Doğum yapmış olan anneler buraya....

aslan emremizin geçmiş doğum günü kutlu olsun
tanger canım adını unuttum,oğluşunun doğum günü kutlu olsun
hepi börd dey tu yuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
hicran maşallah pek beceriklisin
serap,kız benim içim acıdı 150 lira çok para canım yaa
doğumgününde 20 kişiydik,pasta arttı 47 lira verdim 7 lirada oyuncak parasıymış
buna bile pahalıya almışsın dediler kilosu 17 liraya pasta yapan güzel pastanelerde vardı,2dk duruyo kesilip yeniliyo zaten
siz bilirsiniz şekerimm
ben o paraya merte 3 pantalon,3 kazak,bide ayakkabı alırımşakkıdı:jeyyar:

yakışır ipoşa yaptır vallahi
Şeniz

aşıyı alıp götürünce yapıyorlkar diye biliyorum ben ama yine de sormak lazım

eee aşıyı nerden alıcaz.

ben 30 kişiliği sordum dün 130 dedilerr ben 40 tl ye aldım malzemeleri panispanyayıda kendim yapıcam o masrafa dahil değil tabiikaydirigubbakcemile3bakalım nasıl bişii olucakkCADIARZUCADIARZU

sen yaparsın valla
hamarat gacısın

ne yapalım artık şeker
bende çok özendim yerimseniben

=MaVili_06;9284174]aslan emremizin geçmiş doğum günü kutlu olsun
tanger canım adını unuttum,oğluşunun doğum günü kutlu olsun
hepi börd dey tu yuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
hicran maşallah pek beceriklisin
serap,kız benim içim acıdı 150 lira çok para canım yaa
doğumgününde 20 kişiydik,pasta arttı 47 lira verdim 7 lirada oyuncak parasıymış
buna bile pahalıya almışsın dediler kilosu 17 liraya pasta yapan güzel pastanelerde vardı,2dk duruyo kesilip yeniliyo zaten
siz bilirsiniz şekerimm
ben o paraya merte 3 pantalon,3 kazak,bide ayakkabı alırımşakkıdı:jeyyar:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

alemsiinn hee :hulya:canikom bu gelecek hafta sana geliiceem şekerimm mertimii ösledimmm :asigim:bi ara msne gireersen bi görüşelimm yada tel acarımm saa okişşş
çok öpüyoomnaniknanik

Son düzenleme:

saaol duycucum eksik olmaa tatlıım evet bende biliodum alrjık olduğunu da mamasısın içine herzaman katıyordum bu kez fazla geldii sanırsaam...çok kabardıı pıtır pıtır oldu kuzumun yüzüü..:sinifsinif:inş.. gecer canıım ya:1hug:

Selamlar...

geçmiş olsun canım kontrollerini aksatma götür aşılarını yaptır kızz dicem ama madem hasta aşıda yapmazlar sanırsamm

Tesekkur ederız kayınvalıdesı kaydirigubbakcemile3
Bugun goturdum boy kılo bas cevresı fılan olculdu bırde kulak burun bogaz bakıldı bır problem yok cok sukur gelısımıde cok guzel...
Asılar ıcın hastaneye gıdıcez bakalım bıraz gecsın su burun tıkanıklıgı fılan yaptırırız..

Tesekkur ederız canım.. cok saol..
Allah yegenınede kolaylık versın, dogudakı herkese...
Belkıde tanısıyorlardır evet...

merhaba betülcüm, aslanın doğum günü kutlu olsun canım. biraz gecikmeli oldu ama sana hiç denk gelemedimki kutluyayım.

aslan kuzusunun doğum günü kutlu olsun
nice mutlu sağlıklı yıllara inşallah
allah babanızla tez zamanda kavuştursun.

aslan emremizin geçmiş doğum günü kutlu olsun
Çok tesekkur ederız teyzelerı hepınızı opuyoruz a.s.
bende kımınkını kutladım kımınkını kutlamadım karıstırdım bıraz bı suredır bakamadıgım ıcın, tum eylul kuzularının dogum gunu kutlu olsun tekrar...

valla sankkiim küçültülmüş fotokobiiii:roflol::roflol:

fotokobii kaydirigubbakcemile3

ne güliinn ulaaalülülülülülü:mymeka:

alerjik testi nasil bir sey?Kan mi aliniyor.Benim bebegime surekli sivilje cikiyor ve cilde kizarik oluyor.Ilk once domatesten daha sonra seftaliden,simdi de tek tuk sivilje cikiyor.Bide tum vucudunda kizariklik var artik neden oldugunu anlamadim.

yaww bu cay bardağını nasıl çıkrıyonuzz yaff orayaa ben anlamiimm ölee şeyleri noluyo yani oraya öle koyunca betülcükfisfisfisakannehir

kızzznaniknanik kıskıs gülmede söleee neolmuşş fotokobiyeeeŞeniz

bılmemkım noolmus :hulya: kaydirigubbakcemile3

yaww bu cay bardağını nasıl çıkrıyonuzz yaff orayaa ben anlamiimm ölee şeyleri noluyo yani oraya öle koyunca betülcükfisfisfisakannehir

tatlım bı yenılık ıste kk da rep puanlarına gore oraya koymak ıcın bu ıkonları satın alıyorsun replerınle... mirmirmirmir

ben de aldım baktım ama hıc bı ıse yaramıyo emın ol kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…