Doğum yapmış olan anneler buraya....

Hey Allahım yaa kız alemsin valla ben dua ediyorum gece uyanmasın birşey yemesin içmesin diye sende yedirmeye uğraşıyon ahhh ahhhh

Kızlar yarın aşıya gidelim dedik 2 dir erteliyoruz birinde ıstanbula gittim sonrasında ateşlendi şimdide burnu akıyor napsam ben ya birde aşı olursa daha beter olmasın biraz dahamı ertelesek..3.kez ertelemiş olucam korkuyorumda aşının ertelenmesinden

canım bizim dr bu ay yapacak kan testini zaten alerji testide yaptırıcaz herhalde ikisi bir arada olsun istedi bizim dr aşımızda var zaten nasıl olcek bilemiyom ama artık 3 ü bir arada olacak

canim bizim dr alerji testi ilgili bisey bahsetmdi,nasil bir test?Benim oglum domatesten,seftaliden ve polenden alerji oldu.Galiba yumurtanin beyazindan da oldu daha emin degilim ama bu gunlerde test ediyorum.

Hey Allahım yaa kız alemsin valla ben dua ediyorum gece uyanmasın birşey yemesin içmesin diye sende yedirmeye uğraşıyon ahhh ahhhh

uyanmaz benimki bacım uykuda veriyom iki ıh mıh eder yatar gene ama arada uyanıp yatmadığıda olur tabii e ozamandalaelaelaelaelae ama napiimmm süt içmez mamayı yemez sabaha kadar aç kalır şimdilik bütün gece aç kalmasına izin veremem 50-60 cc ne yedirebilirsem kar sayıyom napiim bak bu öğlen yoğurdunu yemedi çorbayı yarım kase içti akşam fasulyeyi 3 tane fasulye zor yedirebildim pilavı ağzına sürmedi saat 7 den beri bişii vermedim e şimdi süt içireyim dedim uyandı uyanıkkende aslaaa içmez zaten muhallebi yaptım az önce 3 kaşık yedi böle olunca gece bari 3-5 yudum mama yada süt içsin istiyom dişlerden yemiyor büyük ihtimal ama böylede olursa gelişmesinde sorun olur neme lazım 1 gr vermeyelimmkaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Kız çocuğun kilosu gayet iyi zaten maşallah görende zayıfçacık zannetcek Allahım yaaakaydirigubbakcemile3

canim bizim dr alerji testi ilgili bisey bahsetmdi,nasil bir test?Benim oglum domatesten,seftaliden ve polenden alerji oldu.Galiba yumurtanin beyazindan da oldu daha emin degilim ama bu gunlerde test ediyorum.

yok hayatım rutin bişii değil benim ceylin alerjik bir çocuk ya ondan yumurta pekmez muz vs birkaç şeye alerjisi var ve ne olduğunu bilmediğimz başka neler var diye bakacak dr sanırım çünki herzaman yüzünde boynunda ensede bişiiler çıkıyor kafayı yüzünü kaşıyıp duruyor isilik gibi kızarıklıklar sanki kabartmış gibi oluyor cildi ne verdikte oldu anlayamıyoruz yani o bakımdan kanınada sanırım rutin bişiidir kızlarda baktırdığına göre bizimkinin kanı bir ara sınırdaydı ondan bakacak bizimkine gerçi

Kızlar birde gogly ülker pirinç unu aldım ben bugün yeni gördüm suyla yapılıyormuş deneyen varmı kahvaltıda ekmek yerine seçenek olabilir diye düşündüm yanında da peynir bal ıvır zıvır falanCADIARZU

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Kız çocuğun kilosu gayet iyi zaten maşallah görende zayıfçacık zannetcek Allahım yaaakaydirigubbakcemile3

anam nedeyim sen gel birde bana sor bu kiloya ulaşması için neler yaptım bi ben bi allah biliyor bu yaşa geldi hala gece rahat uyku uyumadım ben biliyon reflüden dolayı özel mama falanda yedik biz e mama da şişirdi accık tabii ama normale dönene kadar akla karayı seçtik bizzz sen nediyon bacım

kilo ve boy normal ona ne şüphe hatta bizim çocuk cerrahı ilk filminden bu yana nasıl gelişştirmişsin çocuğu reflü çocuğu böyle kolay gelişim sağlamaz normal olmaz demişti tebrik etmişti beni kaydirigubbakcemile3 bende ona sende gece gündüz bişii tıkıştırmaya çalışsan bu yaştan sonra kilo alır boyunda uzar demiştim gülmüştü adamkaydirigubbakcemile3

tesekkurler canim.ben de sonraki kontrolumuze bu test ilgili sorayim,bizimki de alerjik bir bebek surekli biseyler cikiyor.

ben cikiyorum HERKESE:kedi: iyi geceler

zaten hastaysa ateşliyse vs aşı yapmıyorlar diye biliyorum ben canım mecbur etelencek başka çare yok anam neden dikkat etmedin çocuğu hasta ettinnn sen bakemmm aşı öncesiklava:
iyileşir merak etme sen daya ıhlamuru hatmi çiçeğini ona accıkta limon koy içine bak bişii kalmaz 2 güne inşallah

tesekkurler canim.ben de sonraki kontrolumuze bu test ilgili sorayim,bizimki de alerjik bir bebek surekli biseyler cikiyor.

ben cikiyorum HERKESE:kedi: iyi geceler

sor canım sor ama çok sıkıntılı değilsen boşuna çocuğun canını sıkma derim bizimki fena sen bilmezsin bazı bazı suratı pekmez gibi oluyor bizimkinin toprak etmışın gibide kabarıyor anlaşılmıyor neden olduğu resmen yüzü şişiyor yavrumun biz bazı gıdalardan uzak durdukta normale döndü accık
muz yiyemiyoz mesela hala
yumurtayıda başlayıp bıraktık ara ara herseferindede kabardık ama yeniden başladık bu ara az az ve 1-2 gün ara ile şimdilik hafif kızarıklıklar oluyor tabii ama bakalım ilerlemez ise devam edicez sanırım

iyi geceler sana

ben şu zilliyi bidaha yatırmaya çalışayım babasna kızıyor vuruyor sesi burdan duyuluyor kapı kapalı olduğu halde gece gecekaydirigubbakcemile3

hepinize iyi geceler

canım Ozan Ege 20-21 giyiyor ablasının ve abisinin ilk adım ayakkabılarını alıp geldik onları giydiriyorum.Ayak konusunda inşllah bana çekmez çünkü benim ayak numaram çok küçük çocuk reyonundan giyiniyorum bulamıyorum topuklu ayakkabı nedir bilmem.
canım geçmiş olsun güzelim. peditus iyi geliyor ama arkadaşlarında dedigi gibi istersen druna danış.
:roflol::roflol: he he gene geçtim seni demi kızzz:roflol:
evt geçmişinn seni gidi seni bi dahakine izin vermemm zemuszemus:umursamaz:
Hicrancımm birtek sen cevaplamışın güzelim diger arkadaşlarım görmediler sanırım bende endişeleniyorum acaba dra götürsemmi bilmemki.

canım Ozan Ege gündüzleri bir kere bazen bir saat bazen 2 saat uyuyor oda 1le 3 arası oluyor genelde akşamlarıda 9-10 arası uyuyor sabahları 8de kalkıyor genelde bugün ama erkenden dikildi benim gidecegimi anladı sanırım. akannehir
Canım geçmiş olsunn Egemize.
Canım ben kullanıyorum ama kahvaltıda kullanmadım pek muhallebi niyetine yediriyorum bazen içine herobabynin meyve pürelerinden karıştırıp veriyorum çok güzel oluyor OZan EGe de begenerek yiyor.
Betül nasılsın canım gelip gitmişsin bugün.
Umut şekerimmm ne var ne yok nasılsınızz.
Bu gece Gül gelmemişşş.

kahvaltıdada olur,gece sulandırıp bıberonla mama olarakta olur duygucum..ateşi yoksa erteleme bence..aradan çıksın tezden..peditus hakketen grip başlangıcını kesıyo ben denedim..ekmek dehalkekmeğin ruşeymli ekmeği hicoş bahsetmişti baktım süper bişi tavsıye ederım bende yarın alıcam..mısır unuyla beyaz unu tereyaz ve sütle karıştırıp yine mayi kıvamında yapabilirsin misal..bura olmasa sınırlı şeyler yedirecektim bende..hergün bişi öğrenıyorum az çok..

iyilik aslıcım ..gül annesiyle hasret giderıyodur..bızımkınınde ayağı 20..benımde 36ydı dogumdan sonra 37 oldu:)
fikriyecim ben yeditepe unı hastanesınde bı arkadaşımızın tavsıyesıyle dr reha bey alerjı uzmanı kendısı ona kan testı yaptırdım..yumurta muz süt et e bakıldı..bişi çıkmadı şükür rabbime..sanırımannesütünü birden kesince tolere edemedik bikaç ay ekgıdaları..neyse..ama bazen kaşıntımız var..heran tetıkteyım..yumurtanın beyazını cevizi uzun süre veremicem korkuyorum..herşeyi yedirebilmek negüzelmiş anlıyo insan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…