- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #35.501
delircem artik 3 gecedir saat 3 te kalkip oyun oynuyo dikiyo ayaga hepimizi yazik bana yaaaa( yokmu bi caresiki bununn?? Sizinkilerde boylemii??? Hamileyimm yaa uykum varrr
yaa bu kadın 2 çocuklaa bütün bu şeyleri nasıl yapıor yaaaa
bence bizi kandırıyorrr
kesin bir yardımcısı varraa
yada doğa üstü bir yaratık buuuu
araştırmalı benceeee
böyleee karşıdannnnnnn insan inanamıyorrr yaaaaaaaaa vavvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv yaniiii cokacimcoook:1shok:
canım hiçç merak etme telaşlanma yetişiyor canım yakın olsaydık bende gelirdim hatta bütün kızlar toplandık yapıp sana gelip beş dk şipşak hazırlarız herşeyi Aytenimm. birde şu nik meselesini ben yapamadım iletişime birşeyler yazdım ama bana geri dönen olmadı nasıl yaptıınız bi daha deyive bakem :))
Umutcumm sorma güzelim benimki her zaman dışarıda oldugu insanlarla haşır neşir oldugu halde dün akşam elektrik süpürgesini tanıtıma adam gelmişti delirdi ne yapacagını şaşırdı kendini bir ordan bir oraya attı. görende bu çocuk hiç insan görmüyor diyecek şaştım kaldımm :1shok:
nasıl alıyorsunuzz bende istiyorummm. :sinifsinif:
ooo canım bir sürü şey hazırlayacaksınız inşllah saglıcakla güzel ve istedigin gibi kolaycacık atlatırsınız.
Müjdecim bizde de oluyor bende genelde sabaha karşı uykusunu aldı galiba diyorum hemen bir süt takviyesi sonrasında sızıp kalıyor geri.
Herkese güzel bir hafta sonu diliyorum kuzularınızla ben sizlere küstümm bir keremm :umursamaz: hiç kimse benim sordugum sorulara cevap vermiyor hem siz beni begenmiyormusunuz bakemm şaka bir yana arkadaşlarr siz minik kuşların kahvaltısını karıştırıp mı veriyorsunuz yoksam tek tek mi yediriyorsunuz.
Birde diş etlirinde morarma olan varmı.
Evimi dün temizledim sabah kalktım ogluşum uyuduktan sonra etrafımı topladım mutfagımı düzenledim işlerim bitti dolaplarımı aktar dönder yapacagım. sonra akşamda okul işlerimi yapacagım hafta derslerime tam hazırlı olmam lazımmm yeni döneme aktif canlı ve hızlı bir şekilde giriş yapmam lazımm.
selam hatunlarrr.............:hulya:
yok hanii kare kare puanlar vardı yaa onlar silindii demek istedim..:bbo: ama şimdi yenilenmişş ...çok karıştırmadığımiçin ne nerde hiçanlamıyom valla önce seviye 12miydi ne şimdi 8 e düşmüş benim arapsacı gibii çözemiomakannehirkafamçokkarıştı
kızlar bizimkide 5-6 adım atıyo hatta daha fazla
ama hala gideceği yere emekleyerek gidiyo
benimki daha adım bile atmıyo kıslar gene iyi sizinkiler
slmmmmmmm
duygucugumm nasılsınn arkadaşlımmm
Kızlar günde 6 öğün yedirebiliyormusunuz?Ben sabah kahvaltı veriyorum mesela arada uyuyor ancak öğlen yemeği sonra arada bir yoğrut sonrada bir muhallebi tamam...Yada meyve işte...
selam hatunlarrr.............:hulya:
yok hanii kare kare puanlar vardı yaa onlar silindii demek istedim..:bbo: ama şimdi yenilenmişş ...çok karıştırmadığımiçin ne nerde hiçanlamıyom valla önce seviye 12miydi ne şimdi 8 e düşmüş benim arapsacı gibii çözemiomakannehirkafamçokkarıştı
Canım çok geçmiş olsun bizde doğumgünümüzde hastaydıkmerhaba arkadaşlar
doğum günümüzü kutlayan herkese teşekkür ediyorum
doğum günümüz hiç de istediğim gibi olmadı utku hastalandı ishal kusma çok zor bi akşam geçirdik ertesi gün soluğu hastanede aldık acilde akşama kadar serum yedi yavrum. 6 tüp kanını aldılar. yarın yine gidecez hastaneye bakalım bu sefer kaç tüp alacaklar. şimdi de ağlamaklı bi haldeyim allahım ne olur yavruma şifa ver. :Saruboceq: çok zormuş böyle hastalık allah bu günümüzü aratmasın. bugün biraz olsun yiyo iki gün boyunca hiç bişey yiyemedi yavrum yediğini de kustu.
duygucum bizim de öyle aynı senin dediğin gibi kahvaltı+öğle yemeği+meyveyle karştırılmış yoğurt (evde hazırlıyorum) ya da sadece meyve+muhallebi az birazcık da anne sütü bunları bile zor yediriyorum 6 öğün nerdeeee
Selamlar kızlar ..
Sız ılac kullandıgınız da emzırıyormusunuz ya kafama takıldı dun ve bugun aferın, amoklavın, theraflu fılan ıctım...
Gercı Aslan da ılac alıyor ıkı gundur ama emzırsem mı emzırmesem mı ??
merhaba arkadaşlar
doğum günümüzü kutlayan herkese teşekkür ediyorum
doğum günümüz hiç de istediğim gibi olmadı utku hastalandı ishal kusma çok zor bi akşam geçirdik ertesi gün soluğu hastanede aldık acilde akşama kadar serum yedi yavrum. 6 tüp kanını aldılar. yarın yine gidecez hastaneye bakalım bu sefer kaç tüp alacaklar. şimdi de ağlamaklı bi haldeyim allahım ne olur yavruma şifa ver. :Saruboceq: çok zormuş böyle hastalık allah bu günümüzü aratmasın. bugün biraz olsun yiyo iki gün boyunca hiç bişey yiyemedi yavrum yediğini de kustu.
iyi geceler arkideşler ben hala ayaktayım kızımın pastasıda bitti bir iki süsü kaldı oda sabah konulacak dolapta kalmasın dedim bakın bakem nasıl olmuş yarınki resimleri akşama koyarım
--
evet canım gunde 1-2 kere emzırıyorum zaten ama yınede kararsız kaldım bu kadar ılacın ustune emzırsem mı dıye..Betül bence birşey olmaz bildiğim kadarıyla eskisi kadar aktifte emzirmiyordun ben günde 5 6 kere emzirdiğim halde kadın doktorunun verdiği horman etkili hap kullandım ve bu saatten sonra birşey olmaz demişti doktorum sadece emzirme sayısını düşür demişti o dönem..Dün de kırgındım tylhot içtim gece mesela..Bence emzirebilirsin...
betülcüğüm sen nasılsınn arkadaşımm yaa
ayy yaa hiç arayamıyom sizleri kusura bakmayın tel bozukk arama yapmıyoo arada yada konuşurken kesiliyoo
eşim gelince aramak istiyom o zamanda saat 9 oluyoo geç olur ayıp olur diyee aramaya çekiniyom vallaa ...
yoksa benn arkadaşlıga ve dostluga önem veririm arar sorarımm bilen bilirrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?