- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #35.581
Aslan da sağlamcılardan demek,sağlam adımlarla yürüyecektir o...
benimki bayadır yürüyor ama çok düştü
şimdi şimdi dengeli yürümeye başladı.
Merveee ne dalga geçiyon kız,:mymeka:yok şarap kadehinden içirim artık
suluktan süt içirmeyi denemedim ben hiç
sade süt mü veriyorsunuz?Ballı,şekerli falan mı?
Sizi okuyunca rahatladım biraz yaa,ben çok kasıyorum kendimi 5 öğün yedirmek için yemeden yattığı hiç olmadı ayçanın.İlla muhallebi yiyip 1 saat içinde de yatırıyorum.
vallahi dalga geçmiyorum yaw, ben Büşra'ya sabahları kahve fincanında süt ikram ediyorum kaydirigubbakcemile3 ben fincanla çay içiyorum ya, o da aynı nesne ile temas edecek illa ki kaydirigubbakcemile3
bir de sabahları, süte azıcık kek, kurabiye veya birkaç bebe bisküvisi katıyorum ve kaşıkla yiyor.. biberon alsa rahat olurdu tabiii kaşıkla 1 saat sürüyor azıcık şeyi yemesi cokacimcoook
Bugün top havuzunu keşfetti Ayça aman allahım alamadık içindennnn
evet evet benimkide ayni,baska bardak da istemiyor tam benimki gibi olacak,ben uzatiyorum ama yok tutmama izin vermiyor hemen cekiyor kendisi icecekmis ve tabi bardaktan bisey kalmiyor,yerler ve onlugu sut icmis oluyor.
Bugün top havuzunu keşfetti Ayça aman allahım alamadık içindennnn
kaydirigubbakcemile3 nasıl da bizi rol model alıyorlar inanamıyorum bazen dikkatine..bir kase ve bir kaşık verdim geçenlerde, benim onun çorbasını,mamasını koyduğum kaseden..kaşığı tabağın içinde çevirip ağzına götürüyor kaydirigubbakcemile3 tabak boştu tabi..yoksa evin heryerini batırmıştı kesin akannehir
egede şuan itibariye baya baya yürüyor arkadaşlarrNasıl olduysa aniden koptu 15 20 adım atıyor birde alkışladık üstüne coştu bizimki:asigim:
Ayça biberon almıyor onun için de süt içmiyor muhallebide sabah kahvaltısında mamanın içinde ancak
çay bardağıylada içmiyor,pipetle içmeye heveslendi bir ara oda bir iki yudum
Biberon alması çok büyük avantajmış yaa
aynı walla gülcüm denizde öyle kahvaltı ve muhallebi olmasa hiç süt alamıycak
evet canim mutlu olmustur,hep boyle devam edin sevincinizi gosterin daha cok motive olup cesaretlenir kosa kosa yurur artik.
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanMasallahh Egeye
aaa bacım sen inanmazdın nazara hayırdır silmezdin hani fotoları:jeyyar:lülülülülülüsilim deeeee nazar neyin deymesin gınalı guzumaaaaaa
göremedik malesef:mymeka:Bugün top havuzunu keşfetti Ayça aman allahım alamadık içindennnn
Canım ben süt içerim ılık hemen durdurur..kızlar mide bulantısına ne iyi gelir
çok kötü midem bulanıyo
Evet Gözdecim çok mutlu oluyorlar dediğin gibikaydirigubbakcemile5[/Bmaaşallah kuzumaa
birde yeni birşey yapınca nasıl seviniyorlar dimi etraftanda takdir görünce değmeyin keyfine
deniz ilk yürümeye başladığında kahkaha atarak yürüyordu mutluluktan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?