Doğum yapmış olan anneler buraya....

Selam kızlar;
anca sahurda yetişebildim de bakabildim. SAğlıcakla cuma cumartesiyi de atlattık. Allaha şükür burada beklenilen ,söylenilen gibi yağmur yağmadı. Az biraz yağıp durdu. bu arada bizde K.çekmece cennete gelip cumartesi akşamı aağbimlerde iftardaysık. Bu akşam da döndük tekrar evimize. Koştur koştur hiç bişey anlamıyorum ya o tarafa gidince. BEnim tarafım ya, oraya da gitsem buraya da gitsem derken.
Bu arada helal olsun size, ne güzel buluşmuşsunuz. Hepiniz süpersiniz. Bende sizi tanıdığım için çok mutluyum. Her biriniz birbirinizden değerli, akıllı ve güzel hatunlarsınız.
biz gerçkten de , görüşemesek de , çok içten ve samimi bi şekilde kaynaştık. Hiç birimizde yalan yok. Herkes neyse o. İyiki varsınız.
İnşallah avrupa yakası olarak bizde bi buluşma yapabiliriz. Ben şimdi cumartesi de çalışıyom ya artık pazar mı ayarlarız nasıl yaparız , havalrda soğumaya başladı ama...

Bu akşam biraz serindi, duruyu yıkadım ve odasına ufoyu çektim. Bu arada yavaş yavaş 2-3 adım atmaya, kend, kendine tutunmadan yerden kalkmaya başladı. Dişlerimizde alttan iki tane patladı birden ve yanndakilerde çok kaşınıyor. anlamadan nasıl da geçiyor herşey....
duygucum doğum gününüz kutlu olsun canım. İnşallah egede düzelmiştir, iyidir.
Geçmiş olsun güzelim.
Ben sahur hazırlayayım, görüşürüz kızlar....

Günaydınlar arkadaşlar...Ege bugün çok şükür daha iyi yani yine ateşimiz var ama 38lerde olunca ben iyi diyorum en azından 39 değil diye...İşin kötüsü yarında aşımız var ve geçen hafta İstanbula gidince erteledik bu haftaya kaldı bu haftada erteleme şansımız yok Salı gününe randevu aldık ya off
Duygu gecmıs olsun

Sağol canımopuyorumnanaktan
Egecinn doğum günü kutlu olsun..Sağlıkla,mutlulukla nice nicee senelere sevdikleriyle birlikte..
Fotolar harika..herkes çok güzel gözükoyor,özellikle eşinin kardeşikaydirigubbakcemile3:smiley-cool:

Herkes ona goz dıktı hee çaktırmadan.. :roflol:
:smiley-cool:

Göz dikilmeyecek gibi mi sositosositokaydirigubbakcemile3
Allah sahibine bağışlasın:))

Biz bu duruma alışkınızkaydirigubbakcemile3Ben bankada çalışırken öğlenleri yanıma gelirdi bütün şube bir anda benim masamda toplanırdıdelikafaduldenHatta bir ablamız vardı çok komikti acayip çene böyle ilk Saygın şubeye geldiğinde tanıştırırken Allahım kalp atışlarım hızlandı gözlerim ışıldadı falan dedi hep gelirmisin dedi bizimki kıpkırmızı olmuştu çok komikti yaadelikafadulden

Sağol Nuraycım opuyorumnanaktan
zaten çocuk o kadar yakışıklı ki kız tutmuş kolundan kaçacak gibi, benim bu benimmm der gibiakannehir. valla yakışıklı çocukmuşş allahh sahibine bağışlasın.

Yok tam tersi öyle hatalar yaptıki 3 ay kıza yalvar yakar yeniden barıştılar apar topar nişanlanıyorlar işte bayramın ilk günü...

Buraya yazmamıştım ama Gül ile Canana bahsetmiştim inek sütü Egeye ishal yaptııstnabulu komple ishalle geçirdik kızlar ve biraz önce tarttım oğlum ıstanbulda 500 gram vermiş 4 günde(Kilodan yana değil takatsiz düştüğü için üzüldüm..Zaten 3 aydan fazladır kilo aldırmıyoruz yağmış muhallebiymiş tatlıymış vermiyoruz birde üstüne 500 gidince tam olmuş:a015:

Son düzenleme:
günaydın kızlarrr
geçen hafta yoktum taşındım 1 hafta da izin almıştım işten
yerleştim falan . bugün işe başladım tekrar
herkes iyidir inşallah buluşma olmuş ne güzel
duygucum geçmiş olsun egoşa ve de doğumgünü kutlu olsunnn
ayrıca doğumgünü gelen geçen bütün beboşlarında doğum günü kutlu olsunnnnn

Günaydın canım hayırlı uğurlu olsun yeni eviniz güzel günleriniz geçsin inşallah yemi evinizdeopuyorumnanaktan

hayırlı olsun canım yaa sizde gidince kimseler uğramaz olmuştu, taamam çokkk yazmıyosun buraya ama varlığın yetiyor şekerim yaa..

hava değişikliğinden olmuştur yada diet yaptığından akannehir sağlıktan yana sorun olmasında canım gerisi bişii değil kilosu iyiydi senin zaten değilmi allahtan takma kafana opuyorumnanaktan

yeni evin hayırlı olsun ağız tadıyla oturursun inşallah a.s.a.s.

kızlar eşimin bu gün doğum günü bizim bu ay çok kutlamamız var 2 si bizim evlilik yıldönümüydü 3 ünde kardeşimin 14 ü eşimin 17 si ceylinin 23 ü küçük kardeşimin eşi doğum günü
biz dün annemlerdeydik kardeşlerimde ordaydı gece pasta almıışlardı eşim babamla teravih kılmaya gitmişti geldiğinde ona süpriz yaptık çok sevindi

bu akşamda iftarda ona güzel bir yemek yapıcam ona hediye almadım henüz bugün çıkıp ceylinle ufak bişii alıcaz ne alıcam bilmiyorum ama fazla para harcayamam bakalım çamsakızı çoban armağanı bişii alıcam

hava değişikliğinden olmuştur yada diet yaptığından akannehir sağlıktan yana sorun olmasında canım gerisi bişii değil kilosu iyiydi senin zaten değilmi allahtan takma kafana opuyorumnanaktan

Hicrancım kiloyla ilgili sorunumuz hiç olmadı çok şükür hatta 8.ayda şişman çok diye doktor obez olcak diye sütalç muhallebi ekmek vermeden devam edin demiştikaydirigubbakcemile3Bizde öyle yaptık gerçekten başarılı oldu ve kilo almadan yaşıtlarını yakaladı ama işte annelik iç güdüsü insan yinede üzülüyor:gitme:

bu arada az önce banyoda eğildim paspasları kaldırıyordum yeri sileyim diye ceylini uyutmuşken accık temizlik yapiim dedim ama belim tutuldu neoldu anlayamadım dr verdiği korsemi taktım hemen üşüttümmü ne oldu anlamadım ama ameliyat olduğum yerde ağrı oldu eğilemiyorum pek şuan hafifte ağrı var hala inşallah geçer yaa noldu böle gene belime anlamadım kendimide fazla yormamıştım öle bu ara ağğır iş falanda yapmadım ama kilolar galiba ağır geldiğinden etkiliyor omuriliği

Hicrancım eşinin doğum günü kutlu olsun nice mutlu yaşlara sağlıkla sıhatle birlikte girin inşallah..
Benim eşimde 20 eylül ama ben yırttım hem bayramın 1.günü hemde kardeşi nişanlanıyor o akşam cümbüş var anlıcağın daha iyi eğlencemi olur:))
Ben hem bayramda giysin diye hemde doğum günü sebebiyle gömlek almayı düşünüyorum:)Hatta Ege nin bayramlığındaki gömlekle aynı tonları yakalarsam süper olcak:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…