- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #34.501
oyy cok tatlisiniz canim ne ozlemistir babasi iposuuu
Canım ne güzel kavuşmuşsunuuuz,pırıl pırıl fotoğraflar,darısı Betülün de başına ama onunki çok uzak,kızlar bende balıkesir-akçaya gittim geldim.
eşimin yemin törenine gittik.
kavuşmak güzeldi
ayrılmak dahada zor oldu.
ipek in doğum günü 12 eylüldü
babasıyla birlikte kutladık. küçük bir kutlama oldu
bayram dan sonra buradada yapıcam bi doğum günü bakalım.
ipek babasını görünce önce bi yadırgadı gitmek istemedi sonra ise yanından ayrılmadı.
canım eşim biricik kocam ise zayıflamış güneşten yanmış iyice :))
hasret giderdik. ağlayıp durduk sürekli
bakalım kurban bayramına belki yine gideriz.
O reklama ben bayılıyorum Ayça değildeKizlar ya bu master card reklami var ya kucuk erkek cocuklar sirt cantasiyla dans ediyo
kankalarla bulusmak paha bicilemez diyo ya Aslan bayiliyo o reklama o cikinca bi dansetmesi var onlarla ay ne guluyoruz yaaa :roflol::roflol:
Serapcım bütün fotoğraflarda harikasınız Allah ayırmasın sizi maşallah İpekte kocaman olmuş kokla beni yerime onuopuyorumnanaktan
Serapcım bütün fotoğraflarda harikasınız Allah ayırmasın sizi maşallah İpekte kocaman olmuş kokla beni yerime onuopuyorumnanaktan
ay ipoşumun da doğum günü kutlu olsuuunnnn
bu arada en mutlu aile tabloso çizen arkadaşımız serap..helal olsun size..çok mu seviyorsunuz gıı? ))..öle ağlamalar falan..( gerçi askerlik psikolojisi farklıdır.başka ayrılıklara benzememz)...evlenmeden önce eşim benim için ne ağlardı.her ayrılıkta hüngür hüngür..şimdi kimbilir göbek atıyordur..ohh biraz kafa dinleyeyim diyordur.bak şimdi adamın günahını aldım belkide..severim be keratayı..o da beni sever.allh sevenleri ayırmasın..
bu arada en mutlu aile tabloso çizen arkadaşımız serap..helal olsun size..çok mu seviyorsunuz gıı? ))..öle ağlamalar falan..( gerçi askerlik psikolojisi farklıdır.başka ayrılıklara benzememz)...evlenmeden önce eşim benim için ne ağlardı.her ayrılıkta hüngür hüngür..şimdi kimbilir göbek atıyordur..ohh biraz kafa dinleyeyim diyordur.bak şimdi adamın günahını aldım belkide..severim be keratayı..o da beni sever.allh sevenleri ayırmasın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?