- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #35.681
yav duygu alemsin valla:)hemen kondurmuş kırmızı topuklu papuçlarıyla sıyah elbisesini:)anacım x2 kadın nediyeyim:)
Hicrancim oncelikle sunu soyleyim cok tatlisin\ cok icten ve dogalsin gulusun yuzun cok guzel gercekten bunu icten soyluyorum
Ceylinimide 41 kere masallahh Allah guzel uzun omur versin insallah ailesi ve sevdikleriyle beraber :Saruboceq:
Dogum gununuz tekrar kutlu olsun Şeniz
Bu arada zayiflamis gordum senii :jeyyar:
Slm kızlar
betülcüm aslan emrenın doğum günu tekrar kutlu olsun ben göremedim resimleri ama...
ceylin hanım cok güzel olmuş..hele pembe pitikareli elbisesine bayıldım..bende baya kilo vermiş gördüm hicrancım..tuğbada tam bi genç kız artık.hani gelinlik olmuş derler ya ama ben diyemiceem aman erken evlenmesin işallah..iki zarif güzel anne arasında gibi ceylincik..şansı bol bahtı açık olsun..
emişkam:)adet dönemımınde etkısıyle daha tepkılı oluyorum galıba:)evelallah üstesınden gelirim tabi..bende 20gunde bi adet oldgumdan baya sık yaşıyorum adetöncesi sendromunu:)
vallakış erken gelicek istanbula sanırım..bende betüşe özendim başlicam bişiler örmeye..bi hırka örmüştüm..hamıleyken..hayatta bikaç atkı dışında tek ördüğümşeydi..bayada bişiye benzedi..giydirdim..allahıma şükür bunuda gördüm:)/B]
allah razı olsun canlarım benim opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanHicrancım herşey harika görünüyor sende ceylinde pastanızda herşey:1hug:Allah hep yüzünüzü güldürsün inşallah
hadi oradan hadi oradannnaniknaniknaniknanik haltetmişsin sen onuuu penum pastam bir nomeroooo:roflol: inşallah hayırlısıyla okurda iyi bir meslek sahibi olur bahtı güzel olsun kuzucuklarımızın :Saruboceq::Saruboceq:bu papatyam da amma marifetli karii beee...benim pastam kadar olmasa da idare eder işte.naniknaniknaniknanik..maşşlh ceylin de emme tatlı olmuş..bu kıss bilimi de dininie öğrenecek.maşllh.inş. vatana millete hayırlı bir kızz olur..benim danayı uyuttum..kimse yok burda yaww..herkes geç geliyor demekki..yine uğrarım arada..
Slm kızlar
betülcüm aslan emrenın doğum günu tekrar kutlu olsun ben göremedim resimleri ama...
hicran maşallah ya sana çok güel görünuyo pasta nasıl yetiştirdın hepsini tekrar doğum gününüz kutlu olsun..
bizde cumartesi doğun günümüzü kutladık çok kalabalık değildik ama eylenceli vakit geçirdik...
resimleri koyarım birazdan kendi laptopumdan şimdi alp çekiştiriyo benı bi bakayım görüşürüz....
ceylin hanım cok güzel olmuş..hele pembe pitikareli elbisesine bayıldım..bende baya kilo vermiş gördüm hicrancım..tuğbada tam bi genç kız artık.hani gelinlik olmuş derler ya ama ben diyemiceem aman erken evlenmesin işallah..iki zarif güzel anne arasında gibi ceylincik..şansı bol bahtı açık olsun..
emişkam:)adet dönemımınde etkısıyle daha tepkılı oluyorum galıba:)evelallah üstesınden gelirim tabi..bende 20gunde bi adet oldgumdan baya sık yaşıyorum adetöncesi sendromunu:)
vallakış erken gelicek istanbula sanırım..bende betüşe özendim başlicam bişiler örmeye..bi hırka örmüştüm..hamıleyken..hayatta bikaç atkı dışında tek ördüğümşeydi..bayada bişiye benzedi..giydirdim..allahıma şükür bunuda gördüm:)
içkı haram olmasa hergün içerdim kesin,ohh ne güzel olurdu,çakır keyif
ama topuklu ayakkabı vss..bana göre değil
Bunlarda bızım resımlerımız, alıntı yapmayın sılecegım :)
Pasta kestıgımız sırada tesadufen babamız aradı oglusuyla konustular cok guzeldı... :asigim:
-----
kız ben dün gece çok hastalandım.
2 kere kustum.
bugünde bütün gün yattım heryerim acıyordu
yenice kendime geliyom valla
yediğim bişeymi dokundu acaba
lahana suyu içiyordum ondan olabilirmiki
gerçi annemde hastalandı kesin yediğimiz bişeyden oldu
Selam kızlar;
Bende dün sırtamdan o dediğim kortizonlu iğneden iki tane vuruldum. İki kulunçuma da, acıdı biraz. İnşallah iyi gelir. 2 tane daha olacam, haftada bir vurulacak. Kasın içine vuruyor doktor.
Bu arada duruyu da kontrole götürdüm oradaki bi çocuk doktoruna. Zayıflamış biraz hatta son 1.5 ay almamış, zayıflamış biraz da. 11.300 çıktı, 77 cm de boyu. Genele göre boyu çok iyi uzun çevredeki bizimle yaşıt diğerlerinden.
Bu gün annem geliyor, o çok sıkı bakıyor, bu ay toparlar yine gibi geliyor.
Ben 1.5 yaşındaki sağlık ocağında olacağı aşıyı suçiçeği zannediyordum, sağlık ocağındaki 1.5 yaşındaki karma aşı olacakmış .Su çiçeği özelmiş. Bide Hepatit A var dedi, onu da su çiçeğini yaptırın bi ay sonra da onu yaparız dedi doktor. Allah izin verirse istiyorum onları yaptırayım. Grip aşısı için de 2 yaşından sonra olsa daha iyi olur dedi.
Şimdi bi ara ayarlayıp bu aşıları vurururuz artık.
Allah korusun evlatlarımızı. durunun da burnu akıyor hatta tıkanıyor. Geniz akıntısı varmış sadece. Boğazları ve kulakları temizmiş. İyi içim rahatladı bari. Parmağını çok kulağına götürüyordu bahsetmişimdir belki.
Bu arada iş yerinde iki arkadaş çıkıyor ve ihracat işini de bana veriyorlar. Hem maliyetleri çıkar hem de o iş nasıl olacak bilmiyorum. Bende çok umutlular ama ben kendimden pek değilim açıkçası...
eşim de iki de bir bi taksite girelim, bişeyler yapalım deyip duruyor. ama nasıl yapaacaz ki. Akşam 7.30-8 de çıkıyorum. cumartesi 1-3 arası ve o çıkan kız yoğunluktan çıkıyordu saati belli değilmiş diye. Ben nasıl yapacam onu düşünüyorum. Ya çıkarsam götüremezsem bide bi taksite girersek... bilmiyorum yorum yapamıyorum eşim de bana kızıyor. Harbiden çok kararsızım.. Millete şöyle yap böyle yap diyorum çok da kendime bi akıl veremiyorum şu ara...
yoruldum açıkçası, eve yetişemiyorum, kızımla ilgilenemiyorum. bizimki de geceleri çok kalkıyor ve kucağıma istiyor, dün akşam beraber yattık. Ben olunca soklaşıp uyudu...
Allah saağlık sıhhat versin, hayırlı evlat eylesin kuzularımızı, Allah ayırmasın bizden..
Kafam karışık açıkçası ne yazdığımı da tam düşünerek yazamıyorum.
Umut bazen bizimki de öyle oluyor. allahım diyorum hiç mi tanıyamamışım bu adamı diyorum. Atsan atılmaz satsan satılmaz... Bazen öyle anlamsız ve öyle saçma sapan konuşuyor ki... Çekip gitmek geliyor içimden. Ben bide üzülürken gidip ya yemek yiyiyor yada uyuyor ya... ona da öyle sinir oluyorum ki...
allah onlara akıl bizede sabır versin. Allah seni de selamete çıkarsın arkadaşım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?