Doğum yapmış olan anneler buraya....

ceylin hanım cok güzel olmuş..hele pembe pitikareli elbisesine bayıldım..bende baya kilo vermiş gördüm hicrancım..tuğbada tam bi genç kız artık.hani gelinlik olmuş derler ya ama ben diyemiceem aman erken evlenmesin işallah..iki zarif güzel anne arasında gibi ceylincik..şansı bol bahtı açık olsun..
emişkam:)adet dönemımınde etkısıyle daha tepkılı oluyorum galıba:)evelallah üstesınden gelirim tabi..bende 20gunde bi adet oldgumdan baya sık yaşıyorum adetöncesi sendromunu:)
vallakış erken gelicek istanbula sanırım..bende betüşe özendim başlicam bişiler örmeye..bi hırka örmüştüm..hamıleyken..hayatta bikaç atkı dışında tek ördüğümşeydi..bayada bişiye benzedi..giydirdim..allahıma şükür bunuda gördüm:)

yav duygu alemsin valla:)hemen kondurmuş kırmızı topuklu papuçlarıyla sıyah elbisesini:)anacım x2 kadın nediyeyim:)

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ay daha neler beğendim bacım orda ama alamadım satılmış kırmızı rujlar elbiselerdelikafadulden

Kızlar varmısın yokmusunu izleyen varsa benim evlendiğim yeri gösteriyor birisi orda evleniyormuş deniz kıyısındaydı havuzbaşı anılarım canlandı valla:asigim:Gerçi çok stresliydi o günler hiç birşey anlamadım düğünden ama yinede duygulandım şimdik

Şimdi üstümde o siyah elbise saçlar uzamış bele varmış dümdüz hımmm sırtı açıksa toplarız elbet dekolte bozulmasın maksat:)Ayağımda kırmızı topuklular kan kırmızı ojelerim..hafif makyaj rujum kırmızı:)Parfümüm bütün salonda 5.cadde olabilir yada angel falan...Çeşme de sole mare deyim yada paparazzide yemek yemişiz hafif çakır keyif şimdide müzik başlamış ahhh ahhh olsun hayal kurmak yasakmııı

duygu bende çok seviyorum kırmızıyı ama benim eşim kırmızı ojeden hoşlanmıyo pembe sıyah yeşil mor ne renk sürsem bişey demez ama kırmızıya hoş bakmıyo sürsem bişey demez.rica etti sürme dıye bende sürmüyorum...

tambi salon kadınısın duygucum:)hımm..bende kendimi aynı uzun saç vesırt dekolteli bi elbiseyle hayal edıyorum..ama deli gibi aşık..makyaj severım ruj süremem sevmıyorum..parfum hiç bilmem..bi cerrutti 1881in kokusu hafızamda..param olsa alıcam:)ve serserilik yapmak isterdim..deli gbi aşık..deli gibi sarhoş..bi kayığa atlayıp,kendimi günün ilk ışıklarında boğazın sularına bırakmak..kayık yerine bi kotra veya yatda olabilir tab:)ama aşıksam gözüm pek görmez bindiğim şeyi:)

sağol canım benim o senin güzelliğin opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
zayıflamaya gelince aslında son dönemde kilom gene duraksadı 72 deyim hala ve 10 gündür falan pek değişiklik yok migren ve mide sorunum yüzünden dikkat edemedim gene kendime ama başlıcam gene düzgün diet yapabilsem bide 7 den sonra yemeyince kilo verebiliyorum ama ramazan dolayısıyle olmuyordu şimdi gene başladım inşallah vericem en az 12 kilo daha gitmesi lazım acilen çünki cerrahım 60 ı geçme diyorrr kilo fazlalığım yüzünden belimde gene sorun başladı 1 haftadır ameliyat olduğum yer bile ağrı yapıyo eğilip kalkarken zorlanıyorum bazen sanki belim çıkar gibi oluyor yüreğim ağzıma geliyor kendimide fazla yordum bu ara ben tüm gün ayaktayım nerdyse bu kiloyla bu vücudu taşımak kolay değil ama vericem inşallah bu arada önümüzdeki yıl inşallah tekrar hamile kalmak istiyorum bu defa fazla kilolu olmamam lazım inşallah başarabilirim:Saruboceq::Saruboceq:

Son düzenleme:
Slm kızlar
betülcüm aslan emrenın doğum günu tekrar kutlu olsun ben göremedim resimleri ama...

tesekkur ederiz canimm koyacagim tekrar bi ara suan hardisk bagli degil canim

benimde atkidan sonra giyilebilcek tek ordugum seydi onuda anca simdi giyebildi guzel bi duygu ordugunu giydirmek uzerinde gormek ilk defa denemistim kafadan oldu valla :)

Valla benim hic oyle hayallerim olmadi :)

Aski cok severim ama.... tutkuyu.... ozlemeyi yanindayken bile.... her ne kadar gerektiginde giysem bile topuklu ayakkabilar abiye elbiseler bana gore degil.... daha cok ozgur takilmayi seviyorum su ickininde harami olmasaydi kesin arada kafayi cekenlerden olurdum ama muptelasi degil cunku bagimliliklarada bagimli kalamiyorum :) tabi agzima surmedim o ayri....

Son düzenleme:
içkı haram olmasa hergün içerdim kesin,ohh ne güzel olurdu,çakır keyif
ama topuklu ayakkabı vss..bana göre değil

yanında bıde aşk,heyecanla karışık sarhoşluk ve sevdiğini tüm dünyaya haykırma isteği,kışın üşümessin,hiç oturmasan yorulmassın..çünkü aşkın enerjisi gibi bi enerji başka hiçbişeyde yok

Hicrancım herşey harika görünüyor sende ceylinde pastanızda herşey:1hug:Allah hep yüzünüzü güldürsün inşallah
allah razı olsun canlarım benim opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hadi oradan hadi oradannnaniknaniknaniknanik haltetmişsin sen onuuu penum pastam bir nomeroooo:roflol: inşallah hayırlısıyla okurda iyi bir meslek sahibi olur bahtı güzel olsun kuzucuklarımızın :Saruboceq::Saruboceq:

bende göremedim resimleri betüllllll geriye bi bakem bari belkim duruyordur hala önceki sayfalarda pek geçmişe bakamadımda :kedi:
canım yetiştirmeye yetiştirdim ama canım çıktı gerçi pasta fazla zamanımı aldı sadece ben börek hani kalın sigara böreği şeklinde yaptım kuru pasta yaptım anam poğaça yaptı e birde hedik vardı (haşlanmış nohut-mısır-buğday karışımı) onları bi gece önceden suya koyup sabah kalkınca hemen düdüklüye attım sorayla ama gece 2-3 civarı yattım sabah ceylinin ağlamasıyla uyandık 6 sayattık sonra bi dalmışım 10 a geliyordu saat hemen kardeşimde bende kamıştı o ortalığı topladı yatak vss kahvaltıyı hazırladı ben börekleri fırına attım düdüklü işini hallettim giyindik vss işte ama misafirler gelmeden hazırdık annemin ve kardeşlerimin yardımlarını es geçmemek lazım bide dağıtım işinde benim tubanın arkadaşları gelmişti 4 genç kız vızır vızır dağıttılar valla kızkardeşlerim servisleri hazırladılar bende içecekler le uğraştım halloldu nişte bişekilde çok şükür oda geçti ve çoook güzel oldu tam istedğişim gibiydi
canım sizinde doğum gününüz tekrardan kutlu olsun eğlendinmi içine sindimi boşşş ver kalabalık olmasın bizimkide 30 kişiydi çoğu kişi gelemedi bazılarınıda pek sevmediğimden çağırmadım böyle bir günde sevmediklerimin yanımda olmasını istemedim açıkçası =)

sağol canımcım valla vermeye çalışıyorum işte kiloları inşalah devam edicem vermeye bakalım hayırlısı .evet tuba büyüdü valla ama hala kavak yelleri devam ediyor başında esmeye hırgürümüz çok ama arada mülayimleşmiyor değil hani yinede en büyük yardımcım o sayılır her halükarda allahın izni ile okusun mesleğini eline alsın hayırlı eli yüzü düzgün ahlaklı işgüç sahibi biriyle karşılaşıp evlensin ama 25 ten önce olmasın ben evlendim 18 imde 19 da kızım kucağımdaydı zaten iyi bir seçim yapmamıştım aile de baskı yaptı biraz büyükler daha iyi bilir dedik evlendik işte basiretimiz bağlandı bişekilde neyse geçmiş günler artık ve kızlarımın hayattat en iyi şeylere sahip olmasını istiyorum allahın izni ilede olur
şu örgü işi bendede bir hırs ama fazla bişii yapamadım pekte bildiğim söylenemez ama isteyince yapıyom bişiiler işte bakalım 3-5 renk yün aldım yapıcam bende fırsat kalırsa tabii daha hamileyken başladığım bolero bitmediiii:kedi:kaydirigubbakcemile3 dolaba koymuştum ardiye dolabına unutmuşum dün buldum kışlık giyileri tararkenkaydirigubbakcemile3 benden bu kadar ev hanımı olur işteekaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
içkı haram olmasa hergün içerdim kesin,ohh ne güzel olurdu,çakır keyif
ama topuklu ayakkabı vss..bana göre değil

benimde pek içkiyle aram iyi değil hani ama 40 yılda bi derlerya onu yaparım hani bi tatil yerinde bi barda diskoda 1 kadeh alırım ama herkes dalga geçer benle çünki mekana girerken aldığım içkiyi çıkarken bitirmemiş olurum genelde kaydirigubbakcemile3 oda ya beyaz şarap yada bi kadeh şampanya vss alırım dediğim gibi pek sevmem ama arad hoş olmuyor değil hanii:kedi:

topukluya gelince malumboy kısa ama ben severim topukluyuda abiyeyide galiba biraz spor klasik bir yapım var evde sokakta sporu severim tabii ama biyere gideceksem accayip özenirim herşey 4*4 lük şık olmalı ayakkabılar vss çanta herşey uygun olmalı eskiden işe hergidişimde benim elemanlar iddaya tutuşup beni beklermiş ne giyecek bu gün hilal hn diyekaydirigubbakcemile3 genelde pantolon kazanırdı ve gri yada siyah takımlarım lacilerim revaçtaydı nezamanki sıkıntılar yaşadım sağlık yönünden rengarenk giymeye başladım ikinci bahara girdi diye şakalaşıyorlardı arkideşlerkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ahhh eski günler ahhh şu kilolar bi gitsede eşimin işleride bi düzelmeye başlasa artık allahın izni ile eski hızlı günlerime dönecem inşallah tabii bu defa daha bir temkinli olmak kaydı ile ölee su gibi para harcamak yokk ulen man kafayım ben man kafa o kadar gardrop dolusu elbise al şirketin yaz kış verdiği kıyafet ödeneklerini dahii her ay en az 500 tl harca benim gibi salak varmıdır bu dünyadaa şimdi sıkışsa o kıyafetler para edermiki yawww en ucuzuna vermişim 300-400 tl zamanında satsatn satlmaz atsan atılmaz çoğu demode olmuş çoğunun içine giremiyom çoğunu artık para versen giymem verdim zaten ihtiyacı olanlara yarısını kıyamadıklarımı beğendiklerimi saklıyom kilo verince giyecem tekrardan kaydirigubbakcemile3

geçmiş olsun canım acil şifalarra.s.a.s.

Allah kolaylık versin canım sağlık sorunu işin evin eşin zor hepimizde var ama bazılarımızda biraz daha ağır tabii ben çalışmıyorum malum ceylin ufak anamda bakamaz kapl hastası zaten kardeşimin 3 yaşındaki kızına zor bakıyordu oda kreşe verdi bu hafta o nedenle bakacak kimsemiz yok yuvaya bakıcıyada içim elvermiyor o nedenle beklicez az daha kız kardeşim abla ben bakiim sen çalış poyraz 6 ayı bi doldursun diyor ama bilemiyorum o hem kendi hem benim çocuğuma zor bakar hamarattır eli iş görür ama çocuk bu zor iş onedenle baarım güvenilir bir bakıcı bulursam eş dosttan tanıdık vss alırım belki seneye evimde bakar bilemiyorum işte bende çalışmak istiyorum artık işimi özledim hesaplar kitaplar beyannameler burnumda tütüyor artıkk dermişimmmkaydirigubbakcemile3

hicrancım çok güzel olmuş herşey ellerine sağlık
valla acayi hamarat hatunsun heryere yetişiyosun hiçbişeyden eksik kalmıyosun bide 2 çocuk maaşallah diyorum yani
benim pil bitmiş diyorum valla seni gördükçe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…