- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #34.381
eksik olma canancım..şu doğungününü istediğim gibi becerebilene kadar ben saç yolma,kısmi ekzama,aralıklı bulimia nöbetleri,sigara yeme vs.gibi septik bi halllerde olduğumdan giremıyorum..aslıcım saolsun dedide oylegirdim baktım..valla azkilo süper olmuş canan..daha alma bence ama :)sanada gelicem işallah..aklımda:)sevgiler...
İİ geceler kızlar..
Ne güzel buluşmuşsunuz fotolar çok güzel hepiniz harika gözüküyorsunuz..
Yaramazlarda çok tatlıı çıkmışlar Maşallah hepsine..Akşam buluşulmuş anladığım kadarıylaa...Canan kaçta evde oldun sen yaa merak ettim?
Tünaydınnn.
Gül canım kilondan,bronz teninde süper, Canancım seninde herşey yerli yerinde resimlerin hepsinde güzelsin şekerim.
Duygucum sende öylesin kilo aldım diyorsun ama bence süpersinn.
Minik kuzuların hepsine maşallah.
Herkese güzel bir pazar günü diliyorum.
Tünaydın kızlar ben memleketime çok şükür döndüm..Çok keyifli bir istanbul gezisi yaptık KK den tanışmayı çok istediğim arkadaşlarımla tanıştım..Aslında herkesi görmeyi çok isterdim ama kısmet değilmiş inşallah bir dahakine...
Gül ve Canan geldiğiniz için çok teşekkür ederim..Resimlerdende gördüğünüz gibi çok keyifli saatler geçirdik...Çok içten ve sıcaktı Gül de Canan da...Ayça ve kıvanç zaten şekerpare yemede yanında yat ikisininde 41 kere maşallah..
Gelelim kötü habere her tatil dönüşünden sonra olduğu gibi Ege ateşlendi..Zaten normalde bebek görünce deliren oğlum dün bana yapıştı keyifsizdi..Akşamına daha uçağa binmeden ateşimiz 38.5 İzmire geldiğimz sıralarda 39.8 e dayandı..
İşin kötüsü bugün doğum günü kutlaması var ve bunun için pasta yer herşey hazır,parası ödendiŞuan uyuyor..Allahtan iştahı yerinde..Nasıl bir gün geçircez bilemiyorum ama şu günü hayırlısıyla atlatayım başka bir şey istemiyorum...
Görüşmek üzere...
Tabı tabıı...... lülülülülülükız betül 3 ümüzün başka resmi yoktu..mecruben koydum.zaten resmi ben çektğimden eğüç bügüç çıkmıştım.ama arkadaşlarım güzel çıktığından kendimi feda ettim..yanee..lülülülülülüdelikafadulden
Tünaydın kızlar ben memleketime çok şükür döndüm..Çok keyifli bir istanbul gezisi yaptık KK den tanışmayı çok istediğim arkadaşlarımla tanıştım..Aslında herkesi görmeyi çok isterdim ama kısmet değilmiş inşallah bir dahakine...
Gül ve Canan geldiğiniz için çok teşekkür ederim..Resimlerdende gördüğünüz gibi çok keyifli saatler geçirdik...Çok içten ve sıcaktı Gül de Canan da...Ayça ve kıvanç zaten şekerpare yemede yanında yat ikisininde 41 kere maşallah..
Gelelim kötü habere her tatil dönüşünden sonra olduğu gibi Ege ateşlendi..Zaten normalde bebek görünce deliren oğlum dün bana yapıştı keyifsizdi..Akşamına daha uçağa binmeden ateşimiz 38.5 ızmire geldiğimz sıralarda 39.8 e dayandı..
ışin kötüsü bugün doğum günü kutlaması var ve bunun için pasta yer herşey hazır,parası ödendiŞuan uyuyor..Allahtan iştahı yerinde..Nasıl bir gün geçircez bilemiyorum ama şu günü hayırlısıyla atlatayım başka bir şey istemiyorum...
Görüşmek üzere...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?