E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #35.521
saol tatlımm Şenizbetüşşş çok cici çıkmışsınızz canım
Betül Aslan babasının kopyası olmuş resmen yaaa nasıl büyümüş nasıl değişmiş 41 kere maşallah..Seninde fotoğraflarını hiç görmüyorduk uzun zamandır yani en son hamişken koymuştun sanırsam yada ben öyle hatırlıyorum sen bile değişmişin çok güzel çıkmışınız Allah ayırmasın canım:1hug:a.s.
geçmiş olsun canım o kadar tüp kanını niye aldılar yavrum bir an önce sağlığına kavuşsun inşaAllah....
Aslıcım şimdi duygunun alıntısından gördüm, büşra da uzun zamandır bizimle aynı şekilde yiyor .. peynir, domates, ekmek çay kaydirigubbakcemile3 çay yok tabii onun yerine aptamil junior içiyor :ecrin_bebek:
Duygucum gündüzleri 6 öğün anne sütü alıyor büşra hanımharicinde; sabah kahvaltı, arada meyva..sonra çorbası ve akşam da yine çorba veya o gün ne yiyecekse..ve yoğurt..hepsinden azar azar tabii..buna da şükür...
Ayşecim ben Merve canım..kamufule ettim kendimi kaydirigubbakcemile3
Betül çok büyümüş Aslancık telefonu bayağı tutmuş, konuşuyor cidden bak yaw Şeniz
sen de çok hüzünlü görünüyorsun...tez vakitte eşin dönsün, yüzün gülsün inşaAllah :Saruboceq:
saol tatlımm Şeniz
ay cok saol canım yaa..
en son hamısken mı koymustum valla koydum dıye hatırlıyorum ama benım hafızama da pek guven olmaz tabı :) gunluk olayları cabuk unutuyorum..
babasına benzemıs demek :) babalı ogullu yerım onları kaydirigubbakcemile3 cok tesekkurler amın canım :1hug:
Aaaa ne tesadüf EgededelikafaduldenTam gözleri ovuşturuyor heh uykusu geldi emzireyim memede uyusun diyorum emiyor dipçik gibim kalkıyor:a015:sonra 1 saat sonra tekrar tekrar derken telef oluyoruz...Meyveyi nasıl veriyorsun canım?küçük bölerekmi yoksa rendemi?
valla düğün fotolarınızdaki eşinin fotolarıyla kopya resmen maşallah ya..Babasıda gelsin sağsalim inşallah babalı oğullu koyarsınopuyorumnanaktan
e merveee allah seniiiiiii bensde seni merak edip duruyordum kızz insan bii ipucu vermezz mi
yeriim ben o dipçiği kaydirigubbakcemile3
meyvalardan yumuşak olanları şeftali, sarı armut. muz gibi eline dilimleyip veriyorum kendi yiyor..üzümü de kabuğunu alıyorum ikiye bölüyorum, yutuyor :) sert olan meyvaları da küp küp doğrayıp ağzına veriyorum cokacimcoook
benimki daha adım bile atmıyo kıslar gene iyi sizinkiler
Bende üzümü ikiye bölüyorum ama kabuğunu almıyorum kabuğunu neden alıyorsun canım zararlımı?
betülcüm çok cici çok güzelsiniz...uzun süredir görmemiştik seni hakketen...yüzün pek gülememiş..halbuki bana ilk gülümseyen resmi sen koydurtmuştun:)..işallah ailecek hepbirlikte gülen daha nice resımlerınızı görmek bize nasip olur...
sehercim canımbenım çok geçmiş olsun..allah korusun ama aklıma rotavirüs geldi..işallah sadece üşütme felandır..bizimkide hastaydı dogumgününde..güzel haberlerini beklıyoruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?