- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #34.781
selam kıızlarrr...:hulya:
bizde şükür doğum günümüzü gecirdik ççokk güzel geçti tahminimden daha güzelldii
rabbim ömürlerini hepsininde hayırlı ve uzun kılsın bende 30 kişilik bi iftar daveti verdimm altından nasıl kalktımm sormayınn vallaa:hooray: allah yardım ediyo iştee herkes çok begendii evii süsledimm balonlar aldım cocuklara dağıttık doğumgünüü şapkası aldım...akşamada pastasını kestikk pastasıı çok istediğim gibi olmamıştı ama idare eder işte maket oyuncaklı bipasta yaptırdıkkk..evin içi hediyelerle doldu...müzikler caldık yedik içtik oynadıkk..:teytey::dance:.darısı doğumgünü kutlayacaklaraa...
aslıcım ve mervecim canlarım cok saolun ya kutladığınııgınz için teyzelerii...eksik olmayınn
bugunde büşramın yaşgünüü rabbim hayırlı saglık ömür versinnn...nice yıllaraa...........Şenizhihoyyyt
egecinde doğum günü he onunda kutlu olsun yakışıklı prensinn...:içelim:
ve d.günü gecen tüm yavrulara sağlıklı ömürlerr
hepicininize muccukopuyorumnanaktan
çok sağolun Derya, Canan ve Hicrancım pastalar da balonlar da çok güzel opuyorumnanaktan gerçekler gibi geldiler gözüme birden kaydirigubbakcemile3
biz en son 10.5 aylıkken gittik doktora
boy 76 kilo 11.200 dü. maşallah bizimkinin ağzı hiç boş durmuyo.
kızlar siz 1 yaş kontrolüne doktora gittinizni kan tahlili filan yapılıyormu.
aşıları sağlıkocağında olduk dün.
bizim burası çok kalabalık oluyor boyuna kilosuna filan baktırmadım
zaten yıktı ortalığı ağlamaktan
kizlar bunu kk de gordum hosuma gitti,daha dogm yapacak olan var fikir olarak veriyorum,
bizde şükür doğum günümüzü gecirdik ççokk güzel geçti tahminimden daha güzelldii
rabbim ömürlerini hepsininde hayırlı ve uzun kılsın bende 30 kişilik bi iftar daveti verdimm altından nasıl kalktımm sormayınn vallaa:hooray: allah yardım ediyo iştee herkes çok begendii evii süsledimm balonlar aldım cocuklara dağıttık doğumgünüü şapkası aldım...akşamada pastasını kestikk pastasıı çok istediğim gibi olmamıştı ama idare eder işte maket oyuncaklı bipasta yaptırdıkkk..evin içi hediyelerle doldu...müzikler caldık yedik içtik oynadıkk..:teytey::dance:.darısı doğumgünü kutlayacaklaraa...
aslıcım ve mervecim canlarım cok saolun ya kutladığınııgınz için teyzelerii...eksik olmayınn
bugunde büşramın yaşgünüü rabbim hayırlı saglık ömür versinnn...nice yıllaraa...........Şenizhihoyyyt
bebeğinin yeni yaşı kutlu olsun..ismi Emir miydi
benim kızım da anne sütü haricindekileri tadımlık yiyor sağ olsun bir de hareketli .. yediği direkt enerjiye dönüşüyor :hulya: bugün 10 kg. ve 80 cm . çıktı..boyu uzun da kilosu normal iyiii bence seninki d beniimk de..zaten bu kadar harekete fazla bile değil mi :)..yerimseniben
doğum günü kutlu olsun
güzeller güzeli çokoprensesin
birlikte sağlıklı mutlu bir ömür inşallah
Dün gece bilgisayarın başında buraya yazayım derken uyuklamışım ayakta sonra hiçbirşey yazamadan kalktım gece uykudan uyanıp namaz kıldım.Bugün doğum günü olan minik kuzularımızın doğum gününü kutlamakta geç kaldım ilk önce ben hatırlayacaktımm amaa :kedi:
DUYGUCUM biz iyiyiz canım. Bugün bakıcıdaydık yine çok şükür hiçbir problem olmamış beni gördügünde de o kadar atılmadı hemen ayy iyi dedim alışmış bugün sevindim.
evt ayten canımm ne yapacagız bu göbekleri bilmiyorum. Hem siz bizi begenmiyormusunuz söyleyin bakem biz 3 kişiyiz falann biz burda olunca takılmıyonuz ama degilmi şaka bir yana gerçekten siz 3 silahşör geldinizde sayfalar ilerlemiş bakıyom. kaydirigubbakcemile5
DOĞUM GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN GÜZEL GÜZEL NİCE MUTLU,SAGLIKLI UZUN SENELER GEÇİRİN İNŞLLAH. opuyorumnanaktan
DOĞUM GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN CANIM MUTLU YILLAR.
BÜŞRA KIZIMIZINDA DOĞUM GÜNÜ KUTLU OLSUN CANIMM NİCE UZUN SENELERE.
Canım eşine geçmiş olsun acil şifalar.bu arada hiç bize pas vermiyorsun Mevlüdecim o kadar sana yazı yazdım hiç cevap yazmadınn. opuyorumnanaktan
Canım DOĞUM GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN NİCE MUTLU,SAGLIKLI UZUN SENELER GEÇİRİN.
Serapcım kimseler kalmamış senden benden başka nasılsınız ipoş kızımız nasıl.
BUGÜN AYŞELERİNDE DOĞUM GÜNÜ CANIM DOĞUM GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN SAGLIKLI,MUTLU NİCE UZUN SENELER GEÇİRİN İNŞLLAH.
Diger güzel anneler nasılsınızz. opuyorumnanaktan
BÜŞBÜŞ ün de dogum gunu olmuss Allah tum bebeklerımıze huzurlu nıce yıllar versın ınsallahhh....
Dogum gunun kutlu olsunn büşraaa..... Şeniz
oğlumun ismi efe canımkaydirigubbakcemile2
ayten bende okudum onu yuh artık diyorum ne günlere kaldık...
biz geçen hafta kan tahlili yaptırdık ama sonucunu daha göstermedık kan tahlilide demırıde düşük çıktı..
aslıı:1huga.s.: barıştıkmı....
yok canım ben sana pas vermemiştim yaa. :))) eşim bi ara iyiydi şimdi gene yatıyo ölee sabaha bişeyı kalmaz inşallah ilaçlarını vericem şimdi....
peki nesi varmış Mevlüdecim.
Arzu nasılsınız canımm.sizin dogum gününüz ne zamandı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?