Doğum yapmış olan anneler buraya....

Serapcım bütün fotoğraflarda harikasınız Allah ayırmasın sizi maşallah İpekte kocaman olmuş kokla beni yerime onuopuyorumnanaktan

Canım ne güzel kavuşmuşsunuuuz,pırıl pırıl fotoğraflar,darısı Betülün de başına ama onunki çok uzak,
bunlar eski üniformalar bizim burda yenilerden giyiyorlar,Ayça dışarda asker gördümü baba baba deyip kucağına koşuyor aman aman ayrılık çok zor uzakta olsa eşim ne ağlardım Ayçanın o hallerine şimdi gülüyoruz.yerimseniben
Kizlar ya bu master card reklami var ya kucuk erkek cocuklar sirt cantasiyla dans ediyo

kankalarla bulusmak paha bicilemez diyo ya Aslan bayiliyo o reklama o cikinca bi dansetmesi var onlarla ay ne guluyoruz yaaa
:roflol::roflol:
O reklama ben bayılıyorum Ayça değilde
Bizimki uh ah dev adam a bayılıyor evde ah ah be babababa diye söyleye söyleye geziyor.sırnaşık şey
Serapcım bütün fotoğraflarda harikasınız Allah ayırmasın sizi maşallah İpekte kocaman olmuş kokla beni yerime onuopuyorumnanaktan

Kız duyguu nişan fotolarından koy mutlaka gözümüz güzel görsün anacıım artiz gibiler valla
behlülle bihter sankim:roflol:

:hulya::hulya:bu napıyo be çok hoşuma gitti kullanayim dedim:hulya:

Kız Muscannn napıyooon?
kel oğlun nasııl???Yarın doğumgünü haa,kelinden öp Ayçoşun yerine

Bu arada minik Ceylin ve ıpekin de doğum günleri mutlu,kutlu olsuun...

serapçım resimleriniz çok güsel Allah kavuştursun canımm...sabır edin kızlar az kaldııı....
hicran ceylinimin de doğum günü kutlu olsun bal o ballll....
bu arada hoşbulduuukkkk

benim ki erken uyudu çok şükür emme yapacak iş hiç bitmiyor ya..şöle bir kafayı dinleyem diyom olmiki..camlarım olmuş teneke gibi.dışarsını göremiyoz nerdeyse.kıvanç hav havlara bakacam diyo.ama nerde görecek.gidim de basrim saolunun camını silem..çamaşırlar var kurumuş alınacak yerine ıslak olanlar asılacak..benim herif içerde bassket maçı seyrediyor.yatmış ohhhh ne rahat yan gel de yat.tamam arada yardım ediyor da nekadar olacak.yine tüm dert yük benim üstüme düşüyor.ne yapayım allh sağlık versin de ..kendime pek vakit ayrıamıyom.şimdi ne güzel fincanımı alacaktım çayımı yudumlayacaktım..barim şu işlerimi bitirm de öle yapayım..burdan ayrılmayın hee tamam mı karılar..şimdilik bye..gelürüm birazdan.
GÜLÜM senle buluşa buluşa bana da ing. ce sürüldü galiba.ı lav yu canım..

bu arada en mutlu aile tabloso çizen arkadaşımız serap..helal olsun size..çok mu seviyorsunuz gıı? ))..öle ağlamalar falan..( gerçi askerlik psikolojisi farklıdır.başka ayrılıklara benzememz)...evlenmeden önce eşim benim için ne ağlardı.her ayrılıkta hüngür hüngür..şimdi kimbilir göbek atıyordur..ohh biraz kafa dinleyeyim diyordur.bak şimdi adamın günahını aldım belkide..severim be keratayı..o da beni sever.allh sevenleri ayırmasın..

amiinnn

evet bencede sevgiden ziyade birde cok dogallar tebrik ediyorum a.s

cok tatlisinizzz opuyorumnanaktan

Aynen katılıyorum bende aşklarına en çok inandığım çift :asigim:Kendisi anlatmadan dillendirmeden inandırıyor zaten:)Allah ayırmasın Serapcımopuyorumnanaktan

saol canım benim allah hepimizin yuvasına mutluluk huzur versin.
biz daha eşimle çıkarken hep dua ederdim. mutlaka sorunlarımız sıkıntılarımız olacak. allahım hiçbir zaman sevgimizden şüphe duymayalım. derdim. şükürki 4seneyi bitirdik
sorunumuz sıkıntımız tartışmalarımız olur ama birbirimizi kırmayız.
yazları ben memlekete giderim 1 ay filan o zamanda üzülürdük ama ağlamazdık
bu bir başka oluyor gerçekten ya

Kız Canan bu saatte cammı silecen,kız geldiler sana gene
gece gece düşersin muhafazan allah,gel beri geeellll
kaydirigubbakcemile

ay çok güzel resimler ya bayıldım hele o ipoşla eniştemin bakışmaları yok mu çok sevdi,m o resmi hepsini kaydediyorum buraya çok güzel çıkmışsınız maşallah inşallah zaman su gibi akıp geçer de kavuşursunuz ablam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…