- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #35.081
emelccim bebeklerde kaymalar genelde düzeliyo..çok hafif var evet bende sen diyince farkettim..göster tabi..ama bence kalıcı deil sanki..
vay efendım utku ballısı studyolarda fotolarmı çektirecek..damatlık fotoları olsun işallah:)ne mutlu sehercim..bende isterdimbi stüdyo çekimi..bakalım bikaç ay sonra işallah..eşinede tabrikler..benımkı son ana bıraktı olmadı tabi:)
emel senin annaneciğinin ellerinden öpüyorum..allah ona sağlıklı uzun ömürler versin işallah.adı neydi?
bende başlicam fındığa cevize hicrancım..bakalım artık hayırlısı..aptamil ocağıma incir ağacı dikti:)sağlıkolsun şakatabi..işkii alerjiden korusun yarasın nebılyeyım işte..
emelccim bebeklerde kaymalar genelde düzeliyo..çok hafif var evet bende sen diyince farkettim..göster tabi..ama bence kalıcı deil sanki..
vay efendım utku ballısı studyolarda fotolarmı çektirecek..damatlık fotoları olsun işallah:)ne mutlu sehercim..bende isterdimbi stüdyo çekimi..bakalım bikaç ay sonra işallah..eşinede tabrikler..benımkı son ana bıraktı olmadı tabi:)
emel senin annaneciğinin ellerinden öpüyorum..allah ona sağlıklı uzun ömürler versin işallah.adı neydi?
bende başlicam fındığa cevize hicrancım..bakalım artık hayırlısı..aptamil ocağıma incir ağacı dikti:)sağlıkolsun şakatabi..işkii alerjiden korusun yarasın nebılyeyım işte..
geçmiş olsun canım benimde sırtım da ağrılar var ama hiç böle bi iğne olayını duymadım inşallah işe yarar kortizon olayını çk yaşadım ben hem alerjik astımda hem fıtık sorunumda baya kullanmıştım 3-4 yıl hemde şuanda da astım spreyi olarak arada kullanıyorum
e peki iğne sırt kaslarını ne yönde etkileyecekmiş o konuyu anlamadım ben allah acil şifa versin canım
gözdecim zaten alerjıyı araştırıken en yoğun alerjık besınler arasındaydı ceviz..yumurta akı,yer fıstığı,ineksütü ve ceviz...sinek ısırmasına bile alerjımız var bizim..bi ısırdımı kaşıntı yapıyo geçmıyo kabarıyo günlerce..ama benımde oyle oluyo maalesef..stilex jel sürüyorum..zyrteci yenı bıraktık zaten..başlamayız işallah bidaha hiç...
selam kızlar 14gün önce dogum yaptım kızımı az önce yıkadım uyuttum emzirip topiginizi gördüm bende katılıyım dedim kız annesiyim bende ekimde dogurcaktım 1ay erken geldi kızım
nuraycım değil iğne ilaç bile kullanamadım emzirdiğim için ama artık emzirmem bittiği için tedavime başlıycam tabi fırsatbulup ve para ayarlayıp doktoruma gidersem..
mert mama sandalyesinde eline erik verdim onu yiyor,karşında trt çocuk
bense internetteyim,başkada hiçbişey yapmak istemiyorum,havalar içimi karartıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?