- 8 Ağustos 2007
- 4.782
- 865
- 688
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #35.481
Kızlar puanlarla alışveriş yapılabiliyor sonra güya resminin altında ne aldıysan çıkıyor
ayy çok hoş valla sanalda olsa alışverişimi tatmin etti,azıcık puanım var zaten onlarıda hemen harcayıp bişeyler aldım
hadi bana puan verin hadi be hacı be kırmızı ayakkabı gördüm çok güzel ondan alacam :roflol:
yakın olsam bende yardım ederdim valla
bazı ikramları geceden hazırla canım
kartopu tatlısı poaça filan geceden hazırlayabilirsin
kekide önceden yap
buzdolabında hiç bişey olmaz
başka neler yapcaksın
Kızlar puanlarla alışveriş yapılabiliyor sonra güya resminin altında ne aldıysan çıkıyor
ayy çok hoş valla sanalda olsa alışverişimi tatmin etti,azıcık puanım var zaten onlarıda hemen harcayıp bişeyler aldım
hadi bana puan verin hadi be hacı be kırmızı ayakkabı gördüm çok güzel ondan alacam :roflol:
canım hiçç merak etme telaşlanma yetişiyor canım yakın olsaydık bende gelirdim hatta bütün kızlar toplandık yapıp sana gelip beş dk şipşak hazırlarız herşeyi Aytenimm. birde şu nik meselesini ben yapamadım iletişime birşeyler yazdım ama bana geri dönen olmadı nasıl yaptıınız bi daha deyive bakem :))kızlar günaydın
yarın saaat 15:00 daaa doğum günü partisi yapacağımdırrr, hepinizi beklerimmm..
şimdi netteen tarifler araştırıyorumm akşammm işim çokk hem ev temizlenecek hem hazırlık yapılacak tek başıma nasıl yetiştiricem bilmiorummm.
hicran kıss yaptığın pastaa kaça mal olduuu... bide tarifini verirmisin
başkaa pasta dışında tarif vermek isteyen olursaa bekliyorum anacımmm
çok heyecanlıyımmm tırsıyorummmm nasıl yetiştiricemmm
Umutcumm sorma güzelim benimki her zaman dışarıda oldugu insanlarla haşır neşir oldugu halde dün akşam elektrik süpürgesini tanıtıma adam gelmişti delirdi ne yapacagını şaşırdı kendini bir ordan bir oraya attı. görende bu çocuk hiç insan görmüyor diyecek şaştım kaldımm :1shok:selam teyzoşlar..
hicrancım seni tebrik ederim..harika olmuş..ben yaptım demesen hazır oldgunu sanırdım..ellerin dert görmesin..güle katılıyorum butik pastacılık felan denıyo siparişle özel yapıyolar bu işe girsen bol para kazanırsın gibime geliyo valla...
müjdecim diş çıkarıyo olabilir güzelannem..
gülüm eksik olma..biri yer biri bakar kıyamet ondan kopar dedikleri bendeki:)
gene bişiler yemiş ismeti ..anamda yerde yatıyoruz..kanımız şerbetli sanırım..burayada bi park yatak alıcam böyle olmuyo..
ana gibi yar yok..azcık yorgunluk atıyorum..düzenimiz bozuluyo ama napalım biraz kalabalıkta sosyal gelişimi için gereklı..kukumav kuşu gibi tümgün yalnız benle oda sıkılıyo zaten..
nasıl alıyorsunuzz bende istiyorummm. :sinifsinif:Kızlar puanlarla alışveriş yapılabiliyor sonra güya resminin altında ne aldıysan çıkıyor
cevizli çikolatalı tepsi kurabiyesi
dolma
patatesli şey senin tarifini verdiğin
kayınvalidemin pohaçası var çok güzel ondan yapacak
kayınvalidemin böreği var çok güzel ondan yapacak
ben gazozlu pohaça yapıcam
sonra senin verdiğin şu kartopu tatlısını yapıcam
kızlar şimdi netten araştıryorum pastasını arkadaşımlaa şu hamur şekeri varyaa, onun tarifini bulduk onunla kaplıycaz inşallah başarılı oluruzz..
aslıcım benimkinde diş eti morarması yok çok şükür doktora götür istersen. belki tahlil falan yaparlar için rahat eder.
selam hatunlarrr.............:hulya:
repler sılınmedı canım puanlama sıstemı degıstı ve artık mesajlarda gorunmuyor kullanıcı panelınde asagıda gorebılırsın... kac puanın var... kk yenılıklerden de bu ıkonlara bakabılırsın... yerimseniben
saliha hoşgeldin canımm.
kızlar cemre yürümeye başladıı artıkk
apalamayı bıraktıı maşallahhh
2 dişimiş var halaaa
kızlar bizimkide 5-6 adım atıyo hatta daha fazla
ama hala gideceği yere emekleyerek gidiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?