Doğum yapmış olan anneler buraya....

Merhabalar...
Gözde canım yeni eviniz hayırlı olsun,güzel günlerde oturun..
Hicrancımm eşinni d. günü kutlu olsun...
Derya hoşgeldin canım,ayten senin yokluğunda inzivaya çekilmişti iyi oldualkisalkisalkis

Duygu içime sinmedi demişsin ama çok güzel bir doğum günü olmuşa benziyor,nice yaşlar girsin annişiyle,babişiyle Egecik inşallah...
Bu arada kaynına ben de bittim yani dünya ahiret kardeşim olsun ama afet hanisengözlerimebaksanab
amanın nişanlısı da hoş kız bunların çocuğunu klonlamak lazım,Bred pittlen anjelina julie gibiler valla...delikafadulden

Anessa geçmişler olsun Ecrinimize canım.

Derya şükür kavuşturana guzuuummmm...

Canan senin ingilizcene hastayım ben yaa yu ar pörfekt yaniii
kaydirigubbakcemile2

,duygucum bende bayrama eşimle elp berk e aynuı gömlekleri almak istıyorum zara da nın içinde next varmış benim daha oncede dıkkatımı çekmemış varmış orda babalar oğullar ve anneler için aynı takımlar sende öle yapabilirsın belkıde biliyosundur ben hatırlatayım dedim genedee.
geldimmmm[/B
hoşgeldın deryacım...
derya çarşamba yada perşembe anneme geçicem ordanda capitole ugrayacam annemde kalıcam 2 gün görüşelım musait olursan...

Son düzenleme:
şimdi çıkıyom yarın erken saattlerde herkes burda olsun lütfen ösledim leen siziii
Hoşgeldin canımopuyorumnanaktan
derya hoşgeldinn canımm.bizde seni özledik.
Duygu ayy ne güzel maşallah Egeye.
opuyorumnanaktanŞeniz

Canım geçmiş olsun bizimde aynı şekilde 5 gün sürdü ishalimiz inek sütünü kesince düzeldi yine gittim bebek sütü aldım az az ondan veriyorum şimdi...Umarım iyileşir doğumgününeopuyorumnanaktan Sağol canımcım:) :roflol::roflolelisin yaaa evet dediğin gibi kızda güzel benim kaynımda yakışıklı tam birbirlerini buldular:)Esas pazara nişana kız kendine saten yeşil bir elbise aldı bakam onları koyarım dibiniz düşer artıkkaydirigubbakcemile3

Kizlar ya bu master card reklami var ya kucuk erkek cocuklar sirt cantasiyla dans ediyo

kankalarla bulusmak paha bicilemez diyo ya Aslan bayiliyo o reklama o cikinca bi dansetmesi var onlarla ay ne guluyoruz yaaa
:roflol::roflol:

duygucum bende ikisinı ayrı bi mağaza diye biliyodum arkadaşım almış geçen bayram ben ozaman hamiştim çok beğendinmiştim belkı o bana yanlış söledı yada ben yanlış anladım çunku konuşuyoduk zaradan falan kadınlar kulubu yok ben eklentıyı hatalı yapmışım canım düzeltmişyım tekrar ama görmedın sanırım....

selam kzılar ...nabersiniz.yarın benim dananın doğum günü..umutun ismetinin de doğumgünü..ama ben yarın için bişey planlamadım..artık bayramdan sonra..
hicrancum ceylin hanımn da doğum günü kutli olsin..öpüver minnoş yanaklareından..
nuraycım gerçekten buluşmamaız çok güzeldi.ben çok eğlendim.kimbilir biraz kalabalık olsak bebişler ve bizler bayağı eğlenceli olur.inş. buralarda da bir buluşma olursa katılırsınız.ayrıca iltifatların için de teşkürr.
deryacım geldiğine çok sevindim..sensiz olmuyor buralar be anam..buluşmamız oldu.haber verecktim ama son anda gitmeye karar verdim ben de...inş.seninle de birgün buluşuruz..
burada herhalde en çok ben face to face yapanlardanım..umut,gül,duygu,emel,hicran tam 5 kişyle tanıştım..çok ta mutlu oldum tanıştığıma..inş. diğer arkadaşları da görmek nasip olur.kaydirigubbakcemile5Şeniz

Hımmm anladım canım zarayla next farklı mağaza canım...Yani en azından İzmirde öyle ben ikisinede bakarım ama mutlaka çok pahalıdır
Nice mutlu yaşlara Canancım:)Bende fena sayılmam sen,gül,fatma,aslı birde derya ile tanışıyordukki son anda olmadı hımmm aytenede gittik ama o da olmadı..Neyse deryacım bayramda gelicekmiş inşallah o zaman görüşcezyerimseniben
selam kızlar
ben geldimmmmmm

Hoşgeldin canımopuyorumnanaktan

kızlar bende balıkesir-akçaya gittim geldim.
eşimin yemin törenine gittik.
kavuşmak güzeldi
ayrılmak dahada zor oldu.
ipek in doğum günü 12 eylüldü
babasıyla birlikte kutladık. küçük bir kutlama oldu
bayram dan sonra buradada yapıcam bi doğum günü bakalım.
ipek babasını görünce önce bi yadırgadı gitmek istemedi sonra ise yanından ayrılmadı.
canım eşim biricik kocam ise zayıflamış güneşten yanmış iyice :))
hasret giderdik. ağlayıp durduk sürekli
bakalım kurban bayramına belki yine gideriz.

Rabbim sağsalim kavuştursun canım benin kimbilir ne kadar duygulanmışındır:asigim:Allaha emanet olsun bütün askerlerimiz inşallah:Saruboceq:

Kizlar Aslanin da dogum gunu bayramin hemen ertes gunu belki bayram da yapariz yani bi gun once

Ama ne yapariz onuda bilmiyorum hani cok ayrintili bi kutlama icimden gelmiyo bi yanim buruk babasi olmayacagi icin :çok üzgünüm:

bakalim ne yapacaz ilk dogum gunu diye pasif gecirmekte istemiyrum istanbul da da degilim cagircaklarim cok olsun burda halam var hala kizi kuzen cocuklari birde bayramda dayimlar gelicekmis sinoptan bakalim napicaz
:sinifsinif:

aayy cok sevindim canim yaa cok sanslisin :çok üzgünüm:

Allah sag salim kavustursun tum ayri kalanlari kavusmakta daim olsun insallah :Saruboceq:

Rabbim sağsalim kavuştursun canım benin kimbilir ne kadar duygulanmışındır:asigim:Allaha emanet olsun bütün askerlerimiz inşallah:Saruboceq:

saol canım benim Şeniz

hoş geldin kızz..bu aralar yazmıyordun? ne var ne yok? iyisindir..senin ipoş napıyor? iyidir umarım.
bu arda duygu ege nasıl oldu..inş. ateşi düşmüştürii

hoşbulduk canım
perşembe gittim balıkesire 4 gündür yoktum canım
herşey iyi özlem dışında :))

aayy cok sevindim canim yaa cok sanslisin :çok üzgünüm:

Allah sag salim kavustursun tum ayri kalanlari kavusmakta daim olsun insallah :Saruboceq:

saol canım benim
allah sizide kavuştursun inşallah tez zamanda:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…