Doğum yapmış olan anneler buraya....

duygucum saol canım
boncuk kuzusunada maşallah 41 kere
geçmişe dönüp fotolara baktım
elbisen çok hoş pek yakışmış valla çok güzel olmuşsun
ege tam yakışıklı olmuş kıyafetlerle
eltinde maşallah güzel hatunmuş
allah mutluluk versin

Amin canım teşekkür ederizzzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

duygucum bende aynı valla özellıklede gece daha sık uyanıy0 süreklı emmek istıyo emmeyıncede gögsüme süt doluyo ağrıyo bende az emziricem yavaş yavaş sütüm de kesılsın alpde bıraksın istiyorum....

ben emzirmedim ama sutumu sagip verdim hep.bende sutumu aziltmak icin ve daha kolay kesmek icin sagma sikligi azalttim ve sutun kendinden azlamaya basladi.sizde emrirme sayisini azaltabilirseniz sutunuz kendinden azalir ve bebekleriniz kendi kendinden memeden vazgecer.Emzirren annelrden duymustumki ilk bastan ya gece yada gunduz emzirmeyi brakirlar bunu basardiktan sonra memeden kesmek daha kolay olurmus.A bide daha vazla akilanamadan sutten kesmek bebek icin daha az stresliymis.bunlar benim duyduklarim.

evet canım çok yoruldum zaten gece hala 3 4 kere emziriyorum yaemzirmeyen arkadaşlar gece durumunuz nasıl kaç kere kalkyorlar ve kalkınca birşey yediriyormusunuz?

canım biz gece kalkmasını mert 8 aylıkken bitirdik,çok nadir gece uyanıyor susamış oluyor suyunu veriyorum geri uyuyor,dün gece 3 kez kalktı emziğini verdim daldı tekrar,bi sıkıntısı vardı galiba.emzirmeyi keselide 1.5 ay oluyor.

kızlar benim herif kudurdu iyice,amma küfürlü konuşuyo yaa,midem bulanıyo laflarından.tvnın sesını kısdım mert uyanır diye ..mına ..duğum kıstım ya gerizekalı niye tekrar kısıyosun diyo,bütün gün malak,gerizekalı deyip duruyo normal konuşma şekli olmuş bu ama ben asla alışamadım alışamamda,ailemde böyle bişey duymadım.
o sürekli böyle konuşuyo ben hiçbişey olmamış gıbı konuşmaya devam ediyordum ama biraz önce sakın benimle konuşma yeter dedim,aldım pcmi yatak odama geldim,zaten sağlık sorunlarım geriyo dün ve bugün böbreğim ağırdı geçmeyen yanmam vardı artık böbreklerime vrdu herhalde 6 kez doktora gittim sonuç yok.perşembe günü tıp fakultesıne gıdıcem.
bugun aradım böbreğim ağrıyo diye acıle gıt akşam götüremem dedi,ay ben bebeğimi kime bırakayımda gıdeyım..hem o götürmeyecekte kım götürecek annem istanbulda babam eskişehırde,kaynana kayınbaba soğuk insanlar,özellıkle hastalık konusuda duyarsızlar zaten.anneannecim yoruldu valla yardımıma koşmaktan

uyku bastırdı uyumak guzel butun sıkıntılarım geçiyor ne yanma ne kulak çınlaması ne romatızmalar ne çarpıntı ohhhh
ama sabah kalkması zor oluyo,havalarda soğudu zor çıkıyorum yataktan,kombiyi yakmaya başladık,nası yetiştircez bılmem,her sene yazdan alırdık bu yaz alamadık

emelcim en güzelini yapmışsın küsmekle bence bu tavrını sürdür canım asla da küfür duyduğunda bişey yokmuş gibi davranma ya bu evde bi çocuk büyüyor atrtık daha dikkatli olması gerekmez mi mertin bu tarz şeyyleri duymaması gerek özellikle de babasının ağzından, eşinle konuş bence gerçi eminim konuşmuşsundur huylu huyundan vazgeçmiyor işte

canim siz bu kufur olayi icin esinle guzelce konusmalisiniz belki de onun bir sikintisi var derdi vardir,bilmiyorum onceden oylemiydi ne zman boyle davranmaya basladi?Belkide yasadiklariniz ona da cok buyuk yuk oldu.bilmiyorum,bence o ve sen sakin iken guzel konusmalisiniz.daha onceden nasildi guzel gunleriniz icin konusun ve simdi niye oyle oldu kendi kendinize sorun,umarim sorun olan yeri bulursunuz ve cozersiniz.Insanlar konusa konusa anlasi derler ya.:teselli:

vayanacımvayy..ipoş ballısı şapkalar takmış...çok şeker olmuş serapcım..sür keyfini bol bol ballıkuzunun..
halimecim..ben o kırmızı papyonluyu kokluyorum pekçok..çok büyümüş..cicibici baloğlan olmuş..nice yaşlara..
valla bizimkide 3 4 kalkıyo gece..tahıllı mama yada sadece mama yada princunlu mama yapıp verıyorum..deişen bişi yok..yine kalkıyo 60 80 cc anca içip uyuyo..o inadından bende tıkıştırmaktan vazgeçmediğim için sanırım az amasık yemeye alıştık..form tutuyo yada sanırım:)neblim meme verdım kılo almadı..ek besıne geçtim almadı..tereyağlar pekmez hergün yediiriyorum..irmik eksık olmuyo genelde ama almadı aldıramadım...bende 180 altı erkekte sevmem..eh eşim178 gibi..ama ortookulakadar en küçüğüymüş yaşıtlarının..birden uzamış..miniyonuz işte napalım:)

Duygu çok şık olmuşun arkadaşıım valla kocişinle sanki nişanlı çift sizmişiniz gibi çıkmış
Allah tamamına erdirsin yakışıklı kaynının resmini koymamışın ama alacağın olsun...:umursamaz:

Serap bayramlıkları ne kadar güsel İpoşa bayıldım ya,cilveli,ne kadar neşeli bir bebiş.Git gide sana daha çok benziyor sanki...

Umut o çektiğin manzara bizde de her akşam öyle güzelim.Homurdanan bir koca,saçı başı dağılmış kadın,nerdeyse bokuyla oynayan bir bebek ortada ahhh ahhh..Şarap,botoks,kaynak saçlar,dolu cüzdan,boğaz felan ha ne kadar uzaaakkkkk-tatlicadiarzu-
Bu arada allah iyiliğini versin çok orjinal mama tariflerin var ben hiç öyle un irmik kavurma falan denemedim..Bizim kahvaltımız süt,bal,labne peynir,cici bebe veya ekmek,fındık içi blenderdan çekilerek verilir bu karışıma bazen bal çıkartılır,yumurta eklenir veya,fındık yerine muz eklenir,bazen tahin,bazen değişik meyvelerde eklenebilir...

Çorba tarifine de bittim doğrusu ben hala tavuk veya et sulu sebze haşlamasının içine kuru bakliyat neydeyse sıra atmak suretiyle çorba yapıyorum.Tere yağlı veyya mutlaka tavuk veya et suyuna olmasına dikkat ediyorum.alkisalkisalkis
Kızlar ben bizim kasaptan kemik alıyorum kilosu 3 lira çok güzel oluyor onu düdüklüde haşlıyorum hem üstünde birat et kırıntıları da kalıyor ilik de çıkıyor onları da ayıklayıp küçük kablarda buzluğa koyuyorum öğün ğün pişiriyorum,hem bize hem ayçaya çorba oluyor....:içelim:

Emelcim o ne be küfürler falan senin kocanın ayarı bozulmuş gene bi ayar yap sen ona baştan.
Çocuğun önünde hiç hoş değil durduk yere...Kavga etmeyle olmaz canım alıp karşına konuşsan derdi neymiş yumurtlar belki....:uhm:

Duygunun sorusuna cevap verin uleennn
emzirmeyi kesen gacılar gece bişey yediriyonuz mu?Biberon neyin veriyonuz mu??

Bu arada puanla
rımıza ne oldu ki başa dönmüşük???:uhm:

evet canim fark ettim ben iyiki bebisin fotorafini degistirmedin ondan seni tanidim,foto super nasil yaptiniz,ne yapiyorsunuz bu cocuga.kaydirigubbakcemile

fikriyecim o gözlüğü alışveriş merkezinde gördük bizde hemen oracıkta takıp onurun resmini çektik çok şekerr oldu :dance:

kızlar nickimi değiştirdim ben fatma & onur
oooo hoşgeldin fatma,nickin hayırlı olsun

askere gitti geldi ondan sonra başladı küfüre,yani yıl 2003
bazı aylar yok oldu sonra yeniden başladı
evimiz sıcacık,sağlıklı bi oğlumuz var,kendi sağlıklı ben çok şükür muhtaç değilim,evi temiz,karnımız doyuyor,günah vallaa
daha öncede yazdığım gibi yemek,ütü gibi şeler için asla zorlamaz,hizmet beklemez ama böyle konuşması yeter artık yanii
aman Allahım mert büyüyo naparım oda alışırsa,biraz önce göz damlalarımı almak için odaya gittim,ayağıyla dokunuyo şişt falan diyo,acayip bu adam yaa,sahi dışarda hiç küfür etmez,çok efendi tatlı dillli saygılıdır..yok anam bana suç bulmayın ben küfüre zorlamıyorum,karşılığını verip teşvik bile etmiyorum küfüre..adam otomatiğe bağlanıyo benı görüncedelikafadulden:1shok:

ben duygunun sorusunu görmemişim valla
evet önceden geceleri kalkıp süt içiyordu biberonla ama artık uzun 1 aydır falan kesintisiz uyuyor çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…