Doğum yapmış olan anneler buraya....

Günaydın iyi pazarlar arkadaşlar gece yine 1.5 ta bir kalktı Ege Bey sonra 10 dakikada bir deli gibi ağlıyarak kalktı direk yatakta ayağa kalkıyor öyle bana bakıyor zombi gibikafamçokkarıştıNeyse sonra uyudu 5 e kadar sonrada 7.30 da kalktık:bbo:
Sabah Gözdenin dediği gibi süt peynir 2 dilimekmek bal birde kuruyemişleri çektim rondodan baya inceldi Ege de yedi maşallah ama biraz sütünü çok koymuşum bu seferde sulu kahvaltı oldukaydirigubbakcemile3
alkisalkisalkisvereliniortakvereliniortak

Ellerine sağlık Ayten inşallah güzel geçer partiniz...

Ben maya ile olan hiç birşey yapmadım daha yapamam gibi geliyor sanki zormuş gibi nedense:1closedeyes:

herkese günaydın

duygucum ya egenin bi yeri mi ağrıyor acaba bu kadar kalkması normal değil bence aç da değil sanırsam

Bütün tahlilleri yeni yapıldı birde kan idrar boğaz kültürü..Hepside maşallah temiz çıktı..Bence korkuyor..Zaten uykuyuda sevmiyor tam oluyor..

tünaydınnn. ben geldimm.
Duygucumm aynen bende mayalı ve hatta ugraştıracak hiçbirşeyi yapamam beceremem daha dogrusu.hep kolaya kaçarım.
Fatmacımm,Serapcım gelip kaçıp gitmişsiniz.dün gece iş yapacaktım güya benim oglan uyandı su içmeye onu uyutayım derken ben uyuyup kalmışım.

evet canım kaçtım ben spor yaptım geldim dün sana dediğim sporu

duygu o zaman dediğin dgibi senin yanında yatmak istiyor olablir

evet canım kaçtım ben spor yaptım geldim dün sana dediğim sporu

duygu o zaman dediğin dgibi senin yanında yatmak istiyor olablir

dur bende inceleyeyim bakayım bir ama ben çok uykusuz hissediyorum kendimi ogluşumda uyumuşken belki bende uyurum ama kolaysa spor belkim yapabilirim. zemuszemus

ünadın kızlar..bir kaç gündür giremedim..malum okullar açıldı..bir de kıvanç anne manyağı oldu..bacağımdan kucağımdan ayrılmıyor ya ne yapacam..banyoya giriyom kapıda ağlıyor..bensiz hiç bir yerde durmuyor..herhalde gideceğimi biliyor artık..ondan yapıyor.sürekli anlatoyorum ama işte bakalım diğer günler ne yapacaz.okula uyutp ta gitmiştim.2 saat falan uyumuş..2 saat falan da uyanık kalmış ama ara ara mızmızlanmış.kayınvalidem bişeyler le oyalamış..ben gelmeden 5 dk. önce bir başlamış ağlamaya kadıncaz susuturamamış.kapıya geldimde sesi içerden geliyor ama ne ağlamak..sanki biryeri acıyor..beni gördü susutu.bu aralar böle gereksiz ağlamaları başladı..özellikle de bana yapıyor.ben yanına gidince sususyor..umarım geçiçi bir dönemdir.

böle işte.pazartesi günlerim boş..diğer derslerim de 1- 6 arasında.yani öğleden sonra..rahatım.16 saat dersim var.ama yazın kıvanç bana öle bir bağlandı ki çocuk 5 dk..bensiz durmuyor.allhım kolaylık versin ya..sabır çekiyorum..
sizler de ne var ne yok..nasılsınız..sanki sitede biraz değişiklilk olmuş gibi geldi bana..bazı arkadaşlar isim mi değiştirdi..onlara da hayırlı olsun..))

ben de güya geçikmiş te olsa bu hafta kıvanç beyin doğum gününü yapıcaktım..hafta sonu abim bodruma otel çekimine gitti..ee bir tane dayısı var zatii..o da olmayınca doğum günğü kutlanır mı hiç..ben de haftaya erteledim..dayısının doğum günü de 23 eylüldü..beraber iyi olur diye haftaya cumartesi kutluyacaz..3 hafta geçiklmeli doğum günü kutlaması ..)))..bir çoğunuz kutladınız sıra bana da gelecek.. tatlı yorgunluk olacak..işte yine de insan sters oluyor birazcık..öptüm sizler

bu arada az önce filiz makarna tübitak onaylı bir çocuk makarnası üretmiş.oğluma ondan domatesli pişirdim..çok severek yedi..arada değişiklik olsun diye yaparım.insan hep sulu şeylerden sıkılır herhalde....

tünaydın..anca evi temızledim..bi babaaneye kahvaltıya gittiler baba ogul..durmamış geri geldi yarım saate...kendıde vın kaveye..sabah birliktegidicektık ben istemedimişim var dıye..bozuldu..hemen -ama gel dışarda yiyelimdesemgelirsin dimi-diyo..e gelırım tabi deişiklik dedim..yok götürmüyorum ıvır zıvır konuşuyo..sana muhtac olan kim dedim..bi meyadana cıksın bu çocuk ben takarmıyım,sana daha katlanırmıyım dedim..havhav adam..aman neolur gezdirmesin..bi haftasonumuz var ondada düttürsün gitsin..dangalak!etkafalı insan..analamıyo bu karı daha durmicak..bu karı sıkıntılı..zaten kendınce çok ödün vermiş..perişan vazıyette bugunlere gelmiş..ben bunu hoş tutayım demek yok..zaten cep delik neregötürecek..ama ben bi simite çaya razıyken bunu yapmaması ağrıma gidiyo...neyse..boğazıma düğümleniyo sinirim ama ben bu dangalağı koyacam kapıya yada kendimgidecem bi toplanim,çocuk kendini ifade edebılcek halegelsin..bu ne bee..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…