- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #35.101
kimsecikler yok.bende gidiyorum.sonra görüşürüz.hoşçakalın.
Herkese günaydınlar;
Geçmiş bayramınz kutlu olsun. Hasta olan yavrularımız varsa Allah acil şifalar versin. Doğum günü olanlara da Allah huzur,mutluluk, sağlık versin yeni yaşlarında...
Bayağıdır giremedim. İşyerinde olmuyor. Evde de pek duramıyoz zaten. Bayram da hep koşturmaca gitti.Arife günü işteydim yarım gün, 1.gün kayınvalidemler, erkek tarafı akşama doğru da Cennete gittik. Yorgun bi şekilde o kadar çok ev gezdik kii....
Soğuktu da gittiğimiz yerler. Duru bi ara öksürür gibi oldu bile..
2. günü de akşama doğru tekrar eve... Heehh 3. günü bi dinleneyim dedim , o gün de bi misafirimiz geldi, apar topar hazırlanıp onları da ağırladık. Akşam üstü bi film izledik eşimle öyle de geç saatte uyumuşum. Bugün iş var, öyle sıkıcı geliyor ki....Ya ben dinlenmek istiyorum ya....Uyumak istiyorum doya doya...
Haftasonu annem gelecek o bakacak duruya. Yine eşimin istediği gibi oldu , bayramdan sonra geldin annnen diyodu, öylede oldu. Sinir oluyorum. Annesi 2 ay baktı böyllikle, şimdi 2 ay da annem bende kalır kaldık....
Bu arada duru parmağını çok kulaklarına götürüyor, dişi boğaza boğz da kulağa vuruyodur diyorlar... Bende bu haftasonu uyarsa bi kontrole götüreyim. İnşallah bişey çıkmaz. Kış da geliyor, inşallah fazla hastalanmadan kuzular atlatırız kışı da...
Bana da fizikten sonra hatada bir adet vurulacak, 3 tanelik kortizonlu, vitaminli iğne verdi. Sırtımdan kasların içine vuracakmış doktor. Nasıl olacak bilmiyorum ama hem sırtımdan hem de kortizonlu olması beni korkutuyor.
Aranızsa böyle bi iğne vurulan var mı? Doktor çok az doz da önemli bişey değil dedi ama..
size bikaç foto attırıveriyim kıslarrr
düzcedeki doğumgünü ve son fotolardan...
kurumeyve..dutkurusu falan..hımm..çok teşekkürler güleç denizin anneciği:)..marketlerde vardır heralde..hiç aklıma gelmedi..ehbende başlıyayım ozaman yavaştan beyazına..ben daha su katmadan sütde vermıyorum yada pişiriyorum sütünüde..aptamıl junıora başlicam sanırım..denizo bir gülenbebek klasiği..masal kahramanı gibi:)
mevlüdecim playskool bu
biz de hergün yumurtayı tam olarak veriyoruz...anneme gidince ayrı yediriyo yumurtasını...bende fındık yada badem ezmesi ve kuru kayısı veya kuru üzüm hepsini rondodan çekmiştim ekliyorum...süt bebe bisküisi pekmez ve peynir koyuyorum çok sveerek yiyor maşallah..kayınvalidem bazen tunahanın çamaşırlarını yıkıyor normal deterjanla tabii annemde aynı şekilde gittiğimizde yıkıyo...bense hacı şakir tozu kullanıyodum yeni omo bebeyegeçtim daha güsel kokuyor...
dr gittik evet kansızlığımız çok kötü ferro sanol verdi dr 3 ay sonra tekrar kontrol bide vitamın verdi içinde balık yağıda var ama tadı güzel portakala kouyo zorlaa içirdım aksam sabahlarıda pekmez veriyorum...
9.100 gr boyu 76 dr boyu uzun ama kılosu düşük dedı boyuda uzun olduğu için iyice zayıf gösteriyo dedi..
emzirmeyi kesmessen kiloda alamaz dedi... gerçektende alpberk bu ara çok emıyo iyice düştü gece özellıklede bıraktırmasam sabaha kadar emecek yavaş yavaş kesıcem bende odasınıda ayırıcam artık olmuyo bizim odamızda gittikçe büyüyo ve anlamaya başlıyo geç bile kaldım galiba...
merhaba hanımlar
DUYGUCUM fotonuz göz kamaştırıyor sen çok güzel bir kadınsın zaten de eltin de güzel kadınmış allah sahibine bağışlasın
ben de epeydir utkunun çamaşırlarına ariel koyuyorum çok şükür allerji falan da olmadı. benim içime sinmeyen yumuşatıcı. koymasan olmuyo kuyunca da deterjan nihayetinde kimyasal çamaşırda kalıyo.
iyi çıkar canım merak etme ,
ya kızlar illa kan testi yapılıyor mu ya 1. yaşta ufff ben hiç istemiyorum kan aldırmak sıkıntılar basıyor zaten kkk aşısı var bide kan aldırmaneese belki istemez doktoru
bayramda da düzcede veletler hep hastaydı denizde biraz keyifsizmiş bugün dün akşamda vardı hafif bi öksürüğü balgamlı gibi inşallah ilerlemeden atlatırız
duyguuu bide eklenti yapdan ekle de bakayım şu fotolara bende göreyim şu yakışıklı kaynını :)
yada face e eklediysen ordan bakim
ay boyu kadar gravatı var yarabbim yerim ben onuu....
kız duygu size güzel dedimdi ama o ege yakışıklısını görmeden önceydi. siz sönük kaldınız eguşun yanında. kaydirigubbakcemile3
duygucum çok hoşsun elbiseden çok güzell bizimde düğün var gelecek ayy ne kadara aldınız o elbiseyi bir diyver bakayımm.. ben bakıyorum 200 den aşağıya yok elbise
oyy egeyee bakkkk maşallahh yaa kocaman oldularrr maşalaahhhhh
eltinde çok güzel kız..allah bahtını suretinden güzel kılar işallah..elbisen harika duygucum..griyi çok severim..herkeze yakışmaz..çok gitmiş tenine...ailecek 41kere maşallah size..ama yine yapmışın yapıcağını...o güzel oğlana bide kravat boyunca....allahım yaa...ne baldır bu yavv:)eksik olma teyzoş..bende papyon taktım dogumgününde behlül kılıklıma:)
inşallah iyi çıkar değerleri canım allahın izni ile düzelir yumurcaka.s.
kravatını sevsinler egenin,eltinde pek güzelmiş maşallah
aile fotoğraflarınız çok güzel enerji saçıyorsunuz
nuray banada iğnemi vuruyolar ne vuruyorlarsa vursalarda dizlerim çömelme özelliğini yeniden kazansa keşke
umut,senin herüf pc başına geçmeyi sevmiyormu,benimki pc başında olmadığı zaman uyur genelde,yada film izlerken uyuyakalır
maşallah sana kızzz kırkbirkere maşallah poponu çimdikle hemen nazarım değmez ama nolur nolmazz iki güzel bir aileye ohhhh
çekirdek aile allah mutluluğnuzu daim etsin:Saruboceq:
duygucummm çok göselll gacıymışsın vesselammm ama senin bu erkekin varyaaa öldürüyor beniii küççük adaaammmmm maşallaaahhh sizeeee
anacım bunun kravatını yerim ben ay bu kocaman delikanlı olmuş damat gibi kolunda bir gelin eksikkkkaydirigubbakcemile3
kansizlik ve istahsizlik kirmizi uzum verin diye bir yerde okudum.uzum pekmezi de olur.
Canım boyuda kilosuda maşallah iyi aynı şeyi doktor bizede söyledi ama farklı amaçla yani emzirme devam ettiği sürece uykusuzluk devam dedi..Bende kesmeyi düşünüyorum yani yoruldum artık...Günde 7 8 kere emziriyorum hala...dr gittik evet kansızlığımız çok kötü ferro sanol verdi dr 3 ay sonra tekrar kontrol bide vitamın verdi içinde balık yağıda var ama tadı güzel portakala kouyo zorlaa içirdım aksam sabahlarıda pekmez veriyorum...
9.100 gr boyu 76 dr boyu uzun ama kılosu düşük dedı boyuda uzun olduğu için iyice zayıf gösteriyo dedi..
emzirmeyi kesmessen kiloda alamaz dedi... gerçektende alpberk bu ara çok emıyo iyice düştü gece özellıklede bıraktırmasam sabaha kadar emecek yavaş yavaş kesıcem bende odasınıda ayırıcam artık olmuyo bizim odamızda gittikçe büyüyo ve anlamaya başlıyo geç bile kaldım galiba...
uzuunnn bir aradan sonra herkese iyi akşamlar.
geçmiş bayramınız mübarek olsun.ayrıca güzel eylül bebişlerinin doğum günleride kutlu olsun.benim oğluşumunda 4 eylüldü.ama biz 5 eylülde kutladık.ekleyebilirsem bir kaç resim eklerim sonra.
artık emir'in eski huysuzlukları kalmadı.kendi kendine oynamaya başladı.acayip derecede araba hastası.rallici mi olacak ne.kumandayı bile araba gibi yerde sürüyor.:)))
ImageShack -
Canım boyuda kilosuda maşallah iyi aynı şeyi doktor bizede söyledi ama farklı amaçla yani emzirme devam ettiği sürece uykusuzluk devam dedi..Bende kesmeyi düşünüyorum yani yoruldum artık...Günde 7 8 kere emziriyorum hala...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?