- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #35.341
kahvaltıdada olur,gece sulandırıp bıberonla mama olarakta olur duygucum..ateşi yoksa erteleme bence..aradan çıksın tezden..peditus hakketen grip başlangıcını kesıyo ben denedim..ekmek dehalkekmeğin ruşeymli ekmeği hicoş bahsetmişti baktım süper bişi tavsıye ederım bende yarın alıcam..mısır unuyla beyaz unu tereyaz ve sütle karıştırıp yine mayi kıvamında yapabilirsin misal..bura olmasa sınırlı şeyler yedirecektim bende..hergün bişi öğrenıyorum az çok..
gunaydin kizlarr herkesler iyidir umarimmm gecen hafta disimi cektirdim bir haftadir oluyorummm agridann dun gecede bebegim ölmustu karnimdacok kotu oldum yaaa
mervişcim yine avatarını değiştirmişsin kız.
bunalım takılıyon :)
ulen o ne avatar aneyyyyy tırrrrssssstımmmmkaydirigubbakcemile3
Umutcum geçmiş olsun bizimde yarın aşılarımız..Burnu akıyor ara sıra öksürüyor inşallah aşıyla birleşince bomba etkisi yaratmaz
Kızlar bir soru sormuştum gözden kaçtı sanırım..
Gece deliksiz uyuyan bebişer kaçta yatıyor kaçta kalkıyor ve günde kaç saat uyuyor bende en azından gündüz uyutmayım diyorum ama bayılıp kalıyor
duygucumeksık olma canımbenim..hakketen tam arnavut kaynında..güzel kardeşime bir ömür mutluluklar...
mervecik yok iyidir işallah...
işallah yarını kolay atlatırsın duygucum..iflahım kesildi bugun..bu sarıkafalrın damarı tuttumu çok huysuz oluyolar..ismet sabah 8 9 gibi kalkıyo son 1 aydır..öncesinde hocaefendıyle sabah ezanına kalkardı:)öğlen baya uyur..12 1 gibi uykusu gelir.3 4 gibi kalklar..akabınde akşamüstü 5 6 gibide yarımsaat kadar kestirir..gece 9 10 gibi uyur..gece 12 gibi,2 gibi,4gibi 6gibi kalkarşanslı gecelerimde 4ten sonra kalkmaz..bahtsız bedevi gecelerimde ki gazımız falan varsa her yarımsaatde bir kalkabilir..bi hamak bi yatak..zinco hala kullanıyorum...bugun aşıyı geç oldu..öğlen uykusu açıldı..huysuzlugu tavan yaptı..4 e kadar uyumadı..enson tv masasını kemirirken dişini zedeledi onun üstüne bayıldı kalktı7gibi..bişiciler yemıyo boylede olunca..mutfak bomba düşmüş gibi habire bişiler yapıyorum ama o huysuzluk geldimi boyleyız işte..huysuz deilsek gayet yavşak,sevecen bi sarmişiz:)sarıtekiriz yani:))
Kızlar birde gogly ülker pirinç unu aldım ben bugün yeni gördüm suyla yapılıyormuş deneyen varmı kahvaltıda ekmek yerine seçenek olabilir diye düşündüm yanında da peynir bal ıvır zıvır falanCADIARZU
huuuuuuuuuuu hanımlarrrrrrrrrrrrr benim çokkkkk işim var malummmm parti havasındayıkkkk görüşürük sonra ben ceylinin kahvaltısını vereyim gece uyutmadı cadı yaa kalkıp durdu dişler mahvetti bizi offff
bizim yatağa aldık bi babasının üstüne çıkıp ağladı bi benim üstüme diş jelini sürdüm gece ama fayda etmedi sanırım . şurup verdim uyudu sonra
geçmiş olsun canım ama diş çektirmeye izin verdimi dr sana anlamadım kii:sm_confused:
şu ölmüş meselesi rüya herhalde değilmi daha doğrusu kabusss:sm_confused: nereye kaçtın kız böle bişii yazılıp kaçılırmı manyek yüreğimize mi indiricen senklava: çabuk gel burayaaaa
günaydınnn...ya okumaktan ancak günaydına fırsat bulabldim heeee...ne çok kaynatıyonuz beee...bişi değil kime ne cevap yazacağımı da unutuyom bu yüzden de yazamıyommmm kusura kalmayınnnn
anam nedeyim sen gel birde bana sor bu kiloya ulaşması için neler yaptım bi ben bi allah biliyor bu yaşa geldi hala gece rahat uyku uyumadım ben biliyon reflüden dolayı özel mama falanda yedik biz e mama da şişirdi accık tabii ama normale dönene kadar akla karayı seçtik bizzz sen nediyon bacım
kilo ve boy normalona ne şüphe hatta bizim çocuk cerrahı ilk filminden bu yana nasıl gelişştirmişsin çocuğu reflü çocuğu böyle kolay gelişim sağlamaz normal olmaz demişti tebrik etmişti beni kaydirigubbakcemile3 bende ona sende gece gündüz bişii tıkıştırmaya çalışsan bu yaştan sonra kilo alır boyunda uzar demiştim gülmüştü adamkaydirigubbakcemile3
zaten hastaysa ateşliyse vs aşı yapmıyorlar diye biliyorum ben canım mecbur etelencek başka çare yok anam neden dikkat etmedin çocuğu hasta ettinnn sen bakemmm aşı öncesiklava:
iyileşir merak etme sen daya ıhlamuru hatmi çiçeğini ona accıkta limon koy içine bak bişii kalmaz 2 güne inşallah
canım Ozan Ege 20-21 giyiyor ablasının ve abisinin ilk adım ayakkabılarını alıp geldik onları giydiriyorum.Ayak konusunda inşllah bana çekmez çünkü benim ayak numaram çok küçük çocuk reyonundan giyiniyorum bulamıyorum topuklu ayakkabı nedir bilmem.
canım geçmiş olsun güzelim. peditus iyi geliyor ama arkadaşlarında dedigi gibi istersen druna danış.
evt geçmişinn seni gidi seni bi dahakine izin vermemm zemuszemus:umursamaz:
Hicrancımm birtek sen cevaplamışın güzelim diger arkadaşlarım görmediler sanırım bende endişeleniyorum acaba dra götürsemmi bilmemki.
canım Ozan Ege gündüzleri bir kere bazen bir saat bazen 2 saat uyuyor oda 1le 3 arası oluyor genelde akşamlarıda 9-10 arası uyuyor sabahları 8de kalkıyor genelde bugün ama erkenden dikildi benim gidecegimi anladı sanırım. akannehir
Canım geçmiş olsunn Egemize.
Canım ben kullanıyorum ama kahvaltıda kullanmadım pek muhallebi niyetine yediriyorum bazen içine herobabynin meyve pürelerinden karıştırıp veriyorum çok güzel oluyor OZan EGe de begenerek yiyor.
Betül nasılsın canım gelip gitmişsin bugün.
Umut şekerimmm ne var ne yok nasılsınızz.
Bu gece Gül gelmemişşş.
kahvaltıdada olur,gece sulandırıp bıberonla mama olarakta olur duygucum..ateşi yoksa erteleme bence..aradan çıksın tezden..peditus hakketen grip başlangıcını kesıyo ben denedim..ekmek dehalkekmeğin ruşeymli ekmeği hicoş bahsetmişti baktım süper bişi tavsıye ederım bende yarın alıcam..mısır unuyla beyaz unu tereyaz ve sütle karıştırıp yine mayi kıvamında yapabilirsin misal..bura olmasa sınırlı şeyler yedirecektim bende..hergün bişi öğrenıyorum az çok..
Günaydın :hulya:
aa bu kadar şeker bi kızdan korkulur mu hiç kaydirigubbakcemile3v
Serapcım bunalım değildim,havalardan böyle oldum ..
Büşra gündüz bir öğle saatlerinde 1 saat, bir de 5-6 gibi
1 saate yakın uyuyor..10- 10.10.30 da da gece uykusuna yatar...
gece 3-4 kez uyanıyor hala emmek için :sm_confused: maalesef ben de sendenim canım ..
bazen gündüz uyku tutmuyor cadıyı ve gündüz uyumadığı günlerde,geceleri daha huysuz oluyor , uyumamak için direniyor .. gündüz uyuması daha iyi , uyku uykuyu getiriyor mirmirmirmir
ben Merve , buradayım cnm hihoyyyt
ben denemiştim tadı güzeldi..Ege muhallebi tarzı şeyleri seviyorsa bunu da sever..
ama ben kahvaltıda daha akışkan şeyler veriyorum ki ; peynirin,yumurtanın vs.. arasında içiyoruz, daha kolay yutuyor cokacimcoook
ceylincik'in yeni dişleri mi geliyor? ben diş jelii kullanmadım hiç, faydası oluyor mu ki sositososito ne zaman bitecek bu diş dertleri :gitme:
Bu arada Gözde kız evde kuru üzüm,kayısı ve ceviz vardı rondodan çekeyim senin dediğin gibi dedim çekmedi koca koca kaldı kahvaltısına karıştırdım öğürmekten mahfoldu Ege:bbo:Yumuşak geldi sanırım olmadı yani o çektiğim şeyleri kullanmak için kek yapıcam artıkınkaydirigubbakcemile3
[/B[/B]
canım ben meyveleri ayrı ayrı çekmiyorum tüm kahvaltısını atıyorum sütü yumurtası peyniri falan hepsini çekiyorum o zaman hiç pütürük bile kalmıyo incecik çekiyo , tek başına çekilmezler ama diğerleriyle harmanlanınca toz gibi oluyolar yarın bide öyle dene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?