Doğum yapmış olan anneler buraya....

selam kıızlarrr...:hulya:
bizde şükür doğum günümüzü gecirdik ççokk güzel geçti tahminimden daha güzelldii
rabbim ömürlerini hepsininde hayırlı ve uzun kılsın bende 30 kişilik bi iftar daveti verdimm altından nasıl kalktımm sormayınn vallaa:hooray: allah yardım ediyo iştee herkes çok begendii evii süsledimm balonlar aldım cocuklara dağıttık doğumgünüü şapkası aldım...akşamada pastasını kestikk pastasıı çok istediğim gibi olmamıştı ama idare eder işte maket oyuncaklı bipasta yaptırdıkkk..evin içi hediyelerle doldu...müzikler caldık yedik içtik oynadıkk..:teytey::dance:.darısı doğumgünü kutlayacaklaraa...
aslıcım ve mervecim canlarım cok saolun ya kutladığınııgınz için teyzelerii...eksik olmayınn
bugunde büşramın yaşgünüü rabbim hayırlı saglık ömür versinnn...nice yıllaraa...........Şenizhihoyyyt
egecinde doğum günü he onunda kutlu olsun yakışıklı prensinn...:içelim:
ve d.günü gecen tüm yavrulara sağlıklı ömürlerr
hepicininize muccukopuyorumnanaktan

ohhh ne güzel inaşşalh benimkide öyle güze bir doğum günü olurr benim annemler

nazillide oldukları için burdaki doğum günüme 15 kişi falan davet edicem bakalım hayılrısı

güzel dileklerin için teşekkür ederim canım.

kilo ve boy iyi maşallahh

kızlar bu akşam ceylin yapıştı ayakkabılarına illa giydir diyor eliyle işaret edip ayağına sokmaya çalışıyor ayakkabıyı ağlıyor bi görseniz babası akşam üstü parka indirdi bahçeye salıncaktaa baya kaldı zilliyi sokaktan alamıcaz bu gidişle beni çok şaşırttı ama bu akşamki halii gülmekten ayakkabıyı giydiremedim yaww:roflol:
ama giydirincede kucağıma çıkmaya çalıştı ille çıkıcaz dışarı :1shok::roflol:

işimiz artık çok daha zorr çoookkk

Oohh ıcıne sınmıs ne guzell annesı, dogum gununuz kutlu olsun Allah nıce uzun guzel omurler versın ınsallahhh Şeniz

oğlumun ismi efe canımkaydirigubbakcemile2

doğum günü kutlu olsun
güzeller güzeli çokoprensesin
birlikte sağlıklı mutlu bir ömür inşallah

BÜŞBÜŞ ün de dogum gunu olmuss Allah tum bebeklerımıze huzurlu nıce yıllar versın ınsallahhh....
Dogum gunun kutlu olsunn büşraaa.....
Şeniz

hepinize tek tek teşekkür ediyoruz teyzeleri opuyorumnanaktan Şeniz
Rabbim bütün yavrulara sağlık ve huzur dolu, uzun ömürler versin..

Salihacım çok sevindim Buğrişin doğum gününün güzel, istediğin gibi geçmesine..:sm_cool:
bu arada; 30 kişiyi nereye oturttun da yedirdin yaw akannehir helal sana :lepi: vereliniortak ben geçen hafta 10 kişi davet ettim de bittim vallahi...
:kedi:

ayten bende okudum onu yuh artık diyorum ne günlere kaldık...
biz geçen hafta kan tahlili yaptırdık ama sonucunu daha göstermedık kan tahlilide demırıde düşük çıktı..
aslıı:1huga.s.: barıştıkmı....

küsmüydükki canım opuyorumnanaktan
eşin nasıl oldu inşllah iyidir.
Salihacım canım arkadaşım doğum gününüz güzel geçmesine sevindim nice uzun seneler geçirin mutlulukla inşllah.

yok canım ben sana pas vermemiştim yaa. :))) eşim bi ara iyiydi şimdi gene yatıyo ölee sabaha bişeyı kalmaz inşallah ilaçlarını vericem şimdi....

doğum günü bebekleri iyiki doğdunuz kuzular nice yaşlara
BÜŞRA
EGE
EFE
BUĞRA
unuttuklarım varsa kusura bakmayın kızlar

İYİKİ DOĞDUN CEYLİN AZRA MUTLU YILLAR SANAAA DOĞUM GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN SAGLIKLI VE MUTLU NİCE UZUN SENELER GEÇİRİN.

peki nesi varmış Mevlüdecim.
Arzu nasılsınız canımm.sizin dogum gününüz ne zamandı.

iyiyim aslıcım sen nasılsın napıyım öyle bakıyorum oğlandan fırsat buldukca oda sanki nete girdiğimi anlıyor öyle kımıldıyor:))))))
bizim 30 eylül ama biz 3ekim cmrtesi yapcas:))

kaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…