- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #35.701
öylee bacıım tabii ya ölee takıntılarım yoktur zatii de... anlamıyomda zaten ne nerde hiç bakmıyorumm zamanımda olunca anca bizim topic baskada giremiyom..:1closedeyes:çok nadirr yanii..dediğin gibii bizimm seviyeler bozulmasıın amann gerisii vur patlasın çal oynasınn hesabııı:icecream:Selam kızlar sabahtan beri iş güç ancak bakabildim:)
Canım Egede yapıyor aynısını bizim zaten uyku sorunumuz dillere destanlaelaelaelaelaeAllah daha büyük dert vermesinde..Dün mesela 4 e doğru kalktı 4.30 a kadar oturdu:bbo:
Bencede yaaa Hicran süper olmuş yaa valla helal olsun sanakaydirigubbakcemile5
Canım ben görmemiştim ayrı ayrı veriyorum ben kahvaltıyı ama zor oluyor yaa incik cıncık yavaş yavaş çiğniyor ömür törpüsüdelikafaduldenHepsini bulamaç yaparken daha kolaydı vallakaydirigubbakcemile3
Amannn boşver Salişim ya seviye meviye kaç olursa olsun bizim seviyemiz bozulmasın yeterdelikafaduldenBen artık rep bile vermeyi unutuyorum valla anlamıyorum çünkü bu sistemi hergün birşey değişiyor merakta etmiyorum açıkcası böyle güzelkaydirigubbakcemile5
Aynen tembel teneke yaaakaydirigubbakcemile3
Önce bir kaç adım atıyor benim peşimden gelirken sonra bakıyor yetişemicek amannnn diyor atıyor kendini yere benle aynı anda gidiyor nereye gitceksesırnaşık şey
içkı haram olmasa hergün içerdim kesin,ohh ne güzel olurdu,çakır keyif
ama topuklu ayakkabı vss..bana göre değil
hicrancım çok güzel olmuş herşey ellerine sağlık
valla acayi hamarat hatunsun heryere yetişiyosun hiçbişeyden eksik kalmıyosun bide 2 çocuk maaşallah diyorum yani
benim pil bitmiş diyorum valla seni gördükçe
Buyrunuzz
Alinti yapmayin emi kaydirigubbakcemile3
:nazar::nazar:dogumgunu7.jpg[/IMG
betül ya bende görmedim sizin fotoları koy da bakalım bi ara aslan parçasının son hallerine
maşallah damadıma benimm oy yicem valla hartttttttttkaydirigubbakcemile3 çok tatlı bişii olmuş kız bu iyi bakıyon iyiii aferin sana emanet bunlar biliyon ben senin geline sen benim damada iyi bakıcamkaydirigubbakcemile3 şaka bi yana çok şeker bişii bu yaaa sende maşallah hoş olmuşun kızz kioolarda gitmiş hemen poponu kaşı çabukkk benim nazarım değmez ama bu gacıların nazarı değmesin benim dönürümeee klava: maşallah deyin kızlarrr
canım allah hayırlı uzun ve güzel ömürler versin eşinlede sağ salim kavuşursunuz inşallah allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin hep beraber olun inşallah ama blli eşin yok diye buruksun accık ama onun kalbi sizinle sizinkide onunla tabii burdaki kızların hepsininde kalbi seninle canım allah gönlüne göre versin inşallah :Saruboceq:
katılıyom valla bende görmedim betüll silme henmen görelimm sizin güzel yüzünüzüühihoyyyt
41 kere maşallah aslana tam bi aslannama cok değişmiş hakkat betül ya babasına daha cok benzemiş önce seni andırıyodu ama sarısın olmuş bu pamuk yesin teyzesi onun 2cik dişiniiiopuyorumnanaktan
41 kere maşallah aslana tam bi aslannama cok değişmiş hakkat betül ya babasına daha cok benzemiş önce seni andırıyodu ama sarısın olmuş bu pamuk yesin teyzesi onun 2cik dişiniiiopuyorumnanaktan
Betül sen ve bebişin çok tatlısınız maaşallh, yakışıklı delikanlı olmuş
papatyam sizde öyle çok şekersiniz elbisesini yesinler ceylinin
ellerine sağlık pasta çok güzel olmuş
bebişlerinizin yeni yaşları hayırlı uğurlu olsun,
analı babalı sağlıkla büyüsünler inşallah...
Betül sen ve bebişin çok tatlısınız maaşallh, yakışıklı delikanlı olmuş
papatyam sizde öyle çok şekersiniz elbisesini yesinler ceylinin
ellerine sağlık pasta çok güzel olmuş
bebişlerinizin yeni yaşları hayırlı uğurlu olsun,
analı babalı sağlıkla büyüsünler inşallah...
ayyy betülün güzelliğine dicek yok zatenn otam bi fıstıkkk:lepi: bide kiloluyum diyoo valla pek bii çıtırsınn valla diom bakkklmaz:
ayyy betülün güzelliğine dicek yok zatenn otam bi fıstıkkk:lepi: bide kiloluyum diyoo valla pek bii çıtırsınn valla diom bakkklmaz:
ben babayı göremedim yada hatırlayamıyorum ama betülede benziyor tıpkısı değil ama benziyor yanii maşallah aslanımaerkek oldu erkekkkopuyorumnanaktan
kiz babasi esmer kaydirigubbakcemile3 sarisin olan bendim yani cocuklugum
ama sima olarak babaya donmus olabilir bilmem duygu da oyle demisti gecen opuyorumnanaktan
tesekkur ederiz canimm opuyorumnanaktan
alkisalkisalkisalkisalkisalkis aynen öle çıtır maşallah çıtırrr
kız betül sen kaç kilodasın şimdiii boydan resim göremedik ama zayıflamışsın bencede gerçi çok şişmanda değildin sen öle aman aman bi kilon olmamıştı hamilelikte bence ben dubaydım dubaaaa 92 ile doğuma girdim 86 ile eve gelmiştim varmı ötesi yawww:roflol::roflol:
biliom kıss simsiyah saçlı eşinn ben yüz hatlarını benzettim ama hani sen bii 4.5 yas resmini koymuştun yaa o resmini andırıyo sarısınlığı falan ama baba biras daha agır basmışş ama iyce büyüyünce daha değişirde sana benzer mii bilmem gariiikaydirigubbakcemile3
yok kizz yaa sen citir gormemisin valla :çok üzgünüm:
ben su kilolardan iyice bi kurtulayim da o zaman tekrar resim koyarim anlarsin kilolumuymusum kaydirigubbakcemile3
tesekkur ederim sekerim valla utandiriyonuz hee :kedi:
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan ŞenizŞeniz
bende varildim canim anca duba olabildimm :roflol::roflol::roflol: -tatlicadiarzu-
70 kiloyum hamile kaldigimda 66 iydim ilk hedefime 4 kilo kaldi
ama aslinda 6 olmam lazim :kedi:
bassin bassin benzesin babasina kerata kaydirigubbakcemile3
sirayla bi anayaaa bi babayaaa boyle gitsin demi :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?