Doğum yapmış olan anneler buraya....

Umutcuuum analarımız olmasa napardıkkiii
valla benimkide burda şimdi,bugün kocamda yoktu aylardan sonra ilk defa 10 kadar uyuyabilmişim

ben verecektim emme önceden vermişim olmiyiii

aytenn
unutmadan patates salatasını yaparken patatesleri blendırdan geçirme çatalla ez
çünkü çok yumuşak oluyo sarılmıyo
saracağın folyoyu az yağla daha kolay sarılıyo

kartopunu yaparkende elini ıslat öyle yap yoksa hamur eline yapışır kolay yapamazsın
hindistan cevizi yerine fındığa filanda bulayabilirsin

cevizli çikolatalı tepsi kurabiyesi

dolma

patatesli şey senin tarifini verdiğin

kayınvalidemin pohaçası var çok güzel ondan yapacak

kayınvalidemin böreği var çok güzel ondan yapacak

ben gazozlu pohaça yapıcam

sonra senin verdiğin şu kartopu tatlısını yapıcam

kızlar şimdi netten araştıryorum pastasını arkadaşımlaa şu hamur şekeri varyaa, onun tarifini bulduk onunla kaplıycaz inşallah başarılı oluruzz..

Son düzenleme:

:roflol::roflol: bende alayım nerden alınıyor

canım hiçç merak etme telaşlanma yetişiyor canım yakın olsaydık bende gelirdim hatta bütün kızlar toplandık yapıp sana gelip beş dk şipşak hazırlarız herşeyi Aytenimm. birde şu nik meselesini ben yapamadım iletişime birşeyler yazdım ama bana geri dönen olmadı nasıl yaptıınız bi daha deyive bakem :))
Umutcumm sorma güzelim benimki her zaman dışarıda oldugu insanlarla haşır neşir oldugu halde dün akşam elektrik süpürgesini tanıtıma adam gelmişti delirdi ne yapacagını şaşırdı kendini bir ordan bir oraya attı. görende bu çocuk hiç insan görmüyor diyecek şaştım kaldımm :1shok:
nasıl alıyorsunuzz bende istiyorummm. :sinifsinif:

ooo canım bir sürü şey hazırlayacaksınız inşllah saglıcakla güzel ve istedigin gibi kolaycacık atlatırsınız.
Müjdecim bizde de oluyor bende genelde sabaha karşı uykusunu aldı galiba diyorum hemen bir süt takviyesi sonrasında sızıp kalıyor geri.
Herkese güzel bir hafta sonu diliyorum kuzularınızla ben sizlere küstümm bir keremm :umursamaz: hiç kimse benim sordugum sorulara cevap vermiyor hem siz beni begenmiyormusunuz bakemm şaka bir yana arkadaşlarr siz minik kuşların kahvaltısını karıştırıp mı veriyorsunuz yoksam tek tek mi yediriyorsunuz.
Birde diş etlirinde morarma olan varmı.
Evimi dün temizledim sabah kalktım ogluşum uyuduktan sonra etrafımı topladım mutfagımı düzenledim işlerim bitti dolaplarımı aktar dönder yapacagım. sonra akşamda okul işlerimi yapacagım hafta derslerime tam hazırlı olmam lazımmm yeni döneme aktif canlı ve hızlı bir şekilde giriş yapmam lazımm.

aslıcım iletişim kutusunaa diğerr seçeneğini tıklıyosun şimdiki nikini yazıyosun sonra olmaını istediğin niki ve 2 tane daha seçenek yazıyosun, hatta orda mail adresin kısmı var oraya mail adresini yaz ki sana dönebilsinler. ben eski nikimi geri istediğimi yazdım az önce bakalım inşalllaah beni kovmazlar.

aslıcım benimkinde diş eti morarması yok çok şükür doktora götür istersen. belki tahlil falan yaparlar için rahat eder.

selam hatunlarrr.............:hulya:
yok hanii kare kare puanlar vardı yaa onlar silindii demek istedim..:bbo: ama şimdi yenilenmişş ...çok karıştırmadığımiçin ne nerde hiçanlamıyom valla önce seviye 12miydi ne şimdi 8 e düşmüş benim arapsacı gibii çözemiomakannehirkafamçokkarıştı

SELAMLAR ..

kızlar cemre yürümeye başladıı artıkk
apalamayı bıraktıı maşallahhh
2 dişimiş var halaaa

maşaAllah Cemre'ye annesi...öpüver yerime olur mu Şeniz
bizim de 4 dişimiz var hala ..

Hicran ellerine sağlık pastan çok güzel görünüyor cokacimcoook biz niye davetli değiliz ki sanki kaydirigubbakcemile3

Ayten sana da kolay gelsiin canım, mönün harika ama hepsi yenmez sen birazını bize gönder olur mu :icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…