Doğum yapmış olan anneler buraya....

üzüm kabuğu evet biraz benim evhamım tabii ama elma kabuğu 0-3 yaş bebelerde tıkanma-boğulma olaylarında mimlenmiş...aman dikkat Allah'ım korusun...
çiğneme güdüsünü; mümkünse yumuşak şeyleri çiğneyerek geliştirsin..
elma kabuğunu miniklerin 3-4 dişi öğütemeyebilir, Allah korusun :Saruboceq: ki ben de en çok elma kabuğundan tıkanırım..
of ben bu konuda çok takıntılı oldum ya, düşünüce bile bi garip oluyorum...

herkese iyi akşamlar opuyorumnanaktan

Cevaplarınız için sağolun arkadaşlar bende 6 öğün veremiyorum diye takıntı yapmıştım bugünlerde..Sizdende duyunca içim rahatladıopuyorumnanaktan
burada elma kabuğundan boğulup ölen bebeği okuyunca (Allah korusun tüm bebelerii) kabuklar takıntı yaptı bende..fisfisfis herşeyi soyuyorum...
Ben onu bilmiyordum Allaha emanet hepsi ben şeftaliyi soyuyorum üzümü çekirdeği ikiye bölüp veriyordum..Zaten armut falanda almıyorum elmayıda yemiyor derken bir üzüm bir şeftali talimkaydirigubbakcemile3
Maşallah Umutcum gayet iyi bencekaydirigubbakcemile5

Kız Merve birazda Allaha emanet ya bu kadar takıntı yapma canım.Tamam elma armut kabuklu verilmezde ama bir üzüm:bbo:

betüş fotolar çok güzel canım
aslan maşallah kocaman olmuş yakışıklı
sende pek tatlısın
allah babanızlada kutlama yapmayı nasip etsin
bizde dönünce yapıcaz kutlama kendi aramızda

Serap rejim nasıl gidiyor canım ben bu aralar bir iştahlıyım sormayınHep tatlı istiytor canım yine 1.5 kg almışım

evet canım arada bende elmayı yıkayıp elıne verıyorum ama kabuk oluncada cıkarıyorum agzından yada kendı cıkarıyor yınede Allaha emanet ıste..

betülcüm resimler çok hoş çıkmış zayıfladın mı canım sanki bana öyle geldi

saol canım, bıraz zayıfladım evet ama daha bıtmedı... k

Serap rejim nasıl gidiyor canım ben bu aralar bir iştahlıyım sormayınHep tatlı istiytor canım yine 1.5 kg almışım

saol canım iyi gidiyor
rejimle yaşamaya alıştım artık
ama ben çok yavaş kilo veriyom ya gram gram
72 oldum
adnan saraçoğlunun kitabını almıştım orda lahana yı anlatmış zayıflamaya
yardımcı oluyormuş
3 gündürde ona başladım

Bende rejımden bıktım yaa... daha dogrusu kılo verme derdınden... sımdı hepsını versem bıle yınede omur boyu kurtulamıcaz kesın.. alıyorum dıye korkucaz bırsey yesek.. saglıklı beslenme alıskanlıgı olusturabılıyorum orada problem yok, bazen kacamaklarda olsa yınede uygulanamayacak bırsey degıl..
ama duzenlı spor da lazım ıste, spor yapan ınsan bı kere kas yapıyor o kaslarda ınsana daha cok yag yaktırıyor oyle kolay kılo alamıyorsun.. su spor hayatımızda sureklı olsa, yasam bıcımı olsa... her gun en az 1 saat.... bılmıyorum ne zaman olucak...
:mymeka:

Ne güzel canım baya vermişin bende şu aralar irade sıfır neden böyle oldum bilmiyorum ama gidişatım iyi değil ya öfffmafoldumben
Aynen bende...Bayramda biraz fazla kaçırdım hemen 1.5 kg almışımmafoldumbenBıktım yani..Hep dikkat etmekten..Birazda bünye meselesi..Benimki çok müsait..Spora gelince bu aralar o da hiç içimden gelmıyor..Ancak bir gün vaktim ve çok param olursa burda sports international var..Çok güzel bir klup ve arkadaş ortamı çok iyi..Sırf muhabette bile oraya giderim sanırımkaydirigubbakcemile3

Eşimde boğazlı o yiyince bende kendime engel olamıyorum aslında bırak o yesin demi..Adam 1.93 civarında 100 kilo bende onla aynı şeyleri yiyorum bazen:roflol:

Aslında evde biri olsa benle diyet yapsa destek bulsam süper veririm..Daha önce bir arkadaşım 15 gün bizde kaldı beraber diyet yaptık 3 4 kilo verdik ben istediğimde o yedirmedi o istediğinde ben..

doğruuuukafamçokkarıştıkaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3
aslında benim bu takıntım biraz da şundan oldu, fıtık ameliyatımızı yapan çocuk cerrahı dr. ile ameliyat sonrası muhabbet ederken, adam boğazına birşey kaçtığı için ameliyata alınan minik hastalarından bahsedince tedbiri elden bırakmıyorum, çok sıkı tedbirler kaydirigubbakcemile3

canım teşekkürler

3 tüp sabah aldılar kan sayımı kanında bakteri falan var mı diye akşam da bi değişme var mı diye aldılar yarın da yine kontrol için alacaklar. çünkü dün sabahki kan sayımı normaldi akşam düşük çıktı bi de yarın bakacaklar.

Aslında evde biri olsa benle diyet yapsa destek bulsam süper veririm..Daha önce bir arkadaşım 15 gün bizde kaldı beraber diyet yaptık 3 4 kilo verdik ben istediğimde o yedirmedi o istediğinde ben..

bünye meselesi sanırım biraz da, normal şartlarda bizim yaramazların peşinden koşturmaktan bir deri bir kemik kalmamız gerek kaydirigubbakcemile3

iyi aksamlar hanimlar,bu fazla kilolar bemin derdim de.1 hftadir rejim yapiyorum ama 1 gram bile vermedim daha,:hooray:almak icin birinci olurum herhalde ama kilo veremiyorum.:CüvCüv:

Kızlar günde 6 öğün yedirebiliyormusunuz?Ben sabah kahvaltı veriyorum mesela arada uyuyor ancak öğlen yemeği sonra arada bir yoğrut sonrada bir muhallebi tamam...Yada meyve işte...
Ben yedirmeye çalışıyorum Duygu 6 olmasa da 5 öğün oluyor çoğu zaman sabah kahvaltı,öğlen uykusunun ardından çorba,akşam üstü meyveli yoğurt veya cicibebe meyve püresi,akşam çorba veya bizim yemeklerin suyuna ekmek içi,yatmadan önce pirinç unu veya tahıllı mama veya irmikli muhallebi neyse artık
yani böylelikle ben bütün gün mutfakta ,mutfakta olmadığım zaman ayçanın götünde dolanıp nerdeyse kıçından tepmek suretiyle yemek yedirmeye uğraşan bir tipim yani anneyim-tatlicadiarzu-kafamçokkarıştı
he ben bilirim arar arkadaşım sağolsuna.s.

meyve ve yoğurdu ara öğünlerde yedirebiliriz arkadaşlar
ben evde mayaylayamışsam babymix yoğurt veriyorum..

elmayıda aynen blenderdan geçirip,cici bebeyle veriyorum,bazen evde kek yapıyorum varsa cicibebe yerine kekle çekiyorum daha doyurucu oluyor
bu kadar uğraşıyorum ama Ayça çok hareketli 10 kilo boy da 75cm cüce 1 aydır yürüyor,1 aydır oturmuyor oturduğu yerde,bittim valla...

Eşimde boğazlı o yiyince bende kendime engel olamıyorum aslında bırak o yesin demi..Adam 1.93 civarında 100 kilo bende onla aynı şeyleri yiyorum bazen:roflol:

hele benım esım.. tam bır boğa .. kaydirigubbakcemile3 yemeyede yapmayada yedırmeyede bayılır.. bende ona ayak uydurunca ben zararlı cıkıyorum o klo alsa bıle cok cabuk verıyo kası cok olan bana oluyo.. :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…