Doğum yapmış olan anneler buraya....

resimler çok iyi anlaşılmıyor. biraz loş çıkmış.ama gene de sizi takdir etmek lazım.buluşup kaynaşmışsınız. helal olsun. kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
Duygucumm evine kavuşmuşsunn. Bugünde doğum gününüz var inşlah güzel bir şekilde geçirirsiniz canım.Ama Egemiz hasta olmuş çok geçmiş olsun güzelim hava degişikligi çok etkiliyor bizimkileri. Duygu canım bende sizlerle olmayı çok isterdim ama durumlar belliydi canım uzaklık,yagmurun olması nedeniyle gelemedim inşllah bir dahaki sefere banada beklerim canım. Güzel bir gün geçirmeniz dilegiyle.
Keşke Canancımm olabilseydim bende inanın çok istedim sizlerle olmayı ama imkanlar elvermedi işte.
Gül canım katılıyorum sana bende arkadaşlarıma bahsettigimde aa hiç tanımadıgım kişiler için o kadar gidemem,nasıl cesaret ediyorsun. tanımadıgım bilmedigim insanlarla hiçbirşeyimi paylaşmam falan diyenler oluyor. ama dedigin gibi çok uzun zamandır arkadaşmışız gibi bir görüyorum hepimizi paylaşılınca azalıyor üzüntülüyorum,sevinçlerim artıyor. o yüzden iyiki kkyı ve sizleri bulmuşum diyorum.

Umut canımm güzel canını sıkma takıl buraya sıkıltılarından belki uzaklaşırsın bir nebze.
Gerçi benimde bugün canım sıkılıyor zaman geçmek bilmiyor,evdeyim dışarıya çıkıp hava almak istiyorum ama dışarısı soguk ozanı hazırlayıp çıkmakta zor. birde arkadaşlar sizinkiler nasıl bilmiyorum ama Ozan Ege bana çok düştü sürekli gögsümü isteyip duruyor yemekten kalkınca,uyumak isteyince ayy ne yapacagım bilmiyorum.

slm kızlar buluşmuşsunuz ne güzel kıskandım vallaa...
resimler de çok hoşş...
bu ara yetişemıyorum işlere iyice sıkıldım ya alpberk çok hareketlı süreklı peşindeyım dur durak tanımıyoo o uyudugunda da ev işlerı yemek çamaşıriyice bunaldımm yaa bıraz kendımle kalmak istiyorum bu gün bide grip olmuşum boğaz ağrısı halsizlik iyicee bunalımlardayımm yorgunum ama dinlenemıyorummm......

kıs
candan
gülün koyduğu resimlere de bak hem candan resimlere alıntı yapma onları sonradan silecez hee..onu edit tuşuna bas ve sil ok..anladın mı tadlum..

Son düzenleme:
ii akşamlar...
Betülcüm o gün yazamamıştım...
aklıma geldikçe yazarım canım

Devrim arabaları
Dejavu
Dünyanın durduğu gün (bilimkurgu)
Ölüm yarışı
Girdap
Küp 1
Küp 3
Taşıyıcı 1-2-3
Jump
Ben robot (komedi)

300 spartalı (eski)
Hayat güzeldir (eski)

Canım kırmızı olanları ızledım dıgerlerıne bakayım...
300 spartalıyı bı turlu ızleyemedım esım ızledı ben ızleyemedım nıyeyse...
Bakayım canım... cok saol..

Son düzenleme:
Edacım merak ettiğin için teşekkür ederim...Sağolun arkadaşlar..
Doğum günümüzü sağsalim atlattık biraz kucakta ama sürekli mızmız bir surat ve 38.5 larda ateşle bitirdik..Hiç bir şey gönlüme göre olmasada sağlık olsun diyorum...Kendimdede kabahat arıyorum bu arada gezme sevdasına çocuk 80 günde devri alem yaptı sanki bu yaz..Antalyadan geleli daha 15 gün olmuştu ateşten kurtulalı... 1 yaşında o daha dayanamadı tempoya yorgunluktan da bitap düştü..Düşünemedim..Yinede fena değildi 15 kişi kadardık..oğlum herşeye rağmen çok şık ve güzel oldu:=)Hemen bir kaç foto ekliyim umarım beğenirsiniz:)

Bizi biliyorsunuz zaten önde eşimin kardeşi bayramın 1.günü nişanlancak olduğu kız arkadaşı ve kayınvalidem:)

Son düzenleme:
Yeğenim ve ege kucağımda:)Bizde renkli göz fabrika çıkışı gördüoğünüz gibimdel

Son düzenleme:
duygucum sen ve oğluşun çok güzel çıkmışsınız..hele ege bey tam adam olmuş yaa..öp nolur yanaklarından.ben dün valla doyamadım onu öpmeye..)))

kızz duygu eltin hee..eltiler pek sevilmez emme..güzel bacıymış.emme eşinin kardeşi de pek yakışıklıymış..allh mesut bahtiyar etsin..bu arada kayınvaliden de emme havalı hoşca bir kadınmış..helal valla..allh huzur sağlık versin ailenize.maşşlh.

duygucum öncelikle çok çok geçmiş olsun doğum gününüde atlatmışsınız hayırlısıyla resimlerde çok güzel iyiki doğdun ege öpüver oğluşumla bizim yerimizede

ayy bulluşma süper vallaaa çok datlusnuzzz.

valla canan bak bu sefer güzelliğin belli olmuş resimlerde

gül ne yalan söyliyeyim çok hoş olmuşsunn bronz ten çok yakışmış zayıflamışsın sanki yüzün falan fıstık gibsinn..

duygucum sen de öyle çok datlusun formun yerinde

minik kuzularınızın doğum günleri kutlu olsunnn pastşara süperrr allah nice sağlıklı yıllar versin insşşallhh

Duygu tebrık ederım, Allah nıce guzel omurler versın egeye...
Dogum gunu kutlu olsun... Resımler cok guzel gercekten...
a.s.

Bencede.... kayın eltıye gore bıle ıyı... kaydirigubbakcemile3 :mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…