- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #34.461
Hicrancım kiloyla ilgili sorunumuz hiç olmadı çok şükür hatta 8.ayda şişman çok diye doktor obez olcak diye sütalç muhallebi ekmek vermeden devam edin demiştikaydirigubbakcemile3Bizde öyle yaptık gerçekten başarılı oldu ve kilo almadan yaşıtlarını yakaladı ama işte annelik iç güdüsü insan yinede üzülüyor:gitme:
Oy yerım gelınımı, su sırma sacları uzasa da edalı işveli gelinlik kız olsaa..... zemuszemus
Dogum gununuz kutlu olsun donurum, Allah nıce guzel omurler versın ınsallah... :Saruboceq: opuyorumnanaktan
Gözde canım yeni evinde güle güle oturun.günaydın kızlarrr
geçen hafta yoktum taşındım 1 hafta da izin almıştım işten
yerleştim falan . bugün işe başladım tekrar
herkes iyidir inşallah buluşma olmuş ne güzel
duygucum geçmiş olsun egoşa ve de doğumgünü kutlu olsunnn
ayrıca doğumgünü gelen geçen bütün beboşlarında doğum günü kutlu olsunnnnn
Hicran canım eşinin doğum günü kutlu olsun resimlerinizde çok güzel çıkmış maşallah.kızlar eşimin bu gün doğum günü bizim bu ay çok kutlamamız var 2 si bizim evlilik yıldönümüydü 3 ünde kardeşimin 14 ü eşimin 17 si ceylinin 23 ü küçük kardeşimin eşi doğum günü
biz dün annemlerdeydik kardeşlerimde ordaydı gece pasta almıışlardı eşim babamla teravih kılmaya gitmişti geldiğinde ona süpriz yaptık çok sevindi
bu akşamda iftarda ona güzel bir yemek yapıcam ona hediye almadım henüz bugün çıkıp ceylinle ufak bişii alıcaz ne alıcam bilmiyorum ama fazla para harcayamam bakalım çamsakızı çoban armağanı bişii alıcam
bu arada az önce banyoda eğildim paspasları kaldırıyordum yeri sileyim diye ceylini uyutmuşken accık temizlik yapiim dedim ama belim tutuldu neoldu anlayamadım dr verdiği korsemi taktım hemen üşüttümmü ne oldu anlamadım ama ameliyat olduğum yerde ağrı oldu eğilemiyorum pek şuan hafifte ağrı var hala inşallah geçer yaanoldu böle gene belime anlamadım kendimide fazla yormamıştım öle bu ara ağğır iş falanda yapmadım ama kilolar galiba ağır geldiğinden etkiliyor omuriliği
bizim kızada herkes sumocu diyor ama normal benim kız aslında dr 14 aylık standardında dedi gerçi amabizimkilerin çocukları hatta benim tubada hep zxayıf bir çocukluk geçirdiğinden ailede fazla kilolu gibi duruyor benim ortanca k3 yaşında ve 13 kilo ceylin 10.600 olunca onunla boy pos aynı gibi duruyor hemen hemen ama kimse anlamıyor bundan sonra az kilo alacağını 3 ayda 600 gr almışız zaten buda normal dedi dr bize bana hep hala az gibi gelsede normal aslında boy uzasında kilo fazla olmasada olur bence
Gözde canım yeni evinde güle güle oturun.
Hicran canım eşinin doğum günü kutlu olsun resimlerinizde çok güzel çıkmış maşallah.
Duygucum çok çok geçmiş olsun Egemiz hava degişikligi etkilemiştir tabi minik kuzuyu.
SALıHACIMM CANIMM DOĞUM GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN MELıH BUĞRA'NIN SAGLIKLI NıCE UZUN SENELER GEÇıRMESıNı DıLERıM. opuyorumnanaktan
şimdi çıkıyom yarın erken saattlerde herkes burda olsun lütfen ösledim leen siziii
nabersiniz kızlarrrr.....artık ben geri geldimmmm:):):)doğum günü olan herkesin doğum gününü kutluyorum geç kutladıklarım kusura bakmasınlar malummm....hepinizi öpüyomm sevgiyle kucaklıyommm:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?