Doğum yapmış olan anneler buraya....

gulcum ben meyve ve yogurdu aynı ogunde verıyorum ıkısındende mahrum kalmamıs oluyor yada bırınden bırını verırsem vermedıgımı ya kahvaltıda yada muhallebıde katıp verıyorum.. bıskuvıyı sadece kahvaltıda yıyor..

bu kadar uğraşıyorum ama Ayça çok hareketli 10 kilo boy da 75cm cüce 1 aydır yürüyor,1 aydır oturmuyor oturduğu yerde,bittim valla...[/QUOTE]

canim bir kiz icin boyu ve kilosu cok iyi bence merak edilecek birsey yok.Yurumeye basladilar ve kilo almamasi cok normal.Ben ilk bastan cok uzulmustum kilo almiyor diye ama artik kabulendim ne yapalim,onemli olan saglili olsunlar.

Benimki 14 agustoslu dogumlu yani sizinkilerden 1 ay daha buyuk biz daha yeni yeni dr tafsiyesi ile 3 ana ve 1 ara ogune gectik,sabahki ara ogun cok az bisey oluyor nerdeise bisey yemiyor,5-6 uzum taneleri veya bir dilim baska meyve veya bir danino.ana ogunler sabah.oglen ve aksam,ikindi de ara ogunumuz.
gecen ay ise ayniydi sadece gece yatmadan sut icerdi simdi o sutu icmiyor onu diyer yemklerle beraber vermeye calisiyorum,

ay kız sus korkutcan benide yok yok ben korkmuyorum korkmucam korkmuyorumdelikafadulden

bünye meselesi sanırım biraz da, normal şartlarda bizim yaramazların peşinden koşturmaktan bir deri bir kemik kalmamız gerek kaydirigubbakcemile3

Ya sorma canım üstüne birde kilo alıyoruz iştekaydirigubbakcemile3
iyi aksamlar hanimlar,bu fazla kilolar bemin derdim de.1 hftadir rejim yapiyorum ama 1 gram bile vermedim daha,:hooray:almak icin birinci olurum herhalde ama kilo veremiyorum.:CüvCüv:

aynen canım ben rejim yaparsam veririm ama yapmayınca hızla alıyorum...
Oyyy maşallah kız Ege bunların yarısını yiyor valla..Mesela bugün sabah 10.30 da omlet peynir bal 3 tane bebe bisüvisi süt..
sonra 5 e kadar hiç birşey yemedi 5 te kıymalı patates havuç 1 dilim ekmek.
19.00 da yoğurt
21.00 de 2 dilim şeftali...yani 1 şeftalinin 4/1 i kadar diyim..
ne akşam yemeği var ne muhallebi...
Kız 11 kilo değilmiydi Ayça zayıflamışmı??

Aynen canım yaaa işte mesela akşam nerdeyse bir ekmeğe yakın arasına tavuk domates soğan mayonez yeşillikle sandviç yaptıkafamçokkarıştıBende ona baktım melül melül:bbo:
meyveyle yoğurdumu karıştırıyorsun Betül sulandırmıyormu yoğurdu?
Ben bu arada normal eve aldığımız yoğurttan veriyorum bayadır..Baby mix falan almıyorum ..Pınar doğal yoğurt yada danone vs..

kızlar bizde sabah normal kahvaltı yapıp üstüne süt içiyoruz
sonra uyuyup uyanınca etli yemek/çorba
sonrası meyve yoğurt
uyurkende tekrar süt
akşam biz yemek yerken oda istiyo
yiyebileceği birşeyse bi kaç kaşık veriyorum
değilse eline meyva salatalık filan veriyom

ooff canım cektıı kızz kaydirigubbakcemile3

evet meyveyle yogurdu karıstırıyorum mesela muzu yemedıgı ıcın yarım kesıp dılımlıyorum blendarden gecrp ustune yogurtla karıstırıp verıyorum..

yada elma, sıyah erık dograyıp aynı sekılde.. bazen sade yogurt yerıne kucuk yogurtlardan koyuyorum danone kullanmıyorum ama ıcım smart..

bende baby mıx almayalı cok oldu ya smart yada normal bızım yogurtlardan..

normal yogurt verebilirsiniz yeterki bebeginiz yesin ve karn agrisiyla bi sikayeti olmasin.benimki babymix sevdigi icin onu veriyorum,danino da seviyor onu normal yogurtla karistiriyorum bu sekilde bizim yogurdumuzdan yemis oluyor.

Betül bende öyle yapıyorum mesela meyveli yoğurt yediği oluyor akşama
tahıllı muhallebi yiyor
öğlen sadece meyve yediyse yatmadan önce yoğurt yiyor

Amaaannn asıl biz bu gidişle kafayı yiyeceğizlaelaelaelaelae

Duygu sen gördün Ayçayı tombiş bi bebek değil hiç olmadı zaten normal deyim,ama hareketli
hiç oturmuyor,koşmaya bile başladı..
ben mi dedim 11 kilo diye?10 demişimdir kız 250gr almış 1 aydır ancak

Ayça biberon almıyor onun için de süt içmiyor muhallebide sabah kahvaltısında mamanın içinde ancak
çay bardağıylada içmiyor,pipetle içmeye heveslendi bir ara oda bir iki yudum
Biberon alması çok büyük avantajmış yaa

kahve fincanında dene bir de kaydirigubbakcemile3
büşra da biberon almadı hiç, suluktan su içiyor bir tek

ben yatmadan evvel bişey yedirmiyorum, muhallebi vs..yese daha az uyanır belki ama CADIARZU

içim smartın normal yoğurdumu var yoksa meyveli olanlardanmı??
normal yogurt verebilirsiniz yeterki bebeginiz yesin ve karn agrisiyla bi sikayeti olmasin.benimki babymix sevdigi icin onu veriyorum,danino da seviyor onu normal yogurtla karistiriyorum bu sekilde bizim yogurdumuzdan yemis oluyor.
haklısın canım
Duygu sen gördün Ayçayı tombiş bi bebek değil hiç olmadı zaten normal deyim,ama hareketli
hiç oturmuyor,koşmaya bile başladı..
ben mi dedim 11 kilo diye?10 demişimdir kız 250gr almış 1 aydır ancak

Ben öyle hatırlıyorum yanlış kalmıştır belkş aklımda Gülcüm..
Egede bir saniye durmuyor ya zaten duran bebek yoktur herhaldedekaydirigubbakcemile330 saniye bile oturduğunu görmedim gecede uyumuyor..Anne sütünden sonra yediklerini hep eritiyorkaydirigubbakcemile3Egede artık şiman bir bebek değil sende gördün tosunluğundan eser yok artıkınkaydirigubbakcemile5

kahve fincanında dene bir de kaydirigubbakcemile3
büşra da biberon almadı hiç, suluktan su içiyor bir tek

ben yatmadan evvel bişey yedirmiyorum, muhallebi vs..yese daha az uyanır belki ama CADIARZU

egede hiç biberon almıyordu bir tane biberon aldık markasını hatırlamıyorum şuan ona bayıldı bebedormuydu neydi yaaa

egede şuan itibariye baya baya yürüyor arkadaşlarrNasıl olduysa aniden koptu 15 20 adım atıyor birde alkışladık üstüne coştu bizimki:asigim:

egede şuan itibariye baya baya yürüyor arkadaşlarrNasıl olduysa aniden koptu 15 20 adım atıyor birde alkışladık üstüne coştu bizimki:asigim:

maşaAllah sağlıkla yürüsün Ege bey..

annesinin aldığı 1,5 kiloyu çabucak vermesine yardımcı olmak istiyor desene :sm_cool:

duygu evet meyvelı normal degıl.. normal de de pınar fılan kullanıyorum..

Aslan daha tek basına durmaya basladı... bırakıyoruz bı 20 sn fılan duruyo bıze dogru bı-ıkı adım atıyo cokuyo hemen kerata...
Ama oyuncak almak ıcın bırseye uzanmak ıcın ıkı elınıde bırakıp gayet guzel duruyor bız bırakınca oyun yapıyo ılla oturacak.. klava:

maşaAllah sağlıkla yürüsün Ege bey..

annesinin aldığı 1,5 kiloyu çabucak vermesine yardımcı olmak istiyor desene :sm_cool:
ayyy inşallah kızzz vereyim biran önceopuyorumnanaktan
Egede öyleydi aniden vahiy geldi elimi bıraktı kendi yürümeye başladı
maşallah duygucum boncuğa

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Aslan da sağlamcılardan demek,sağlam adımlarla yürüyecektir o...
benimki bayadır yürüyor ama çok düştü
şimdi şimdi dengeli yürümeye başladı.

Merveee ne dalga geçiyon kız,:mymeka:yok şarap kadehinden içirim artık
suluktan süt içirmeyi denemedim ben hiç
sade süt mü veriyorsunuz?Ballı,şekerli falan mı?

Sizi okuyunca rahatladım biraz yaa,ben çok kasıyorum kendimi 5 öğün yedirmek için yemeden yattığı hiç olmadı ayçanın.ılla muhallebi yiyip 1 saat içinde de yatırıyorum.

vallahi dalga geçmiyorum yaw, ben Büşra'ya sabahları kahve fincanında süt ikram ediyorum kaydirigubbakcemile3 ben fincanla çay içiyorum ya, o da aynı nesne ile temas edecek illa ki kaydirigubbakcemile3
bir de sabahları, süte azıcık kek, kurabiye veya birkaç bebe bisküvisi katıyorum ve kaşıkla yiyor.. biberon alsa rahat olurdu tabiii kaşıkla 1 saat sürüyor azıcık şeyi yemesi cokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…