Doğum yapmış olan anneler buraya....

30 kişi yemekli davet ha üfff baya uğraşmışsın kız
maşallah
doğum günü kutlu olsun tatlı lokumun
nice sağlıklı mutlu senelere inşallah

İİ geceler kızlar...
Büşra prensesin doğum günü kutlu olsun ve prenslerimiz egenin efenin ve buğranında doğum günü kutlu olsun...Allahım tüm bebişlerimizin sağlıklı mutlu bir şekilde nice doğum günlerini kutlamak nasip etsin...

iyi geceler arkadaşlar bütün doğum günü olan bebişlerimize nice mutlu yıllar yaşlar dilerim...Allah annelerinden babalarından ayırmasın bütün meleklerimizi inşallah..
Ben bugün bütün gün dışardaydım...Kayınbiraderimin nişanı için elbise aldık aslında almıcaktımda nişan dışarda olduğu için aldım..Çok güzel ama bayıla bayıla aldım valla:)Kayınvalidemdende hazır teklif gelmiş gel kızım alalım diye kaçarmı dedim:)Bayramın 1.günü nişan fotoğraflarımızı koyarım artıkın bakalım elbisemi beğencekmisiniz:)

selam kızlar ben ayaktayım hala uyuyamadım büyük kızım tuba annemde kalmıştı yarın gelecek bende bloğuma yazı yazıyordum ceylinin doğum günü için tuba bana mesaj gönderdi kardeşimin defterine bu mesajı kaydet anne diye onuda bloğa ekledim şimdide ceylinimin sütünü vericem sonra sahur sofrasını hazırlıcam kocişi kaldırıp sonra yatıcam

aslıcım burdasın sende bacım teşekkürler kutlaman için canımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hayırlı olsun allah tamamına erdirsin diyelim o halde

sende bulmuşun al tabii kız oohhh giyin süslen kurtlarınıda dök nişandaaa:teytey::sm_cool:kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan

Günaydınlar opuyorumnanaktan
doğum günü bebekleri iyiki doğdunuz kuzular nice yaşlara
BÜŞRA
EGE
EFE
BUĞRA
unuttuklarım varsa kusura bakmayın kızlar

teşekkür ederiz edacım ve arzucum Şeniz
Arzu pastan gerçek olsaydı ne iiyi olurdu akannehir kaydirigubbakcemile3 sağol teyzesii a.s.

Ceylin 'iin doğum günü kutlu olsun..yeni yaşında gülücükleri eksik olmasın inşaAllah...ömrün boyunca mutluluklar güzel kız opuyorumnanaktan..

Hicrancım ailece, sağlıklı, huzurlu bir ömür sürün inşallah... :Saruboceq:

bütün doğum günü olan bebişlerin doğum günü kutlu olsun hepisini öpüyommmmm mucckk mcukkk nice mutlu yeni yaşlaraa innşallah....hayırlı evlatlar olmasını nasip etsin Yarabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…