Doğum yapmış olan anneler buraya....

öylee bacıım tabii ya ölee takıntılarım yoktur zatii de... anlamıyomda zaten ne nerde hiç bakmıyorumm zamanımda olunca anca bizim topic baskada giremiyom..:1closedeyes:çok nadirr yanii..dediğin gibii bizimm seviyeler bozulmasıın amann gerisii vur patlasın çal oynasınn hesabııı:icecream:
içkı haram olmasa hergün içerdim kesin,ohh ne güzel olurdu,çakır keyif
ama topuklu ayakkabı vss..bana göre değil

valla benimde hayallerim cok ucuktuu lisede üniversitede tam bii uçuktum ama evelenince tabii sütdökmüşş kedii misalii..ama bi ruhumdad vardırr haniii şölee...ama bii alkolu denemedim valla tadına bile bakmadım haram die ama olmasa tabii bende kesinn denerdimm amahakkatten benimde tarzıımdr şölee ince topuk yüksek sivriuçluu ayakkabı :asigim:ve duygudan değilsee kırmızıı oje..:1rolleyes:eskiden hiç eksik olmazdı kırmızı ojem ama şimdii kapalıyıımm o ayrıı ama doludoluda yaşadıımm yaniiiiçimde şu da olsaydı dediğim azdır şükür ama cocuk olunca insanın bi sosyaliği kalmıyoo tabeeama onsuzda olmazz:asigim:

sağol canım yaptık bişiiler işte benim hamaratlığımdan değilde arsızlığımdandır dizlerim ağrıyordu daha doğrusu resmen acıyordu ayakta durmaktan eğilemiyom benlimde ağrıyordu hatta bir ara pastayı hazırmı alsam diye bile düşünmedim değil hani ama sonra vazgeçtim niyetlenmişken ben yapayım dayanırım yaparım dedim aslında benim pil çoktan bitti ama yarım yamalak şarj ediyoruz işte bide enerji içeceklerinden almış kızım bana anne iç şimdi düşücen dedii ve T şeklinde pastasının siparişinide araya sokuşturdu bile 18 şubattakaydirigubbakcemile3 ELİMDEN GELDİĞİNCE BİŞİİLER YAPMAYA ÇALIŞIYOM YETİŞMEYE ÇALIŞIYOM İŞTE SON ENERJİ KIRINTIMA KADAR VE SONRA DÜŞÜYO KAFAM YASTIĞA BAYGIN GİDİYOM BUGÜN 2 DE Bİ YATMIŞIM 6 DA UYANDIM BAYGIN GİTMİŞİM AMA İYİ GELDİ VALLA UYKU NORMALDE GÜNDÜZ UYUYAMAYAN BİRİYİM AMA DÖKÜLÜYORDUM RESMEN ŞİMDİ Bİ BANYO YAPIP CEYLİNİN SÜTÜNÜ İÇİREBİLİRSEM İÇİRİP YATICAM TEKRAR YARINA DAHA DİNÇ KALKARIM İNŞALLAH SABAH 6 DA AYAKTAYIZ MALUM OKULA GİDECEK KIZIM BU SENE YAN TARAFLARINDAKİ İLKOKULDA TADİLAT VAR DİYE KIZIMIN OKULUNA GELMİŞLER ÖĞLENCİ OLARAK MALUM BİZİM LİSELİLER SABAHÇILAR BU YIL .GELECEK YIL GENE 9:00 15:30 OLACAK İNŞALLAH BEN SABAHLARI PEK UYANAMIYOM ARTIK ÇÜNKİ RESMEN KIZIM UYANDIRIYOR BENİİ:kedi:

Buyrunuzz
Alinti yapmayin emi
kaydirigubbakcemile3

:nazar::nazar:dogumgunu7.jpg[/IMG

maşallah damadıma benimm oy yicem valla hartttttttttkaydirigubbakcemile3 çok tatlı bişii olmuş kız bu iyi bakıyon iyiii aferin sana emanet bunlar biliyon ben senin geline sen benim damada iyi bakıcamkaydirigubbakcemile3 şaka bi yana çok şeker bişii bu yaaa sende maşallah hoş olmuşun kızz kioolarda gitmiş hemen poponu kaşı çabukkk benim nazarım değmez ama bu gacıların nazarı değmesin benim dönürümeeeklava: maşallah deyin kızlarrr

canım allah hayırlı uzun ve güzel ömürler versin eşinlede sağ salim kavuşursunuz inşallah allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin hep beraber olun inşallah ama blli eşin yok diye buruksun accık ama onun kalbi sizinle sizinkide onunla tabii burdaki kızların hepsininde kalbi seninle canım allah gönlüne göre versin inşallah :Saruboceq:

kiz boyle simartmayin valla kaydirigubbakcemile3
tesekkur ederiz donurum Şeniz amiin amiinnn
eksik olmayin iyiki varsinizzz zaten :1hug:

gitmedi anacim daha var kilo var :mymeka:

katılıyom valla bende görmedim betüll silme henmen görelimm sizin güzel yüzünüzüühihoyyyt

kaydirigubbakcemile3 canim benim
bak bak yatmadan once silerim kaydirigubbakcemile3 :kedi:

Son düzenleme:
41 kere maşallah aslana tam bi aslann ama cok değişmiş hakkat betül ya babasına daha cok benzemiş önce seni andırıyodu ama sarısın olmuş bu pamuk yesin teyzesi onun 2cik dişiniiiopuyorumnanaktan

Betül sen ve bebişin çok tatlısınız maaşallh, yakışıklı delikanlı olmuş
papatyam sizde öyle çok şekersiniz elbisesini yesinler ceylinin
ellerine sağlık pasta çok güzel olmuş
bebişlerinizin yeni yaşları hayırlı uğurlu olsun,
analı babalı sağlıkla büyüsünler inşallah...

41 kere maşallah aslana tam bi aslann ama cok değişmiş hakkat betül ya babasına daha cok benzemiş önce seni andırıyodu ama sarısın olmuş bu pamuk yesin teyzesi onun 2cik dişiniiiopuyorumnanaktan

ben babayı göremedim yada hatırlayamıyorum ama betülede benziyor tıpkısı değil ama benziyor yanii maşallah aslanımaerkek oldu erkekkkopuyorumnanaktan

kiz babasi esmer kaydirigubbakcemile3 sarisin olan bendim yani cocuklugum
ama sima olarak babaya donmus olabilir bilmem duygu da oyle demisti gecen opuyorumnanaktan

tesekkur ederiz canimm opuyorumnanaktan

sağol canım allah razı olsun elbisesi çok yakıştı kuşuma gerçi bayram elbisesiydi bu sabahtan başka bir elbise giydirmiştim pembe tüllü bişiydi ama meyvesini yerken üzerine damlattık çıkarmak zorunda kaldım bunu giydirdik mecburen ama buda çok talı bolerolu falanya çok yakışıyor kuzuma

ayyy betülün güzelliğine dicek yok zatenn otam bi fıstıkkk:lepi: bide kiloluyum diyoo valla pek bii çıtırsınn valla diom bakkklmaz:

alkisalkisalkisalkisalkisalkis aynen öle çıtır maşallah çıtırrr

kız betül sen kaç kilodasın şimdiii boydan resim göremedik ama zayıflamışsın bencede gerçi çok şişmanda değildin sen öle aman aman bi kilon olmamıştı hamilelikte bence ben dubaydım dubaaaa 92 ile doğuma girdim 86 ile eve gelmiştim varmı ötesi yawww:roflol::roflol:

ayyy betülün güzelliğine dicek yok zatenn otam bi fıstıkkk:lepi: bide kiloluyum diyoo valla pek bii çıtırsınn valla diom bakkklmaz:

yok kizz yaa sen citir gormemisin valla :çok üzgünüm:
ben su kilolardan iyice bi kurtulayim da o zaman tekrar resim koyarim anlarsin kilolumuymusum kaydirigubbakcemile3
tesekkur ederim sekerim valla utandiriyonuz hee :kedi:

ben babayı göremedim yada hatırlayamıyorum ama betülede benziyor tıpkısı değil ama benziyor yanii maşallah aslanımaerkek oldu erkekkkopuyorumnanaktan

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan ŞenizŞeniz

kiz babasi esmer kaydirigubbakcemile3 sarisin olan bendim yani cocuklugum
ama sima olarak babaya donmus olabilir bilmem duygu da oyle demisti gecen opuyorumnanaktan

tesekkur ederiz canimm opuyorumnanaktan

biliom kıss simsiyah saçlı eşinn ben yüz hatlarını benzettim ama hani sen bii 4.5 yas resmini koymuştun yaa o resmini andırıyo sarısınlığı falan ama baba biras daha agır basmışş ama iyce büyüyünce daha değişirde sana benzer mii bilmem gariiikaydirigubbakcemile3

bende varildim canim anca duba olabildimm :roflol::roflol::roflol: -tatlicadiarzu-
70 kiloyum hamile kaldigimda 66 iydim ilk hedefime 4 kilo kaldi
ama aslinda 6 olmam lazim :kedi:

ısın dogrusu su kılo ısını bı seferde bıtırmedım cok dur kalk yaptım o yuzden boyle uzadı :mymeka:

Son düzenleme:

bassin bassin benzesin babasina kerata kaydirigubbakcemile3

sirayla bi anayaaa bi babayaaa boyle gitsin demi :roflol:

gördümm anacıım gördüümm çıtırsın iştee hem yaşın cıtır hem kendinn tazecikk annesinnhihoyyyt aaa ben doğruu diomm şekeriimm fotoda ölesinn valla normalde bilememm CADIARZU

bende varildim canim anca duba olabildimm :roflol::roflol::roflol: -tatlicadiarzu-
70 kiloyum hamile kaldigimda 66 iydim ilk hedefime 4 kilo kaldi
ama aslinda 6 olmam lazim :kedi:

nasıl yanii kız ben 72 yim 2 kilomu fazlam var senden inanmaammmm sen daha zayıf duruyon sankiii senin boy 65 miydi ben 1,60 ım malum benim belim ince basenlerim var işte göbek falan da yerinde hala eritemedim erimiyecekte sanırım ama ver bacım sen verr ben arkandan gelirim malum ben zor veriyommm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…