Doğum yapmış olan anneler buraya....

hicran geçmiş olsun canım hem sana hem ceylinee...yarın eşimişe gıtcek:gitme: 20 gündür ne güzel evdeydi geziyoduk yiyoduk içiyoduk şimdide 3-4saatliğine işe gıdıyo ben üzgunum insan oğlu çok nankör opuyorumnanaktanopuyorumnanaktaniştee hepde yanımda kalamazya adam mecbur çalışcak.....

evet canim

zaten kizlar daha erken konusuru biliyordum da yurur u de yeni farkettim cevremden de gozlemliyorum cunku gercekten oyle valla a.s

belki gelisimleri daha hizli ilerliyodur bilmem ergenlikte de oyle oluyo ya

benim ipoşum yürüme alıştırmaları yapıyo
1 2 adım atıyor ama daha tam yürüyemedi
zaten bizimkide biraz erkeğe benziyo
her gören erkekmi diyo :))

canım geçmiş olsun hastamı boncuk
bi konuş bakalım belki 1 2 gün daha erteler

duygucum bizim de yarın pnomokok aşımız var aslında ayın 2 sindeydı alp o ara hastaydı dr falanda götürdum ama aşı aklıma gelmedı yarın götürcem zaten gribide geçti inşallah yarın yaparlar...
bide kızlar bizede tetenoz yapılması gerekmıyomuydu ben hamılelıkte vurundum bide bir sene sonra demişti dr onuda yarın yaptırcam taşınma işleri falan derken onu ertelemiştik yarın aşı günümüz olcak yanii anlaşılan....

evet canım benim tetenoz aşısı kasımada olacak

Öncelikle herkese iyi geceler. Bu gece iftara davetliydiik son anda gittik geldim ki baya bir kaynatmışsınız şimdi yorumlarıma geçeyim :ecrin_bebek:
Anessa canım geçmiş olsun Ecrine acil şifalar dilerim.
Seher güle güle kirlenin güzelim ohh misler gibi olmuştur şimdi ev bende bugün temizlik yaptım ama normal temizlik büyük boyutluya geçemem ne yapayım ugraşamıyorum. :kedi:
Serapcım hoşgeldin canım. Serapcım İpek kızımızın doğum günü tekrardan kutlu olsun canım saglıklı nice uzun seneler geçirin inşllah. opuyorumnanaktan Eşinlede tez zamanda kavuşmanız dilegiyle. Resimleriniz çok güzel çıkmış Allah'ım bozmasın bu güzel tabloları her daim mutlu,huzurlu olun canım.
Betül canım Allah'ım senide eşinle tez zamanda saglıcakla kavuştursun.
Gül canımm bizimkiside dev adamların şarkısına bayılıyor eller yumruk olup havada sallanıyor.
Serapcım bir yaş aşıları pnömokokla karma aşı güzelim. 15 ayda su çiçegi var başka varmı bilmiyorum güzelim.
Cananım aminn Allah'ım tüm sevenleri ayırmasın ayrı olanlarıda tez zamanda kavuştursun.
Mevlüdecim eşinle sizde kısa süreligine ayrı kalacakmışsınız o ayrılıklar çok kısa sürede bitsin dertler sıkıntılar bitsin mutluluk huzur olsun ayrılıklarınız olmasın hiç.
Hicranım papatyam geçmiş olsun canım kendine çok dikkat et. Ceylinede geçmiş olsun kızz ben ne dedim viks sür demedim mi hemen geçer şişmez morarmaz diye oo ben kime söylüyom. zemuszemus
Betüll sana katılıyorum canım yaa bende okudukçaa oo diyorum maşallah bütün kızlarımıza yürüyorlar neler konuşuyorlar bizimki tembel ogluşum yürümüyor, konuşuyorda daha tam degil hergün başında bıdı bıdı konuşuyorum yürütmeye çalışıyorum yok ama bugün okulda bir adım attı ben şaşırdım tabi ama o kadarla kaldı.
Kızların gelişimi daha erken oluyor bence. kaydirigubbakcemile5
İnşllah unuttugum atladıgım kimse yoktur arkadaşlarım. hepinizi çook öptüm Allah rahatlık versin iyi uykular. opuyorumnanaktan

Iyiki doğdun ismet yılmaz mutlu yıllar sanaa. Umut canım doğum gününüz kutlu olsun saglıklı,mutlu,başarı dolu nice uzun seneler geçirin.

Son düzenleme:
KIVANÇ DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN KUZUM İYİKİ DOĞDUN MUTLU YILLAR SANA SAGLIKLI,HUZURLU VE BAŞARI DOLU NİCE UZUN YILLAR GEÇİRMENİ DİLERİM.

CANSU CANIM UZUN ZAMANDIR SENİ BURADA GÖREMİYORUZ AMA UNUTMADIK CANIM BORA OGLUŞUMUZUN DOĞUM GÜNÜ KUTLU OLSUN SAGLIKLI,MUTLU,BAŞARI DOLU NİCE UZUN SENELERE.

günaydın kızlarrrr
kıvancın ve ismetin doğumgünü kutlu olsunnnn
bizimde arife günü doğumgünümüz , eşimin ailesinin yanına gitcez bayram için arifeden .düzceye orda bişeyler yapılır herhalde döndükten sonra da burda ufak çaplı bir kutlama düşünüyorum.
hicrancım ceylin düşmüş geçmiş olsun ama öyle her düşüşte doktora gitme düşüncesinden vazgeç bence daha o kadar çok düşeceklerkiii hele bi iyice yürümeye başlasın daha çok düşecek , deniz patır patır dökülüyo valla artık hep yürüyo hiç emeklemek istemiyor. ben şimdi yeni eve taşındım ya eski halılarımı sevmiyodum hep attım onları şuanda yenilerini de alamıyorum parasızlıktan :) halısız takılıyoruz denizde kayıp kayıp düşüyo geçen pazar bi kaydı hop sehpanın kenarına kaşı yarıldı kuzumun hemde gözümün önünde ama engel olamıyosun işte ne kanadı ne ağladı kuzum , doktora götürsek dikiş bile atabilirlerdi kıyamadığımdan götürmedim zaten çok kkorktu orda bide doktorlar iyice korkutacaklar kanamayı durdurduk bantladık , aklınızda olsun morarmayı önlemek için en iyisi zeytin yağı , ben kantron yağı kullanıyorum çünkü onun hücre yenileyici özelliği de var , şimdi çok şükür iyi kaşının kenarında ince bi cizik gibi kaldı kapandı yara büyük ihtimal iz kalmaz diye düşünüyorum.

günaydınlarrr...ismetin ve kıvancın da doğum günü kutlu olsun yetişemiyoz artık heee....gözdecim yeni eviniz hayırlı olsun ve geçmiş olsun....hicoş ve duygu sizlere de geçmiş olsun....

aslı teyzesi pasta için teşekürler..keşkem gerçeği olsa da yesem..ve arkdaşlar kutlamalarınız için sizlere de teşşkür..buğün evde oğluma pudingli kremşaitlki falan pasta yapacam..sadece çekirdek ailmizle kutlayacaz.geniş aile kutlaması bayramdan sonra..bir de bu buğün kadir gecesiymiş..allahıma bana tatlı oğlumu buğün nasip eylesiği için çok şükürler olsun..onun için kendimi buğün ibadetime adayacağım..allhıma çok şükredeceğim..sizinkiler için de dua etmeyi tabiiki hiiç unutmayacağim..sizleri öpüyorum şekerler..

deryacım sen buraların kirişi,kolonusun..sen olmayince burala sallanii..yıkıldı yıkılacak nerdeyse..bak sabah sabah 5 kiş varız..
öptüm..bye..

kadir geceniz mübarek olsun Allah bugün yapılan dıalarımızı kabul eylesin geri çevirmesin....aksilik ben adetim sabah banyo ettim işe geldim gene gelmiş sinir oldum tutamadım yine oruç...akşama bi daha ederimm banyo sonra da ibadet ederimmmm canancum senin gibi bol bol dua edelim arkadaşlar inşallahhh...

benim ipoşum yürüme alıştırmaları yapıyo
1 2 adım atıyor ama daha tam yürüyemedi
zaten bizimkide biraz erkeğe benziyo
her gören erkekmi diyo :))
Hay Allah alemsin canım yaaa sabah sabah güldürdün benikaydirigubbakcemile3
canım geçmiş olsun hastamı boncuk
bi konuş bakalım belki 1 2 gün daha erteler
Evet canım ateşi var aradım şimdi doktoru tamam erteleriz biraz daha dedi doktora götürcez bugün bakalım
Geçmiş olsun sizede canım inşallah yaparlar tatlımopuyorumnanaktan
günaydınlarrr...ismetin ve kıvancın da doğum günü kutlu olsun yetişemiyoz artık heee....gözdecim yeni eviniz hayırlı olsun ve geçmiş olsun....hicoş ve duygu sizlere de geçmiş olsun....

Gözdecim çok geçmiş olsun canım iyi bir şey olmamış şimdili serseydin halılarını yada yıkamaya göndersen yine biraz değiş,ir tertemiz olunca canım kışta geliyor hasta olmasın kuzucuk birde Allah korusun
Hadi bakalım fotoğraflarınızı bekliyoruz şekerimopuyorumnanaktan

oyy kıyamam sana güzel arkadşım resimlerinizede bayıldım şu ipoş en çok ızırmak istediğim tostoslardannn.. allahım tez zamanda kavuştursun sizi kocenle. ipoşumunda doğum günü kutlu olsun...ŞenizŞeniz

Bu arada Günaydın iyi sabahlar....Bugün mübarek kadir gecesi...Hepimizin mübarek olsun..Bende Allahın izniyle bugün bol bol dua okumayı planlıyorum..Allah kabul ederse niyetliyim bugün.Allah bütün duaları kabul etsin,evlatlarımızı bize bağışlasın..Günahlarımızı affetsin inşallah...

Ey Rabbimiz! Gücümüzün zayıflığını, çaremizin azlığını ve insanlarca önemsenmeyişimizi sana şikayet ediyoruz. Bizi kendi gözümüzde küçük, fakat insanların gözünde büyük eyle.

Ne yerler de Ne gökler de;Mümin kulunun kalbine huzur veren RABBıMıZ, hakkımızda hayırlar nasip eyle... Dualarımızın çoşkunlukla semalara ulaşmasını, secdelerimizin kabe duvarlarında yer bulmasını, kelamının geçtiği her dalda her damlada Seni ana bılmeyı, anlayabılmeyi ve huzurla kapında bekçilerin olabılmeyı nasip eyle...

Duamız,, Cemalini kalbımızden hiç ayırma Sen ki! dünyaya gözlerimizi açtığımızda berraklık ve saflıkla gözlerimizin pınarındaydın; ahirete ulaşırken de berrak ve saflık nazarından bır yudumda gözlerimize nasip eyle...

Ey Rabbimiz! Senden rahmetini celbedecek şeyleri, gerçekleşmesi muhakkak olan mağfiretini, her türlü günahtan korunmayı, her türlü iyiliği kazanmayı, cennet ve Cemalinle şereflenmeği ve cehennemden kurtuluşu dileriz.
Ey Rabbimiz! Bilerek veya bilmeyerek işlediğimiz günahlarımızı mağfiret et. Senden işimizde rüşde hidayet etmeni istiyor, nefislerimizin kötülüklerinden sana sığınıyoruz.

Acziyetimi sana bildiriyoruz; RABBıMıZ... Senden şefaat diliyoruz; YARADANIMIZ... Lutfundan yüreklerimize ihsan serinliği vermen için duacıyız...Duaların, tek niyeti tek ümidi, bizleri koru, Aşkınla; sevdan kalbimize sevgililer nasip eyle...

Ey Rabbimiz! Bizi yücelt, eksiğimizi- gediğimizi gider, bize rızık ihsan et, bizi salih amellere, güzel ahlaka ilet. Zira bunların salih olanına ancak sen ulaştırır, kötülerinden de ancak sen alıkorsun.

Ey Rabbimiz! Ciddiyetimizi şakamızı, zulmümüzü ve haksızlıklarımızı, hatamızı, kastımızı mağfiret buyur. ıtiraf ediyoruz ki bu kusurların hepsi bizde vardır, ihsan ettiğin nimetlerin bereketinden bizi mahrum etme, mahrum ettiklerinle de imtihan etme.

Ey Rabbimiz! Her işimizde esas olması itibariyle dinimizi ıslah et. ıçinde geçimimiz olan dünyayı ıslah buyur. Döneceğimiz yer olan ahiretimizi ıslah et. Hayatı her türlü hayırları artırmamıza vesile kıl. Ölümü de her türlü şerlerden kurtulup rahat etmemize vesile yap.
Ey Rabbimiz! Bizi, Seni çok zikreden, Senden çok korkan, Sana çok şükreden, Sana çok itaat eden, Sana karşı içi saygı ve huşu ile dopdolu olan, dua dua yalvaran ve durmadan Sana teveccüh eden insanlar eyle

Ey Rabbimiz! Sana güzelce ibadet etmeyi istiyor, Senden doğru yolda azim ve sadık diller selim kalpler dileniyoruz. Dillerimizdeki düğümleri çöz, onları güçlendir ve istikamet ver. ıçimizdeki kinleri, nefretleri ve hasedleri sök al.
Ey Rabbimiz! Senden hayırlı işler yapmayı, kötülükleri terk etmeyi, fakirleri sevmeyi, bizi bağışlamanı, bize merhamet etmeni ve insanların fitnesini murat buyurduğunda fitnelere düşmeden bizi vefat ettirmeni dileriz.

YA RAB; RABBıNıN adıyla oku dileğinin adımı Peygamber Efendimiz Muhammed Mustafanın gül kokulu avuçlarıyla Sana yöneldiği dualarında bizleri haberdar eylediğin gibi bizlerinde dualarından Güllerin Peygamberi Efendimiz Ahmedi haberdar eyle...

Ey Rabbimiz! Senden; Senin sevmeni, Senin sevdiklerinin sevgisini ve bizi Senin sevgine ulaştıracak amellerin sevgisini dileriz. Senden tertemiz bir hayat, dosdoğru bir ölüm, rezil etmeyen ve ayıpların sayılıp dökülmediği bir dönüş istiyoruz
Ey Rabbimiz! Senden hidayet, takva, afiyet ve gönül zenginliği istiyoruz. Bize talihsiz ve nankör olmayan, şirkten arınmış, tertemiz kalpler lutfeyle .

Ey rabbimiz ; Aşk ile yanmayanlar öleceğin sanmayanlar sözlerini dile getiren kulların arasında yüreğimi ve yüreklerimizi dualarla süslemeni ümit ediyoruz... Ölümün bakiliği gökyüzüne ulaştığı an ki! O an Sen hep varolacaksın, Af kapında dizilirken sonsuz merhametinden bizleri de gül kokularıyla sevindir...
Amiiiiin...

Tüm müslüman aleminin MÜBAREK KADıR gecesini hayır ve bereketle yaşaması ve hayırlara vesile olması dileklerimle, .

oyy kuzmaaa canım benimmm geçmiş olsun

geçen gün egede yataktan düştüü nasıl düştü anlamdım süt almaya gitmiştim tam sütü dolduruken patır kütür sessss, anlı şişti morardı ama şimdi geçti çok şükürr.

yeni evin hayırlıs olsun nasıl büyükmü ev kiraladınızmı? kiraladıysanız neden?

deli şey halıları atmışş, :roflol: bende attım salondaki halılarımı bi ton para vermiş almıştım, ama halılar böyle tuhaf tuhaf kokmaya başladı benimde almam lazım dün kaşmirde baktım güzeller baya pahalı, ama bazı halılar uyugun mesela 2 tane halı 390 liraa ben salona amayı düşünüyorum onları fena değiller.

ıPEK KUZUMUN DA DOĞUM GÜNÜ KUTLU OLSUN

ben de bu kızın gülüşüne bitiyorum yaaa. resimlerde öyle babasına bakmış canım benim allah tez zamanda kavuştursun inşallah

ayteeennnn sende herşeyi unutuyon heee...gözdenin denizosuna annesi bakmıyo muydu onlarda taşınmıcaklar mıydı bu yüzden de gözde onlara yakın bir ev tutmayacaklar mıydıııı hey anam heeeyyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…