E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #35.541
bende korkuyorum ama arada verıyorum elmayı kabuguyla bakıyorum kendi kabugunu tükürüyo..dişleri arttıkça yicekler nasılsa cokda abartmanın alemi yok..cogu yemeği blendırladıgım için çiğneme güdüsü artsın diye veriyorum bende şeftalı erik nektar muz ..
Ben onu bilmiyordum Allaha emanet hepsi ben şeftaliyi soyuyorum üzümü çekirdeği ikiye bölüp veriyordum..Zaten armut falanda almıyorum elmayıda yemiyor derken bir üzüm bir şeftali talimkaydirigubbakcemile3burada elma kabuğundan boğulup ölen bebeği okuyunca (Allah korusun tüm bebelerii) kabuklar takıntı yaptı bende..fisfisfis herşeyi soyuyorum...
haklsın ya betüş..kabuklar bazen yapışıyo damağına..bende vermiim artık neme lazım..bizim öğünümüz felan yok aslında..bi sabah karışım kahvaltı ögle etli sebze arada meyva meyva suyu yoğurt yada,akşamüstü gunduzden yenmemiş sebze yemeği yada muhallebi..gece süt,mama 3 4 kez..artık öglen uykusunda mama vermıyorum tıkıyodur dıye belkı buyuzden öglen az uyuyo..pek iştahı deişmedi ama denıyorum bakalım..
üzüm kabuğu evet biraz benim evhamım tabii ama elma kabuğu 0-3 yaş bebelerde tıkanma-boğulma olaylarında mimlenmiş...aman dikkat Allah'ım korusun...
çiğneme güdüsünü; mümkünse yumuşak şeyleri çiğneyerek geliştirsin..
elma kabuğunu miniklerin 3-4 dişi öğütemeyebilir, Allah korusun :Saruboceq: ki ben de en çok elma kabuğundan tıkanırım..
of ben bu konuda çok takıntılı oldum ya, düşünüce bile bi garip oluyorum...
herkese iyi akşamlar opuyorumnanaktan
Kız Merve birazda Allaha emanet ya bu kadar takıntı yapma canım.Tamam elma armut kabuklu verilmezde ama bir üzüm:bbo:
üzüm var üzüm var canım, bazısının kabuğu kapkalın mazaAllah kaydirigubbakcemile3
minik minik olanları soyulmuyor zaten :hulya:
haklsın ya betüş..kabuklar bazen yapışıyo damağına..bende vermiim artık neme lazım..bizim öğünümüz felan yok aslında..bi sabah karışım kahvaltı ögle etli sebze arada meyva meyva suyu yoğurt yada,akşamüstü gunduzden yenmemiş sebze yemeği yada muhallebi..gece süt,mama 3 4 kez..artık öglen uykusunda mama vermıyorum tıkıyodur dıye belkı buyuzden öglen az uyuyo..pek iştahı deişmedi ama denıyorum bakalım..
betülcüm resimler çok hoş çıkmış zayıfladın mı canım sanki bana öyle geldi
Serap rejim nasıl gidiyor canım ben bu aralar bir iştahlıyım sormayınHep tatlı istiytor canım yine 1.5 kg almışım
betüş fotolar çok güzel canım
aslan maşallah kocaman olmuş yakışıklı
sende pek tatlısın
allah babanızlada kutlama yapmayı nasip etsin
bizde dönünce yapıcaz kutlama kendi aramızda
saol canım iyi gidiyor
rejimle yaşamaya alıştım artık
ama ben çok yavaş kilo veriyom ya gram gram
72 oldum
adnan saraçoğlunun kitabını almıştım orda lahana yı anlatmış zayıflamaya
yardımcı oluyormuş
3 gündürde ona başladım
Bende rejımden bıktım yaa... daha dogrusu kılo verme derdınden... sımdı hepsını versem bıle yınede omur boyu kurtulamıcaz kesın.. alıyorum dıye korkucaz bırsey yesek.. saglıklı beslenme alıskanlıgı olusturabılıyorum orada problem yok, bazen kacamaklarda olsa yınede uygulanamayacak bırsey degıl..
ama duzenlı spor da lazım ıste, spor yapan ınsan bı kere kas yapıyor o kaslarda ınsana daha cok yag yaktırıyor oyle kolay kılo alamıyorsun.. su spor hayatımızda sureklı olsa, yasam bıcımı olsa... her gun en az 1 saat.... bılmıyorum ne zaman olucak... :mymeka:
doğruuuukafamçokkarıştıkaydirigubbakcemile3
geçmiş olsun canım o kadar tüp kanını niye aldılar yavrum bir an önce sağlığına kavuşsun inşaAllah....
Aslıcım şimdi duygunun alıntısından gördüm, büşra da uzun zamandır bizimle aynı şekilde yiyor .. peynir, domates, ekmek çay kaydirigubbakcemile3 çay yok tabii onun yerine aptamil junior içiyor :ecrin_bebek:
Duygucum gündüzleri 6 öğün anne sütü alıyor büşra hanımharicinde; sabah kahvaltı, arada meyva..sonra çorbası ve akşam da yine çorba veya o gün ne yiyecekse..ve yoğurt..hepsinden azar azar tabii..buna da şükür...
Aslında evde biri olsa benle diyet yapsa destek bulsam süper veririm..Daha önce bir arkadaşım 15 gün bizde kaldı beraber diyet yaptık 3 4 kilo verdik ben istediğimde o yedirmedi o istediğinde ben..
Ben yedirmeye çalışıyorum Duygu 6 olmasa da 5 öğün oluyor çoğu zaman sabah kahvaltı,öğlen uykusunun ardından çorba,akşam üstü meyveli yoğurt veya cicibebe meyve püresi,akşam çorba veya bizim yemeklerin suyuna ekmek içi,yatmadan önce pirinç unu veya tahıllı mama veya irmikli muhallebi neyse artıkKızlar günde 6 öğün yedirebiliyormusunuz?Ben sabah kahvaltı veriyorum mesela arada uyuyor ancak öğlen yemeği sonra arada bir yoğrut sonrada bir muhallebi tamam...Yada meyve işte...
he ben bilirim arar arkadaşım sağolsuna.s.betülcüğüm sen nasılsınn arkadaşımm yaa
ayy yaa hiç arayamıyom sizleri kusura bakmayın tel bozukk arama yapmıyoo arada yada konuşurken kesiliyoo
eşim gelince aramak istiyom o zamanda saat 9 oluyoo geç olur ayıp olur diyee aramaya çekiniyom vallaa ...
yoksa benn arkadaşlıga ve dostluga önem veririm arar sorarımm bilen bilirrr
kızlar ben ogun sayısını dusurdum 4 e...
sabah 8-9 kahvaltı, oglen 1 corba, ıkındı 5-6 meyve/yogurt, aksam 9 muhallebı... bunun harıcınde 2 kere emzırıyorum ve gece bı kere saat 1-2 gıbı sut ıcıyor..
armut, yumusak elma, uzum vs kendı yıyor ısırarak hele armutu cok sevıyor.. muzu oldum olası yedıremedım bı tuhaf agzına surmuyo ılle muhallebı yada yogurduna katıp yedırıyorum... sert elmalarıda blendardan gecırıyorum kucuk parcalar oluyor oyle yıyo... malum buranın elması meshur dalından koparıp yedırıyoruz :)
Eşimde boğazlı o yiyince bende kendime engel olamıyorum aslında bırak o yesin demi..Adam 1.93 civarında 100 kilo bende onla aynı şeyleri yiyorum bazen:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?