- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #34.741
hicoş kızz piden çok güsel gözüküyodu maşallahhh...ramazan bittiği zaman canımız çekerse yaparsın bizee olur muuuu lüttfeennnn...ya benim göbişte kaldı sinir oluyom bu ara kilo verdim galiba ama göbek gitmedikten sonra hiçbişi yakışmıyokiii yaa
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUNNNNN EGE PAŞAAA a.s.a.s.opuyorumnanaktan
MG
gül kıss senin pastaya hatırladığım kadar benzetmeye çalıştım..emme bak beceriksiz arkadaşın bu kadar kelebek yaptı.4 yapraklı yoncaya benzedi benimki..olsun el yapımı, göz nuru..ama tadı harikaydı.valla hazırlar böle güzel olmuyor.ağır oluyor genelde..http://img32.imageshack.us/i/grnt1075.jpg/[/URL
günaydın hanımlar
dün doğum günü olan bebekler sağlıklı sıhatlı nice yıllar inş. bugün bizimde doğum günü kendi aramızda küçük bipasta alıcaz öğleden sonra dr. kontrolüm var gidince alırım artık.
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUNNNNN EGE PAŞAAA a.s.a.s.opuyorumnanaktan
pastanın üzerindeki mum şamdan mumu..))) dün güya mum almaya dışarı çıktık kıvançla.mum dışında herşey aldım..)))
buğün pönomokok ve bir aşı daha olduk..ağladı garibim..ayyy dün gece 1.30 da kalktı yaramaz.uyumadı..4 de ancak uyudu.oyun oynayacakmış kerata..ben yerde sızmışım..baktım o da gelmiş yanıma yastığa yatmış.uyumuşuz sonra..ayağımda sallıyorum..bebem uyumaya çalışyo.gözlerini kapatıyo..yok uğraşıyo uyuyamıyor..ne yapsın bizim bazen uykumuz kaçmıyormu sanki.kızamadımda..öle ortalıkta debelendik.gece gece dede diye hadii diye boru gibi bağırıyor.bi de kalın ki sesi..maşşlh erkek olduğunu hissettiryor.dana yaa..)))))
ben biraz gidyim oğluşum uyurkene benim çarşamba pazarına dönmüş evimi toplayayım..)
selam annişler :hulya:
bugün doğum günü büşranın..çok karışığım , hem hüzünlü hem çook mutlu.. :gitme: Rabbim evlat hasreti çeken herkese nasip etsin bu güzel duyguyu...
aşımızı da olduk geldik..13. aya su çiçeği aşısını yaparız dedi dr .. sizlerin o da mı bu ay yapıldı ?
doğum günü kızıyla öptük hepinizi opuyorumnanaktan
egenin doğum günü kutlu olsun canım. benım oglumunda dun doğum günüydü. bende bayramdan sonra küçük çaplı bişey yapnmak ıstıyorum. dünde kendi aramızda pasta kestik.
DOĞUM GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN CANIM KUTLAMAMIŞMIYDIM BEN SENİİ AMANIN NASIL KAÇIRDIM BEN DUR BAK BAKEM AFFEDEBİLECEKMİ BENİ OĞLUŞUNN
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:kedi:a.s.
bizde dün aşılarımızı olduk iki tane yaptılar. diğr aşıları bır bucuk yasındaymıs, dün pnomökok ve kızamık felan yapıldı sanırım. ağladı bebişim. boyuna kilosuna baktırdık. boyu normale göre uzun ama kilosu düşük dediler. 9. 600 şu anda. sizin bebişlerin kilosu nasıl. kalorili şeyler ver dediler. ama her zamanda muhallebi verememki ne kadar sağlıklı olur. siz neler veriyorsunuz bebişlere. artık bal, inek sütü verebilirmişiz. ben bardakla vermeye başlıycam. inşallah içer bebişim. miktarını zamanla arttır dedi doktor. kahvaltıda da artık bal vermeye başlıycam.
benim kız 77 cm
10.600canım ben günde bir kez geceleri muhallebi veriyorum tahıllısından değiştiriyom her seferinde benimki pek fazla yemiyor 15 cc yapıyom ancak yarısını falan yiyor gecede süte başladık ama onuda pek içmiyor gerçi gece biberonu ne olursa olsun almıyor yudum yudum veriyoruz herseferinde 50-100 cc arası bişi alıyor kahvaltı normal yiyor idare eder yani oda yoğurdunu meyvesini çorbasını veriyom bizim yemeklerden de mutlaka herşeyden yemesede tadımlık olsa dahi yediriyom binbir şarlatanlıkla yedirmeye çalışıyom bi lokmada olsa bakma pek yemez öle kase dolusu kaşık kaşık ama herşeyden alıyor az da olsa bunada şükür sende karnını doyuracak kadar yemesini bekleme herşeyden yedir artık
bende geceleri süt vereyim bakalım içecekmi. herşeyden vermeye çalışıyom ama ah keşke yese. hele tatlıyla hiç arası yok. meyve seviyo çok şükür. ama bazen onuda yemez. yoğurt, süt, peynir, kemik gelişimi için önemli. bol bol yemeliler.
selam annişler :hulya:
bugün doğum günü büşranın..çok karışığım , hem hüzünlü hem çook mutlu.. :gitme: Rabbim evlat hasreti çeken herkese nasip etsin bu güzel duyguyu...
aşımızı da olduk geldik..13. aya su çiçeği aşısını yaparız dedi dr .. sizlerin o da mı bu ay yapıldı ?
doğum günü kızıyla öptük hepinizi opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?