- 1 Ekim 2007
- 7.619
- 185
- 698
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #35.121
anim gercekten cok yorucu gunde 7-8 kez cok ya.
duygucum saol canım
boncuk kuzusunada maşallah 41 kere
geçmişe dönüp fotolara baktım
elbisen çok hoş pek yakışmış valla çok güzel olmuşsun
ege tam yakışıklı olmuş kıyafetlerle
eltinde maşallah güzel hatunmuş
allah mutluluk versin
Canım boyuda kilosuda maşallah iyi aynı şeyi doktor bizede söyledi ama farklı amaçla yani emzirme devam ettiği sürece uykusuzluk devam dedi..Bende kesmeyi düşünüyorum yani yoruldum artık...Günde 7 8 kere emziriyorum hala...
kızlar benım çizelgem görünüyomu bu eşimın laptobuda ben göremıyorum sizde açılıyomu.....
ben kalkıyorum kızlar hepinize iyi geceler....
evet canım çok yoruldum zaten gece hala 3 4 kere emziriyorum yaemzirmeyen arkadaşlar gece durumunuz nasıl kaç kere kalkyorlar ve kalkınca birşey yediriyormusunuz?
kızlar nickimi değiştirdim ben fatma & onur
canım biz gece kalkmasını mert 8 aylıkken bitirdik,çok nadir gece uyanıyor susamış oluyor suyunu veriyorum geri uyuyor,dün gece 3 kez kalktı emziğini verdim daldı tekrar,bi sıkıntısı vardı galiba.emzirmeyi keselide 1.5 ay oluyor.
kızlar benim herif kudurdu iyice,amma küfürlü konuşuyo yaa,midem bulanıyo laflarından.tvnın sesını kısdım mert uyanır diye ..mına ..duğum kıstım ya gerizekalı niye tekrar kısıyosun diyo,bütün gün malak,gerizekalı deyip duruyo normal konuşma şekli olmuş bu ama ben asla alışamadım alışamamda,ailemde böyle bişey duymadım.
o sürekli böyle konuşuyo ben hiçbişey olmamış gıbı konuşmaya devam ediyordum ama biraz önce sakın benimle konuşma yeter dedim,aldım pcmi yatak odama geldim,zaten sağlık sorunlarım geriyo dün ve bugün böbreğim ağırdı geçmeyen yanmam vardı artık böbreklerime vrdu herhalde 6 kez doktora gittim sonuç yok.perşembe günü tıp fakultesıne gıdıcem.
bugun aradım böbreğim ağrıyo diye acıle gıt akşam götüremem dedi,ay ben bebeğimi kime bırakayımda gıdeyım..hem o götürmeyecekte kım götürecek annem istanbulda babam eskişehırde,kaynana kayınbaba soğuk insanlar,özellıkle hastalık konusuda duyarsızlar zaten.anneannecim yoruldu valla yardımıma koşmaktan
uyku bastırdı uyumak guzel butun sıkıntılarım geçiyor ne yanma ne kulak çınlaması ne romatızmalar ne çarpıntı ohhhh
ama sabah kalkması zor oluyo,havalarda soğudu zor çıkıyorum yataktan,kombiyi yakmaya başladık,nası yetiştircez bılmem,her sene yazdan alırdık bu yaz alamadık
evet canim fark ettim ben iyiki bebisin fotorafini degistirmedin ondan seni tanidim,foto super nasil yaptiniz,ne yapiyorsunuz bu cocuga.kaydirigubbakcemile
oooo hoşgeldin fatma,nickin hayırlı olsunkızlar nickimi değiştirdim ben fatma & onur
canim siz bu kufur olayi icin esinle guzelce konusmalisiniz belki de onun bir sikintisi var derdi vardir,bilmiyorum onceden oylemiydi ne zman boyle davranmaya basladi?Belkide yasadiklariniz ona da cok buyuk yuk oldu.bilmiyorum,bence o ve sen sakin iken guzel konusmalisiniz.daha onceden nasildi guzel gunleriniz icin konusun ve simdi niye oyle oldu kendi kendinize sorun,umarim sorun olan yeri bulursunuz ve cozersiniz.Insanlar konusa konusa anlasi derler ya.:teselli:
Duygu çok şık olmuşun arkadaşıım valla kocişinle sanki nişanlı çift sizmişiniz gibi çıkmış
Allah tamamına erdirsin yakışıklı kaynının resmini koymamışın ama alacağın olsun...:umursamaz:
Serap bayramlıkları ne kadar güsel ıpoşa bayıldım ya,cilveli,ne kadar neşeli bir bebiş.Git gide sana daha çok benziyor sanki...
Umut o çektiğin manzara bizde de her akşam öyle güzelim.Homurdanan bir koca,saçı başı dağılmış kadın,nerdeyse bokuyla oynayan bir bebek ortada ahhh ahhh..Şarap,botoks,kaynak saçlar,dolu cüzdan,boğaz felan ha ne kadar uzaaakkkkk-tatlicadiarzu-
Bu arada allah iyiliğini versin çok orjinal mama tariflerin var ben hiç öyle un irmik kavurma falan denemedim..Bizim kahvaltımız süt,bal,labne peynir,cici bebe veya ekmek,fındık içi blenderdan çekilerek verilir bu karışıma bazen bal çıkartılır,yumurta eklenir veya,fındık yerine muz eklenir,bazen tahin,bazen değişik meyvelerde eklenebilir...
Çorba tarifine de bittim doğrusu ben hala tavuk veya et sulu sebze haşlamasının içine kuru bakliyat neydeyse sıra atmak suretiyle çorba yapıyorum.Tere yağlı veyya mutlaka tavuk veya et suyuna olmasına dikkat ediyorum.alkisalkisalkis
Kızlar ben bizim kasaptan kemik alıyorum kilosu 3 lira çok güzel oluyor onu düdüklüde haşlıyorum hem üstünde birat et kırıntıları da kalıyor ilik de çıkıyor onları da ayıklayıp küçük kablarda buzluğa koyuyorum öğün ğün pişiriyorum,hem bize hem ayçaya çorba oluyor....:içelim:
Emelcim o ne be küfürler falan senin kocanın ayarı bozulmuş gene bi ayar yap sen ona baştan.
Çocuğun önünde hiç hoş değil durduk yere...Kavga etmeyle olmaz canım alıp karşına konuşsan derdi neymiş yumurtlar belki....:uhm:
Duygunun sorusuna cevap verin uleennn
emzirmeyi kesen gacılar gece bişey yediriyonuz mu?Biberon neyin veriyonuz mu??
Bu arada puanlarımıza ne oldu ki başa dönmüşük???:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?