Doğum yapmış olan anneler buraya....

size de cok gecmis deyim,floradix surubu ben de duydum dr da sormayi dusunuyorum daha dogl bir sekilde demir eksikligi tamamliyormus.Bu ay zaten tekrar kan sayimi yapilacak ayni zamanda alerji testi de yaptiralim.Benim dr da Altay bey cok memnun kaldim,o da benim gibi bulgaristanli.hem dr hem insan olarak cok iyidir.evet yakup bey vardi Sanberkin ilk dr oydu aa ordan ayrildi.ben suan medi lave hastanesine goturuyorum dr raif bey var,iyi bir dr ilgili aam artik yasli galiba emekli de olcakmis daha soylemedi ama bakalim,baska dr ariyoruz,

repler sılınmedı canım puanlama sıstemı degıstı ve artık mesajlarda gorunmuyor kullanıcı panelınde asagıda gorebılırsın... kac puanın var... kk yenılıklerden de bu ıkonlara bakabılırsın...
yerimseniben

ipeği sana daha çok benzettim serapçım..sende fikriyenin dediği gibi bi göçmen havası hemde bulgar muhaciri havası var:)20 yaş çocuk hakketen..
altay beyden bende çok memnun kaldım..şimdiki çocuk drum kasımpaşada özel dr..buranın yerlileri felan hep ona götürür..cerrahpaşa menşeyli yaşlı bi dr..kontrole ona götürüm..ekstra bişi oldumu araştırıp götürüyorum..
ismet yeni uyudu..alt yan dişimiz uç vermiş..sanırım aşıyla eklenince ikigündür imanımız ondan gevriliyo..
benim bi biram daha var buzlukta:)serfoş olamadım mafeles pek..onuda içip zıbarim bari:)

saol şekercim
dişiniz hayırlı olsun
iyi geceler canım

canım bizde iyiyiz siz hasta olmuşsunuz sanırım çok çok geçmiş olsun.
Gözdecim canım daha önce sormuştum ama hiçbir arkadaşım cevap vermedi kimsecikler yazdıklarımızı görmüyor sorduklarımızıı sen yazmışsın anladıgım kadarıyla kahvaltısını herşeyini karıştırarak veriyorsun galiba. ben tek tek veriyorumda acaba tekrar karıştırarak versemmi diye düşünüyorum.
canım geçmiş olsun sizede bence çikolata alerji yapmış olabilir gibi geliyor.
kızlar özel aşılar hastanedemi yapılıyor
acaba? sağlık ocağında oluyormu biliyonuzmu
Serapcım ben saglık ocagına sordum geçen ay gittigimde su çiçeginin özel aşı oldugunu biliyordum dediler alıp gelin reçeteyle birlikte yaparız dediler. bu arada resimler süperr ana kız müthişsiniz. ama bence ıpoş aynı anne. opuyorumnanaktan
bende aldım çay falan öle duruyo
nasıl alıyorsunuz çay falann:))
ohh afiyet olsun şekerimm sefann olsunn.yeni dişiniz hayırlı olsun canımcım. opuyorumnanaktan
herkese iyi geceler ben ancak gelebildim bugün bir koşuşturmaktır bitmedi bende akşam bir firmadan gelip süpürge tanıtımı yaptılar tabi bu krizde nasıl alınabilirki. okuldu derken oziş eve gelince paçamdan ayrılmıyor bugün zar zor temizlik yaptım hafta sonu işlerim çok dolapları elden geçirecegim kıyafetlerimi sonrada çok okul işim var onları yapacagım.

iyi geceler arkideşler ben hala ayaktayım kızımın pastasıda bitti bir iki süsü kaldı oda sabah konulacak dolapta kalmasın dedim bakın bakem nasıl olmuş yarınki resimleri akşama koyarım

bende zor yetişiyom bacım ama bazı şeylerde artık bişekilde zaman ayırmaya çalışıyom işte:hulya:hihoyyyt

reca ederim canım bende nette dolaşırken buldum tv de bi dr da açıklama yapıyordu sadeceçocuklar için değil yetişkinler içinde ruşeymli ekmek veya ruşeym çok önemliymiş birçok hastalığı önlüyormuş

ben halk ekmek bayisinden alıyorum canım marketlerde bulmak zor oluyor 1,5 tl alıyorum dilimli tost ekmeği şeklinde aklında bulunsun

haklısın valla evet dr da sölemişti bize zaten sonradan belirebilir etkileri diye bende çok alerjik bünyeye sahibim lanet olası alerjilerrrklava: biz ekim 12 de aşımıza gidince kontrolümüzüde yapıcaz alerji testinide öle demişti dr zati bakalım ne çıkacak

katılıyom valla bacımalkisalkisalkisalkisalkisalkis

ağzımdan aldın lafı tam yazacaktım sen demişsin bencede ipoş anasına daha çok benziyiiiiirrr

e hadi bende kaçtım kimseler yok kandi kandime konuştum gidiyommmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 daha sabah koşuşturması varrrr hihoyyythihoyyyt ancak kalkarım bennn bide sabah uyuya kalırmışımmm:roflol::roflol::roflol: millet kapıya gelirmiş ben pijamalarlaa:roflol::roflol:sengözlerimebaksanab

Serap canım bir ara ozan uyanmıştı yanına gidip geldimm yazını şimdi gördüm ama sen gitmişin canımcımm.
Hicranım yaa sen süpersinn hayatım ellerine saglık valla pastanedeki pastalara taş çıkartır pastan güle güle afiyetle yiyin canımcım.
Herkese iyi geceler ben kaçar.

delircem artik 3 gecedir saat 3 te kalkip oyun oynuyo dikiyo ayaga hepimizi yazik bana yaaaa ( yokmu bi caresiki bununn?? Sizinkilerde boylemii??? Hamileyimm yaa uykum varrr

kızlar günaydın

yarın saaat 15:00 daaa doğum günü partisi yapacağımdırrr, hepinizi beklerimmm..

şimdi netteen tarifler araştırıyorumm akşammm işim çokk hem ev temizlenecek hem hazırlık yapılacak tek başıma nasıl yetiştiricem bilmiorummm.

hicran kıss yaptığın pastaa kaça mal olduuu... bide tarifini verirmisin

başkaa pasta dışında tarif vermek isteyen olursaa bekliyorum anacımmm

çok heyecanlıyımmm tırsıyorummmm nasıl yetiştiricemmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…