- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #34.761
evt ayten canımm ne yapacagız bu göbekleri bilmiyorum. Hem siz bizi begenmiyormusunuz söyleyin bakem biz 3 kişiyiz falann biz burda olunca takılmıyonuz ama degilmi şaka bir yana gerçekten siz 3 silahşör geldinizde sayfalar ilerlemiş bakıyom. kaydirigubbakcemile5benim göbeğimde berbatt neden böyle kaldı yaa ne yapmamız lazımmm..
DOĞUM GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN GÜZEL GÜZEL NİCE MUTLU,SAGLIKLI UZUN SENELER GEÇİRİN İNŞLLAH. opuyorumnanaktangünaydınnnnnnnlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bugün egenin doğum günü kızlar ama ben bayramdan sonra yani pazar günü yapıcam ksımetse doğum gününü, bugünde öyle kendi aramızdaa yapıcaz pasta kesicez.
dün kışlık almaya gitttik yaa inanamadım yaa kazalar 50-60 liraaa gömlekler öyee 2 karış şey nasıl pahalı geldi bana yaaa...
kayınvalidem çok güzel şeyler aldı doğum günü hediyesi sağolsun kışlık ihtiyacını baya karşıladık yani.
DOĞUM GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN CANIM MUTLU YILLAR.günaydın hanımlar
dün doğum günü olan bebekler sağlıklı sıhatlı nice yıllar inş. bugün bizimde doğum günü kendi aramızda küçük bipasta alıcaz öğleden sonra dr. kontrolüm var gidince alırım artık.
BÜŞRA KIZIMIZINDA DOĞUM GÜNÜ KUTLU OLSUN CANIMM NİCE UZUN SENELERE.selam annişler :hulya:
bugün doğum günü büşranın..çok karışığım , hem hüzünlü hem çook mutlu.. :gitme: Rabbim evlat hasreti çeken herkese nasip etsin bu güzel duyguyu...
aşımızı da olduk geldik..13. aya su çiçeği aşısını yaparız dedi dr .. sizlerin o da mı bu ay yapıldı ?
doğum günü kızıyla öptük hepinizi opuyorumnanaktan
Canım eşine geçmiş olsun acil şifalar.bu arada hiç bize pas vermiyorsun Mevlüdecim o kadar sana yazı yazdım hiç cevap yazmadınn. opuyorumnanaktanderya derya ne aldınkadinlarkulubu.com kıss bizede söle...kadinlarkulubu.comşu eşimın serumuda bitmedı hala 1000cc takmışlar ben rahat rahat kk ya gireyım diyeee....garibim ya hasta böcüğüm canım kocacımm...orda yatıyo bense onun pc yı ele geçirdım bide ne sölüyom onaa...
Canım DOĞUM GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN NİCE MUTLU,SAGLIKLI UZUN SENELER GEÇİRİN.egenin doğum günü kutlu olsun canım. benım oglumunda dun doğum günüydü. bende bayramdan sonra küçük çaplı bişey yapnmak ıstıyorum. dünde kendi aramızda pasta kestik.
doğum günü kutlu olsun
güzeller güzeli çokoprensesin
birlikte sağlıklı mutlu bir ömür inşallah
biz en son 10.5 aylıkken gittik doktora
boy 76 kilo 11.200 dü. maşallah bizimkinin ağzı hiç boş durmuyo.
kızlar siz 1 yaş kontrolüne doktora gittinizni kan tahlili filan yapılıyormu.
aşıları sağlıkocağında olduk dün.
bizim burası çok kalabalık oluyor boyuna kilosuna filan baktırmadım
zaten yıktı ortalığı ağlamaktan
canım biz gitmiştik bizim kan tahlilimiz 8 aylıkken yapıldıgı için bir daha yaptırmadık güzelim boyu kilosu falan gelişimine bakmış oldu drumuz.
ayten yazının birinci sayfasının sonunda birisi de yazmış gördünmü babası teyzesiyle aldatıyormuş ikiside evli.
görmedim canım dur bakayımm o yazını 6. sayfasında da birinin kocası annesiyle yani kızın annsiyle olmuşş ve kızz basmış yaa ohaaaaaaaaaaaaaa
betüşüm betüşüm canım betüşümmmm yaaa okuyamadım fazlaa vaktim olmadııı atladım herhalde canımcımm hoşbuldukkka.s
görmedim canım dur bakayımm o yazını 6. sayfasında da birinin kocası annesiyle yani kızın annsiyle olmuşş ve kızz basmış yaa ohaaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?