- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #34.421
Ayten yaa alanyada sel goturuyormus.. cok kotu.. sızın oralarda bırsey varmı ? Allah korusun haber de gorunce aklıma sen geldın ??
aytenim sen de gel istanbula..senin için dağları deler yine gelirim beee..vereliniortakŞeniz..ama burada bayağı kişi tanımış oldum.yanee face to face..inş.antalya gelirsem ya da sen gelirsen bak buluşcaz hee.ne yapalım bu yıl olmadı diğer yıl o da olmadı ileri ki yıllar allh ömür verir de kopmazsak buluşcaz elbet.Şeniz
Ooo Aytenimizle Cananımız buradalarmışş huhu hanımlar nasılsınız bakem..
inşallah canım benim bende çok istiyorum, dünde deryayı aradım yarından itibaren girecekmiş kk yaaa :sm_cool:
inşallah canım benim bende çok istiyorum, dünde deryayı aradım yarından itibaren girecekmiş kk yaaa :sm_cool:
oh oh çok sevindim be onsuz da olmuyor buralar..:teytey:
canım hiç haberim yok, burda hava günlük güneşlikti bugün antalyada sorum yok tatlım, bir bakayım ben ne olmuş yaa :1shok:
duygucum sen ve oğluşun çok güzel çıkmışsınız..hele ege bey tam adam olmuş yaa..öp nolur yanaklarından.ben dün valla doyamadım onu öpmeye..)))
kızz duygu eltin hee..eltiler pek sevilmez emme..güzel bacıymış.emme eşinin kardeşi de pek yakışıklıymış..allh mesut bahtiyar etsin..bu arada kayınvaliden de emme havalı hoşca bir kadınmış..helal valla..allh huzur sağlık versin ailenize.maşşlh.
duygucum öncelikle çok çok geçmiş olsun doğum gününüde atlatmışsınız hayırlısıyla resimlerde çok güzel iyiki doğdun ege öpüver oğluşumla bizim yerimizede
ayy bulluşma süper vallaaa çok datlusnuzzz.
valla canan bak bu sefer güzelliğin belli olmuş resimlerde
gül ne yalan söyliyeyim çok hoş olmuşsunn bronz ten çok yakışmış zayıflamışsın sanki yüzün falan fıstık gibsinn..
duygucum sen de öyle çok datlusun formun yerinde
minik kuzularınızın doğum günleri kutlu olsunnn pastşara süperrr allah nice sağlıklı yıllar versin insşşallhh
Duygu tebrık ederım, Allah nıce guzel omurler versın egeye...
Dogum gunu kutlu olsun... Resımler cok guzel gercekten... a.s.
Bencede.... kayın eltıye gore bıle ıyı... kaydirigubbakcemile3 :mymeka:
Duygu canım çok çok geçmiş olsun . Doğum gününüz tekrar kutlu olsun resimlerinizin her biri birbirinden güzel Ege'ye maşallah Allah saglıklı,mutlu nice uzun seneler versin güzelim.opuyorumnanaktan
slm kızlarrr..
duygucum geçmiş olsun...doğum gününüzde kutlu olsun fotolarınızda çok güzel maşallah allah oğlunla eşinle mutluluğunuzu daim etsin canım....
Aman Allah korusun ya, valla darda olanlarada yardım etsın cok zor, her aksam haberlerden sonra ıcım ezılıyo vallahı bı tuhaf oluyorum... :çok üzgünüm:
bende bundan sonra daha sık giricem inşallahh ne güzel deryada geliyomuş yıne coşturalım burayı yine bi buluşma yapapalımkadinlarkulubu.com ne dersinızzz.....not: bu arada ayçosun kelebeklı pastasını gördümçok beğendım....
Egecinn doğum günü kutlu olsun..Sağlıkla,mutlulukla nice nicee senelere sevdikleriyle birlikte..
Fotolar harika..herkes çok güzel gözükoyor,özellikle eşinin kardeşikaydirigubbakcemile3:smiley-cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?