- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #34.481
,duygucum bende bayrama eşimle elp berk e aynuı gömlekleri almak istıyorum zara da nın içinde next varmış benim daha oncede dıkkatımı çekmemış varmış orda babalar oğullar ve anneler için aynı takımlar sende öle yapabilirsın belkıde biliyosundur ben hatırlatayım dedim genedee.Hicrancım eşinin doğum günü kutlu olsun nice mutlu yaşlara sağlıkla sıhatle birlikte girin inşallah..Benim eşimde 20 eylül ama ben yırttım hem bayramın 1.günü hemde kardeşi nişanlanıyor o akşam cümbüş var anlıcağın daha iyi eğlencemi olur:))Ben hem bayramda giysin diye hemde doğum günü sebebiyle gömlek almayı düşünüyorum:)Hatta Ege nin bayramlığındaki gömlekle aynı tonları yakalarsam süper olcak:lepi:
geldimmmm[/B
hoşgeldın deryacım...
derya çarşamba yada perşembe anneme geçicem ordanda capitole ugrayacam annemde kalıcam 2 gün görüşelım musait olursan...
Hoşgeldin canımopuyorumnanaktanşimdi çıkıyom yarın erken saattlerde herkes burda olsun lütfen ösledim leen siziii
opuyorumnanaktanŞenizderya hoşgeldinn canımm.bizde seni özledik.
Duygu ayy ne güzel maşallah Egeye.
doğumgünü geçen tüm bebişlerin doğum günü kutlu olsun. nice mutlu senelere. bizim de ayın 17sinde pastasını sipariş verdim büyükçe bişey ama sanırım o da yetmicek bizim sülale çok kalabalık ve ilk doğum günü olduğu için herkes gelmek istedi 30 kişinin üzerinde olucaz o nedenle bi pastada ben yapacağım gülcüm senin pastayı taklit edicem bikaç değişiklikle umarım kazasız belasız atlatırım o günü de
bu arada ecrin ishal oldu çok fena dünden beri öyle bir yapıyorki hem önden hem arkadan sırtının yarısını geçiyo hertarafına bulaşıyo su gibi resmen ne yapacağımı şaşırdım sütü kestim hemen pirinç lapası falan vericem muz ayran patates haşlaması çay ekmek peynir ver dedi doktor inşallah düzelir doğumgününe kadar
Sağol canımcım:)merhabalar arkadaşlar
EGE paşanın doğum günü kutlu olsun buluşma resimleriniz de egenin doğum günü resimleri de harika yaa maşallah hepsine kuzuların. egeye de geçmiş olsun iyidir inşallah küçük paşa a.s.
DERYA hoşgelmişsin sefalar getirmişsin canım vereliniortak
ben de kaç gündür uğrayamıyorum buraya temizlik yaptım ve helak oldum halı yıka cam sil duvar sil tül perde derken bi de üstüne iftar davetleri oh tam oldu.
ANESSA canım geçmiş olsun kızına inşallah çabucak geçer ishali
HıCRAN doğum günü dediğin böyle sürpriz olacak canım insan öyle olunca daha mutlu oluyor haberli olunca telaşla geçip gidiyor.
:roflol::roflolDuygu içime sinmedi demişsin ama çok güzel bir doğum günü olmuşa benziyor,nice yaşlar girsin annişiyle,babişiyle Egecik inşallah...
Bu arada kaynına ben de bittim yani dünya ahiret kardeşim olsun ama afet hanisengözlerimebaksanab
amanın nişanlısı da hoş kız bunların çocuğunu klonlamak lazım,Bred pittlen anjelina julie gibiler valla...delikafadulden
Anessa geçmişler olsun Ecrinimize canım.
Derya şükür kavuşturana guzuuummmm...
Canan senin ingilizcene hastayım ben yaa yu ar pörfekt yaniiikaydirigubbakcemile2
,duygucum bende bayrama eşimle elp berk e aynuı gömlekleri almak istıyorum zara da nın içinde next varmış ben gitmedım daha oncede dıkkatımıçekmemış ordakadinlarkulubu.com varmış babalar oğullar ve anneler için aynı takımlar sende öle yapabilirsın belkıde biliyosundur ben hatırlatayım dedim genedee.[QUOTE
aaa bilmiyordum canım zarayla next farklı mağazalar değilmi canım?Kadınlar klubumu varmış içinde anlamadım ben:bbo:
duygucum bende ikisinı ayrı bi mağaza diye biliyodum arkadaşım almış geçen bayram ben ozaman hamiştim çok beğendinmiştim belkı o bana yanlış söledı yada ben yanlış anladım çunku konuşuyoduk zaradan falan kadınlar kulubu yok ben eklentıyı hatalı yapmışım canım düzeltmişyım tekrar ama görmedın sanırım....
selam kzılar ...nabersiniz.yarın benim dananın doğum günü..umutun ismetinin de doğumgünü..ama ben yarın için bişey planlamadım..artık bayramdan sonra..
hicrancum ceylin hanımn da doğum günü kutli olsin..öpüver minnoş yanaklareından..
nuraycım gerçekten buluşmamaız çok güzeldi.ben çok eğlendim.kimbilir biraz kalabalık olsak bebişler ve bizler bayağı eğlenceli olur.inş. buralarda da bir buluşma olursa katılırsınız.ayrıca iltifatların için de teşkürr.
deryacım geldiğine çok sevindim..sensiz olmuyor buralar be anam..buluşmamız oldu.haber verecktim ama son anda gitmeye karar verdim ben de...inş.seninle de birgün buluşuruz..
burada herhalde en çok ben face to face yapanlardanım..umut,gül,duygu,emel,hicran tam 5 kişyle tanıştım..çok ta mutlu oldum tanıştığıma..inş. diğer arkadaşları da görmek nasip olur.kaydirigubbakcemile5Şeniz
selam kızlar
ben geldimmmmmm
kızlar bende balıkesir-akçaya gittim geldim.
eşimin yemin törenine gittik.
kavuşmak güzeldi
ayrılmak dahada zor oldu.
ipek in doğum günü 12 eylüldü
babasıyla birlikte kutladık. küçük bir kutlama oldu
bayram dan sonra buradada yapıcam bi doğum günü bakalım.
ipek babasını görünce önce bi yadırgadı gitmek istemedi sonra ise yanından ayrılmadı.
canım eşim biricik kocam ise zayıflamış güneşten yanmış iyice :))
hasret giderdik. ağlayıp durduk sürekli
bakalım kurban bayramına belki yine gideriz.
selam kızlar
ben geldimmmmmm
kızlar bende balıkesir-akçaya gittim geldim.
eşimin yemin törenine gittik.
kavuşmak güzeldi
ayrılmak dahada zor oldu.
ipek in doğum günü 12 eylüldü
babasıyla birlikte kutladık. küçük bir kutlama oldu
bayram dan sonra buradada yapıcam bi doğum günü bakalım.
ipek babasını görünce önce bi yadırgadı gitmek istemedi sonra ise yanından ayrılmadı.
canım eşim biricik kocam ise zayıflamış güneşten yanmış iyice :))
hasret giderdik. ağlayıp durduk sürekli
bakalım kurban bayramına belki yine gideriz.
Rabbim sağsalim kavuştursun canım benin kimbilir ne kadar duygulanmışındır:asigim:Allaha emanet olsun bütün askerlerimiz inşallah:Saruboceq:
hoş geldin kızz..bu aralar yazmıyordun? ne var ne yok? iyisindir..senin ipoş napıyor? iyidir umarım.
bu arda duygu ege nasıl oldu..inş. ateşi düşmüştürii
aayy cok sevindim canim yaa cok sanslisin :çok üzgünüm:
Allah sag salim kavustursun tum ayri kalanlari kavusmakta daim olsun insallah :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?