- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #35.361
yav bende aynen kuru sıyah sarı üzümle bir tane cevizi çekiimdedimçokmu çektim ayarsız kadın ben bulamaç gibi oldukuru kayısıyıda ayrıca çektim oda bulamaç oldu:))anlamadım yani..az sulandırıp kattım kahvaltısına ama..bu işin dogrusu bu olmasa gerek..bu sabah misal bebelec çavdarlı mısırlı ve bebelac pekmezli sütlüye mılupa 7 tahıllı artı organık uzum ve keçıboynuzu pekmezi az mıktar,beyaz peynır,yumurta sarısı azda tereyağ koydum..hazırlar evde unları karıştırmaktan pratık oluyo 7tahıllı felan..içinede azcık üzümlü cevizliden koydum yanında havuç,karaüzümsuyu karışımı içiyoruz..
ay aynen duygucumyaa:))duman çıktı bee:))
öylemi misall, eminmisin misalll, misalini yerim senin misal :roflol:
Gunaydınlar...opuyorumnanaktan
Donurum, duygu, merve tesekkur ederız teyzelerı, amıın..:Saruboceq:
Aslı pek bakamıyorum canım bu sıra, ıyıyım sen nasılsın canım ?
Aslan da dayısından kaptı sanırım sıfayı burnu akıyor bırazda oksurugu var ara ara ama keyfı yerınde cok sukur bıseyı yok...
Bende aynı sekılde oldum sımdı burnum tıkandı :) bogazım yanıyo... ah dayısı ılle eve bırısı ılk mevsım hastalıgı getırıyor kalablık ev olunca... o da ızne gelmıstı donucek ıstanbula..
Bayramımız guzeldı, ıkı tane askerımız ve bır abım eksıktı ama yınede kalabalık ve neselı bır bayram oldu cok sukur....
1 yas kontrolune gıtmedım, bugun yarın gıtmeyı dusunuyorum, asılarımızıda olmadık tabı...CADIARZU
yav bende aynen kuru sıyah sarı üzümle bir tane cevizi çekiimdedimçokmu çektim ayarsız kadın ben bulamaç gibi oldukuru kayısıyıda ayrıca çektim oda bulamaç oldu:))anlamadım yani..az sulandırıp kattım kahvaltısına ama..bu işin dogrusu bu olmasa gerek..bu sabah misal bebelec çavdarlı mısırlı ve bebelac pekmezli sütlüye mılupa 7 tahıllı artı organık uzum ve keçıboynuzu pekmezi az mıktar,beyaz peynır,yumurta sarısı azda tereyağ koydum..hazırlar evde unları karıştırmaktan pratık oluyo 7tahıllı felan..içinede azcık üzümlü cevizliden koydum yanında havuç,karaüzümsuyu karışımı içiyoruz..
ya aytennn türkiş niye değil yaaa bakıyom şimdi aytege yok yabancı gibi geliyo bana
akannehir ben white olsun istedim gitmişler taaa 3. tercihimi seçmişlerr
:hulya::hulya::hulya: ne bileyim ben canım sıkıldı ya senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?