Doğum yapmış olan anneler buraya....

ben bi dötü başı toplim azcık kenara paramı koyim..saç baş diş toparlanim..iyi bi ders vermem şart.bedeli neolursa olsun canını burnundan çıkarmam lazım.tüm enerjim gitti..neyse ben bi kendıme gelimde oyle geleyım burayada....canancım kıyamam kıvanca..allahım ayırmasın..

Selamlar kızlar,

ne var ne yok bakayım dedım..
bırazdan Aslan' a yelek ormeye baslıcam yunlerımı aldım kaydirigubbakcemile3
baktım baktım ıstedıgım gıbı bulamadım burada hava bırden sogudu ve ıstanbul gıbı degıl kuru soguk... ıllakı bı yun hırka yelek ıstıyor sımdıden..
bır tane ormustum hamıleyken suan onu gıyıyor bıraz kucuk gelsede kaydirigubbakcemile3
bakalım baslayınca da sabırsızlıgımdan hemen bıtırmek zorunda hıssedıyorum kendımı o kotu oluyo :) :hulya:

Canım daha oncede soylemıstım yedıklerı masallah gercekten cok..
Ve bence bu kadar cok yedıgı ıcın kılo almıyor dırek atıyor bagırsaklardan... yoksa obez olurdu mazallah... :1no2:

bizimkide aynı ya
okula gittiğim ilk gün zaten sabah yıkmıştı ortalığı
sonra uyuyup uyanınca ağlamış odaları dolaşmış anne anne diye (
birde benden ayrı yatmıyor yaaa
yanımda uyutup yatağına yatırıyorum.
gece yarısı uyanıyo illa yanıma gelecek
duygucum belki seninkide seni istiyordur ondan kalkıyordur

kız ben dün gece çok hastalandım.
2 kere kustum.
bugünde bütün gün yattım heryerim acıyordu
yenice kendime geliyom valla
yediğim bişeymi dokundu acaba
lahana suyu içiyordum ondan olabilirmiki
gerçi annemde hastalandı kesin yediğimiz bişeyden oldu

Selam kızlar;
Bende dün sırtamdan o dediğim kortizonlu iğneden iki tane vuruldum. İki kulunçuma da, acıdı biraz. İnşallah iyi gelir. 2 tane daha olacam, haftada bir vurulacak. Kasın içine vuruyor doktor.
Bu arada duruyu da kontrole götürdüm oradaki bi çocuk doktoruna. Zayıflamış biraz hatta son 1.5 ay almamış, zayıflamış biraz da. 11.300 çıktı, 77 cm de boyu. Genele göre boyu çok iyi uzun çevredeki bizimle yaşıt diğerlerinden.
Bu gün annem geliyor, o çok sıkı bakıyor, bu ay toparlar yine gibi geliyor.
Ben 1.5 yaşındaki sağlık ocağında olacağı aşıyı suçiçeği zannediyordum, sağlık ocağındaki 1.5 yaşındaki karma aşı olacakmış .Su çiçeği özelmiş. Bide Hepatit A var dedi, onu da su çiçeğini yaptırın bi ay sonra da onu yaparız dedi doktor. Allah izin verirse istiyorum onları yaptırayım. Grip aşısı için de 2 yaşından sonra olsa daha iyi olur dedi.
Şimdi bi ara ayarlayıp bu aşıları vurururuz artık.
Allah korusun evlatlarımızı. durunun da burnu akıyor hatta tıkanıyor. Geniz akıntısı varmış sadece. Boğazları ve kulakları temizmiş. İyi içim rahatladı bari. Parmağını çok kulağına götürüyordu bahsetmişimdir belki.
Bu arada iş yerinde iki arkadaş çıkıyor ve ihracat işini de bana veriyorlar. Hem maliyetleri çıkar hem de o iş nasıl olacak bilmiyorum. Bende çok umutlular ama ben kendimden pek değilim açıkçası...
eşim de iki de bir bi taksite girelim, bişeyler yapalım deyip duruyor. ama nasıl yapaacaz ki. Akşam 7.30-8 de çıkıyorum. cumartesi 1-3 arası ve o çıkan kız yoğunluktan çıkıyordu saati belli değilmiş diye. Ben nasıl yapacam onu düşünüyorum. Ya çıkarsam götüremezsem bide bi taksite girersek... bilmiyorum yorum yapamıyorum eşim de bana kızıyor. Harbiden çok kararsızım.. Millete şöyle yap böyle yap diyorum çok da kendime bi akıl veremiyorum şu ara...
yoruldum açıkçası, eve yetişemiyorum, kızımla ilgilenemiyorum. bizimki de geceleri çok kalkıyor ve kucağıma istiyor, dün akşam beraber yattık. Ben olunca soklaşıp uyudu...
Allah saağlık sıhhat versin, hayırlı evlat eylesin kuzularımızı, Allah ayırmasın bizden..
Kafam karışık açıkçası ne yazdığımı da tam düşünerek yazamıyorum.
Umut bazen bizimki de öyle oluyor. allahım diyorum hiç mi tanıyamamışım bu adamı diyorum. Atsan atılmaz satsan satılmaz... Bazen öyle anlamsız ve öyle saçma sapan konuşuyor ki... Çekip gitmek geliyor içimden. Ben bide üzülürken gidip ya yemek yiyiyor yada uyuyor ya... ona da öyle sinir oluyorum ki...
allah onlara akıl bizede sabır versin. Allah seni de selamete çıkarsın arkadaşım.

nuraycım canımbenim..yorulmuşun arkadaşım..taksite felan girme bence.enazından bisüre kendini rölantiye almaya çalış..duru çok iyi maşallah..bikaç ay önce kilosu azdı sende hayıflanmıştın..kocaman olmuş annesi..ölçüleride harika..önemli olanda bunlar zaten nuraycım..iş desen olur oturur olmadı yeni işolur..çalışana ekmek var illaki..sen kendine ve yavruna bak..gerisi allah kerim.

Kaderimde hep güzeli aradım

ıçimdeki sazlar başka söz başka

Hayalimde canlanırken muradım

Duvardaki resim başka sen başka

Gökyüzünde otağ kurdum oturdum

Yeryüzünde hayat başka ruh başka

Bu sevdadan artık ben de yoruldum

Yaz yağmuru kış yağmuru bambaşka

ıyi akşamlar kızlar..Hemen şöyle 2 dakika bakayım dedim hava çok güzeldi çarşı pazar gezdik geldik..Ege Beyin uykusu gelince başladı ağlamaya ister istemez yol göründü bize...Pööffff...Tam yemek yicektik döndük ölüyorum acımdan valla sabah kahvaltısıyla duruyorum bizde eve söyledik birşeyler eli kulağında gelir..Yemekten sonra görüşürüz arkidişler...

cok guzel sozleri :teselli:
betul fotoğraflarını goremedım tekrar beklıorum
koycam canim soz bi ara
kızlar temız bi sayfa açsak,yenı bı topıc
bebeklerimz 1 yaşında diye

hmm olabilir valla CADIARZU

selamlar kızlarr dün ve önceki gün çok yoruldum dünde akşam kızkardeşlerim yatıya kaldı giremedim siteye bu günde kahvaltı vs faslından sonra bi uyumuşum 6 da uyandım ancak yemek yedik ceylini doyurdum bakem size dedim ceylinin doğum günü çoook güzel geçti çok çocuk vardı bi okadarb gürültülüydü tabii 30 kişi vardı tabaklar getir götürler baya yorucu oldu tabii ama allahtan yardım edecek kişilerim vardı neyse size birkaç resim koyayım ben ceylinin yanına gideceğim

Son düzenleme:
bizde dişbuğdayında tarak makas altın iğne/iplik kuran kalem konulur çocuğun önüne hangisini seçerse o meslekte olacak denilir birnevi batıl işte(çok istedikleri için yaptım)bizimki önce kalemi sonra kuranı seçti demekki okuyacak ve dinine bağlı olacak =) ::)

Son düzenleme:
Hicraann ne guzel olmus kiz pasta oyleee :) pek cekti canimmm

ah canım keşke yakın olaydık hemen bi dilim ayırırdım sana getirirdim

canım hesapladım 45 harcamışım tabii bazı süsleri evde kendim koydum (bebek çiçeğinden kapleri ve hapy birthday yazısını :)) kekini kendim evde yaptım onu hesaplayamam zaten 2 bardak un 10 yumurta 2 bardak şeker 2 vanilya 2 kabartma tozu 1 bardak sıvı yağ koydum onuda sen hesapla kare fırın tepsileri varya onlarla yaptım keki turbo fırınların yani kek pişti çıkardım tepsiyi önce ikiye böldüm birin gövdesi sonra kalanını da 2 ye böldüm 1 in tabanı ve burnu yanii e şeklide ayarladık malum işte hazır çilekli krema aldım üzerine içine vanilyalı krema ve muz döşedim üzerine süs şekerleri içinde olan pudinkler var ondan almıştım içinden çıkıyor bide kalp şeklinde pembe puf jelibonlarla süsledim kremaya accık gıda boyası ekledim rtabii pembe ve mor süsler için bu kadar yanii

ahh bacım ahhh sen nediyon keşşkeee öle doğa üstü olabileydim allah vergisi işte bazen biraz fazla efor sarfediyom o kaaa sen görmedinmni gece 2 de bitti pasta tam gün kuru pasta börek pasta yaptım 5 gibi başladım o saate kadar temizlikle uğraştım vss ama çoookk yoruldum geçi değdi ama kendim yapmak istedim hem manevi hem maddiiikaydirigubbakcemile3 kimse de inanmadı benim yaptığıma zaten kardeşim yanıdaydı allahtan ve siparişi aldık kızının doğum gününde 4 yapıcaz onada:roflol:
hicran eline sağlık,maşallah sana

sağol bacımmmopuyorumnanaktan
yapayım demii belkim zengin olurumm kız ben bişii kafama takınca yapıyom ama seviyom yemek ,ğpasta vss yapmayı e malzemede buluyoz allaha şükür çıkıyor böyle şeyler arada işte

olur olur ortak aranıoyorrrrrrrrrrrrrrrrrrkaydirigubbakcemile3

hicrancımm pastan müthiş bacım yaa valla yıkılıyoo hee beceriklisin senn yaa maşallah sanaa:lepi:tarifinide isterizz ona göree...

verdim bacım yazdımm oku yaparsınız becerikli hatunlarsınız sizde kendinizi harcamayın bakemmma.s.

anacım yazdım gelmek isteyen gelebilen varsa sölesin diye ama kimseden cevap gelmedi mumlu davetmi bekliyonuz uleynnnnnnkaydirigubbakcemile3

sağol canım hepinize helel olsunnn ayyy kendimi bişii sandım ben geneee:roflol:

Hicrancim oncelikle sunu soyleyim cok tatlisin\ cok icten ve dogalsin gulusun yuzun cok guzel gercekten bunu icten soyluyorum

Ceylinimide 41 kere masallahh Allah guzel uzun omur versin insallah ailesi ve sevdikleriyle beraber :Saruboceq:

Dogum gununuz tekrar kutlu olsun Şeniz

Bu arada zayiflamis gordum senii
:jeyyar:

Hicrancım herşey harika görünüyor sende ceylinde pastanızda herşey:1hug:Allah hep yüzünüzü güldürsün inşallah

bu papatyam da amma marifetli karii beee...benim pastam kadar olmasa da idare eder işte.naniknaniknaniknanik..maşşlh ceylin de emme tatlı olmuş..bu kıss bilimi de dininie öğrenecek.maşllh.inş. vatana millete hayırlı bir kızz olur..benim danayı uyuttum..kimse yok burda yaww..herkes geç geliyor demekki..yine uğrarım arada..

Slm kızlar
betülcüm aslan emrenın doğum günu tekrar kutlu olsun ben göremedim resimleri ama...
hicran maşallah ya sana çok güel görünuyo pasta nasıl yetiştirdın hepsini tekrar doğum gününüz kutlu olsun..
bizde cumartesi doğun günümüzü kutladık çok kalabalık değildik ama eylenceli vakit geçirdik...
resimleri koyarım birazdan kendi laptopumdan şimdi alp çekiştiriyo benı bi bakayım görüşürüz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…