Doğum yapmış olan anneler buraya....

Umut canım yazını şimdi gördüm unutmuştum Gül annesi gelmişti evt hasret gideriyorlardır ne güzell.
Herkese Allah rahatlık versin.

gunaydin kizlarr herkesler iyidir umarimmm gecen hafta disimi cektirdim bir haftadir oluyorummm agridann dun gecede bebegim ölmustu karnimdacok kotu oldum yaaa

öylemi misall, eminmisin misalll, misalini yerim senin misal :roflol:

gunaydin kizlarr herkesler iyidir umarimmm gecen hafta disimi cektirdim bir haftadir oluyorummm agridann dun gecede bebegim ölmustu karnimdacok kotu oldum yaaa

geçmiş olsun canım ama diş çektirmeye izin verdimi dr sana anlamadım kii:sm_confused:

şu ölmüş meselesi rüya herhalde değilmi daha doğrusu kabusss:sm_confused: nereye kaçtın kız böle bişii yazılıp kaçılırmı manyek yüreğimize mi indiricen senklava: çabuk gel burayaaaa

Günaydın :hulya:

mervişcim yine avatarını değiştirmişsin kız.
bunalım takılıyon :)

ulen o ne avatar aneyyyyy tırrrrssssstımmmmkaydirigubbakcemile3

aa bu kadar şeker bi kızdan korkulur mu hiç kaydirigubbakcemile3v
Serapcım bunalım değildim,havalardan böyle oldum ..

Büşra gündüz bir öğle saatlerinde 1 saat, bir de 5-6 gibi
1 saate yakın uyuyor..10- 10.10.30 da da gece uykusuna yatar...
gece 3-4 kez uyanıyor hala emmek için :sm_confused: maalesef ben de sendenim canım ..
bazen gündüz uyku tutmuyor cadıyı ve gündüz uyumadığı günlerde,geceleri daha huysuz oluyor , uyumamak için direniyor .. gündüz uyuması daha iyi , uyku uykuyu getiriyor mirmirmirmir

huuuuuuuuuuu hanımlarrrrrrrrrrrrr benim çokkkkk işim var malummmm parti havasındayıkkkk görüşürük sonra ben ceylinin kahvaltısını vereyim gece uyutmadı cadı yaa kalkıp durdu dişler mahvetti bizi offff

bizim yatağa aldık bi babasının üstüne çıkıp ağladı bi benim üstüme diş jelini sürdüm gece ama fayda etmedi sanırım . şurup verdim uyudu sonra

ben Merve , buradayım cnm hihoyyyt

ben denemiştim tadı güzeldi..Ege muhallebi tarzı şeyleri seviyorsa bunu da sever..
ama ben kahvaltıda daha akışkan şeyler veriyorum ki ; peynirin,yumurtanın vs.. arasında içiyoruz, daha kolay yutuyor cokacimcoook

ceylincik'in yeni dişleri mi geliyor? ben diş jelii kullanmadım hiç, faydası oluyor mu ki sositososito ne zaman bitecek bu diş dertleri :gitme:

Aslan Emre'nin ve Alpberk'in geçmiiş doğum günleri kutlu olsun..
yeni yaşlarında ve ömürleri boyunca; huzurlu, mutlu, sağlıklı ve şanslı olsunlar inşaAllah :Saruboceq:

Son düzenleyen: Moderatör:

rüyadır herhalde canım ben de öyle anladım..
Allah korusun, sağlıkla vaktinde gelsin inşaAllah bebeğin müjde..

Son düzenleyen: Moderatör:
günaydınnn...ya okumaktan ancak günaydına fırsat bulabldim heeee...ne çok kaynatıyonuz beee...bişi değil kime ne cevap yazacağımı da unutuyom bu yüzden de yazamıyommmm kusura kalmayınnnn

Gunaydınlar...opuyorumnanaktan

Donurum, duygu, merve tesekkur ederız teyzelerı, amıın..:Saruboceq:

Aslı pek bakamıyorum canım bu sıra, ıyıyım sen nasılsın canım ?

Aslan da dayısından kaptı sanırım sıfayı burnu akıyor bırazda oksurugu var ara ara ama keyfı yerınde cok sukur bıseyı yok...
Bende aynı sekılde oldum sımdı burnum tıkandı :) bogazım yanıyo... ah dayısı ılle eve bırısı ılk mevsım hastalıgı getırıyor kalablık ev olunca... o da ızne gelmıstı donucek ıstanbula..

Bayramımız guzeldı, ıkı tane askerımız ve bır abım eksıktı ama yınede kalabalık ve neselı bır bayram oldu cok sukur....

1 yas kontrolune gıtmedım, bugun yarın gıtmeyı dusunuyorum, asılarımızıda olmadık tabı...
CADIARZU

Günaydın arkadaşlar iyi sabahlar...Biz aşımızı yaptırdık geldik.15.ayda su çiçeğini 18 aydada diğer aşılarını yaptırcaz inşallah..Çok ağladı kuzum normal olarak ama ne yapalım sağlıkları için gerekli..Bugün burun akıntısı falan yok gibi şimdilik bakalım aşıyıda vurdurduk hayırlısı artık...
Bu arada Gözde kız evde kuru üzüm,kayısı ve ceviz vardı rondodan çekeyim senin dediğin gibi dedim çekmedi koca koca kaldı kahvaltısına karıştırdım öğürmekten mahfoldu Ege:bbo:Yumuşak geldi sanırım olmadı yani o çektiğim şeyleri kullanmak için kek yapıcam artıkınkaydirigubbakcemile3

Ah canım bilmemmi bizdede fizyolojik reflü vardı biliyorsun ilk 7 ay halı ve koltuk silerek çamaşır yıkayıp ütü yaparak geçirmiştim..Herkes birşeyler yaşıyor işte Allah ömür versin hepsine:Saruboceq:
Yaptılar canım burun akıntısı önemli değilmiş halsizlik ve ateş yoksa bugün sabahta yoktu çok şükür yapıldı
Sağol Aslıcım opuyorumnanaktan
Hımmm biberonlada olur yani doğru sağol canımcım
Evet canım kesinlikle doğru biz geçen hafta nişana ve düğüne gittik uyku saati kaçtı öğelnde uyumadı dedik bu eve gidince bayılır kalır 12 ydi saat gece eve geldiğimizde sabaha kadar uyumadı 10 dakikada bir uyandı şaka gibi yakafamçokkarıştı
Canım ben ekmek yerine verdim bugün mesela 1 dilim ekmek yerine 100 cc den yaptım yanındada peynir,yumurta,bir tatlı kaşığı bal verdim yerimseniben

ceylincik'in yeni dişleri mi geliyor? ben diş jelii kullanmadım hiç, faydası oluyor mu ki sositososito ne zaman bitecek bu diş dertleri :gitme:

Bende hiç kullanmadım faydası olmuyor diyorlardı ama bilmiyorum canım[/B

Son düzenleme:

canım ben meyveleri ayrı ayrı çekmiyorum tüm kahvaltısını atıyorum sütü yumurtası peyniri falan hepsini çekiyorum o zaman hiç pütürük bile kalmıyo incecik çekiyo , tek başına çekilmezler ama diğerleriyle harmanlanınca toz gibi oluyolar yarın bide öyle dene

Hımmm tamam canım öyle deneyim birde yarın aman nerdeyse rondoyu bozuyordum çekcem diye koku gelmeye başladıkaydirigubbakcemile3

Bu arada denizonun fotolarını yeni gördüm daha nedense benim bilgisayar hep eror veriyor onlarda:)Çok tatlı çıkmış yerim ben onu 41 kere maşallah saçlarda uzamış baya Gözdecim:)Bende sana koycaktım fotoğraf nişandan dur deneyim tekrar:)

yav bende aynen kuru sıyah sarı üzümle bir tane cevizi çekiimdedimçokmu çektim ayarsız kadın ben bulamaç gibi oldu kuru kayısıyıda ayrıca çektim oda bulamaç oldu:))anlamadım yani..az sulandırıp kattım kahvaltısına ama..bu işin dogrusu bu olmasa gerek..bu sabah misal bebelec çavdarlı mısırlı ve bebelac pekmezli sütlüye mılupa 7 tahıllı artı organık uzum ve keçıboynuzu pekmezi az mıktar,beyaz peynır,yumurta sarısı azda tereyağ koydum..hazırlar evde unları karıştırmaktan pratık oluyo 7tahıllı felan..içinede azcık üzümlü cevizliden koydum yanında havuç,karaüzümsuyu karışımı içiyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…