Doğum yapmış olan anneler buraya....

uzuunnn bir aradan sonra herkese iyi akşamlar.

geçmiş bayramınız mübarek olsun.ayrıca güzel eylül bebişlerinin doğum günleride kutlu olsun.benim oğluşumunda 4 eylüldü.ama biz 5 eylülde kutladık.ekleyebilirsem bir kaç resim eklerim sonra.

artık emir'in eski huysuzlukları kalmadı.kendi kendine oynamaya başladı.acayip derecede araba hastası.rallici mi olacak ne.kumandayı bile araba gibi yerde sürüyor.:)))

ImageShack -

emelcim canım ben de bu gün pasta sipariş ettim 1 seklınde yaptırcaktım çok buyuk oluyo küçük olması için pastacı bana bunu teklif etti sizin pastanın aynısıydı şimdi resmi görünce bende onu seçsem olurmuş çok güzel görünuyo artık bende cumartesi akşam yuklerım...
doğum gününuz kutlu olsun tekrar......

dr gittik evet kansızlığımız çok kötü ferro sanol verdi dr 3 ay sonra tekrar kontrol bide vitamın verdi içinde balık yağıda var ama tadı güzel portakala kouyo zorlaa içirdım aksam sabahlarıda pekmez veriyorum...
9.100 gr boyu 76 dr boyu uzun ama kılosu düşük dedı boyuda uzun olduğu için iyice zayıf gösteriyo dedi..
emzirmeyi kesmessen kiloda alamaz dedi... gerçektende alpberk bu ara çok emıyo iyice düştü gece özellıklede bıraktırmasam sabaha kadar emecek yavaş yavaş kesıcem bende odasınıda ayırıcam artık olmuyo bizim odamızda gittikçe büyüyo ve anlamaya başlıyo geç bile kaldım galiba...

kortizon igne gorumceme vurmuslardi 3 igne onunda belinde sorunu vardi,kucuk ve az dozda olunca onemli degil ama fazla kullanilirsa kilo aldirir.

son fotoraf klasik ev aksami baba uzanmis cocuk daha ne bela yapsin diye dusunuyor.:hulya:

ben ise dogudan eri ama baby kullaniyorum ama o bile zor lekeleri yikamiyor.bir aydir koslla kullanmaya basladim.

kansizlik ve istahsizlik kirmizi uzum verin diye bir yerde okudum.uzum pekmezi de olur.

ay boyu kadar gravatı var yarabbim yerim ben onuu....

kız duygu size güzel dedimdi ama o ege yakışıklısını görmeden önceydi. siz sönük kaldınız eguşun yanında. kaydirigubbakcemile3

duygucum çok hoşsun elbiseden çok güzell bizimde düğün var gelecek ayy ne kadara aldınız o elbiseyi bir diyver bakayımm.. ben bakıyorum 200 den aşağıya yok elbise

oyy egeyee bakkkk maşallahh yaa kocaman oldularrr maşalaahhhhh

inşallah iyi çıkar değerleri canım allahın izni ile düzelir yumurcak a.s.

maşallah sana kızzz kırkbirkere maşallah poponu çimdikle hemen nazarım değmez ama nolur nolmazz iki güzel bir aileye ohhhh

çekirdek aile allah mutluluğnuzu daim etsin:Saruboceq:

duygucummm çok göselll gacıymışsın vesselammm ama senin bu erkekin varyaaa öldürüyor beniii küççük adaaammmmm maşallaaahhh sizeeee

anacım bunun kravatını yerim ben ay bu kocaman delikanlı olmuş damat gibi kolunda bir gelin eksikkkkaydirigubbakcemile3

Hepinize sonsuz teşekkürler arkadaşlar...Biz doktora gittik %20 kansızlık düşük çıktı.3ay kadar ferro sanol devam edicez sonra tekrar tahlile gerek yok bırakın artık dedi..Boyu ve kilosu iyi bu şekilde devam ederse 18 yaşında 1.87 79 80 aralığında olur dedi aman inşallah dedim yarabbim 1.85ten kısa olmasında ben sevmiyorum:)Gerçi babamız zaten 1.90 üstüsositososito
Bu arada okuyamadım ama İpek kuzusunun fotoğraflarına bayıldım bal kuzuya maşallah:)
Ayten;elbise 200 ytl malesef düzgün abiyelerin fiyatları bu civarda canımkaydirigubbakcemile5

Canım boyuda kilosuda maşallah iyi aynı şeyi doktor bizede söyledi ama farklı amaçla yani emzirme devam ettiği sürece uykusuzluk devam dedi..Bende kesmeyi düşünüyorum yani yoruldum artık...Günde 7 8 kere emziriyorum hala...

ay bi tek benimki boyle diye sanirdim sadece kumanda degil ne bulursa,arabalari alir ve tum mobilya ve benim uzerinde gezdiriyor,Bunlar niye oyle ne zevk aliyorlar bundan anlamadim?gamyoncuiremsu bide surekli bri brim brim diye sesler cikartiyor ruamda bile duyuyorum.Kac kez ben de esime su araba topla deyiceme drim topla diyorum:kedi:
kopek icin de ben de bau bau demeye basladim:1no2: disirdaydik esim ve bir arkadasimiz vardi yaninda arkimizda kopek geldi ben dikat edin kopek diyecegime bau bau dedim ne kadar cok gulduler ve alay ettilr benimlelülülülülülü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…