Doğum yapmış olan anneler buraya....

bende hastayım yaa
sözde grip aşısı oldum
fena öksürüyorum
denizo da nezle o hafif atlattı gibi ama inşallah tekrarlamaz bugün bayaa iyi

geçmiş olsun canım kaçırdım yazını aslının alıntısından gördüm. nasıl okuyorsam artık kafa heeeeç elde değil kafamçokkarıştı

duygucum iyi gecelerr.
Sehercimm canım yorgunluktandır güzelim inşllah Utkumuz hemencecik atlatır annesi.
Fatmacım maşallah ne güzel yemiş Onur.
Emelcimm Mert'e de maşallah nazar degmesin.

katılıyorum duygu bende koşmuyorum hiç onurun ardından elime yemeği alıp gel diyorum açsa zaten koştura koştura geliyor aç değilse gelmiyor yemeği yerken de istemediği zaman 1 - 2 kez daha teklif ediyorum yemezse vermiyorum

DontWorryBeHappy, duyguege+, gnydn64+, gozde0120+, ozlemimm, ScArLetQeeN+, SeherUtku+

hadi yatın kızlaaar
uyku gibi tatlı şey varmı,ohhhh,boşverın neti falan hehehehe
bebişlerimiz mışıl mışıl uyuyo,sıcacıkta yataklarımız var, hadi iyigecelerrrr

iyi geceler fıstıklar

vallahi çok yoruldummmmmmmm...

ama başardım

dolma yaptım iki tencere

gazozlu pohaçadan yaptım

kuru pasta yaptım çevizli çikolatalı

birde arkadaşımla pasta yaptık 1 harfli çok güzel oldu inşallah herkes beyenir.

vallaa bu 1 rakamlı patayı kendimce şeker hamuruyla yaparız diyee tam 1 saat gıda boyası aradım ama nedense beceremedikkkk neyse böylede güzel oldu yarın resmini çekerim inşallah evide süsliycem bir sürü şey aldım, vallaa sabah birde kalkıp ev temizliycem saat 3 e kadar inşaalah yetişrim.

kız herkes burda nereye gidek

ohhh iş bitmiştir canımm ellerine saglık yarınıda güzelce atlatırsınız inşllah istediginiz gibi geçer.

kız acıktım biraz yolla bu tarafa cokacimcoook

evt kız emel herkesler burda nereye gidiyorsunuz kalın azıcık daha ben daha okul evraklarını hazırlayacagım bu saatten sonra nasıl yapacaksam gündüz ozandan yapamam.

evt kız emel herkesler burda nereye gidiyorsunuz kalın azıcık daha ben daha okul evraklarını hazırlayacagım bu saatten sonra nasıl yapacaksam gündüz ozandan yapamam.

seher çok geçmiş olsun canım hemen atlatırsınız inşallah

atyen ellerine sağlık endişelenme hepsi de yetişir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…