- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #35.421
41 kere maşallah İpoşada güzeller güzeli annesinede:)
burnulariniz ayni,sadece boyutu farkli:roflol: masallah tatli tombisine.Sen canim yabancilara benziyorsun.
valla sankkiim küçültülmüş fotokobiiii:roflol::roflol:
bılmemkım noolmus :hulya: kaydirigubbakcemile3
tatlım bı yenılık ıste kk da rep puanlarına gore oraya koymak ıcın bu ıkonları satın alıyorsun replerınle... mirmirmirmir
ben de aldım baktım ama hıc bı ıse yaramıyo emın ol kaydirigubbakcemile3
saolun yavru kuşlarım
burun aynı hakkatten ama babasına daha çok benzetiyorlar
fikriyecim sonuç doktorunun öngördüğü sayıda değerlere göre değişiyo..biz muz,yumurta,süt ve ete baktırdık.tam bir haftada sonuç verdi..ben kasımpaşada ikamet ediyorum..ekseri tahlilleri özel çapada fatihte yaptırırım ama bu konuda yeditepe hastanesinde reha bey var önceden sana yazmıştım ona götürdüm arkadaşımın tavsıyesıyle..ve yok efem kanda cıkmaz alerjı ıddalarının aksıne benden önce muayneye gelmiş 4 aylık ikizlerin et ve süt alerjılerının kantesti sonucunda kesın ispatlanmış olduguna tanık oldum..emeklı sandıgı ssk geçıyo orda ama cüzzi oranda..280 gibi bişi ödemiştik ama bizim testimiz çoktu muzdu etdi hepsine ayrı ayrı bakıldıgından...
yok şekeriim yanlış görüyolar aynıım sen buu hııkk demişş burnundan düşmüşşkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bunlarda babamızla fotolarımız
özledim keretayı çoookkkk
canımmm küçücüktü aldığımda 21 yaşındaydı
baktım büyüttüm eskere gönderdim -tatlicadiarzu-
:roflol::roflol::roflol: allah iyliğini versinn emiiişakkıdı
çapa veya cerrahpaşa gibi devlet hastanelerinde yada biruni gibi özel laburatuarlardada yaptırabilirsin alerji testini..
:roflol::roflol::roflol: allah iyliğini versinn emiiişakkıdı
saul canim,Insallah.at de alerji yapacagini hic alima gelmemis benimki kofte cok yer umarim bari ete karsi alerjisi yoktur.:Saruboceq:fikriye geçmiş olsun kuzuma
bişeyi çıkmaz düzelir inşallah canım
saul canim,Insallah.at de alerji yapacagini hic alima gelmemis benimki kofte cok yer umarim bari ete karsi alerjisi yoktur.:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?