Doğum yapmış olan anneler buraya....

betül çok tatlısınız canım kilon yüzünden hiç belli olmuyo walla çok güzelsin maaşallah...
aslanda aynı sen bence kocaman olmuş daha da tatlılaşmış

ben kaçtım kızlar iyi geceler size güya banyoya girecektim lafa daldım saat ilerlemiş epeyy ben gidem bi banyoya girem ceylinin sütünü verem de zıbarıp yatam bareekaydirigubbakcemile3 yarın koşuşturma devam

hiç göstermiyosun canım ben 62-63 kiloyum daha şişman görüyom kendimi senden
uzun boylusun ozaman 4 kilo az kalmış verirsin inşallah, benimde 5 kilo vermem lazım ama bi çabada sarfetmiyorum

168 169 fılanım canım normalde oldugum kıloyu gostermedıgımı soylerler ama ben aynadan
net gorebılıyorum tabı ınsan kendını bılyo kaydirigubbakcemile3
ne kadar kıyafetle ortersen ort

betül çok tatlısınız canım kilon yüzünden hiç belli olmuyo walla çok güzelsin maaşallah...
aslanda aynı sen bence kocaman olmuş daha da tatlılaşmış

tesekkurleer canımm opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
hiç göstermiyosun canım ben 62-63 kiloyum daha şişman görüyom kendimi senden
uzun boylusun ozaman 4 kilo az kalmış verirsin inşallah, benimde 5 kilo vermem lazım ama bi çabada sarfetmiyorum

verırız canım verırız yeterkı ustune duselım.. valla ben bazen dusuyorum verıyorum sonra tembellık cokuyo bırakıyorum sonra yıne aslında aralıksız su ıs bıtse ne guzel olacak..
senın kılon az... a.s

hicran iyi geceler canım betülcum 41 kere maşallah sanada aslan emreyede ben babasının resmini görmedım kızlar babasına benziyo dedmişler ama ben sanada benzettim..allah oğluşuna uzun ömür versın canım eşini sana sağsalim kavuştursun.....

kızlar ya nıyeyse net cok kotu suan gıcık ettı benı kacıyorum artık yatam barı,
herkese ıyı geceler mucuklar.. opuyorumnanaktan

boyum 167 çok şişman değilim ama 49-50 kilo olduğum zamanlarımda vardı eskilerde
benim göbeğim var sezeryan oldum kaldı oda rejimden çok sporla geçecek herhalde vakit bulursam başlayacam inşallah

herkese iyi geceler, malum yarın pazartesi iş var....

Son düzenleme:
amin hicrancım amiin...
betüş anne..ne tatlısın..cinn gibisin:)aslanda bakışlarındaki alevi senden almış:)

yav bu içki buyüzden haram işte:)sofular haram demişler bu aşkın şarabını..ben doldurur meşk ederim günah benim kimene:)ben alkolik oldum bi dönem..hala daha potansıyel vardır ama artık bünyem kaldırmıyo içemiyorum..bunu haram etmişlerki ben gibi ağzına sahip olamıyanların hayatı kaymasın:)içki içmek haramda kola içmek haram deilmi acaba:)

eşin istemiyorsa sürme tabi canım benim eşim sever:)Bende çok severim..Dekolteye izin vermez ama ben alır gelirim bir kavga kıyamet sonra giyerim özel günlerdekaydirigubbakcemile5
Hiç sarhoş olmadım hayatımda ben yaa zaten özel günlerde içenlerdenim..En son ne zaman içtim hatırlamıyorum eskiden çalışırken 15 te bir cumartesileri olurdu şimdi eser kalmadı..Bir kahve içtimmi kendime kar sayıyorum artık

Al bendende o kadar Hicrancım:)Kotondan sadece yılda 4.5 milyarlık alışveriş yaptığım için vip kart göndermişlerdi..Makyaj malzemesi desen lancome,estee lauder tarzı markalardan başka kullanmaz her ayda bunlara en az 100 ytl taksit öderdim..Hatta Atanur Kozmetik vardır ızmirde meshur borcum 1 milyarın altına düşünce hemen tamamlardım..Hepsi boşmuş valla hala seviyorum gerçi ama işte boşa giden çok param var..Ala ala bir araba aldım kendime o kadar yıl çalışıpmafoldumben
Oh iyi yapmışın canım benimde içimde hiç birşey kalmadı dolu dolu yaşadım tek hayalim bir paris ve 5.cadde yi gezmek..Nasip olurmu bilmem...Türkiyede görmek istediğim hiç bir yer kalmadı..Hımm pardon bir karadeniz olursa fena olmaz tabiki:)

Son düzenleme:
Bende kaçıyorum kimseler kalmadı sanırım eee benim oğlan 12 de yatarsa kim kalır benden başka gece bekçisi zaten
Hadi iyi geceler arkadaşlar...

aaa mevlüdecim sizin fotonuzmuş sayfa büyümüş canım çok güzelsiniz 41 kere maşallah kocaman olmuş kuzumda öp benim yerime:)sende pek güzelsinnn heeeopuyorumnanaktan

ohh bacım sanada ohh sen tam biuçukmuşsuunn yafff öylee harcamalarım olmadı hiç makyajı severim ama çok ucuk onlarınfiyatı ben daha makulunu tercih ediom ama param fazlada olsa kıyamazdım herhaldee...benneyaptımkiyatırım yaparmıydıımm bilmiyorumm oh arabanda varsa budaha iyi iştee bende de ehliyet varama malesef araba yook:sinifsinif:

kıızz pariss mii yok anaam hayallereimdee bileneem yuuk ne yalan söliimm:gitme:
ha şehir dersen cokazda sayılmazz gittim ama daha gencizz giderizz belkiimm bii karadeniz turuna daaa:)vereliniortak

Bende kaçıyorum kimseler kalmadı sanırım eee benim oğlan 12 de yatarsa kim kalır benden başka gece bekçisi zaten
Hadi iyi geceler arkadaşlar...

al bende de okadar sekeriimm yalnız değilsinn vereliniortakbenimkide 1 saat bile olmadııuyuyalı bi ara düzeni iyiydi yine bozuldu gece desenn hala 3.4 kez kalkıyo aglayarakemince susuyoo vermezseemm ooo evi yıkıyo başımaa netcemm bilmioomkafamçokkarıştı

serapcım dikkat et kendine geçmiş olsun

aytenim kolay gele resimleri koy banada fikir olsun canuuum

hicran pastan harika canım çok beğendim ellerine sağlık çok güzel olmuş ceylin hanımda tahtıda bahtıda açık olsun inşallah

betüüül ben göremedim resimleri ama yorumlara bakınca harikasınız bi ara msnden görmek isterim

bizim doğumgünümüzde çarşamba ve gününde kutlayacaz sanırım bakalım neler yapacam ve ya yapamayacağıım:))))))))))))))

umut bigün istanbula gelecem seni arıcam buluşak kız sen gezdir beni istanbulda :))))))))barlar sokağında çocuklarıda eşlere verek baksınlar biz gece bulunup gelekkk olmazmı sen gezdir ben senin bütün dertlerini çenemle unutturuurm merak etme:I))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…