- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #34.401
Duygucumm evine kavuşmuşsunn. Bugünde doğum gününüz var inşlah güzel bir şekilde geçirirsiniz canım.Ama Egemiz hasta olmuş çok geçmiş olsun güzelim hava degişikligi çok etkiliyor bizimkileri. Duygu canım bende sizlerle olmayı çok isterdim ama durumlar belliydi canım uzaklık,yagmurun olması nedeniyle gelemedim inşllah bir dahaki sefere banada beklerim canım. Güzel bir gün geçirmeniz dilegiyle.Tünaydın kızlar ben memleketime çok şükür döndüm..Çok keyifli bir istanbul gezisi yaptık KK den tanışmayı çok istediğim arkadaşlarımla tanıştım..Aslında herkesi görmeyi çok isterdim ama kısmet değilmiş inşallah bir dahakine...
Gül ve Canan geldiğiniz için çok teşekkür ederim..Resimlerdende gördüğünüz gibi çok keyifli saatler geçirdik...Çok içten ve sıcaktı Gül de Canan da...Ayça ve kıvanç zaten şekerpare yemede yanında yat ikisininde 41 kere maşallah..
Gelelim kötü habere her tatil dönüşünden sonra olduğu gibi Ege ateşlendi..Zaten normalde bebek görünce deliren oğlum dün bana yapıştı keyifsizdi..Akşamına daha uçağa binmeden ateşimiz 38.5 İzmire geldiğimz sıralarda 39.8 e dayandı..
İşin kötüsü bugün doğum günü kutlaması var ve bunun için pasta yer herşey hazır,parası ödendiŞuan uyuyor..Allahtan iştahı yerinde..Nasıl bir gün geçircez bilemiyorum ama şu günü hayırlısıyla atlatayım başka bir şey istemiyorum...
Görüşmek üzere...
Keşke Canancımm olabilseydim bende inanın çok istedim sizlerle olmayı ama imkanlar elvermedi işte.saol şekercim..ah keşkem keşkem keşkem sende gelebilsydin keşkem..valla ne yalan söyleyeyim daha bu siteye yeni takılmaya başlamışken aramızdan bazıları hamileydik ozamn buluşalım falan demişti.bana o zamn çok saçma gelmişti.amaaann ne gitcem demiştim.tabii ozamnlar doğru dürüst tanımıyosdum sizleri..ben arkdaşlarıma buluşacağımızı söledim de bıyık altından gülüyorlar.internetten arkadaşmı olurmuymuş falan diye onlara saçma geliyor..ama artık cidden biz burda bir aile gibi olduk..buluşmada da hiç yabancılık çekmedik..sanki yıllarca arkadaşmısız gibiydik.eşler bile kaynaştılar..))) işte bu hçç aklıma gelmezdi.))))..gülcüm eşinle bu tarflara da beklerim birlikte..gelin yemeğimi yiyin çayımı için.büyükçekmece sahilde gezdireyim sizi..ŞenizŞeniz
Gül canım katılıyorum sana bende arkadaşlarıma bahsettigimde aa hiç tanımadıgım kişiler için o kadar gidemem,nasıl cesaret ediyorsun. tanımadıgım bilmedigim insanlarla hiçbirşeyimi paylaşmam falan diyenler oluyor. ama dedigin gibi çok uzun zamandır arkadaşmışız gibi bir görüyorum hepimizi paylaşılınca azalıyor üzüntülüyorum,sevinçlerim artıyor. o yüzden iyiki kkyı ve sizleri bulmuşum diyorum.Canan aynen canım int. arkadaşlarla buluştum deyince herkeye garip geliyor ama
inan 10 yıllık arkadaş gibi olmuşuz burda ee hergün yazışıp birbirimizden haberimiz oluyor çok arkadaşımla ben hergün konuşamıyorum.
Dediğin gibi eşlerde kaynaştı iyi de oldu.Seninki zaten uyumlu bir insana benziyor benimki biraz aksi,asabidir ama iyi anlaşmışlar,eşlere de değişiklik oldu biz askeri ortamdan uzaklaşmış olduk biraz...
Duygucuum asıl biz teşekkür ederiz 2-3 günlüğüne gelmişin programın da yoğundu bizi de es geçmeyip geldiğin için çoook mutlu olduk,Kuzeninde çok tatlı bi bayan,Sudeciğimle de fazla ilgilenemedik ama bir daha nasip olur görüşürüz inşallahhh.
Bu arada geçmiş olsun,gerçektende dün pek keyfi yoktu Egeciğin,hava deüişikliğinden işte valla buluttan nem kapıyor bu minnoşlar...İyi olsun kocaman abiii oldu artık.lmaz:
ii akşamlar...
Betülcüm o gün yazamamıştım...
aklıma geldikçe yazarım canım
Devrim arabaları
Dejavu
Dünyanın durduğu gün (bilimkurgu)
Ölüm yarışı
Girdap
Küp 1
Küp 3
Taşıyıcı 1-2-3
Jump
Ben robot (komedi)
300 spartalı (eski)
Hayat güzeldir (eski)
kızz duygu eltin hee..eltiler pek sevilmez emme..güzel bacıymış.emme eşinin kardeşi de pek yakışıklıymış..allh mesut bahtiyar etsin..bu arada kayınvaliden de emme havalı hoşca bir kadınmış..helal valla..allh huzur sağlık versin ailenize.maşşlh.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?