- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #34.521
:hulya::hulya:güll o benim kıss ben oda benıom gıbıkıyapdan okuyupokuyup örüyomu neekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3serabcım allah tez zamanda kavuştursun canım resmın birinde ağladığın çok belli kıpkırmızı burnun ayrıca benıde ağlattın eşim bayram sonu gidecek buyuk ihtimalle cezaire bizde gene bekleyecez oğlunla ağlaya ağlaya....betül canım eşin yok doğum gününüzde ama üzülme biz varız eylül anneleriii....
doğumgünü geçen tüm bebişlerin doğum günü kutlu olsun. nice mutlu senelere. bizim de ayın 17sinde pastasını sipariş verdim büyükçe bişey ama sanırım o da yetmicek bizim sülale çok kalabalık ve ilk doğum günü olduğu için herkes gelmek istedi 30 kişinin üzerinde olucaz o nedenle bi pastada ben yapacağım gülcüm senin pastayı taklit edicem bikaç değişiklikle umarım kazasız belasız atlatırım o günü de
bu arada ecrin ishal oldu çok fena dünden beri öyle bir yapıyorki hem önden hem arkadan sırtının yarısını geçiyo hertarafına bulaşıyo su gibi resmen ne yapacağımı şaşırdım sütü kestim hemen pirinç lapası falan vericem muz ayran patates haşlaması çay ekmek peynir ver dedi doktor inşallah düzelir doğumgününe kadar
selam kızlar ben geldim belim hala aynı krem sürdü eşim korsemide takıyom uzandım hep bugün iş miş hakgetire ancak yemeği yaptım sofrayıda eşim kurdu gelince yedik ama ne zor geçti günüm ceylin durmadı hiçç
bide kızlar akşam üstü ceyline yoğurdunu veriyordum yemedi bu akşam yemek ve öle yattı bende bi babymix yedireyim dedim o ara babası girdi odaya bu ayaklandı tabii bi baktım patır patır yürüdü en az 10 adım şaşakaldıkk tabii:1shok:ve hiç sendelemedi yavrum sonra babası bana çevirdi tabii ben belimden dolayı yan yan duruyom bakamıyom bile kıza doğru dürüst neyse banada aynen yürüdü biz:1shok::1shok: sonra benden geri babaya gitsin diye tuttum ben dengesini kurdurdum güzelce ve babaya giderken sen 3.adımda bi düşşşş kafayı alın kısmının yan üst tarafı gümüşlüğün kenarına vurdu anam ben nasıl korktum kalkamıyomda ağrıdan nasıl bağırdım ama eşime tuttttttttttttttt diyeee osa saf saf bakıyor hala kızın alnında resmen çizgi oluştu hemen buz koyduk ama durmaz ben gene yumurta akı sürdüm şişmesini ve morarmasını engeller diye allahtan fazla şişmedi az morardı götürelim dr dedim bizimki gerek yok geçende aynı yaptın bişii yok dedi şimdi boşuna kızı filme sokarlar dedi bende ok dedim ama içimde hiç rahat değil hanii sonrasında oynadı bir çikolata verdim sanki kendimi affettirmek için yapmış gibi hissettim ama verdim bi bayram çikolatasını afiyetle yedi banada sarıldı sanki affettim anne der gibi öptü de oyuncaklarıyla oynadı yarım saat kadar yanımda babası uyuttu sonra allahım nasıl nazarımız değdi anında çocuğa yaa tabiii ihmalkarlığımızda yok değil hanii:kedi::kedi:
Kız Muscannn napıyooon?
kel oğlun nasııl???Yarın doğumgünü haa,kelinden öp Ayçoşun yerine
Bu arada minik Ceylin ve İpekin de doğum günleri mutlu,kutlu olsuun...
serapçım resimleriniz çok güsel Allah kavuştursun canımm...sabır edin kızlar az kaldııı....
hicran ceylinimin de doğum günü kutlu olsun bal o ballll....
bu arada hoşbulduuukkkk
oyy oyyy Ceylin gene uf olmuuş annesi öpsün geçsiinn
oy yavrum ya
geçmiş olsun
ve maşallah
selam kızlar ben geldim belim hala aynı krem sürdü eşim korsemide takıyom uzandım hep bugün iş miş hakgetire ancak yemeği yaptım sofrayıda eşim kurdu gelince yedik ama ne zor geçti günüm ceylin durmadı hiçç
bide kızlar akşam üstü ceyline yoğurdunu veriyordum yemedi bu akşam yemek ve öle yattı bende bi babymix yedireyim dedim o ara babası girdi odaya bu ayaklandı tabii bi baktım patır patır yürüdü en az 10 adım şaşakaldıkk tabii:1shok:ve hiç sendelemedi yavrum sonra babası bana çevirdi tabii ben belimden dolayı yan yan duruyom bakamıyom bile kıza doğru dürüst neyse banada aynen yürüdü biz:1shok::1shok: sonra benden geri babaya gitsin diye tuttum ben dengesini kurdurdum güzelce ve babaya giderken sen 3.adımda bi düşşşş kafayı alın kısmının yan üst tarafı gümüşlüğün kenarına vurdu anam ben nasıl korktum kalkamıyomda ağrıdan nasıl bağırdım ama eşime tuttttttttttttttt diyeee osa saf saf bakıyor hala kızın alnında resmen çizgi oluştu hemen buz koyduk ama durmaz ben gene yumurta akı sürdüm şişmesini ve morarmasını engeller diye allahtan fazla şişmedi az morardı götürelim dr dedim bizimki gerek yok geçende aynı yaptın bişii yok dedi şimdi boşuna kızı filme sokarlar dedi bende ok dedim ama içimde hiç rahat değil hanii sonrasında oynadı bir çikolata verdim sanki kendimi affettirmek için yapmış gibi hissettim ama verdim bi bayram çikolatasını afiyetle yedi banada sarıldı sanki affettim anne der gibi öptü de oyuncaklarıyla oynadı yarım saat kadar yanımda babası uyuttu sonra allahım nasıl nazarımız değdi anında çocuğa yaa tabiii ihmalkarlığımızda yok değil hanii:kedi::kedi:
Kız Canan bu saatte cammı silecen,kız geldiler sana gene
gece gece düşersin muhafazan allah,gel beri geeellllkaydirigubbakcemile
gülüm bacım bağa bişey olmaz.dölüye bişey olumu hiiç..bak sildim de geldim işte..ben gaza geldimi amanın beni kimse tutamaz.emme iş yapmak istemezsem de hiiç yapmam.ohh şimdi kendime çay yaptım.hörrrrttletimm barim..koçişin yanına gidim admaı fazla yalnız bırakmim en iyisi ..size iyi geceler tatlularım..byee..zemuszemus:hulya:
geçmiş olsun hasta bebişlere acil şifala kızlar:ecrin_bebek:
ipeğin ve ceylinin doğum günü kutlu olsun nice yıllara kaydirigubbakcemile2
serap Allah kavuştursun canım tekrar çok güzel görünüyorsunuz maşalllah
darısı betüşün başına:asigim:
hicran geçmiş olsun canım düşünce çok kötü oluyor insan onlar bir anda unutup gülüyolar ama insanın içinden çıkmıyor deme :çok üzgünüm:sanada çok geçmiş olsun canım acil şifalara.s.
haklısın betüş kızlar daha hızlı yağızdan 1 ay küçük aydanur var 9,5 aylık yürüdü ve daha fazla kelime konuşuyor tabi hepsi zamanı geldiği ve Allah izin verdiğinde yürüyüp konuşacak ama annem kızlar daha dirençli dipcik gibim olar deyor:))))))))
oooyy kiyamam onaa birseyi yoktur annesi gecmis olsuunnn ceylinimee :teselli:
bu aradaa hadi sizinde gozunuzaydinnn
yalniz sunuda soyleyim dikkatimi cekti istisnalar haric kizlar daha cabuk yuruyo ve konusuyo sanirimmm a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?