Doğum yapmış olan anneler buraya....

canim bebislerimiz artik buyuyor cocuk olacaklar,yavas yavas yemek ogunleri bizimki gibi olacak,hareket etmeyi de kesfettiler suan onlari icin yemek yemekten dah onemli seyler var,dolaplari karistirmak,sunu bunu incelemek,tektuk bisey kirmak vbs.artik fazla kilo almazlar hatta bazen ermis olabilrle bu cok normal bir sey.artik bu ay bu kadar kilo aldi unutmamiz lazim artik bebegim bunu dedi sunu yapabildi daha cok ilgilenecez.gamyoncuiremsu

evet evet benimkide ayni,baska bardak da istemiyor tam benimki gibi olacak,ben uzatiyorum ama yok tutmama izin vermiyor hemen cekiyor kendisi icecekmis ve tabi bardaktan bisey kalmiyor,yerler ve onlugu sut icmis oluyor.

evet evet benimkide ayni,baska bardak da istemiyor tam benimki gibi olacak,ben uzatiyorum ama yok tutmama izin vermiyor hemen cekiyor kendisi icecekmis ve tabi bardaktan bisey kalmiyor,yerler ve onlugu sut icmis oluyor.

kaydirigubbakcemile3 nasıl da bizi rol model alıyorlar inanamıyorum bazen dikkatine..bir kase ve bir kaşık verdim geçenlerde, benim onun çorbasını,mamasını koyduğum kaseden..kaşığı tabağın içinde çevirip ağzına götürüyor kaydirigubbakcemile3 tabak boştu tabi..yoksa evin heryerini batırmıştı kesin akannehir

:tomato:sonra al sana is.benimki bisey dokunce elle de karistirmaya basliyor eli kirlenince cok rahatsiz oluyor ve nerde silecek uzerume tabiki,Ben de silince ona da bez veriyorum bi yerleri bi beni siliyor.senağlamaoglum cok caliskan.:hulya:

egede şuan itibariye baya baya yürüyor arkadaşlarrNasıl olduysa aniden koptu 15 20 adım atıyor birde alkışladık üstüne coştu bizimki:asigim:

maaşallah kuzumaa
birde yeni birşey yapınca nasıl seviniyorlar dimi etraftanda takdir görünce değmeyin keyfine
deniz ilk yürümeye başladığında kahkaha atarak yürüyordu mutluluktan :)

aynı walla gülcüm denizde öyle kahvaltı ve muhallebi olmasa hiç süt alamıycak

aynı walla gülcüm denizde öyle kahvaltı ve muhallebi olmasa hiç süt alamıycak

benimki 12 ay hep biberonla beslendi kendisi biberonu brakti.bend ebardakla ,kasikla ,yidirmeye calisiyorum,yogurtlu corbalar yapiyorum ve yogurda yogunluk veriyorum bu sekilde gerkli sut miktarina ulasmaya calisiyorum:icecream:

evet canim mutlu olmustur,hep boyle devam edin sevincinizi gosterin daha cok motive olup cesaretlenir kosa kosa yurur artik.

Hep öyle yapıyoruz canım sevincini yitirirse bir daha hiç birşey yapmaz çünkü..
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
silim deeeee nazar neyin deymesin gınalı guzumaaaaaa
aaa bacım sen inanmazdın nazara hayırdır silmezdin hani fotoları:jeyyar:lülülülülülü
Bugün top havuzunu keşfetti Ayça aman allahım alamadık içindennnn
göremedik malesef:mymeka:
kızlar mide bulantısına ne iyi gelir
çok kötü midem bulanıyo
Canım ben süt içerim ılık hemen durdurur..
maaşallah kuzumaa
birde yeni birşey yapınca nasıl seviniyorlar dimi etraftanda takdir görünce değmeyin keyfine
deniz ilk yürümeye başladığında kahkaha atarak yürüyordu mutluluktan :)
Evet Gözdecim çok mutlu oluyorlar dediğin gibikaydirigubbakcemile5[/B

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…