Doğum yapmış olan anneler buraya....

Ayşecim ben Merve canım..kamufule ettim kendimi kaydirigubbakcemile3

Betül çok büyümüş Aslancık telefonu bayağı tutmuş, konuşuyor cidden bak yaw Şeniz
sen de çok hüzünlü görünüyorsun...tez vakitte eşin dönsün, yüzün gülsün inşaAllah :Saruboceq:

betüşşş çok cici çıkmışsınızz canım
saol tatlımm Şeniz

ay cok saol canım yaa..
en son hamısken mı koymustum valla koydum dıye hatırlıyorum ama benım hafızama da pek guven olmaz tabı :) gunluk olayları cabuk unutuyorum..
babasına benzemıs demek :) babalı ogullu yerım onları kaydirigubbakcemile3 cok tesekkurler amın canım :1hug:

Aaaa ne tesadüf EgededelikafaduldenTam gözleri ovuşturuyor heh uykusu geldi emzireyim memede uyusun diyorum emiyor dipçik gibim kalkıyor:a015:sonra 1 saat sonra tekrar tekrar derken telef oluyoruz...Meyveyi nasıl veriyorsun canım?küçük bölerekmi yoksa rendemi?

:gitme: amın canım amıın bı gelsın acısını cıkarıcaz ınsallah 3-4 ay gecıkmelı de olsa bır kutlama yapmak ıstıyorum hep beraber... :asigim:

valla düğün fotolarınızdaki eşinin fotolarıyla kopya resmen maşallah ya..Babasıda gelsin sağsalim inşallah babalı oğullu koyarsınopuyorumnanaktan

yeriim ben o dipçiği kaydirigubbakcemile3
meyvalardan yumuşak olanları şeftali, sarı armut. muz gibi eline dilimleyip veriyorum kendi yiyor..üzümü de kabuğunu alıyorum ikiye bölüyorum, yutuyor :) sert olan meyvaları da küp küp doğrayıp ağzına veriyorum cokacimcoook

Bende üzümü ikiye bölüyorum ama kabuğunu almıyorum kabuğunu neden alıyorsun canım zararlımı?

kızlar ben ogun sayısını dusurdum 4 e...

sabah 8-9 kahvaltı, oglen 1 corba, ıkındı 5-6 meyve/yogurt, aksam 9 muhallebı... bunun harıcınde 2 kere emzırıyorum ve gece bı kere saat 1-2 gıbı sut ıcıyor..

armut, yumusak elma, uzum vs kendı yıyor ısırarak hele armutu cok sevıyor.. muzu oldum olası yedıremedım bı tuhaf agzına surmuyo ılle muhallebı yada yogurduna katıp yedırıyorum... sert elmalarıda blendardan gecırıyorum kucuk parcalar oluyor oyle yıyo... malum buranın elması meshur dalından koparıp yedırıyoruz :)

betülcüm çok cici çok güzelsiniz...uzun süredir görmemiştik seni hakketen...yüzün pek gülememiş..halbuki bana ilk gülümseyen resmi sen koydurtmuştun:)..işallah ailecek hepbirlikte gülen daha nice resımlerınızı görmek bize nasip olur...

sehercim canımbenım çok geçmiş olsun..allah korusun ama aklıma rotavirüs geldi..işallah sadece üşütme felandır..bizimkide hastaydı dogumgününde..güzel haberlerini beklıyoruz..

ınsallah canım ınsallah.. guldugum resımlerde vardı ama denk gelmıs demekkı..
tesekkurler canımm....
:1hug:

bende korkuyorum ama arada verıyorum elmayı kabuguyla bakıyorum kendi kabugunu tükürüyo..dişleri arttıkça yicekler nasılsa cokda abartmanın alemi yok..cogu yemeği blendırladıgım için çiğneme güdüsü artsın diye veriyorum bende şeftalı erik nektar muz ..

haklsın ya betüş..kabuklar bazen yapışıyo damağına..bende vermiim artık neme lazım..bizim öğünümüz felan yok aslında..bi sabah karışım kahvaltı ögle etli sebze arada meyva meyva suyu yoğurt yada,akşamüstü gunduzden yenmemiş sebze yemeği yada muhallebi..gece süt,mama 3 4 kez..artık öglen uykusunda mama vermıyorum tıkıyodur dıye belkı buyuzden öglen az uyuyo..pek iştahı deişmedi ama denıyorum bakalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…