- 1 Ekim 2007
- 7.619
- 185
- 698
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #35.321
gece mama yemez benimki genelde ama ben uyurken biberonu ağzına veriyom 1-2 yudum alıp iteliyor ben ara ara verip yedirmeye çalışıyorum işte canım ne yedirebilirsem yoksa asla yemez gece uyandırmakmı laelaelaelaelae deli eder adamı valla bi kızıyorki sorma biberonu verirken uyanıyor ya zilli fena çığlık atıyor kaydirigubbakcemile3
canım bizim dr bu ay yapacak kan testini zaten alerji testide yaptırıcaz herhalde ikisi bir arada olsun istedi bizim dr aşımızda var zaten nasıl olcek bilemiyom ama artık 3 ü bir arada olacak
Hey Allahım yaa kız alemsin valla ben dua ediyorum gece uyanmasın birşey yemesin içmesin diye sende yedirmeye uğraşıyon ahhh ahhhh
uyanmaz benimki bacım uykuda veriyom iki ıh mıh eder yatar gene ama arada uyanıp yatmadığıda olur tabii e ozamandalaelaelaelaelae ama napiimmm süt içmez mamayı yemez sabaha kadar aç kalır şimdilik bütün gece aç kalmasına izin veremem 50-60 cc ne yedirebilirsem kar sayıyom napiim bak bu öğlen yoğurdunu yemedi çorbayı yarım kase içti akşam fasulyeyi 3 tane fasulye zor yedirebildim pilavı ağzına sürmedi saat 7 den beri bişii vermedim e şimdi süt içireyim dedim uyandı uyanıkkende aslaaa içmez zaten muhallebi yaptım az önce 3 kaşık yedi böle olunca gece bari 3-5 yudum mama yada süt içsin istiyom dişlerden yemiyor büyük ihtimal ama böylede olursa gelişmesinde sorun olur neme lazım 1 gr vermeyelimmkaydirigubbakcemile3
canim bizim dr alerji testi ilgili bisey bahsetmdi,nasil bir test?Benim oglum domatesten,seftaliden ve polenden alerji oldu.Galiba yumurtanin beyazindan da oldu daha emin degilim ama bu gunlerde test ediyorum.
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Kız çocuğun kilosu gayet iyi zaten maşallah görende zayıfçacık zannetcek Allahım yaaakaydirigubbakcemile3
Kızlar yarın aşıya gidelim dedik 2 dir erteliyoruz birinde İstanbula gittim sonrasında ateşlendi şimdide burnu akıyor napsam ben ya birde aşı olursa daha beter olmasın biraz dahamı ertelesek..3.kez ertelemiş olucam korkuyorumda aşının ertelenmesinden
tesekkurler canim.ben de sonraki kontrolumuze bu test ilgili sorayim,bizimki de alerjik bir bebek surekli biseyler cikiyor.
ben cikiyorum HERKESE:kedi: iyi geceler
canım Ozan Ege 20-21 giyiyor ablasının ve abisinin ilk adım ayakkabılarını alıp geldik onları giydiriyorum.Ayak konusunda inşllah bana çekmez çünkü benim ayak numaram çok küçük çocuk reyonundan giyiniyorum bulamıyorum topuklu ayakkabı nedir bilmem.bütün bebiklerin boyuna posuna kilosuna maşallah 41 kere
allah sağlık versin yavrularımıza
kızlar daha önce sorduydum bi daha sorayım
bir yaş kontrolüne biz gitmedik
kan tahlili yapıyormu tokdur(doktor:) kontrolde
birde sizin bebiklerin ayakkabı numarası kaç
bi diyverin şu garibe
canım geçmiş olsun güzelim. peditus iyi geliyor ama arkadaşlarında dedigi gibi istersen druna danış.Selam herkese kızlar;
Benim kızımın da dünden beri çok burnu akıyor. yoktu bi iki kere öksürdü ama dünden beri çok akıyordu.Bi burun damlası vardı evde, bi günlük kullanılan. Kayınvalideme onu bıraktım, öğleden sonra pek akmadı dedi ama görecez eve gidince artık.
Bu cumartesi bi kontrole götüreceğim bakalım inşallah bişey çıkmaz. Heralde diş çıkaracaz , böyle yapar diyolar ama...
Biraz da ishal gibi sürekli değil ama. Bayramda parmağını çok kulağına götürüyordu hem de onu gösterecem, belkide dişi çıkacak diye kulağına vuruyordu...
Bizim 6.ayda kan kontrolü yapıldı ve düşük çıkınca da daha ayrıntılı bi test isteyip anemi taşıyıcılığı olduğu çıktı. Bizim doktor erken yaptı heralde.
Kızlar bide peditus diye bi soğukalgınlığı şurubu vardı ondan da alsam mı?
evt geçmişinn seni gidi seni bi dahakine izin vermemm zemuszemus:umursamaz::roflol::roflol: he he gene geçtim seni demi kızzz:roflol:
Hicrancımm birtek sen cevaplamışın güzelim diger arkadaşlarım görmediler sanırım bende endişeleniyorum acaba dra götürsemmi bilmemki.aman canım dikkat valla her mereti alıyorlar ağzına malumcokacimcoook
sanki iştahlılarmış gibbiiikaydirigubbakcemile3 ben bu akşam yediremedim gene ceyline bişii yeşil fasulye severdi onada ıhhhh yapıyor bide ağzına koyunca dilini çıkarıp eliyle temizliyor dilini zilli
bizimde ön üst ve alt ön dişler çıkmıştı üst arka ve alt arkalarda göründüler üst önlerede arkadaş geliyor şişmişler baya beyazlamış diş eti resmen çıktı çıkacaklarzor geçiyor bu dönem acıyor canları tabii yemekte yemek istemiyorlar haliyle
canım Ozan Ege gündüzleri bir kere bazen bir saat bazen 2 saat uyuyor oda 1le 3 arası oluyor genelde akşamlarıda 9-10 arası uyuyor sabahları 8de kalkıyor genelde bugün ama erkenden dikildi benim gidecegimi anladı sanırım. akannehirUmutcum geçmiş olsun bizimde yarın aşılarımız..Burnu akıyor ara sıra öksürüyor inşallah aşıyla birleşince bomba etkisi yaratmaz
Kızlar bir soru sormuştum gözden kaçtı sanırım..
Gece deliksiz uyuyan bebişer kaçta yatıyor kaçta kalkıyor ve günde kaç saat uyuyor bende en azından gündüz uyutmayım diyorum ama bayılıp kalıyor
Canım geçmiş olsunn Egemize.geçmiş olsun canım egede bayramdan önce kaptı şifayı hatta aşılarınıda sağlık ocağı bayramdan sonra yapalım demiş, dün yapıldı aşıları, halada burnu az da olsa kıyor peditus vermiyoruz biz, ama veren arkadaşlar var sen bilrisin istersen doktoruna bir sor.
Canım ben kullanıyorum ama kahvaltıda kullanmadım pek muhallebi niyetine yediriyorum bazen içine herobabynin meyve pürelerinden karıştırıp veriyorum çok güzel oluyor OZan EGe de begenerek yiyor.Kızlar birde gogly ülker pirinç unu aldım ben bugün yeni gördüm suyla yapılıyormuş deneyen varmı kahvaltıda ekmek yerine seçenek olabilir diye düşündüm yanında da peynir bal ıvır zıvır falanCADIARZU
Aslııııııııııııııııııııııııııııııııııııı naber öğretmenümmmmm nasılsınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?