Doğum yapmış olan anneler buraya....

denize alerji yapan tek şey şuana kadar farkedebildiğimiz ceviz , ne zaman denemek için versek biyerinde egzama çıkıyo ... çok şükürki aylardır egzamamız yok sanırım sadece ceviz dokunuyo

ağzından bal damlıyor umut teyzesi duana amin.

amanıııın bizim sıpa hala daha kaç saat oldu uyuyo yaaa böyle giderse biz de gidemiyecez sütüdyoya falan :mymeka:

bugun ne pişirdim..herzamanki atmasyon çorba:)tereyağı ve ayçiçekyağını karıştırıp kızdırdım..az şehriye,ve mısır ununda didiklenmiş bir göğüs tavuk etini ekledim..ayrıca inekıyımmaydonoz ve kırmızı tatlı biber ve bikaç dal ıspanak da bu karışıma eklendi..akabinde az kırmızı mercimek ve azcık tad katsın dıye tarhanayıda ekledim..ıspanağın suyu çıkana kadar bekleyıp herdaim sicimgibi kısık ateşte fazlasu eklemeden pişiryom..önemli olan beğensinde yesin..valla hep atmasyon yapıyorum..tarifle pişirmeyi sevemedim kek börek hariç yemeği..keke börekde pişiremıyom gerçi:)

gözdecim zaten alerjıyı araştırıken en yoğun alerjık besınler arasındaydı ceviz..yumurta akı,yer fıstığı,ineksütü ve ceviz...sinek ısırmasına bile alerjımız var bizim..bi ısırdımı kaşıntı yapıyo geçmıyo kabarıyo günlerce..ama benımde oyle oluyo maalesef..stilex jel sürüyorum..zyrteci yenı bıraktık zaten..başlamayız işallah bidaha hiç...

bende tunahanın domatese alerjisini fark ettim ne zaman bahçeden toplayıp yedirsem bi bakıyorum poposu kızarmış hem de acayip derece de bi de normalde pişik olmas bu çocuk bi kestim domatesi düzelti popolisi oğluşumun....ama bahçe domatesinden mahrum kaldı olsun sağlık olsun...

Selam hicran;
arada bakıyom bende anca...
anladığım kadarı ile fizikm tedavi ile pek kendimi toparlayamayınca , sırt kaslarımdaki ağrıyı azalmak ve gevşetmek için bi iğne olacak. İçinde kortizon biraz varmış ve vitaminmiş.
Toplayamıyorum hicran sırtlarımı. Omzumu zorlayınca yanıyor ağrıyor, fizik iyi geldi desem, zorlasam yine aynı. bide duru ile uğraşırken hep eğik olunca , duruş bozukluğu da var dedi. Bi daha ağrıdan sırtımdan da duramıyom. İnşallah iyi gelir de toparlarım kendimi.

Bu arada emel sen böyle bi iğne vuruldun mu????

canım daha önce illaki bahsetmişimdir ama kontaron yağı diye bişey var
bizim baş ucu ilacımız oldu diyebilirim acayip iyi geliyor , özellikle yanma , yaralanma , sinek ısırıkları
biz yazın dikiliden pazardan kantaron otunu alıp kendimiz yapıyoruz hazır yapılmışı aktarlarda satılıyor evde yapılan gibi olmaz ama idare eder herhalde
deniz bugüne kadar hiç pişik olmadı mesela o kadar hassas olmasına rağmen . düştüğünde falanda hemen onu sürüyorum hiç şişme morarma olmuyor , sinek ısırdığında falanda sürüyorum hemen geçiyor
geçen kaşını yardığında da hiç ilaç kullanmadık direk onu sürdük kanama kesici , iltahap önleyici ve hücre yenileyici özelliği var nerdeyse iz kalmadı gibi , herkese şiddetle tavsiye ederim mucizevi birşey :)

selam kızlar 14gün önce dogum yaptım kızımı az önce yıkadım uyuttum emzirip topiginizi gördüm bende katılıyım dedim kız annesiyim bende ekimde dogurcaktım 1ay erken geldi kızım

selam kızlar 14gün önce dogum yaptım kızımı az önce yıkadım uyuttum emzirip topiginizi gördüm bende katılıyım dedim kız annesiyim bende ekimde dogurcaktım 1ay erken geldi kızım

hoşgeldin canım ama bizim bebişler 1 yaşına girdi,2009 eylül annelerinde yazışırsan senin için daha önemli palaşımlarda bulunabilirsin

nuraycım değil iğne ilaç bile kullanamadım emzirdiğim için ama artık emzirmem bittiği için tedavime başlıycam tabi fırsatbulup ve para ayarlayıp doktoruma gidersem..

mert mama sandalyesinde eline erik verdim onu yiyor,karşında trt çocuk
bense internetteyim,başkada hiçbişey yapmak istemiyorum,havalar içimi karartıyo

merhaba arkadaşlar biz sütüdyodan geldik bi de baktım ki eşim bilgisayarı açık bırakmış kapat dememe rağmen. herşeyi de takip edememki dimi ama yine suçlu ben oldum tabi. of neyse.

bu bebişler poz vermeyi ne zaman öğrenecekler merak ediyorum. utkunun tip hep aynıydı faltaşı gibi bakan gözleri ve ağzı açık her zamanki duruşu bi güldüremedik muzuru. fotoğrafçı ben ona rütüş yaparım dedi ama bakalım ne yapabilecek.

pastamızında siparişini verdik yarın 5-6 gibi hazır olacak inşallah.fazla büyük bişey değil ama idare eder artık.

emelim yaa benim de içimi karartıyo bu havalar şimdiden 50 derecede yakıyoruz kombiyi kışın napacaz bilmiyorum. sağolsun alt katta oturan amca kışı elektrik sobasıyla geçirdi biz de donduk bakalım bu kış napacaz... :hulya: :hulya:

haklısınızkızlar..ankaranın kışı zor...ben istabulunkine bile zor tahammül ediyorum..sonbahar havası içini karartan emelim..yaprakların sararıp düştüğünü görmek,bulutlu bi göğe uyanmak,ayakkabılar çamurlu gezmek,katkat ve kaskalın giyinmek,ayakların ve burun ucunun genelde soğuk olması,inadına uzayan gece gündüzün karanlıgı yetmezmişcesine,is kokulu hava,dumanlı bacalar,sümüklü çocuklar:)bende sevmıyom bu havaları..bu havalardan keyıf almam için,boshporus palace da suit oda kiralamam,yeni aldıgım harika elbiseyi giyip,botoksumu ve kaynak saçlarımı yaptırmış olmam,kadehimde bol aromalı bi kırmızı şarap olması,cüzdanımın yeterince dolu olması,boğazın sularını seyrederken eşimle kadeh tokuşturuyo olmam gerek:)eşimde tambu manzaralık ya..hadi hepsini ettik adamı needecez:)

yani baktımda beni mutlu edicek şeylerin hepsi paraya bağlı:)eh ben neden bi dükle evlenmedimkii:)dük deil bizimki düdük:)ama ossun..göslerii yeter dedüük:)

bugun ismwt çok uyumasına ramen içimden hiç iş yapmakgelmedi benımde..çok sıkıldım..ev bana baktı ben eve baktım..biara aşşa indim markete..ismeti arabasında marketın dışında kapıda bıraktım ama alışverişim bitmişti,bi parayı ödeyıp çıkıyodum..o sırada şivelerınden karadenızlı oldugu belli bikaç bilmiş kasımpaşalı hanım içeri girerken-çalicaklar bebeği nasil pirakmişlar eyle-dedi..yav benle ismetin arası 1,5metre..ben hemen girişteyim..gayri ihtiyari ağzımdan -onu çalacak adam daha anasından doğmadı-lafı çıktı..amanın biandaçıktı:)karılar bi bozum oldu soora gülümsedi.herkez mukemmel anne ve kusursuz ınsan olan toplumumuzdabılıp bılmeden ağzı olan konuşuyo işte..gördüler mavi sarı bi oglan..benım olabılceğini hiç ummadılar sanırım..benım tavrımda kasımpaşalıya yaraşır oldu..azcık utandım esasında nasıl bi mahalle karısı potansıyelımın oldgunun farkına varınca:).

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…