- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #34.541
evet canim
zaten kizlar daha erken konusuru biliyordum da yurur u de yeni farkettim cevremden de gozlemliyorum cunku gercekten oyle valla a.s
belki gelisimleri daha hizli ilerliyodur bilmem ergenlikte de oyle oluyo ya
Geçmiş olsun canım aynı şeyi eşimde yapıyor Egede 2 3 adım düşüyor kaldırıp tekrar yürütüyor çocuğu:mymeka:Ya bırak ne zaman isterse o zaman yürüsün diyorum yok arka arkaya yürütüyor o da yazık korkuyor daha cesareti yok iki adım atıyor tık yere düşüyor sonra ağlıyor..41 kere maşallah Ceylinimize...
Bencede vereliniortak
Kızlar yarın bizim aşımız var ve Ege hala 38.5 ...Bir kere İstanbula gidiyoruz diye erteledik aşıyı bir daha ertelesekmi napsak bilemedim..Yarın arıcam sağlık ocağını bakalım ne dicek doktor:a015:
duygucum bizim de yarın pnomokok aşımız var aslında ayın 2 sindeydı alp o ara hastaydı dr falanda götürdum ama aşı aklıma gelmedı yarın götürcem zaten gribide geçti inşallah yarın yaparlar...
bide kızlar bizede tetenoz yapılması gerekmıyomuydu ben hamılelıkte vurundum bide bir sene sonra demişti dr onuda yarın yaptırcam taşınma işleri falan derken onu ertelemiştik yarın aşı günümüz olcak yanii anlaşılan....
Hay Allah alemsin canım yaaa sabah sabah güldürdün benikaydirigubbakcemile3benim ipoşum yürüme alıştırmaları yapıyo
1 2 adım atıyor ama daha tam yürüyemedi
zaten bizimkide biraz erkeğe benziyo
her gören erkekmi diyo :))
Evet canım ateşi var aradım şimdi doktoru tamam erteleriz biraz daha dedi doktora götürcez bugün bakalımcanım geçmiş olsun hastamı boncuk
bi konuş bakalım belki 1 2 gün daha erteler
duygucum bizim de yarın pnomokok aşımız var aslında ayın 2 sindeydı alp o ara hastaydı dr falanda götürdum ama aşı aklıma gelmedı yarın götürcem zaten gribide geçti inşallah yarın yaparlar...
bide kızlar bizede tetenoz yapılması gerekmıyomuydu ben hamılelıkte vurundum bide bir sene sonra demişti dr onuda yarın yaptırcam taşınma işleri falan derken onu ertelemiştik yarın aşı günümüz olcak yanii anlaşılan....
günaydın kızlarrrr
kıvancın ve ismetin doğumgünü kutlu olsunnnn
bizimde arife günü doğumgünümüz , eşimin ailesinin yanına gitcez bayram için arifeden .düzceye orda bişeyler yapılır herhalde döndükten sonra da burda ufak çaplı bir kutlama düşünüyorum.
hicrancım ceylin düşmüş geçmiş olsun ama öyle her düşüşte doktora gitme düşüncesinden vazgeç bence daha o kadar çok düşeceklerkiii hele bi iyice yürümeye başlasın daha çok düşecek , deniz patır patır dökülüyo valla artık hep yürüyo hiç emeklemek istemiyor. ben şimdi yeni eve taşındım ya eski halılarımı sevmiyodum hep attım onları şuanda yenilerini de alamıyorum parasızlıktan :) halısız takılıyoruz denizde kayıp kayıp düşüyo geçen pazar bi kaydı hop sehpanın kenarına kaşı yarıldı kuzumun hemde gözümün önünde ama engel olamıyosun işte ne kanadı ne ağladı kuzum , doktora götürsek dikiş bile atabilirlerdi kıyamadığımdan götürmedim zaten çok kkorktu orda bide doktorlar iyice korkutacaklar kanamayı durdurduk bantladık , aklınızda olsun morarmayı önlemek için en iyisi zeytin yağı , ben kantron yağı kullanıyorum çünkü onun hücre yenileyici özelliği de var , şimdi çok şükür iyi kaşının kenarında ince bi cizik gibi kaldı kapandı yara büyük ihtimal iz kalmaz diye düşünüyorum.
günaydınlarrr...ismetin ve kıvancın da doğum günü kutlu olsun yetişemiyoz artık heee....gözdecim yeni eviniz hayırlı olsun ve geçmiş olsun....hicoş ve duygu sizlere de geçmiş olsun....
aslı teyzesi pasta için teşekürler..keşkem gerçeği olsa da yesem..ve arkdaşlar kutlamalarınız için sizlere de teşşkür..buğün evde oğluma pudingli kremşaitlki falan pasta yapacam..sadece çekirdek ailmizle kutlayacaz.geniş aile kutlaması bayramdan sonra..bir de bu buğün kadir gecesiymiş..allahıma bana tatlı oğlumu buğün nasip eylesiği için çok şükürler olsun..onun için kendimi buğün ibadetime adayacağım..allhıma çok şükredeceğim..sizinkiler için de dua etmeyi tabiiki hiiç unutmayacağim..sizleri öpüyorum şekerler..
deryacım sen buraların kirişi,kolonusun..sen olmayince burala sallanii..yıkıldı yıkılacak nerdeyse..bak sabah sabah 5 kiş varız..
öptüm..bye..
saol canım benim allah hepimizin yuvasına mutluluk huzur versin.
biz daha eşimle çıkarken hep dua ederdim. mutlaka sorunlarımız sıkıntılarımız olacak. allahım hiçbir zaman sevgimizden şüphe duymayalım. derdim. şükürki 4seneyi bitirdik
sorunumuz sıkıntımız tartışmalarımız olur ama birbirimizi kırmayız.
yazları ben memlekete giderim 1 ay filan o zamanda üzülürdük ama ağlamazdık
bu bir başka oluyor gerçekten ya
günaydın kızlarrrr
kıvancın ve ismetin doğumgünü kutlu olsunnnn
bizimde arife günü doğumgünümüz , eşimin ailesinin yanına gitcez bayram için arifeden .düzceye orda bişeyler yapılır herhalde döndükten sonra da burda ufak çaplı bir kutlama düşünüyorum.
hicrancım ceylin düşmüş geçmiş olsun ama öyle her düşüşte doktora gitme düşüncesinden vazgeç bence daha o kadar çok düşeceklerkiii hele bi iyice yürümeye başlasın daha çok düşecek , deniz patır patır dökülüyo valla artık hep yürüyo hiç emeklemek istemiyor. ben şimdi yeni eve taşındım ya eski halılarımı sevmiyodum hep attım onları şuanda yenilerini de alamıyorum parasızlıktan :) halısız takılıyoruz denizde kayıp kayıp düşüyo geçen pazar bi kaydı hop sehpanın kenarına kaşı yarıldı kuzumun hemde gözümün önünde ama engel olamıyosun işte ne kanadı ne ağladı kuzum , doktora götürsek dikiş bile atabilirlerdi kıyamadığımdan götürmedim zaten çok kkorktu orda bide doktorlar iyice korkutacaklar kanamayı durdurduk bantladık , aklınızda olsun morarmayı önlemek için en iyisi zeytin yağı , ben kantron yağı kullanıyorum çünkü onun hücre yenileyici özelliği de var , şimdi çok şükür iyi kaşının kenarında ince bi cizik gibi kaldı kapandı yara büyük ihtimal iz kalmaz diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?