kıvança valla kızı alamadık çocuğun üstünden e kel felan karizmatik çocuk hani

Son düzenleme:
Kızlar cok guzel yapmıssınız gercekten... fotolarda harıka... :hooray: gul sen zayıflamısın sankı bıraz ? akannehir canan kılo almısın heralde eccuk ?lülülülülülü duygu da formunda :)) sengözlerimebaksanab

Yere saldınız demek hee anam sunlara bakk........
delikafadulden

Benden bu kadar arkadaşlarrrr yarın silerim resimleri
burda olmayanlar da baksınlarda bu arada bazı resimlerde kızım şortlu niye???
Kıvanç bey kocaa bi bardak ice teayi Ayça masada otururrken devirdi de benimkin üstü başı battı
gene çamaşır çıktı Canannnn gel yıka kız çabbuuk ama ben maksadı anladııım ben değiştirirken kızımın totosuna bakmak için döktü Kıvanç kessiiin...
delikafadulden

Son düzenleme:
Biraz zayıfladım Betül ama ramazan bana yaramıyor gene alıyorum yazın verdiğimi
Canan biraz almış evet kendi de dedi valla,Duyguyu bilmiyom önceki halini ama hoooşşş baluk gibi kadındı valli billii
şakkıdı

Canan sende koy madem.... hıc bı bulusma fotosu bu kadar rahat bakılmamıstı.. mınnacık mınnacık ıkı uc dene... :umursamaz:

soyle koyun eferın genıs genıs ne oldugunu gorek :))
naniknanik

Koydum kız daha ne koyayım diğerleri bunların benzerleri zaten
en güzellerden seçip koduum al hadi al iki tane daha senin için o kadar selleri aştın geldin

Güzel çıktıklarında seçtim bak ona göre

Son düzenleme:
Canan sende koy madem.... hıc bı bulusma fotosu bu kadar rahat bakılmamıstı.. mınnacık mınnacık ıkı uc dene... :umursamaz:

soyle koyun eferın genıs genıs ne oldugunu gorek :))
naniknanik
Bi dahakine sen de gel de canııım daha da renkli olsun fotolar,
niye teşrif etmedin bugün bakiiim
klava:klava:

ortam karanlık olduğu için benimkiler çep.tel. den pek iyi değil..betülcüm bu arada kıvanç ın tabii üstü başı kapkara oldu.eve geldim.hemen banyayo..ne yapalım çocuklar kaç saat arabalarında ya da kucakta durmaktan sıkıldılar..mızmızlandılar son zamnlarda.biz de yerlere pismiş değilmiş aldırmadan bırakıvardik.amaanın çoştular..çok güzeldi ama onların haller..gülmekten öldük..çok tatlıydılar ya..
bu arada resim yükleyecem de imagishack ta iki saattir yüklemiyor.bekliyom..onları da koyacam..gülüm sendeki fotoları kaydettim bilgisayara.benim güzel çıkmışlardan daha varısa koyuver be gülüm..hadi be..birkaç kötü foto koymuşssun emme bidaha olmasın hee..lmaz:

Bi dahakine sen de gel de canııım daha da renkli olsun fotolar,
niye teşrif etmedin bugün bakiiim
klava:klava:

şaka dıyon herhal..... :bbo:

buradan oraya gelmek epey zorlu olurdu.... Amasyadayım ben bacııı.... akannehir

yalnız gecen aklıma geldıde esım geldıkten sonra belkı onu ıkna edebılırım bır bulusma olursa.... :asigim:

Kız koyduk ya beeeeekaydirigubbakcemile
onlara bak işte yarın Duygu da atar
imageshack uyuzladı valla ben de sinir oldum.

Amanıııın pardon o zamaaannnn ben bilmiyodum vallaaa
Bii dahakine o zaman sizin o tarafta buluşuruz bu sefer
opuyorumnanaktan

İİ geceler kızlar..
Ne güzel buluşmuşsunuz fotolar çok güzel hepiniz harika gözüküyorsunuz..
Yaramazlarda çok tatlıı çıkmışlar Maşallah hepsine..Akşam buluşulmuş anladığım kadarıylaa...Canan kaçta evde oldun sen yaa merak ettim?

Amanıııın pardon o zamaaannnn ben bilmiyodum vallaaa
Bii dahakine o zaman sizin o tarafta buluşuruz bu sefer
opuyorumnanaktan

GÜL,CANANN resimler süper çıkmış hepiniz harikasınız minik kuzularda öyle valla ne yalan söyleyeyim Fikriyeninde dedigi gibi kıskandıracak kadar var resimleriniz hepinizde formundasınız şekerler.
Gül canım bencede dedigin gibi bir dahaki sefere hatta havalar sogumadan kış gelmeden ben burda bir buluşma istiyorum hatta gelebilirseniz bende bir buluşma yapsak ne güzel olur aslında. kaydirigubbakcemile5
Resimlerin hepsine kuzulara ve sizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…