- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #35.721
bende varildim canim anca duba olabildimm :roflol::roflol::roflol: -tatlicadiarzu-
70 kiloyum hamile kaldigimda 66 iydim ilk hedefime 4 kilo kaldi
ama aslinda 6 olmam lazim :kedi:
ısın dogrusu su kılo ısını bı seferde bıtırmedım cok dur kalk yaptım o yuzden boyle uzadı :mymeka:
nasıl yanii kız ben 72 yim 2 kilomu fazlam var senden inanmaammmm sen daha zayıf duruyon sankiii senin boy 65 miydi ben 1,60 ım malumbenim belim ince basenlerim var işte göbek falan da yerinde hala eritemedim erimiyecekte sanırım ama ver bacım sen verr ben arkandan gelirim malum ben zor veriyommm
betül çok tatlısınız canım kilon yüzünden hiç belli olmuyo walla çok güzelsin maaşallah...
aslanda aynı sen bence kocaman olmuş daha da tatlılaşmış
hiç göstermiyosun canım ben 62-63 kiloyum daha şişman görüyom kendimi senden
uzun boylusun ozaman 4 kilo az kalmış verirsin inşallah, benimde 5 kilo vermem lazım ama bi çabada sarfetmiyorum
verırız canım verırız yeterkı ustune duselım.. valla ben bazen dusuyorum verıyorum sonra tembellık cokuyo bırakıyorum sonra yıne aslında aralıksız su ıs bıtse ne guzel olacak..
senın kılon az... a.s
duygu bende çok seviyorum kırmızıyı ama benim eşim kırmızı ojeden hoşlanmıyo pembe sıyah yeşil mor ne renk sürsem bişey demez ama kırmızıya hoş bakmıyo sürsem bişey demez.rica etti sürme dıye bende sürmüyorum...
tambi salon kadınısın duygucum:)hımm..bende kendimi aynı uzun saç vesırt dekolteli bi elbiseyle hayal edıyorum..ama deli gibi aşık..makyaj severım ruj süremem sevmıyorum..parfum hiç bilmem..bi cerrutti 1881in kokusu hafızamda..param olsa alıcam:)ve serserilik yapmak isterdim..deli gbi aşık..deli gibi sarhoş..bi kayığa atlayıp,kendimi günün ilk ışıklarında boğazın sularına bırakmak..kayık yerine bi kotra veya yatda olabilir tab:)ama aşıksam gözüm pek görmez bindiğim şeyi:)
benimde pek içkiyle aram iyi değil hani ama 40 yılda bi derlerya onu yaparım hani bi tatil yerinde bi barda diskoda 1 kadeh alırım ama herkes dalga geçer benle çünki mekana girerken aldığım içkiyi çıkarken bitirmemiş olurum genelde kaydirigubbakcemile3 oda ya beyaz şarap yada bi kadeh şampanya vss alırım dediğim gibi pek sevmem ama arad hoş olmuyor değil hanii:kedi:
topukluya gelince malumboy kısa ama ben severim topukluyuda abiyeyide galiba biraz spor klasik bir yapım var evde sokakta sporu severim tabii ama biyere gideceksem accayip özenirim herşey 4*4 lük şık olmalı ayakkabılar vss çanta herşey uygun olmalı eskiden işe hergidişimde benim elemanlar iddaya tutuşup beni beklermiş ne giyecek bu gün hilal hn diyekaydirigubbakcemile3 genelde pantolon kazanırdı ve gri yada siyah takımlarım lacilerim revaçtaydı nezamanki sıkıntılar yaşadım sağlık yönünden rengarenk giymeye başladım ikinci bahara girdi diye şakalaşıyorlardı arkideşlerkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ahhh eski günler ahhh şu kilolar bi gitsede eşimin işleride bi düzelmeye başlasa artık allahın izni ile eski hızlı günlerime dönecem inşallah tabii bu defa daha bir temkinli olmak kaydı ile ölee su gibi para harcamak yokk ulen man kafayım ben man kafa o kadar gardrop dolusu elbise al şirketin yaz kış verdiği kıyafet ödeneklerini dahii her ay en az 500 tl harca benim gibi salak varmıdır bu dünyadaa şimdi sıkışsa o kıyafetler para edermiki yawww en ucuzuna vermişim 300-400 tl zamanında satsatn satlmaz atsan atılmaz çoğu demode olmuş çoğunun içine giremiyom çoğunu artık para versen giymem verdim zaten ihtiyacı olanlara yarısını kıyamadıklarımı beğendiklerimi saklıyom kilo verince giyecem tekrardan kaydirigubbakcemile3
öylee bacıım tabii ya ölee takıntılarım yoktur zatii de... anlamıyomda zaten ne nerde hiç bakmıyorumm zamanımda olunca anca bizim topic baskada giremiyom..:1closedeyes:çok nadirr yanii..dediğin gibii bizimm seviyeler bozulmasıın amann gerisii vur patlasın çal oynasınn hesabııı:icecream:
valla benimde hayallerim cok ucuktuu lisede üniversitede tam bii uçuktum ama evelenince tabii sütdökmüşş kedii misalii..ama bi ruhumdad vardırr haniii şölee...ama bii alkolu denemedim valla tadına bile bakmadım haram die ama olmasa tabii bende kesinn denerdimm amahakkatten benimde tarzıımdr şölee ince topuk yüksek sivriuçluu ayakkabı :asigim:ve duygudan değilsee kırmızıı oje..:1rolleyes:eskiden hiç eksik olmazdı kırmızı ojem ama şimdii kapalıyıımm o ayrıı ama doludoluda yaşadıımm yaniiiiçimde şu da olsaydı dediğim azdır şükür ama cocuk olunca insanın bi sosyaliği kalmıyoo tabeeama onsuzda olmazz:asigim:
ohh bacım sanada ohh sen tam biuçukmuşsuunn yafff öylee harcamalarım olmadı hiç makyajı severim ama çok ucuk onlarınfiyatı ben daha makulunu tercih ediom ama param fazlada olsa kıyamazdım herhaldee...benneyaptımkiyatırım yaparmıydıımm bilmiyorumm oh arabanda varsa budaha iyi iştee bende de ehliyet varama malesef araba yook:sinifsinif:eşin istemiyorsa sürme tabi canım benim eşim sever:)Bende çok severim..Dekolteye izin vermez ama ben alır gelirim bir kavga kıyamet sonra giyerim özel günlerdekaydirigubbakcemile5
Hiç sarhoş olmadım hayatımda ben yaa zaten özel günlerde içenlerdenim..En son ne zaman içtim hatırlamıyorum eskiden çalışırken 15 te bir cumartesileri olurdu şimdi eser kalmadı..Bir kahve içtimmi kendime kar sayıyorum artık
Al bendende o kadar Hicrancım:)Kotondan sadece yılda 4.5 milyarlık alışveriş yaptığım için vip kart göndermişlerdi..Makyaj malzemesi desen lancome,estee lauder tarzı markalardan başka kullanmaz her ayda bunlara en az 100 ytl taksit öderdim..Hatta Atanur Kozmetik vardır İzmirde meshur borcum 1 milyarın altına düşünce hemen tamamlardım..Hepsi boşmuş valla hala seviyorum gerçi ama işte boşa giden çok param var..Ala ala bir araba aldım kendime o kadar yıl çalışıpmafoldumben
Oh iyi yapmışın canım benimde içimde hiç birşey kalmadı dolu dolu yaşadım tek hayalim bir paris ve 5.cadde yi gezmek..Nasip olurmu bilmem...Türkiyede görmek istediğim hiç bir yer kalmadı..Hımm pardon bir karadeniz olursa fena olmaz tabiki:)
Bende kaçıyorum kimseler kalmadı sanırım eee benim oğlan 12 de yatarsa kim kalır benden başka gece bekçisi zaten
Hadi iyi geceler arkadaşlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?