Doğum yapmış olan anneler buraya....

umutçum ya naber nasılsın.umarım kötü birşey yoktur.kaç gündür arıyacam bir türlü olmuyor.gece aklıma geliyor.geç oldu diye arayamıyorum.uzaksın buralar bu aralar umarım bişeyik yoktur..özledik senii..

ula fıstık karılar buluştunuz demek:)helalossun sizebe...sel yel demediniz..bendenızın pssikolocikdeli durumları oldugundan hiç gelebilcek haldedeildim..ama kafeyıde cok tuttum..süper biyere benzıyo..canancıma kilo yakışmış..gül aman alma..süper olmuşun anacım..bronztende onnumara..duygucumun güzelliğine diyecek bişi yok zaten.kadın artı kadın işte:)kıvançta eguşta bi adam olmuşlar..ama manolyanın yanında yaya kalmışlar:)güzellik fışkırıyo hepinizden..içimaçıldı sayenizde..hepinizi sevgiyle öpüyorum..ismetin doğumgününü atlatınca düzelirim dönerim yeniden aranıza..elimdedeil işte kafaya takıyom bazışeyleri..haydini allaha emanet..

kız betül 3 ümüzün başka resmi yoktu..mecruben koydum.zaten resmi ben çektğimden eğüç bügüç çıkmıştım.ama arkadaşlarım güzel çıktığından kendimi feda ettim..yanee..lülülülülülüdelikafadulden

eksik olma canancım..şu doğungününü istediğim gibi becerebilene kadar ben saç yolma,kısmi ekzama,aralıklı bulimia nöbetleri,sigara yeme vs.gibi septik bi halllerde olduğumdan giremıyorum..aslıcım saolsun dedide oylegirdim baktım..valla azkilo süper olmuş canan..daha alma bence ama :)sanada gelicem işallah..aklımda:)sevgiler...

hadii canım ya topla kendini..şu kısacık hayatta hiç birşeyi takmaya değmez..ömür kısa..ben daha doğum günü ile ilgili hiiç plan yapmadım..eğer yapmaya kalksam sıyırırım..olucağına varır.bayramdan sonraya erteledim zatii..15 inde ailecek formaliteden kutlayacam zatii..:teselli::teselli:

bu nereye gidiiii yaaaa...yaramaz şey nolcek..şurda bizmle uslu uslu dursana.
seçmece bu karpuzlarr seçmece..anaammm en güzeli buymuş.tatlı bu galiba )))
dur yavriiimm kaçma..daha karpuz kesecektik..)))
ne buluyorsun ya şu kel kafa da..benim gözlerim yeter be güzelim..düş artık şu çocuğun yakasından..birazda benim peşime gel yawww..gamyoncuiremsu

Son düzenleme:
kızlar ya bayıldım resimlere çok güzelsiniz hepiniz de bebeklere zaten diyecek söz bulamıyorum o kadar şirinler ki
çok özendim şimdi valla ya uzaklarda olunca ancak bakabiliyoruz böyle neyseki resimleri büyük koymuşunuz da bu sefer güzelce bakabildim

kızlar harikasınız çok güzel çıkmışsınız resimler çok net sanki ordaymışım gibim oldum yaw sizin adınıza çok sevindim hepiniz çok güzelsiniz ama kıvanç ayça ve ege daha güzel

yok canım gündüz buluştuk ta bu orman kafe karanlık kasvetli bir yer.içerde şimşekler çakıyor.bizimkile korkuyor..ege ağladı korktu seslerden.benimki de önce korktu dudakları falan büzdü ama sonra alıştı..ben 7 ye doğru evdeydim.
ama güzel ilginç bir yer..tam ormanda gibi hissettim kendimi..ama amazon ormanları..))):1ninca:

Umutcum seni aradaım ama bende eski numaran var sanırım ulaşamadım canısı...
Doğum gününü olayını çok takmamak lazım yaa,biz ilk doğum günü deyip çok abartıyoruz ama minnoşların olup bitenden haberi bile olmuyor inan ben evde komşuları çağırdım hani bir iki çocuk olsun diye koftiden bi kutlama yaptım es geçmemek lazım tamam da abartacak da bişey yok onlara her pasta doğum günü pastası zaten,bayramda illaki ailecek toplaşılacak o zaman da bi pasta kesi veriririz nolcek yani....

Kızlar kafe orman temalı bir yerdi zaten adı üstnde rain forest cafe yağmur ormanları şimşek çakıp gök gürlüyordu sanki dışarıda hava farklıymış gibi,kaydirigubbakcemile3maymunlar,kocaman filler,yapraklar,ağaçlar,kelebekler vardı heryerde ben oraya ne zaman gitsem tam çocukların mekanı burda KK buluşması ne güzel olur diye içimden geçiriyordum valla isteğim gerçek oldu ne diyeyim gelenler de gelemeyip iç geçirip samimi yorum yapanlarda sağolsunlar inşallah bir daha ki buluşmaya çok çok bebekle daha çok çok eğleniriz.

Tünaydınnn.
Gül canım kilondan,bronz teninde süper, Canancım seninde herşey yerli yerinde resimlerin hepsinde güzelsin şekerim.
Duygucum sende öylesin kilo aldım diyorsun ama bence süpersinn.
Minik kuzuların hepsine maşallah.
Herkese güzel bir pazar günü diliyorum.

kızzz duygu naber

gittinmi izmire..egenin buğün mü doğum günü..hazırlıklar nasıl gidiyor.senin resimlerden de ekleyevier be hacii..)) öptüm

Tünaydın kızlar ben memleketime çok şükür döndüm..Çok keyifli bir istanbul gezisi yaptık KK den tanışmayı çok istediğim arkadaşlarımla tanıştım..Aslında herkesi görmeyi çok isterdim ama kısmet değilmiş inşallah bir dahakine...
Gül ve Canan geldiğiniz için çok teşekkür ederim..Resimlerdende gördüğünüz gibi çok keyifli saatler geçirdik...Çok içten ve sıcaktı Gül de Canan da...Ayça ve kıvanç zaten şekerpare yemede yanında yat ikisininde 41 kere maşallah..
Gelelim kötü habere her tatil dönüşünden sonra olduğu gibi Ege ateşlendi..Zaten normalde bebek görünce deliren oğlum dün bana yapıştı keyifsizdi..Akşamına daha uçağa binmeden ateşimiz 38.5 ızmire geldiğimz sıralarda 39.8 e dayandı..
ışin kötüsü bugün doğum günü kutlaması var ve bunun için pasta yer herşey hazır,parası ödendiŞuan uyuyor..Allahtan iştahı yerinde..Nasıl bir gün geçircez bilemiyorum ama şu günü hayırlısıyla atlatayım başka bir şey istemiyorum...
Görüşmek üzere...

saol şekercim..ah keşkem keşkem keşkem sende gelebilsydin keşkem..valla ne yalan söyleyeyim daha bu siteye yeni takılmaya başlamışken aramızdan bazıları hamileydik ozamn buluşalım falan demişti.bana o zamn çok saçma gelmişti.amaaann ne gitcem demiştim.tabii ozamnlar doğru dürüst tanımıyosdum sizleri..ben arkdaşlarıma buluşacağımızı söledim de bıyık altından gülüyorlar.internetten arkadaşmı olurmuymuş falan diye onlara saçma geliyor..ama artık cidden biz burda bir aile gibi olduk..buluşmada da hiç yabancılık çekmedik..sanki yıllarca arkadaşmısız gibiydik.eşler bile kaynaştılar..))) işte bu hçç aklıma gelmezdi.))))..gülcüm eşinle bu tarflara da beklerim birlikte..gelin yemeğimi yiyin çayımı için.büyükçekmece sahilde gezdireyim sizi..ŞenizŞeniz

ah canım yaaa..geçmiş olsun mavişe..şu ateş meselesine çok canım sıkılır benim..biranönce normalae döner ya egemiz..doğum gününü kutluyom egeciğin..öpüyorum yanaklarından..alnına bez koy kızz duygu uyrkene..

Canan aynen canım int. arkadaşlarla buluştum deyince herkeye garip geliyor ama
inan 10 yıllık arkadaş gibi olmuşuz burda ee hergün yazışıp birbirimizden haberimiz oluyor çok arkadaşımla ben hergün konuşamıyorum.

Dediğin gibi eşlerde kaynaştı iyi de oldu.Seninki zaten uyumlu bir insana benziyor benimki biraz aksi,asabidir ama iyi anlaşmışlar,eşlere de değişiklik oldu biz askeri ortamdan uzaklaşmış olduk biraz...

Duygucuum asıl biz teşekkür ederiz 2-3 günlüğüne gelmişin programın da yoğundu bizi de es geçmeyip geldiğin için çoook mutlu olduk,Kuzeninde çok tatlı bi bayan,Sudeciğimle de fazla ilgilenemedik ama bir daha nasip olur görüşürüz inşallahhh.
Bu arada geçmiş olsun,gerçektende dün pek keyfi yoktu Egeciğin,hava deüişikliğinden işte valla buluttan nem kapıyor bu minnoşlar...ıyi olsun kocaman abiii oldu artık.lmaz:

Selamlar,,

Yenı kalktım kafam sersem gıbı.... akannehir bı kalktım bı yattım bu saate kadar.. :bbo:

Sevdıgım sonbahar etkısını gostermeye basladı yagmurlar geldı buraya da... :asigim: ama bıraz agırlık verdı heralde.... kafam şiş gibi... mirmirmirmir

Ben uyurken Aslan da benı lıgme lıgme ettı tabı ustumde gezdı..... :mymeka:

Tabı tabıı...... lülülülülülü

Duygu hosgeldın memleketıne... yaa egeye gecmıs olsun ınsallah aksama kadar toparlar bıran once.. :teselli:

Onlara da zor mutlaka hava degısıklıgı ama, ege sanırım cabuk etkılenıyor hava degısıklıgınden..
Insallah bıseyı kalmaz annesı.. bu arada resımler super tebrık ederım... vereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…