- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #35.401
Şenizyakışır ipoşa yaptır vallahi
aşıyı alıp götürünce yapıyorlkar diye biliyorum ben ama yine de sormak lazım
ben 30 kişiliği sordum dün 130 dedilerr ben 40 tl ye aldım malzemeleri panispanyayıda kendim yapıcam o masrafa dahil değil tabiikaydirigubbakcemile3bakalım nasıl bişii olucakkCADIARZUCADIARZU
aslan emremizin geçmiş doğum günü kutlu olsun
tanger canım adını unuttum,oğluşunun doğum günü kutlu olsun
hepi börd dey tu yuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
hicran maşallah pek beceriklisin
serap,kız benim içim acıdı 150 lira çok para canım yaa
doğumgününde 20 kişiydik,pasta arttı 47 lira verdim 7 lirada oyuncak parasıymış
buna bile pahalıya almışsın dediler kilosu 17 liraya pasta yapan güzel pastanelerde vardı,2dk duruyo kesilip yeniliyo zaten
siz bilirsiniz şekerimm
ben o paraya merte 3 pantalon,3 kazak,bide ayakkabı alırımşakkıdı:jeyyar:
ohh Allah içinize sindirsin canım bizim içinde döktürün emikaydirigubbakcemile5
Öğlen verdim valla bir küçük tatlı kasesi kadar birazda ekmek koydum suyuna..4 5 kaşıkta yoğurt verdim şimdilik birşey yok bakalım görcez...Bunlarda çok faydalı anacım vermek lazım kuru fasülye nohut mercimek haftada bir vermek lazım aslında inşallah sorun olmaz:Saruboceq:
Ayten kız eski nickin daha iyidi yaa ne oluyor böyle herkes teker teker nickini yabancı isimler yapıyor yaaalmaz:
ınşallah çıkmaz canım verdim zaten artıkın opuyorumnanaktan
Geçmiş olsun Salihacım fındık alerjikmiş diye duymuştum ama çikolatada yapmış olabilir inşallah en kısa zamanda geçer canımopuyorumnanaktan
Canım sizede geçmiş olsun bizde bugün yaptırdık bir kol bir bacak yaptı bize umarım sorun çıkmaz
ohh Allah içinize sindirsin canım bizim içinde döktürün emikaydirigubbakcemile5
Hadi yaa ne yapalım artık alışcak mecbur mercimek fasülye çok önemli yaa yavaş yavaş bünye alışsın yerimseniben
Hamarat şey seni valla nasıl vakit buluyorsun yaa ben tek çocukla yemek bile yapmıyorum çoğu zaman temizlik desen elektrik süpürgesi toz yer silme o kadar:a015:
burnulariniz ayni,sadece boyutu farkli:roflol: masallah tatli tombisine.Sen canim yabancilara benziyorsun.
geçmiş olsun canım kontrollerini aksatma götür aşılarını yaptır kızz dicem ama madem hasta aşıda yapmazlar sanırsamm
betülcüm,biricik aslan emrenin ilk yaşı kutlu olsun..birlikte sağlıkla büyüyün:)sen zaten iyi bir annesin gencecik yaşına rağmen,akıllı ve bilinçlisin..tekrar tebrik edıyo,öpüyorum..buarada benım yeğenimde hakkari çukurcada karakol görevinde..adı yalçın..belki eşinle birlektedirler..telsizciymiş..
merhaba betülcüm, aslanın doğum günü kutlu olsun canım. biraz gecikmeli oldu ama sana hiç denk gelemedimki kutluyayım.
selam kızlarbuyrunnnnnnnnn
doğum günü gecen aslan emrenin yaş günü kutlu olsunhihoyyyt mevlam acılarını göstermesin hep sağlıklı uzun ömür versin allah.....
ve doğum günügecip kutlayan arkadaşlarınn kutlu olsun rabbim nice yaşlarını göstersin bizee..........:Saruboceq:
gecmişbayramınızda gecoldu ama kutlu olsun........
bende bakıp okuyup cıkıyorum anca bi kasvet çöküyo üşeniyorum yazmayaa..:bbo:
bizimkinede yediği bişey alerjı yapmış sanırım fındık...mamasına katmıştımbide bayramda çikolata yedi
iyce arttı bir kabardı kii nasııl nasıl anlatamam bi yandan da kaşınıyo yawrum gece uyuyamadı kaşınmaktan dr. götürdüm şurup verdi allerset die...ne zaman gececek bilmiom şurup gecirmedi henüz...1 haftadr böle...off bi gecseydiii..........mafoldumben
hepinizi öptüm annişlerrropuyorumnanaktan
aslan kuzusunun doğum günü kutlu olsun
nice mutlu sağlıklı yıllara inşallah
allah babanızla tez zamanda kavuştursun.
Çok tesekkur ederız teyzelerı hepınızı opuyoruz a.s.aslan emremizin geçmiş doğum günü kutlu olsun
valla sankkiim küçültülmüş fotokobiiii:roflol::roflol:
Selamlar...
Tesekkur ederız kayınvalıdesı kaydirigubbakcemile3
Bugun goturdum boy kılo bas cevresı fılan olculdu bırde kulak burun bogaz bakıldı bır problem yok cok sukur gelısımıde cok guzel...
Asılar ıcın hastaneye gıdıcez bakalım bıraz gecsın su burun tıkanıklıgı fılan yaptırırız..
Tesekkur ederız canım.. cok saol..
Allah yegenınede kolaylık versın, dogudakı herkese...
Belkıde tanısıyorlardır evet...
Çok tesekkur ederız teyzelerı hepınızı opuyoruz a.s.
bende kımınkını kutladım kımınkını kutlamadım karıstırdım bıraz bı suredır bakamadıgım ıcın, tum eylul kuzularının dogum gunu kutlu olsun tekrar...
fotokobii kaydirigubbakcemile3
ne güliinn ulaaalülülülülülü:mymeka:
fotokobi kaydirigubbakcemile3 Şeniz
kan alıyolar fikriyecim..alerjı değerlerıne bakıyolar..iyi bi yerde yaptır muhakkak.
kızzznaniknanik kıskıs gülmede söleee neolmuşş fotokobiyeeeŞeniz
yaww bu cay bardağını nasıl çıkrıyonuzz yaff orayaa ben anlamiimm ölee şeyleri noluyo yani oraya öle koyunca betülcükfisfisfisakannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?