Doğum yapmış olan anneler buraya....

bizim kızada herkes sumocu diyor ama normal benim kız aslında dr 14 aylık standardında dedi gerçi ama bizimkilerin çocukları hatta benim tubada hep zxayıf bir çocukluk geçirdiğinden ailede fazla kilolu gibi duruyor benim ortanca k3 yaşında ve 13 kilo ceylin 10.600 olunca onunla boy pos aynı gibi duruyor hemen hemen ama kimse anlamıyor bundan sonra az kilo alacağını 3 ayda 600 gr almışız zaten buda normal dedi dr bize bana hep hala az gibi gelsede normal aslında boy uzasında kilo fazla olmasada olur bence

Oy yerım gelınımı, su sırma sacları uzasa da edalı işveli gelinlik kız olsaa..... zemuszemus

Dogum gununuz kutlu olsun donurum, Allah nıce guzel omurler versın ınsallah...
:Saruboceq: opuyorumnanaktan

Oy yerım gelınımı, su sırma sacları uzasa da edalı işveli gelinlik kız olsaa..... zemuszemus

Dogum gununuz kutlu olsun donurum, Allah nıce guzel omurler versın ınsallah...
:Saruboceq: opuyorumnanaktan

SAĞOL CANIMMopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

saçlar uzadı şimdiden baya çabuk uzuyacaklar sanırım sırma saçlar geri gelecek çok yakında

Gözde canım yeni evinde güle güle oturun.
Hicran canım eşinin doğum günü kutlu olsun resimlerinizde çok güzel çıkmış maşallah.
Duygucum çok çok geçmiş olsun Egemiz hava degişikligi etkilemiştir tabi minik kuzuyu.

SALİHACIMM CANIMM DOĞUM GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN MELİH BUĞRA'NIN SAGLIKLI NİCE UZUN SENELER GEÇİRMESİNİ DİLERİM. opuyorumnanaktan

Canim gecmis olsun,dikat et canim havalar da biraz sogudu ondan da etkileyebilir.
Dogum gununuz kutlu olsun Guzel KIzin mutlu mutlu yasasin.hihoyyyt

Canim bizimki de onceden ep daha buyuk ve kilolu gozukuyordu ama emeklemeye basladiktan sonra hele yurumeye baslayinca nerdeyde kilo almiyor tek her ay birer santim uzuyor.kaydirigubbakcemile2 kosmaktan nerde kilo olacakki

sumocu heekaydirigubbakcemile3Yok canım ya normal bencede..Maşallah sen çok emek verdin ceyline yemek konusunda çok güzel kilo aldırdın..Bende anne sütü alırken daha 8.ayda 11 kgydu Ege ondan sonra ek gıdaya geçince doktor artık dikkat etmek lazım anne sütü yarıyordu ama yemek başka dedi...rejimimizi yaptık hiç kilo almadık ...Şimdide gayet iyiyiz çok şükür
Bu arada Ceylinde pek güzel olmuş doğumgününde maşallah:)

Sağol Aslıcım canım benim:)

Oğlum artık ne istersem gidip getiriyor yaa çok tatlı canım benim acayip hoşuma gitti:)Ege kumandayı ver diyorum getirip al diyor:)Anlamadığını işaret ediyorum getiriyor ayyy ben bunu bakkalada gönderirimdelikafadulden

nabersiniz kızlarrrr.....artık ben geri geldimmmm:):):)doğum günü olan herkesin doğum gününü kutluyorum geç kutladıklarım kusura bakmasınlar malummm....hepinizi öpüyomm sevgiyle kucaklıyommm:1hug:

doğumgünü geçen tüm bebişlerin doğum günü kutlu olsun. nice mutlu senelere. bizim de ayın 17sinde pastasını sipariş verdim büyükçe bişey ama sanırım o da yetmicek bizim sülale çok kalabalık ve ilk doğum günü olduğu için herkes gelmek istedi 30 kişinin üzerinde olucaz o nedenle bi pastada ben yapacağım gülcüm senin pastayı taklit edicem bikaç değişiklikle umarım kazasız belasız atlatırım o günü de

bu arada ecrin ishal oldu çok fena dünden beri öyle bir yapıyorki hem önden hem arkadan sırtının yarısını geçiyo hertarafına bulaşıyo su gibi resmen ne yapacağımı şaşırdım sütü kestim hemen pirinç lapası falan vericem muz ayran patates haşlaması çay ekmek peynir ver dedi doktor inşallah düzelir doğumgününe kadar

merhabalar arkadaşlar

EGE paşanın doğum günü kutlu olsun buluşma resimleriniz de egenin doğum günü resimleri de harika yaa maşallah hepsine kuzuların. egeye de geçmiş olsun iyidir inşallah küçük paşa a.s.

DERYA hoşgelmişsin sefalar getirmişsin canım vereliniortak

ben de kaç gündür uğrayamıyorum buraya temizlik yaptım ve helak oldum halı yıka cam sil duvar sil tül perde derken bi de üstüne iftar davetleri oh tam oldu.

ANESSA canım geçmiş olsun kızına inşallah çabucak geçer ishali

HıCRAN doğum günü dediğin böyle sürpriz olacak canım insan öyle olunca daha mutlu oluyor haberli olunca telaşla geçip gidiyor.

teyzeleri utku artık emeklemeye başladı sabahtan beri oyyy yavrım pek bi aceleci anca emekledi.

yürüme çabaları da son sürat devam ediyor 3 metre kadar gidebiliyor sonra pat düşüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…