Doğum yapmış olan anneler buraya....

deryacımm gözdecimm sizler nasılsınızz bebekler nasıll ay valla benimm telefonn bozulmustu yaa numaralar hep gitii ayy benim numaramm kimde varsaa bana mesajj atınn kızlarr ben giremiyom kk yaa arar sorarımm sizleriiii

çok özlüyomm valla siziiiiiiiiiiiiiiiiiiikaydirigubbakcemile5

bende doğum günü yapıyorum kızlar
3 ekimde bizimkinin doğum günü 12 eylüldü
eşimin yanındaydık küçük bi kutlama yaptık orada aramızda
sonrada memlekete gittim geldim
anca 3 ekim de yapıcam doğum gününü
30 kişi filan var davet edeiceğim
pastayıda sipariş ettim 1 şeklinde pembe olacak
birde oynak bi cd doldurayımda oynarız artık

deryacım 20 kişilik 150 tl ye geliyor.
biraz fazla annemde kızdı ama babamızda yanımızda değil mahrum kalmasın
ilk doğum günü güzel birşey olsun istedim.

selamlar kızlarrr ben sabahtan beri ayaktayım gene evin düzeni ile uğraşıyom bir yandan kurabiye vs hazırlıkları yapıyom pastamı kendim yapıcam ya onun hazırlıklarına başladım bi yandan yemek yapıyom yom yom yommmm

ceylincik'in yeni dişleri mi geliyor? ben diş jelii kullanmadım hiç, faydası oluyor mu ki sositososito ne zaman bitecek bu diş dertleri :gitme:

gelmezmi kızz hemde nasıl
üstte 6 oldu üst arkalar 2 tane yeni çıkıyor uç verdiler önlerden iki tane daha ön ikinin yanındakiler çıkıyor uç verdi
altta 2 vardı zaten 2 de alt arkalar şişmiş uç vermek üzere sıkıntı diz boyu yanii
jel biraz ağrı giderici etkisi var sanırım az rahatlatıyor ama fazla değil hani ben akşam şurup verdim napiim kız durmuyordu dr verebilirsin demişti

geçmiş olsun canım kontrollerini aksatma götür aşılarını yaptır kızz dicem ama madem hasta aşıda yapmazlar sanırsamm

ohhhhhhhhhhhh fulll kahvaltı desenize ama bu kadar karıştırmak iyimi orasını henüz anlamış değilim dr hep sormayı unutuyom alerjik bünyelerde pek iyi olmasa gerek değilmi yaa biz gerçi birçok şeyden mahrumuz herşey yarıya indi ama neyse
bu sabah yumurtamız yoktu ama öğlene doğru yanaklar al ala oldu gene yavrumun yaa bu yumurta ne iş böle omu yaptı acep gene başladıkmı yaaaa

Kızlar ayıptır söylemesi kuru fasülye yaptım etli..Vermeyi düşünüyorum 1 kase ne dersiniz?Daha hiç vermedimde korkuyorum gazından..

ben geçenlerde accık suyundan koydum 3-5 tane fasulye attım içine ruşeymli ekmeğide koydum yarım dilim ezdim verdim etli suyuda iyi olur diye ama gece uyumadı zilli yaww korktum vermiyom artık

hadi hayırlısı kolay gelsin sana şimdiden o halde

bizim pastamızda pembe 1 olacak ben yapıyorumm:lepi:

deryacım 20 kişilik 150 tl ye geliyor.
biraz fazla annemde kızdı ama babamızda yanımızda değil mahrum kalmasın
ilk doğum günü güzel birşey olsun istedim.

ben 30 kişiliği sordum dün 130 dedilerr ben 40 tl ye aldım malzemeleri panispanyayıda kendim yapıcam o masrafa dahil değil tabiikaydirigubbakcemile3bakalım nasıl bişii olucakkCADIARZUCADIARZU

duygucum senınkıde gazlı bizimgibi..ama barbunyadan cokda farkı olmaz sanırım..imagecheckten forum direct kodunu yapıştırdımdı sanırım.

Öğlen verdim valla bir küçük tatlı kasesi kadar birazda ekmek koydum suyuna..4 5 kaşıkta yoğurt verdim şimdilik birşey yok bakalım görcez...Bunlarda çok faydalı anacım vermek lazım kuru fasülye nohut mercimek haftada bir vermek lazım aslında inşallah sorun olmaz:Saruboceq:
:hulya::hulya::hulya: ne bileyim ben canım sıkıldı ya senağlama

Ayten kız eski nickin daha iyidi yaa ne oluyor böyle herkes teker teker nickini yabancı isimler yapıyor yaaalmaz:
İnşallah çıkmaz canım verdim zaten artıkın opuyorumnanaktan
Geçmiş olsun Salihacım fındık alerjikmiş diye duymuştum ama çikolatada yapmış olabilir inşallah en kısa zamanda geçer canımopuyorumnanaktan
Canım sizede geçmiş olsun bizde bugün yaptırdık bir kol bir bacak yaptı bize umarım sorun çıkmaz ohh Allah içinize sindirsin canım bizim içinde döktürün emikaydirigubbakcemile5
ben geçenlerde accık suyundan koydum 3-5 tane fasulye attım içine ruşeymli ekmeğide koydum yarım dilim ezdim verdim etli suyuda iyi olur diye ama gece uyumadı zilli yaww korktum vermiyom artık

Hadi yaa ne yapalım artık alışcak mecbur mercimek fasülye çok önemli yaa yavaş yavaş bünye alışsın yerimseniben
ben 30 kişiliği sordum dün 130 dedilerr ben 40 tl ye aldım malzemeleri panispanyayıda kendim yapıcam o masrafa dahil değil tabiikaydirigubbakcemile3bakalım nasıl bişii olucakkCADIARZUCADIARZU

Hamarat şey seni valla nasıl vakit buluyorsun yaa ben tek çocukla yemek bile yapmıyorum çoğu zaman temizlik desen elektrik süpürgesi toz yer silme o kadar:a015:

haklısın bacım..ama aslında yok cavdarlı mısırlı 7 tahıllı falan sadece tahıl işte..onlardan bişi olmucağını sanmam..pekmezi üzüm ve keçiboynuzu zaten verıyodum..ama hep bi tatlı kaşıgı kadar kattım..yumurta sarısını ben yenı vermeye başladım sayılır..alerjı testınden sonra..bide hicracım bede ıstemezmıyım bi mercımek çorbası içsin sade mısal..ama bu çocuk 3 5 kaşık yiyo..ben onun içine etti ekmekti az yeşillikti nasıl katmiim..öyle cevızler bademler tahınler vermedım korkarım verememde..yumurtanın beyazınıda vermedım..zaten bı tabak hazırladıgım öğünün anca yarsını yıyo....bu öğlen kemıklı etsuyuna az kırmızı taze biberli karalahana ve az patatesle pişirdim..inan 3 kaşık anca yedi...saçımı yolacam zaten kalmadı pek..o ruşeymli ekmeğinde süper bacım saol bişi dha öğrendim sayende bulamadım bugun bakacam yarında..

alerjı testını guvenıyosan druna mutlaka yaptır..kanda cıkmaz dıyolar ınanma..ama bence senınde yumurta alerjın var ve yanağını kabartan yıne yumurta bence..ne zaman tetiklediğini biz bilemıyoruz alerjı işlerinde..yumurtayı ogun yemesede etkısı sonradan cıkabılıyomuş..çook karmaşık bi olay..benı bi sinek ısırsın gunlerce uyus gibi kaşınıp kabarıyorum..ve aynısı ismette..herşeyını babasından kan grubunu benden almış bu yatkınlıklarımda ona direk geçmiş sanırım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…