Doğum yapmış olan anneler buraya....

Selam kızlar sabahtan beri iş güç ancak bakabildim:)
delircem artik 3 gecedir saat 3 te kalkip oyun oynuyo dikiyo ayaga hepimizi yazik bana yaaaa ( yokmu bi caresiki bununn?? Sizinkilerde boylemii??? Hamileyimm yaa uykum varrr

Canım Egede yapıyor aynısını bizim zaten uyku sorunumuz dillere destanlaelaelaelaelaeAllah daha büyük dert vermesinde..Dün mesela 4 e doğru kalktı 4.30 a kadar oturdu:bbo:
Bencede yaaa Hicran süper olmuş yaa valla helal olsun sanakaydirigubbakcemile5
Canım ben görmemiştim ayrı ayrı veriyorum ben kahvaltıyı ama zor oluyor yaa incik cıncık yavaş yavaş çiğniyor ömür törpüsüdelikafaduldenHepsini bulamaç yaparken daha kolaydı vallakaydirigubbakcemile3
Amannn boşver Salişim ya seviye meviye kaç olursa olsun bizim seviyemiz bozulmasın yeterdelikafaduldenBen artık rep bile vermeyi unutuyorum valla anlamıyorum çünkü bu sistemi hergün birşey değişiyor merakta etmiyorum açıkcası böyle güzelkaydirigubbakcemile5
kızlar bizimkide 5-6 adım atıyo hatta daha fazla
ama hala gideceği yere emekleyerek gidiyo

Aynen tembel teneke yaaakaydirigubbakcemile3
Önce bir kaç adım atıyor benim peşimden gelirken sonra bakıyor yetişemicek amannnn diyor atıyor kendini yere benle aynı anda gidiyor nereye gitceksesırnaşık şey

Kızlar günde 6 öğün yedirebiliyormusunuz?Ben sabah kahvaltı veriyorum mesela arada uyuyor ancak öğlen yemeği sonra arada bir yoğrut sonrada bir muhallebi tamam...Yada meyve işte...

merhaba arkadaşlar

doğum günümüzü kutlayan herkese teşekkür ediyorum

doğum günümüz hiç de istediğim gibi olmadı utku hastalandı ishal kusma çok zor bi akşam geçirdik ertesi gün soluğu hastanede aldık acilde akşama kadar serum yedi yavrum. 6 tüp kanını aldılar. yarın yine gidecez hastaneye bakalım bu sefer kaç tüp alacaklar. şimdi de ağlamaklı bi haldeyim allahım ne olur yavruma şifa ver. :Saruboceq: çok zormuş böyle hastalık allah bu günümüzü aratmasın. bugün biraz olsun yiyo iki gün boyunca hiç bişey yiyemedi yavrum yediğini de kustu.

Kızlar günde 6 öğün yedirebiliyormusunuz?Ben sabah kahvaltı veriyorum mesela arada uyuyor ancak öğlen yemeği sonra arada bir yoğrut sonrada bir muhallebi tamam...Yada meyve işte...

duygucum bizim de öyle aynı senin dediğin gibi kahvaltı+öğle yemeği+meyveyle karştırılmış yoğurt (evde hazırlıyorum) ya da sadece meyve+muhallebi az birazcık da anne sütü bunları bile zor yediriyorum 6 öğün nerdeeee

Selamlar kızlar ..

Sız ılac kullandıgınız da emzırıyormusunuz ya kafama takıldı dun ve bugun aferın, amoklavın, theraflu fılan ıctım...
Gercı Aslan da ılac alıyor ıkı gundur ama emzırsem mı emzırmesem mı ??

o sevıyelerden bende anlamıyorum canım cozemedım hıc kaydirigubbakcemile3

Canım çok geçmiş olsun bizde doğumgünümüzde hastaydıkÇok zordur eminim kıyamam kuzuma umarım tez zamanda Allah şifa versin canım..Güzel haberlerini bekliyoruz...
Anladım canım demek aşağı yukarı aynı zaten 6 öğüne zaman kalmıyor...
Betül bence birşey olmaz bildiğim kadarıyla eskisi kadar aktifte emzirmiyordun ben günde 5 6 kere emzirdiğim halde kadın doktorunun verdiği horman etkili hap kullandım ve bu saatten sonra birşey olmaz demişti doktorum sadece emzirme sayısını düşür demişti o dönem..Dün de kırgındım tylhot içtim gece mesela..Bence emzirebilirsin...

öperimm duygucugumm sende egeyi öp benimm içinnnnnn.............
seherciğimm geçmiş doğum gününüz kutlu olsunn nice yıllara...
okudun mu bilmiyom ama bizde hastaydık yaşgününde yüksek ateşş vardıı bizdedee bu arada geçmiş olsunn arkadaşım

betülcüğüm sen nasılsınn arkadaşımm yaa
ayy yaa hiç arayamıyom sizleri kusura bakmayın tel bozukk arama yapmıyoo arada yada konuşurken kesiliyoo
eşim gelince aramak istiyom o zamanda saat 9 oluyoo geç olur ayıp olur diyee aramaya çekiniyom vallaa ...
yoksa benn arkadaşlıga ve dostluga önem veririm arar sorarımm bilen bilirrr

Bunlarda bızım resımlerımız, alıntı yapmayın sılecegım :)
Pasta kestıgımız sırada tesadufen babamız aradı oglusuyla konustular cok guzeldı... :asigim:

-----

Son düzenleme:

geçmiş olsun canım o kadar tüp kanını niye aldılar yavrum bir an önce sağlığına kavuşsun inşaAllah....

Aslıcım şimdi duygunun alıntısından gördüm, büşra da uzun zamandır bizimle aynı şekilde yiyor .. peynir, domates, ekmek çay kaydirigubbakcemile3 çay yok tabii onun yerine aptamil junior içiyor :ecrin_bebek:

Duygucum gündüzleri 6 öğün anne sütü alıyor büşra hanım haricinde; sabah kahvaltı, arada meyva..sonra çorbası ve akşam da yine çorba veya o gün ne yiyecekse..ve yoğurt..hepsinden azar azar tabii..buna da şükür...

iyi geceler arkideşler ben hala ayaktayım kızımın pastasıda bitti bir iki süsü kaldı oda sabah konulacak dolapta kalmasın dedim bakın bakem nasıl olmuş yarınki resimleri akşama koyarım
--

Vay ıste benım donurum ya helal olsun ellerın dert gormesın becerıklı hatunnn Şeniz

evet canım gunde 1-2 kere emzırıyorum zaten ama yınede kararsız kaldım bu kadar ılacın ustune emzırsem mı dıye..
ıyı oldu o zaman emzırırım saolasın...

Canım benım ıyıyım sen nasılsın hayatım, olsun onemlı degıl konusuruz yıne...

Betül Aslan babasının kopyası olmuş resmen yaaa nasıl büyümüş nasıl değişmiş 41 kere maşallah..Seninde fotoğraflarını hiç görmüyorduk uzun zamandır yani en son hamişken koymuştun sanırsam yada ben öyle hatırlıyorum sen bile değişmişin çok güzel çıkmışınız Allah ayırmasın canım:1hug:a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…