Doğum yapmış olan anneler buraya....

:hulya::hulya:güll o benim kıss ben oda benıom gıbıkıyapdan okuyupokuyup örüyomu neekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3serabcım allah tez zamanda kavuştursun canım resmın birinde ağladığın çok belli kıpkırmızı burnun ayrıca benıde ağlattın eşim bayram sonu gidecek buyuk ihtimalle cezaire bizde gene bekleyecez oğlunla ağlaya ağlaya....betül canım eşin yok doğum gününüzde ama üzülme biz varız eylül anneleriii....

oy canim ne kadar kisada olsa ALlah sizide kavustursun opuyorumnanaktan

saol canim benim eksik olmayin hicc mafoldumben

selam kızlar ben geldim belim hala aynı krem sürdü eşim korsemide takıyom uzandım hep bugün iş miş hakgetire ancak yemeği yaptım sofrayıda eşim kurdu gelince yedik ama ne zor geçti günüm ceylin durmadı hiçç

bide kızlar akşam üstü ceyline yoğurdunu veriyordum yemedi bu akşam yemek ve öle yattı bende bi babymix yedireyim dedim o ara babası girdi odaya bu ayaklandı tabii bi baktım patır patır yürüdü en az 10 adım şaşakaldıkk tabii:1shok: ve hiç sendelemedi yavrum sonra babası bana çevirdi tabii ben belimden dolayı yan yan duruyom bakamıyom bile kıza doğru dürüst neyse banada aynen yürüdü biz:1shok::1shok: sonra benden geri babaya gitsin diye tuttum ben dengesini kurdurdum güzelce ve babaya giderken sen 3.adımda bi düşşşş kafayı alın kısmının yan üst tarafı gümüşlüğün kenarına vurdu anam ben nasıl korktum kalkamıyomda ağrıdan nasıl bağırdım ama eşime tuttttttttttttttt diyeee osa saf saf bakıyor hala kızın alnında resmen çizgi oluştu hemen buz koyduk ama durmaz ben gene yumurta akı sürdüm şişmesini ve morarmasını engeller diye allahtan fazla şişmedi az morardı götürelim dr dedim bizimki gerek yok geçende aynı yaptın bişii yok dedi şimdi boşuna kızı filme sokarlar dedi bende ok dedim ama içimde hiç rahat değil hanii sonrasında oynadı bir çikolata verdim sanki kendimi affettirmek için yapmış gibi hissettim ama verdim bi bayram çikolatasını afiyetle yedi banada sarıldı sanki affettim anne der gibi öptü de oyuncaklarıyla oynadı yarım saat kadar yanımda babası uyuttu sonra allahım nasıl nazarımız değdi anında çocuğa yaa tabiii ihmalkarlığımızda yok değil hanii:kedi::kedi:

Ben çıkıyorum kızlar size doyum olmaz...
Allah rahatlık versin,deliksiz bir gece geçiririz inşallah
opuyorumnanaktan

geçmiş olsun canım sütten olduğu kesinmi kızz benim ceylinde ishal ama sütü içmiyor 1-2 defa verdim ancak 50-60 cc kadar içti ama 3 gündür vermedim dişlerdendir diye tahmin ediyorum ama bakalım devam edecekmi bizimkide su gibi yaptı resmen dünden beri ama sanki bu akşam üstü daha kıvamlıydı
allah allah yaa resmen mpktan muhabbet ediyozzzkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kızlar hepinize iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktana.s.

e ceylin içinde tebrikleri kabul etmeme az kaldı inanamıyorum yaa 1 yıllllll 1 yıl geçti ne çabuk geçti nasıl geçti hamilelikte doğdu büyüdü bu kız bide yürümeye başladı

oy yavrum ya
geçmiş olsun
ve maşallah

serapçım resimleriniz çok güsel Allah kavuştursun canımm...sabır edin kızlar az kaldııı....
hicran ceylinimin de doğum günü kutlu olsun bal o ballll....
bu arada hoşbulduuukkkk

eşimin doğumgünüydü kızz ceylininkini daha kutlamadık ama 17 sinde kendi aramızda yapıcaz çekirdek aile sonra bayram sonrasında hafta sonu hem diş buğdayımızı hem doğumgünü partimizi paşşa paşşa yapıcaz nasipse inşallah
yinede sağol canım benim muckkkk..

ben fazla oturamıyacam gidiyom kendinize iyi bakın kızlarr bide çocukları yürütmeye çalışırken dikkat edin benimgibi olmayın emiii:kedi:heveslenip iyice yormayın çocuğu ben belki 3.defa yürütmeseydim kuşum düşmeyecektiii off içim fena oldu valla aklıma geldikçe burnumun direği sızlıyor valla kızlarıma gelecek olan bana gelsin razıyım ama onların kılına zarar gelmesin tubada dün ananesinde kaldı ananemiz bırakmadı torununu okul açılmadan hasret gidereyim diyorr eee nede olsa biz 4 kardeşken 5. tuba oldu annemin son çocuğu 5.kardeş bir yerde o kaydirigubbakcemile3

oooyy kiyamam onaa birseyi yoktur annesi gecmis olsuunnn ceylinimee :teselli:

bu aradaa hadi sizinde gozunuzaydinnn

yalniz sunuda soyleyim dikkatimi cekti istisnalar haric kizlar daha cabuk yuruyo ve konusuyo sanirimmm a.s

Kız Canan bu saatte cammı silecen,kız geldiler sana gene
gece gece düşersin muhafazan allah,gel beri geeellll
kaydirigubbakcemile

gülüm bacım bağa bişey olmaz.dölüye bişey olumu hiiç..bak sildim de geldim işte..ben gaza geldimi amanın beni kimse tutamaz.emme iş yapmak istemezsem de hiiç yapmam.ohh şimdi kendime çay yaptım.hörrrrttletimm barim..koçişin yanına gidim admaı fazla yalnız bırakmim en iyisi ..size iyi geceler tatlularım..byee..zemuszemus:hulya:

evet yay karulari uledirr

baayyy

geçmiş olsun hasta bebişlere acil şifala kızlar:ecrin_bebek:

ipeğin ve ceylinin doğum günü kutlu olsun nice yıllara kaydirigubbakcemile2

serap Allah kavuştursun canım tekrar çok güzel görünüyorsunuz maşalllah

darısı betüşün başına:asigim:

hicran geçmiş olsun canım düşünce çok kötü oluyor insan onlar bir anda unutup gülüyolar ama insanın içinden çıkmıyor deme :çok üzgünüm:sanada çok geçmiş olsun canım acil şifalara.s.

haklısın betüş kızlar daha hızlı yağızdan 1 ay küçük aydanur var 9,5 aylık yürüdü ve daha fazla kelime konuşuyor tabi hepsi zamanı geldiği ve Allah izin verdiğinde yürüyüp konuşacak ama annem kızlar daha dirençli dipcik gibim olar deyor:))))))))

eylül annelerinin ana direği derya hoşgeldin şekerüüm görüşürüz

Son düzenleyen: Moderatör:

evet canim

zaten kizlar daha erken konusuru biliyordum da yurur u de yeni farkettim cevremden de gozlemliyorum cunku gercekten oyle valla a.s

belki gelisimleri daha hizli ilerliyodur bilmem ergenlikte de oyle oluyo ya

Geçmiş olsun canım aynı şeyi eşimde yapıyor Egede 2 3 adım düşüyor kaldırıp tekrar yürütüyor çocuğu:mymeka:Ya bırak ne zaman isterse o zaman yürüsün diyorum yok arka arkaya yürütüyor o da yazık korkuyor daha cesareti yok iki adım atıyor tık yere düşüyor sonra ağlıyor..41 kere maşallah Ceylinimize...

oooyy kiyamam onaa birseyi yoktur annesi gecmis olsuunnn ceylinimee :teselli:

bu aradaa hadi sizinde gozunuzaydinnn

yalniz sunuda soyleyim dikkatimi cekti istisnalar haric kizlar daha cabuk yuruyo ve konusuyo sanirimmm a.s

Bencede vereliniortak

Kızlar yarın bizim aşımız var ve Ege hala 38.5 ...Bir kere İstanbula gidiyoruz diye erteledik aşıyı bir daha ertelesekmi napsak bilemedim..Yarın arıcam sağlık ocağını bakalım ne dicek doktor:a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…