Doğum yapmış olan anneler buraya....

Iyi canim senden??? Kosturup duruorum valla 27.haftam bitti fenalik basiyoo benii kocamanimm 1,5 kilo aldim ama malum onceden kilolar vardi sen napiosun ?? Gecen aradim duymadin heralde hal hatir sormaya

görmedim canım bilmem aradığını yoksa geri arardım seni...napalım işte bizde çalışmaya devamm...neyseki birkaç gün dinlenme fırsatı bulucaz bayramdan sebep..sonraki haftada izine çıkmayı dşünüyorum işte bakalım

Gunaydın kızlar.. opuyorumnanaktan

Bugun yıne ıftara mısafırımız var, hemde kalabalık..

Netten degısık bır tatlı tarıfı bakıyorum, sızın bıldıgınız pratık bırsey var mı ?

Hem kalabalıga yetmesı lazım, hemde pratık olması lazım serbetlı bırsey olur sanırım....
CADIARZU

libyana'nın tariflerine bak canım, her tarifi kesin tutuyor ve leziz oluyor cokacimcoook
kemalpaşa tarifi çok pratikti, bir bak bakalım....
ben geçen hafta misafirlerime incir tatlısı yaptım süper oldu..ama az oluyor, çok kalabalığa yetmez....misafirler de 1 çeşit tatlı getirirse yeter diye düşünmüştüm ama ellleri boş geldiler sağ olsunlar kaydirigubbakcemile3 neyse ki ramazan bereketiii ile yetti herkese :kedi:

slm kızlar..
dün aşımızı olduk.2 tane yazmıştım..gündüz ve gece ateşler içinde yandı bebeğim ya..hele dün gece kaldırdık ateşler içinde duşa soktuk..suyu çok sevdiğinden o haliyle bile elleriyle cup cup yapmaya çalışıyor.sonra havluya sardım..yatağa yatırdım..hiç kıpırdamadan öle benim gözlerime bakıyor ve dudaklarını büzmüş içli içli nasıl ağlıyor..normalde serinkanlıyımdır ama onun bana yalvaran, bana çare ol diyen bakışlarını hiç unutamam herhalde..o ağlarken ben de başladım ağlamaya..kıyamam ben ona ya.a..aklıma o (adını sölemek istemediğim) hastalık geldi.hani özellikle çocuklarda görülen ve yüksek ateş yapan..bi de başladım onlar ve anneleri için ağlamaya..bebişlerin hastalıkları çok kötü bir şey..ben en azından sebebini biliyorum aşıdan.ve en fazla 1-2 gün içinde allhın izniyle geçecek.ama o cocukların durumu çok kötü.uzun süreli tedavi..sonu hüsranla acıyla bitebilir..allhım bütün bebkleri korusun.bu masum yavrulara sen acı..bütün hastalara açil şifa ver.allhım kimseye yaşatmasın..hem ağladım hem dua ettim..senağlama

sildim
gerçektenmiii nasıl yani yaaaaa, aayyy allahım korusun yaaaaaaaaaaaa kimden gelmiş bu haber

Son düzenleme:
canancım geçmiş olsun...insanın nasıl içi acıyor bilirim bütün analar bilir...Allahım dualarımı kabul etsin Allahım onlara acı vermesin hep sağlıklı uzun ömürlü hayırlı evlatlar olsunlar inşallah...

oyy keltoş kuzumaa geçmiş olsuunnn benide ağlattın vallaa senağlama

selam millet bugün çok işim var CEYLİMNİN DOĞUM GÜNÜ BUGÜN biliyorsunuz asıl doğum günü partisi bayram sonrası haftasonu olacak ramazandan dolayı erteledik ama asıl doğum gününde de kendi çekirdek ailemiz arasında ufak çapta bir pasta kutlaması yapıcaz pastasınıda kendim yapıcam tabii tuba da annemden geldi şimdi kardeşini uyutuyor dışardaydık alışverişe gittik markete geldik size bi selam çakayım dedim

geçmiş olsun canım. inşallah bir an önce iyileşir bebişin.

GÜNAYDIN

ceylin azra iyiki doğdunkaydirigubbakcemile2 Nice yıllara sağlıkla mutlulukla inşallah

bütün doğum günü olan bebişlerin doğum günü kutlu olsun hepisini öpüyommmmm mucckk mcukkk nice mutlu yeni yaşlaraa innşallah....hayırlı evlatlar olmasını nasip etsin Yarabbim

günaydın arkadaşlar... bütün doğum günü bebişlerinin yeni yaşını tebrik ederim...nice mutlu yaşlara:)))

teşekkürler arkadaşlar çok sağolun varolun sağlıcakla büyürler inşallahh

betül bacım sakin ol kızz o neymiş öle allah korusun belki tehditvari bişiidir hayatım üzme kendini inşallah rabbim tüm askerlerimizi korur sağ salim gidip sağ salim dönerler yuvalarına

Son düzenleme:

çok geçmiş olsun canancımmm aşılardan sonra böle oluyorlarmış çocuklar biz daha yaşamadık öle aşı sonrası ağır ateş çok şükür inşallah ta yaşamayız korkuyor insan sebebi aşı olsada değilmi ama düzelir korkma canım

geçmiş olsun kıvança...şimdi iyidir, ateşi düşmüştür inşallah :Saruboceq:

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…