Doğum yapmış olan anneler buraya....

betülcüm,biricik aslan emrenin ilk yaşı kutlu olsun..birlikte sağlıkla büyüyün:)sen zaten iyi bir annesin gencecik yaşına rağmen,akıllı ve bilinçlisin..tekrar tebrik edıyo,öpüyorum..buarada benım yeğenimde hakkari çukurcada karakol görevinde..adı yalçın..belki eşinle birlektedirler..telsizciymiş..

ay aynen duygucumyaa:))duman çıktı bee:))

Ohhh afiyet olsun maşallah daha ne yesin çocukcağız kız bunların hepsini yiyince bütün gün yetiyordur onakaydirigubbakcemile3
Ben sabah normalde yarım dilim ekmek bir yumurta haşlanmış yada omlet 1 tatlı kaşığı labne peyniri,1 tatlı kaşığı bal bazende biraz tereyağı ve süt veriyorum:)
Açmı kalıyordur ne çocuk 3 aydır hiç kilo almıyorkaydirigubbakcemile3

Bu arada Umutcum şu fotoğraf koyma işini nasıl yapıyorsun ya takvim yerine yani??

Kızlar ayıptır söylemesi kuru fasülye yaptım etli..Vermeyi düşünüyorum 1 kase ne dersiniz?Daha hiç vermedimde korkuyorum gazından..

duygucum senınkıde gazlı bizimgibi..ama barbunyadan cokda farkı olmaz sanırım..imagecheckten forum direct kodunu yapıştırdımdı sanırım.

merhaba betülcüm, aslanın doğum günü kutlu olsun canım. biraz gecikmeli oldu ama sana hiç denk gelemedimki kutluyayım.

merhaba canım, meyve sularını bardaklamı içiriyosun. bende kahvaltıda genelde bebe bisküvisi süt, tereyağı, peynir, pekmez felan karıştırıp veriyorum genelde. bazı günlerde yumurta tereyağı beraber omlet gibi yapıyorum içine küçük ekmek parçaları koyuyorum sadece onu yiyor.

akannehir ben white olsun istedim gitmişler taaa 3. tercihimi seçmişlerr

:hulya::hulya::hulya: ne bileyim ben canım sıkıldı ya senağlama

canım ilk iki tercihin üyeler arasında var mış demekki iki tane aynı olmasın diye olmayanı yazmışlar biraz kullan yine değiştirirsin beğenmezsen

duygucum ben hiç kuru fasülye vermedim ama nohut verdim bayramda bi problem çıkmadı bence sende ver denemeden bilemezsin

selam kızlarbuyrunnnnnnnnn
doğum günü gecen aslan emrenin yaş günü kutlu olsunhihoyyyt mevlam acılarını göstermesin hep sağlıklı uzun ömür versin allah.....
ve doğum günügecip kutlayan arkadaşlarınn kutlu olsun rabbim nice yaşlarını göstersin bizee..........:Saruboceq:
gecmişbayramınızda gecoldu ama kutlu olsun........
bende bakıp okuyup cıkıyorum anca bi kasvet çöküyo üşeniyorum yazmayaa..:bbo:
bizimkinede yediği bişey alerjı yapmış sanırım fındık...mamasına katmıştımbide bayramda çikolata yedi
iyce arttı bir kabardı kii nasııl nasıl anlatamam bi yandan da kaşınıyo yawrum gece uyuyamadı kaşınmaktan dr. götürdüm şurup verdi allerset die...ne zaman gececek bilmiom şurup gecirmedi henüz...1 haftadr böle...off bi gecseydiii..........mafoldumben

hepinizi öptüm annişlerrropuyorumnanaktan

slm kızlar nasılsınızz biz dün 1 yaş aşısı oldukk vee sol bacagıı şişmiş kuzumun annem bişey olmaz dedi ama aklımda kaldı yaaa aşı dağılmamıştır dedi annemmm

bu arada sizler nasılsınızz bakalımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…