Doğum yapmış olan anneler buraya....

Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (6 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
duyguege, arzuercan+, asliiii+, ChoqSeqeR+, gozde0120, SeherUtku

Maşallah ne yazıyonuz ne yazıyonuz kızlarrrr:mymeka:

geçmiş olsun dileyen arkadaşlara teşekkür ederim utku şimdi daha iyi gibi ishali de durdu inşallah tekrarlamaz.

bu doğum günlerinde ne varsa birçok bebeğimiz hasta girdi doğumgününe. elbette hastalanacaklar ama hafif hastalıklar versin rabbim. bebişlerimiz daha çok küçükler dayanamıyolar .utkum üç gün içinde çöküverdi gül gibi soldu yavrum.

kuzum yürümeye de çok hevesliydi 3 metre kadar gidiyordu tek başına ama şimdi ayakta bile durmak istemiyo.

dün sabahki kan sonucu iyiydi ben de diyordum artık süte başlarız diye ama akşamki biraz düşük çıktı bakalım yarın ne olacak.

bu arada ege paşa da yürümüş maşallah yakında koşmaya da başlar

bende hastayım yaa
sözde grip aşısı oldum
fena öksürüyorum
denizo da nezle o hafif atlattı gibi ama inşallah tekrarlamaz bugün bayaa iyi

herkesin Geçmiş bayramı mübarek olsun kızlar

ben bu hafta pek giremedim girsemde okudum çıktım ama unuttum bi baktım birde sayfalar uçmuş herkes yazmış yalım

doğumgünü bebekleri iyiki doğdunuz

hasta olan varsa çok çok geçmiş olsun

resimler koyulmuştur kesin ben göremedim birdahaki sefere artık

bizim arefeden 1 gün önce almanyadan eltimgil geldi bize kalmaya arefe günü hep beraber köye ordan tekrar bize bizde yattılar yorgunluk tavan yaptı bende onunda kızı var 3 yaşında birde benim oğlan ev harebe gibiydi

bende evde yemek yapmamak içi paso dışarda yemek yedirdim güya evdeki işten kaçtım ama yağız sağolsun 10 katı eziyet etti artık yürüyorya kucakta tutmak imkansız heryere kendi gitmek ve ona dokunulmamasını istiyor yürürken paso düşüor kalkıyor ay çok zormuş şu dönemide sağlıcakla bi atlataydık valla yürrümesinin en güzel tarafı çok yoruluyor ve akşm tabiri caizse sızıyor ama gece emmelere devam gündüzde aynı ben saymıyom gari kaç kere emiyos bakalım ne zaman pes artık emme diyecek yoksam onun bırakacağı felan yok

biz bayabi zayıfladık yaşında gideceğiz drumuza en son 12kgları görmüştük maşallah ama o boğum boğum bacaklar artık yok anladımki artık yagız böyle devam ederse ben et tutmam:)))))))

doğum günümüz çarşamba ama ben cumartesi şöyle aile arasında bişi yapacam bakalım bende olaylar bu kadar

Son düzenleyen: Moderatör:

geçmiş olsun canım çook
bende denize bugün d.günü yapmayı planlıyodum ama ikimizde hastayız die erteledim bakalım haftaya allah kerim nedense hiç içimden gelmiyo gerçek tarihi geçti diye herhalde gerçek tarihinde yapılmayan d.günleri hep anlamsız gelmiştir bana zaten

gözde seher geçmiş olsun sanırım taylor dediğine göre sende hastasın duygucum bende aynı boğazlarım yanıyor geçmiş olsun hepimize

ege paşada yürüyor hee maşallah hadi kolay gelsin annesi sana

seher canım ne oldu kuzuya hastamı
ben kaçırdım
geçmiş olsun canım
bizimkide 2 gündür ishal

serapcım sana ve ipeğe de geçmiş olsun canım

evet utku hasta o da ishal oldu bi yandan da kusuyordu dün acile gittik akşama kadar serum yedi tahliller falan yapıldı kötü bişey çıkmadı şükür ama akşamki tahlilde kanı biraz düşük çıktı 10.8 sabahkinde iyiydi CADIARZU

seher çok geçmiş olsun canım
duygu hayırlı olsun ilk adımlarınız
kızlar mert biraz çokça yiyiyor galiba ama hiç kilo almıyorr
sabahları 2 su bardağına yakın mamanın yanında 1 adet yumurta(gün aşırı),2 adet zeytin,2 kibrit kutusu kadar beyaz peynir belki biraz daha fazla
3 saat sonra 1 adet muz,1 adet armut,2 erik
1 saat sonra koca bi kase içine ekmek ufalanmış çorba
2 saat sonra 200 cc süt(bazen vermiyorum)genelde dışarda olduğum için bu saatlerde süt veriyorum dışarda
2 saat sonra yoğurt 2 su bardağı kadar, eğer yoğurt mayalamadıysam 6 adet danıno.bazen 4 veriyorum çok ağlarsa 2 tane daha veriyorum
akşam yemeğinde bizimle 1 dilim ekmek,yarım domates,yemeklerın suyundan(çok sevmıyo)birazda çorba veriyorum yani biz ne yersek onada veriyoruz
gece yatarken koca 2 su bardağına yakın gece maması
ohh afiyet olsun,yavrum 10 kılo bile olamadı

gözdecim teşekkürler

kız annesi şöyle güzel bi doğum günü yap kuzuya tarihe takılma geçtiyse geçti koy önüne pastayı bi güzel mıncıklasın. sen de boy boy resimlerini çek sonrasına anı olur bu ilk doğumgünündü diye. zemuszemus

hay maaşallah
nası yiyo kız o kadar şeyi çocuk hemde çok kısa aralıklarla
yakıyo demekki
deniz 5 satte bir yemek yiyo toplam 4 öğün (hatta bazen erken yattığı günler 3 öğün)
onun harici ne biberon ne süt ne emme ... bide arada atıştırır meyve , ekmek , kurabiye bizim yediklerimizden falan

maşallah kıs ne güzel yiyormuş mert nazar değmesin

onur da bugün 3 tane biber dolması yedi biberler küçüktü biraz ama sevdi sevdi heralde şaşırdım ben de

sağol canım

emelcim maşallah de kuzuya allah bol bol iştahlar versin. bizimki onun yarısının da yarısını yiyo kilo almaması normalde mert niye kilo almıyo ki çok mu hareketli yohsam tartı mı bozuk kııııı :uhm:

Son düzenleme:
slmmmmmmmmmmmm
aslı nasıl canımmmm
biz iyiyiz canım siz nasılsınız.
kızlar bizimkide 5-6 adım atıyo hatta daha fazla
ama hala gideceği yere emekleyerek gidiyo
oyy maşallah kuzuya.
benimki daha adım bile atmıyo kıslar gene iyi sizinkiler
aynı Fatmacım bizim OZan Egede yürümüyor bizimkiler süpriz yapacak sanırım Egede yürüyormuş inşllah bizimkilerde öyle yürüyecekler aman saglıkları yerinde olsunda gerisi gelir.
Kızlar günde 6 öğün yedirebiliyormusunuz?Ben sabah kahvaltı veriyorum mesela arada uyuyor ancak öğlen yemeği sonra arada bir yoğrut sonrada bir muhallebi tamam...Yada meyve işte...
Duygucum canım iyiki sormuşsun bende içime dert ediyordum kaç gündür acaba az mı yediriyorum diye hatta herşeyden yedireyim verecegim için çok ugraşıyorum. sabah kahvaltısı bazen çok erken kalktıgında hemen mamma diyor o zamanda süt yapıyorum 10-11 gibide kahvaltı yapıyoruz,arkasından öglen çorba ve yogurt, ögleden sonra meyve,muhallebi bazen ikisini bir karıştırıyorum, akşam ne yemegi yaptıysam hepsinden veriyorum acaba çokmu abartıyorum kızlar mesela fasulye,pilav,yogurt,çorba,salata hepsinden yediriyorum biraz biraz,arkasından gece yatarkende sadece ılık süt.
canım çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum.
Bunlarda bızım resımlerımız, alıntı yapmayın sılecegım :)
Pasta kestıgımız sırada tesadufen babamız aradı oglusuyla konustular cok guzeldı... :asigim:

-----
ama ben görmedim resimleri canımm. :sinifsinif:
burada elma kabuğundan boğulup ölen bebeği okuyunca (Allah korusun tüm bebelerii) kabuklar takıntı yaptı bende..fisfisfis herşeyi soyuyorum...
canım benim eşimde çok tedirgin oluyor tvde doktorum diye bir program varya orda izlemiş özellikle küçük çocuklarda dikkat edileceklerin içinde üzümüde saymış ama yuvarlak ve birden bogazında kalabilir diye. oyüzden bende dikkat etmeye çalışıyorum Allah korusun kuzularımızı.
benimki bazen halen eline vereyim diyorum o ise hemen agzını açıyor sonra alıyor eline bazen oglum hani bana dedigimde banada uzatıyor bazen. dedigin gibi canım önemli olan çigneme güdüleri gelişsin.
canım Ozan Egede minyon olacak diyorum ben bizim boyumuzda 74 cm. kilomuzda 10 olmuştur herhalde. ama biz daha yürümüyoruz ama emeklemesi tam gaz hiç yerinde durmuyor çok hareketli yürüdügünde hiç düşünemiyorum artık.
egede şuan itibariye baya baya yürüyor arkadaşlarrNasıl olduysa aniden koptu 15 20 adım atıyor birde alkışladık üstüne coştu bizimki:asigim:
maşallah canımm ayy nasıl sevindim güzelimm ohh Eylül bebeklerimizin çogu yürümeyece başladı ne güzel
bende çok kasıyormuşum kendimi canım ya biraz daha rahat bırakalım bence. ben sütü ılık ve sade veriyorum canım.
silim deeeee nazar neyin deymesin gınalı guzumaaaaaa
ama ben görmedimmm. :sinifsinif:
bende hastayım yaa
sözde grip aşısı oldum
fena öksürüyorum
denizo da nezle o hafif atlattı gibi ama inşallah tekrarlamaz bugün bayaa iyi
canım çok geçmiş olsun acil şifalar.
yawrularr size iyi uykularr ben kaçarr
gidip uyuyum deniz paşa sabah 7 de dikilir
güle güle kendine dikkat et canım.
amann ben yazıyı yazıncaya kadar kimseler kalmamıştır herhalde.
Hicrann dogum gününüz bittiginde resimleri bekliyoruzz canım.

Tekrar geçmiş olsun canım...

Egede baya zayıfladı bacaklarda hiç boğum yok artıkkaydirigubbakcemile3Çırğı bacak oldu hatta:)Aslında boyları uzadı ondan kilolar sabit..
kız duygu yolladım yazdıklarımı
Gördüm canım yeni daha:)
gözde seher geçmiş olsun sanırım taylor dediğine göre sende hastasın duygucum bende aynı boğazlarım yanıyor geçmiş olsun hepimize

ege paşada yürüyor hee maşallah hadi kolay gelsin annesi sana
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
:1shok:İnanmıyorum maşallah yaa bunları yiyor ve 10 kilo bile değil metobolizma çok hızlı o zaman başka açıklaması yok:)Ege bunların yarısını bile yemiyordur vallakaydirigubbakcemile3
maşallah kıs ne güzel yiyormuş mert nazar değmesin

onur da bugün 3 tane biber dolması yedi biberler küçüktü biraz ama sevdi sevdi heralde şaşırdım ben de

Fatmacım kuzenimin oğlu bebekken yani 1 yaşlarında yataktan domla domlaa diye bağırarak kalkıyordukaydirigubbakcemile3Onurda öyle olcak desene maşallah kuzuya:)

Gözdecim Egede dediğin gibi bazen 3 öğün yiyor ancak...Uykuya denk geliyor yada yemek istemiyor kaynıyor gidiyor bende üstüne yemek konusunda hiç düşmüyorum yani ister yesin ister yemesin diyorum annemler bizim peşimizden tabakla koşmuşlar şimdi kilo vermek için ömrüm törpüleniyorlmaz:

hareketli ama her çocuk gibi,aşırı bi hareketi yok,yürümüyoda zaten
sahi gün içerisinde bide şeftalimiz vardelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…