- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #34.801
selam kıızlarrr...:hulya:
bizde şükür doğum günümüzü gecirdik ççokk güzel geçti tahminimden daha güzelldii
rabbim ömürlerini hepsininde hayırlı ve uzun kılsın bende 30 kişilik bi iftar daveti verdimm altından nasıl kalktımm sormayınn vallaa:hooray: allah yardım ediyo iştee herkes çok begendii evii süsledimm balonlar aldım cocuklara dağıttık doğumgünüü şapkası aldım...akşamada pastasını kestikk pastasıı çok istediğim gibi olmamıştı ama idare eder işte maket oyuncaklı bipasta yaptırdıkkk..evin içi hediyelerle doldu...müzikler caldık yedik içtik oynadıkk..:teytey::dance:.darısı doğumgünü kutlayacaklaraa...
aslıcım ve mervecim canlarım cok saolun ya kutladığınııgınz için teyzelerii...eksik olmayınn
bugunde büşramın yaşgünüü rabbim hayırlı saglık ömür versinnn...nice yıllaraa...........Şenizhihoyyyt
egecinde doğum günü he onunda kutlu olsun yakışıklı prensinn...:içelim:
ve d.günü gecen tüm yavrulara sağlıklı ömürlerr
hepicininize muccukopuyorumnanaktan
iyi geceler arkadaşlar bütün doğum günü olan bebişlerimize nice mutlu yıllar yaşlar dilerim...Allah annelerinden babalarından ayırmasın bütün meleklerimizi inşallah..
Ben bugün bütün gün dışardaydım...Kayınbiraderimin nişanı için elbise aldık aslında almıcaktımda nişan dışarda olduğu için aldım..Çok güzel ama bayıla bayıla aldım valla:)Kayınvalidemdende hazır teklif gelmiş gel kızım alalım diye kaçarmı dedim:)Bayramın 1.günü nişan fotoğraflarımızı koyarım artıkın bakalım elbisemi beğencekmisiniz:)
İİ geceler kızlar...
Büşra prensesin doğum günü kutlu olsun ve prenslerimiz egenin efenin ve buğranında doğum günü kutlu olsun...Allahım tüm bebişlerimizin sağlıklı mutlu bir şekilde nice doğum günlerini kutlamak nasip etsin...
ayten derya gözde demirbaşlar günaydın:))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?