- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #35.381
kızlar özel aşılar hastanedemi yapılıyor
acaba? sağlık ocağında oluyormu biliyonuzmu
ceylincik'in yeni dişleri mi geliyor? ben diş jelii kullanmadım hiç, faydası oluyor mu ki sositososito ne zaman bitecek bu diş dertleri :gitme:
Gunaydınlar...opuyorumnanaktan
Donurum, duygu, merve tesekkur ederız teyzelerı, amıın..:Saruboceq:
Aslı pek bakamıyorum canım bu sıra, ıyıyım sen nasılsın canım ?
Aslan da dayısından kaptı sanırım sıfayı burnu akıyor bırazda oksurugu var ara ara ama keyfı yerınde cok sukur bıseyı yok...
Bende aynı sekılde oldum sımdı burnum tıkandı :) bogazım yanıyo... ah dayısı ılle eve bırısı ılk mevsım hastalıgı getırıyor kalablık ev olunca... o da ızne gelmıstı donucek ıstanbula..
Bayramımız guzeldı, ıkı tane askerımız ve bır abım eksıktı ama yınede kalabalık ve neselı bır bayram oldu cok sukur....
1 yas kontrolune gıtmedım, bugun yarın gıtmeyı dusunuyorum, asılarımızıda olmadık tabı...CADIARZU
yav bende aynen kuru sıyah sarı üzümle bir tane cevizi çekiimdedimçokmu çektim ayarsız kadın ben bulamaç gibi oldukuru kayısıyıda ayrıca çektim oda bulamaç oldu:))anlamadım yani..az sulandırıp kattım kahvaltısına ama..bu işin dogrusu bu olmasa gerek..bu sabah misal bebelec çavdarlı mısırlı ve bebelac pekmezli sütlüye mılupa 7 tahıllı artı organık uzum ve keçıboynuzu pekmezi az mıktar,beyaz peynır,yumurta sarısı azda tereyağ koydum..hazırlar evde unları karıştırmaktan pratık oluyo 7tahıllı felan..içinede azcık üzümlü cevizliden koydum yanında havuç,karaüzümsuyu karışımı içiyoruz..
Kızlar ayıptır söylemesi kuru fasülye yaptım etli..Vermeyi düşünüyorum 1 kase ne dersiniz?Daha hiç vermedimde korkuyorum gazından..
:umursamaz::umursamaz: küscem anacım ben bunlaraa daha daaaa gelmicem davosaaaa
bende doğum günü yapıyorum kızlar
3 ekimde bizimkinin doğum günü 12 eylüldü
eşimin yanındaydık küçük bi kutlama yaptık orada aramızda
sonrada memlekete gittim geldim
anca 3 ekim de yapıcam doğum gününü
30 kişi filan var davet edeiceğim
pastayıda sipariş ettim 1 şeklinde pembe olacak
birde oynak bi cd doldurayımda oynarız artık
deryacım 20 kişilik 150 tl ye geliyor.
biraz fazla annemde kızdı ama babamızda yanımızda değil mahrum kalmasın
ilk doğum günü güzel birşey olsun istedim.
duygucum senınkıde gazlı bizimgibi..ama barbunyadan cokda farkı olmaz sanırım..imagecheckten forum direct kodunu yapıştırdımdı sanırım.
:hulya::hulya::hulya: ne bileyim ben canım sıkıldı ya senağlama
canım ilk iki tercihin üyeler arasında var mış demekki iki tane aynı olmasın diye olmayanı yazmışlar biraz kullan yine değiştirirsin beğenmezsen
duygucum ben hiç kuru fasülye vermedim ama nohut verdim bayramda bi problem çıkmadı bence sende ver denemeden bilemezsin
selam kızlarbuyrunnnnnnnnn
doğum günü gecen aslan emrenin yaş günü kutlu olsunhihoyyyt mevlam acılarını göstermesin hep sağlıklı uzun ömür versin allah.....
ve doğum günügecip kutlayan arkadaşlarınn kutlu olsun rabbim nice yaşlarını göstersin bizee..........:Saruboceq:
gecmişbayramınızda gecoldu ama kutlu olsun........
bende bakıp okuyup cıkıyorum anca bi kasvet çöküyo üşeniyorum yazmayaa..:bbo:
bizimkinede yediği bişey alerjı yapmış sanırım fındık...mamasına katmıştımbide bayramda çikolata yedi
iyce arttı bir kabardı kii nasııl nasıl anlatamam bi yandan da kaşınıyo yawrum gece uyuyamadı kaşınmaktan dr. götürdüm şurup verdi allerset die...ne zaman gececek bilmiom şurup gecirmedi henüz...1 haftadr böle...off bi gecseydiii..........mafoldumben
hepinizi öptüm annişlerrropuyorumnanaktan
slm kızlar nasılsınızz biz dün 1 yaş aşısı oldukk vee sol bacagıı şişmiş kuzumun annem bişey olmaz dedi ama aklımda kaldı yaaa aşı dağılmamıştır dedi annemmm
bu arada sizler nasılsınızz bakalımm
ohh Allah içinize sindirsin canım bizim içinde döktürün emikaydirigubbakcemile5bende doğum günü yapıyorum kızlar
3 ekimde bizimkinin doğum günü 12 eylüldü
eşimin yanındaydık küçük bi kutlama yaptık orada aramızda
sonrada memlekete gittim geldim
anca 3 ekim de yapıcam doğum gününü
30 kişi filan var davet edeiceğim
pastayıda sipariş ettim 1 şeklinde pembe olacak
birde oynak bi cd doldurayımda oynarız artık
ben geçenlerde accık suyundan koydum 3-5 tane fasulye attım içine ruşeymli ekmeğide koydum yarım dilim ezdim verdim etli suyuda iyi olur diye ama gece uyumadı zilli yaww korktum vermiyom artık
ben 30 kişiliği sordum dün 130 dedilerr ben 40 tl ye aldım malzemeleri panispanyayıda kendim yapıcam o masrafa dahil değil tabiikaydirigubbakcemile3bakalım nasıl bişii olucakkCADIARZUCADIARZU
ohhhhhhhhhhhh fulll kahvaltı desenizeama bu kadar karıştırmak iyimi orasını henüz anlamış değilim dr hep sormayı unutuyom alerjik bünyelerde pek iyi olmasa gerek değilmi yaa biz gerçi birçok şeyden mahrumuz herşey yarıya indi ama neyse
bu sabah yumurtamız yoktu ama öğlene doğru yanaklar al ala oldu gene yavrumun yaa bu yumurta ne iş böle omu yaptı acep gene başladıkmı yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?