Doğum yapmış olan anneler buraya....

iyi geceler arkideşler ben hala ayaktayım kızımın pastasıda bitti bir iki süsü kaldı oda sabah konulacak dolapta kalmasın dedim bakın bakem nasıl olmuş yarınki resimleri akşama koyarım

yaa bu kadın 2 çocuklaa bütün bu şeyleri nasıl yapıor yaaaa

bence bizi kandırıyorrr
kesin bir yardımcısı varraa
yada doğa üstü bir yaratık buuuu
araştırmalı benceeee
böyleee karşıdannnnnnn insan inanamıyorrr yaaaaaaaaa vavvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv yaniiii cokacimcoook:1shok:

delircem artik 3 gecedir saat 3 te kalkip oyun oynuyo dikiyo ayaga hepimizi yazik bana yaaaa ( yokmu bi caresiki bununn?? Sizinkilerde boylemii??? Hamileyimm yaa uykum varrr

oyyy kıyamam sanaaaaa, ayy hamileyken o uyku ne tatlı oluyor dimiiiopuyorumnanaktan

canım benimkide yapıyor ara sıraa meselaa dünn 5 de uyandııı birde geziniyor evin içinde çok alem bunlar yaaaa

yanında yatırrr ver eline oyuncakk sen kestiriken o aynasınnn

Hicran bu pastayı ben yaptım deme sakıınnn:1shok:Süper olmuş amanııınnnn kız sen seri üretime geç pastane aççç,ne beceriklisin maşallhhhh....

Umutcum gene alerjiye takmışsın canısı allah kolaylık versin,kız İsmet heralde hassas bi çocuk olmasaydı tosun gibi yapardın sen onu senin yemediğin ne kadar şey varsa tıkardın ağzına,pehlivan gibi olurdu valla...Canım büyüdükçe belki hassasiyeti azalır,bağışıklık sistemi gelişir ben anlamıyom bu işlerden allaha şükür Ayçanın öyle bi şikayeti yok bazen pontişleri kızarıp pişik oluyor ama neyden bilemiyorum belki yediği bişeydendir ama takmıyorum...yasakkelime

Müjdeciim ayça da bir dönem aynısını yapıyordu uykusu kaçıyor heralde lipir gibi dikiliyordufisfisfis gecenin bir yarısı ama 1 hafta falan sürdü şimdi iki mızmızlanıp uykuya geri dalıyor.Sabırlı ol o da geçici bişey...

Ayyy bonibonlu kurabiyeler harika ama bonibonlar pişmiyormu?Rengi falan aynı kalmış ya
denediniz mi*Çok şeker görünüyor

Serap sende de ne cevherler varmııışşşhepsini denemişin yakın olsaydık valla hemen yap geliyoruz derdim..

Aytoooş yardıma gelelim kıııı

Çok mu misafir çağırdın?Kaç çeşit yapacan öyle

selam teyzoşlar..
hicrancım seni tebrik ederim..harika olmuş..ben yaptım demesen hazır oldgunu sanırdım..ellerin dert görmesin..güle katılıyorum butik pastacılık felan denıyo siparişle özel yapıyolar bu işe girsen bol para kazanırsın gibime geliyo valla...
müjdecim diş çıkarıyo olabilir güzelannem..
gülüm eksik olma..biri yer biri bakar kıyamet ondan kopar dedikleri bendeki:)
gene bişiler yemiş ismeti ..anamda yerde yatıyoruz..kanımız şerbetli sanırım..burayada bi park yatak alıcam böyle olmuyo..
ana gibi yar yok..azcık yorgunluk atıyorum..düzenimiz bozuluyo ama napalım biraz kalabalıkta sosyal gelişimi için gereklı..kukumav kuşu gibi tümgün yalnız benle oda sıkılıyo zaten..

saol canım
herzaman beklerim gülüm
bonibonlar pişiyor hamura yapışıyor bişey olmuyor

6-7 çeşit yapıcam canım 20 kişi çaırdık, yakın olsaydın gel derdim vallaa işte 3 te çıkıcam alışveriş temizlikk nasıl olcek bilmiom

yakın olsam bende yardım ederdim valla
bazı ikramları geceden hazırla canım
kartopu tatlısı poaça filan geceden hazırlayabilirsin
kekide önceden yap
buzdolabında hiç bişey olmaz
başka neler yapcaksın

Kızlar puanlarla alışveriş yapılabiliyor sonra güya resminin altında ne aldıysan çıkıyor
ayy çok hoş valla sanalda olsa alışverişimi tatmin etti,azıcık puanım var zaten onlarıda hemen harcayıp bişeyler aldım
hadi bana puan verin hadi be hacı be kırmızı ayakkabı gördüm çok güzel ondan alacam
:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…