- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #35.661
seher çok geçmiş olsun canım
duygu hayırlı olsun ilk adımlarınız
kızlar mert biraz çokça yiyiyor galiba ama hiç kilo almıyorr
sabahları 2 su bardağına yakın mamanın yanında 1 adet yumurta(gün aşırı),2 adet zeytin,2 kibrit kutusu kadar beyaz peynir belki biraz daha fazla
3 saat sonra 1 adet muz,1 adet armut,2 erik
1 saat sonra koca bi kase içine ekmek ufalanmış çorba
2 saat sonra 200 cc süt(bazen vermiyorum)genelde dışarda olduğum için bu saatlerde süt veriyorum dışarda
2 saat sonra yoğurt 2 su bardağı kadar, eğer yoğurt mayalamadıysam 6 adet danıno.bazen 4 veriyorum çok ağlarsa 2 tane daha veriyorum
akşam yemeğinde bizimle 1 dilim ekmek,yarım domates,yemeklerın suyundan(çok sevmıyo)birazda çorba veriyorum yani biz ne yersek onada veriyoruz
gece yatarken koca 2 su bardağına yakın gece maması
ohh afiyet olsun,yavrum 10 kılo bile olamadı
ünadın kızlar..bir kaç gündür giremedim..malum okullar açıldı..bir de kıvanç anne manyağı oldu..bacağımdan kucağımdan ayrılmıyor ya ne yapacam..banyoya giriyom kapıda ağlıyor..bensiz hiç bir yerde durmuyor..herhalde gideceğimi biliyor artık..ondan yapıyor.sürekli anlatoyorum ama işte bakalım diğer günler ne yapacaz.okula uyutp ta gitmiştim.2 saat falan uyumuş..2 saat falan da uyanık kalmış ama ara ara mızmızlanmış.kayınvalidem bişeyler le oyalamış..ben gelmeden 5 dk. önce bir başlamış ağlamaya kadıncaz susuturamamış.kapıya geldimde sesi içerden geliyor ama ne ağlamak..sanki biryeri acıyor..beni gördü susutu.bu aralar böle gereksiz ağlamaları başladı..özellikle de bana yapıyor.ben yanına gidince sususyor..umarım geçiçi bir dönemdir.
böle işte.pazartesi günlerim boş..diğer derslerim de 1- 6 arasında.yani öğleden sonra..rahatım.16 saat dersim var.ama yazın kıvanç bana öle bir bağlandı ki çocuk 5 dk..bensiz durmuyor.allhım kolaylık versin ya..sabır çekiyorum..
sizler de ne var ne yok..nasılsınız..sanki sitede biraz değişiklilk olmuş gibi geldi bana..bazı arkadaşlar isim mi değiştirdi..onlara da hayırlı olsun..))
tünaydınnn. ben geldimm.
Duygucumm aynen bende mayalı ve hatta ugraştıracak hiçbirşeyi yapamam beceremem daha dogrusu.hep kolaya kaçarım.
Fatmacımm,Serapcım gelip kaçıp gitmişsiniz.dün gece iş yapacaktım güya benim oglan uyandı su içmeye onu uyutayım derken ben uyuyup kalmışım.
cok guzel sozleri :teselli:Kaderimde hep güzeli aradım
İçimdeki sazlar başka söz başka
Hayalimde canlanırken muradım
Duvardaki resim başka sen başka
Gökyüzünde otağ kurdum oturdum
Yeryüzünde hayat başka ruh başka
Bu sevdadan artık ben de yoruldum
Yaz yağmuru kış yağmuru bambaşka
koycam canim soz bi arabetul fotoğraflarını goremedım tekrar beklıorum
kızlar temız bi sayfa açsak,yenı bı topıc
bebeklerimz 1 yaşında diye
Hicraann ne guzel olmus kiz pasta oyleee :) pek cekti canimmm
kızlar günaydın
yarın saaat 15:00 daaa doğum günü partisi yapacağımdırrr, hepinizi beklerimmm..
şimdi netteen tarifler araştırıyorumm akşammm işim çokk hem ev temizlenecek hem hazırlık yapılacak tek başıma nasıl yetiştiricem bilmiorummm.
hicran kıss yaptığın pastaa kaça mal olduuu... bide tarifini verirmisin
başkaa pasta dışında tarif vermek isteyen olursaa bekliyorum anacımmm
çok heyecanlıyımmm tırsıyorummmm nasıl yetiştiricemmm
ahh bacım ahhh sen nediyon keşşkeee öle doğa üstü olabileydim allah vergisi işte bazen biraz fazla efor sarfediyom o kaaa sen görmedinmni gece 2 de bitti pasta tam gün kuru pasta börek pasta yaptım 5 gibi başladım o saate kadar temizlikle uğraştım vss ama çoookk yoruldum geçi değdi ama kendim yapmak istedim hem manevi hem maddiiikaydirigubbakcemile3 kimse de inanmadı benim yaptığıma zaten kardeşim yanıdaydı allahtan ve siparişi aldık kızının doğum gününde 4 yapıcaz onada:roflol:yaa bu kadın 2 çocuklaa bütün bu şeyleri nasıl yapıor yaaaa
bence bizi kandırıyorrr
kesin bir yardımcısı varraa
yada doğa üstü bir yaratık buuuu
araştırmalı benceeee
böyleee karşıdannnnnnn insan inanamıyorrr yaaaaaaaaa vavvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv yaniiii cokacimcoook:1shok:
hicran eline sağlık,maşallah sana
yapayım demii belkim zengin olurumm kız ben bişii kafama takınca yapıyom ama seviyom yemek ,ğpasta vss yapmayı e malzemede buluyoz allaha şükür çıkıyor böyle şeyler arada işteHicran bu pastayı ben yaptım deme sakıınnn:1shok:Süper olmuş amanııınnnn kız sen seri üretime geç pastane aççç,ne beceriklisin maşallhhhh....
Umutcum gene alerjiye takmışsın canısı allah kolaylık versin,kız İsmet heralde hassas bi çocuk olmasaydı tosun gibi yapardın sen onu senin yemediğin ne kadar şey varsa tıkardın ağzına,pehlivan gibi olurdu valla...Canım büyüdükçe belki hassasiyeti azalır,bağışıklık sistemi gelişir ben anlamıyom bu işlerden allaha şükür Ayçanın öyle bi şikayeti yok bazen pontişleri kızarıp pişik oluyor ama neyden bilemiyorum belki yediği bişeydendir ama takmıyorum...yasakkelime
Müjdeciim ayça da bir dönem aynısını yapıyordu uykusu kaçıyor heralde lipir gibi dikiliyordufisfisfis gecenin bir yarısı ama 1 hafta falan sürdü şimdi iki mızmızlanıp uykuya geri dalıyor.Sabırlı ol o da geçici bişey...
selam teyzoşlar..
hicrancım seni tebrik ederim..harika olmuş..ben yaptım demesen hazır oldgunu sanırdım..ellerin dert görmesin..güle katılıyorum butik pastacılık felan denıyo siparişle özel yapıyolar bu işe girsen bol para kazanırsın gibime geliyo valla...
müjdecim diş çıkarıyo olabilir güzelannem..
gülüm eksik olma..biri yer biri bakar kıyamet ondan kopar dedikleri bendeki:)
gene bişiler yemiş ismeti ..anamda yerde yatıyoruz..kanımız şerbetli sanırım..burayada bi park yatak alıcam böyle olmuyo..
ana gibi yar yok..azcık yorgunluk atıyorum..düzenimiz bozuluyo ama napalım biraz kalabalıkta sosyal gelişimi için gereklı..kukumav kuşu gibi tümgün yalnız benle oda sıkılıyo zaten..
hicrancımm pastan müthiş bacım yaa valla yıkılıyoo hee beceriklisin senn yaa maşallah sanaa:lepi:tarifinide isterizz ona göree...
SELAMLAR ..
maşaAllah Cemre'yeannesi...öpüver yerime olur mu Şeniz
bizim de 4 dişimiz var hala ..
Hicran ellerine sağlık pastan çok güzel görünüyor cokacimcoook biz niye davetli değiliz ki sanki kaydirigubbakcemile3
Ayten sana da kolay gelsiin canım, mönün harika ama hepsi yenmez sen birazını bize gönder olur mu :icecream:
Selam kızlar sabahtan beri iş güç ancak bakabildim:)
Canım Egede yapıyor aynısını bizim zaten uyku sorunumuz dillere destanlaelaelaelaelaeAllah daha büyük dert vermesinde..Dün mesela 4 e doğru kalktı 4.30 a kadar oturdu:bbo:
Bencede yaaa Hicran süper olmuş yaa valla helal olsun sanakaydirigubbakcemile5
Canım ben görmemiştim ayrı ayrı veriyorum ben kahvaltıyı ama zor oluyor yaa incik cıncık yavaş yavaş çiğniyor ömür törpüsüdelikafaduldenHepsini bulamaç yaparken daha kolaydı vallakaydirigubbakcemile3
Amannn boşver Salişim ya seviye meviye kaç olursa olsun bizim seviyemiz bozulmasın yeterdelikafaduldenBen artık rep bile vermeyi unutuyorum valla anlamıyorum çünkü bu sistemi hergün birşey değişiyor merakta etmiyorum açıkcası böyle güzelkaydirigubbakcemile5
Aynen tembel teneke yaaakaydirigubbakcemile3
Önce bir kaç adım atıyor benim peşimden gelirken sonra bakıyor yetişemicek amannnn diyor atıyor kendini yere benle aynı anda gidiyor nereye gitceksesırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?