Doğum yapmış olan anneler buraya....

YAPMAZMIYIM AYIPSIN YAPARIM BANA GELİRSİNİZ HEP BERABER GÖBİŞLERİ BESLERİZZZZZZZZZZkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol:

sakızlı muhallebi,irmik tatlısı bademli puding sanki hepsini bi anda yapıcakmışım gibii hep senin yüzünden canannnn koymuşun pastayıııı aaaaklava:

ooo bir doğum günü çocuğu daha nice yıllara canım sağlıkla inşallahh

a.s.a.s.a.s.opuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3a.s.opuyorumnanaktan

ben biraz gidyim oğluşum uyurkene benim çarşamba pazarına dönmüş evimi toplayayım..)

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 BENİMKİ BİT PAZARIIIII AMA BELİMDEN DOLAYI TOPALYAMIYOM ÖLE ÇABUK ÇABUK DİNLENE DİNLENE YAPIYOM VALLA ÇAMAŞIRLARDAN MUZDARİBİM BEN DAHA ÇOK

KURUMUYORLAR YAA VALLA YERİM OLSA KURUTMA MAKİNASI ALICAM BİDENE YADA KURUTAN MAKİNE ama onada para lazım şimdi almaz kocişşşş

aytenim kıss senin egenin de buğün dimi doğumu..eyi bari nice mutlu yıllara mavişe..allhım uzun ömür versin..
mervecim senin güzel kızın büşracığımzın da doğu0m0 günü kutlu olsun..öpüyorum sizleri de

DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN BÜŞRA

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktana.s.

mutluluğunuz daim olsun üzülme kız ne üzülüyon bak nasılda büyüyor sağlıkla çok şükürr
bizimde suçiçeği bidahaki aya sonrakine pnömokok olacakmışız

egenin doğum günü kutlu olsun canım. benım oglumunda dun doğum günüydü. bende bayramdan sonra küçük çaplı bişey yapnmak ıstıyorum. dünde kendi aramızda pasta kestik.

DOĞUM GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN CANIM KUTLAMAMIŞMIYDIM BEN SENıı AMANIN NASIL KAÇIRDIM BEN DUR BAK BAKEM AFFEDEBıLECEKMı BENı OĞLUŞUNN

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:kedi:a.s.

Son düzenleme:
bizde dün aşılarımızı olduk iki tane yaptılar. diğr aşıları bır bucuk yasındaymıs, dün pnomökok ve kızamık felan yapıldı sanırım. ağladı bebişim. boyuna kilosuna baktırdık. boyu normale göre uzun ama kilosu düşük dediler. 9. 600 şu anda. sizin bebişlerin kilosu nasıl. kalorili şeyler ver dediler. ama her zamanda muhallebi verememki ne kadar sağlıklı olur. siz neler veriyorsunuz bebişlere. artık bal, inek sütü verebilirmişiz. ben bardakla vermeye başlıycam. inşallah içer bebişim. miktarını zamanla arttır dedi doktor. kahvaltıda da artık bal vermeye başlıycam.

benim kız 77 cm
10.600 canım ben günde bir kez geceleri muhallebi veriyorum tahıllısından değiştiriyom her seferinde benimki pek fazla yemiyor 15 cc yapıyom ancak yarısını falan yiyor gecede süte başladık ama onuda pek içmiyor gerçi gece biberonu ne olursa olsun almıyor yudum yudum veriyoruz herseferinde 50-100 cc arası bişi alıyor kahvaltı normal yiyor idare eder yani oda yoğurdunu meyvesini çorbasını veriyom bizim yemeklerden de mutlaka herşeyden yemesede tadımlık olsa dahi yediriyom binbir şarlatanlıkla yedirmeye çalışıyom bi lokmada olsa bakma pek yemez öle kase dolusu kaşık kaşık ama herşeyden alıyor az da olsa bunada şükür sende karnını doyuracak kadar yemesini bekleme herşeyden yedir artık

bende geceleri süt vereyim bakalım içecekmi. herşeyden vermeye çalışıyom ama ah keşke yese. hele tatlıyla hiç arası yok. meyve seviyo çok şükür. ama bazen onuda yemez. yoğurt, süt, peynir, kemik gelişimi için önemli. bol bol yemeliler.

çok sağolun Derya, Canan ve Hicrancım pastalar da balonlar da çok güzel opuyorumnanaktan gerçekler gibi geldiler gözüme birden kaydirigubbakcemile3

bebeğinin yeni yaşı kutlu olsun..ismi Emir miydi
benim kızım da anne sütü haricindekileri tadımlık yiyor sağ olsun bir de hareketli .. yediği direkt enerjiye dönüşüyor :hulya: bugün 10 kg. ve 80 cm..zaten bu kadar harekete fazla bile :)..yerimseniben

Son düzenleyen: Moderatör:

doğum günü kutlu olsun
güzeller güzeli çokoprensesin
birlikte sağlıklı mutlu bir ömür inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…