Doğum yapmış olan anneler buraya....

SAĞOL CANIM ALLAH RAZI OLSUN HEPıMıZıN MıNıKLERıNıN BAHTI AÇIK KADERı GÜZEL OLSUN ıNŞALLAH

BEN HALA AYAKTAYIM BU ARADA CEYLıN HANIM SÜTÜNÜ ıÇMEDı ŞıMDı MAMA DENEYECEM ACCIK 60 CC KADAR YAPTIM BEKEM NETÇEK
kız yakın olaydın yardım ederdim ama nerdee taaa denizlilerdesunnn

ozan ege çok uyanmıyor ama dedigin gbi bende yanımda uyutuyorum yatagına yatırıyorum ama gece yine buluşuyoruz. hatta bu akşam beraber uyuduk gögsümde uyudu kaldı sonrasında bende sızmışım yavrum çekyattan düştü uyandım kıyamam kuzuma. ama ne yapacagız şu ayrı yatma meselesini bilmiyorum bende onunla yatmaya alıştım kokusuyla uyuyorum.
canım çok geçmiş olsun dedigin gibi yediginiz birşey dokunmuştur bence.sorma serapcım bende uyudum ozanla birlikte ama kalktıgımda halen uyumak istedim birde adet oldum sancım vardı. bu akşam geç uyudu kerata 11de yine evdeki bir ton iş beni beklerken ben ozişle uyuyakaldım sonrasında 1 saat önce kalktım işleri toparladım şimdide yatacagım.sabah mesai erken 6da kalkacagım.
Umut canımcımm sorma güzelim bende aynı şekildeyim içimde patlamaya hazır bir bomba var tam patlayamadı akşamdan beri sinir küpüyüm işler bitmiyor üstüne birde evdekiyle zıtlaşıyoruz. adet oldum sancım vardı ev işleride bitmedi. şimdi uykudan uyanıp işleri yoluna koydum yatacagım ama içimdeki öfke,sinir geçmedi.
canım dogum gününüz çok güzel olmuş belliki ailecek çok güzel görünüyorsunuz tekrar dogum gününüz kutlu olsun
Betüll yine resimleri kaçırmışımm :sinifsinif:
Arzuu geceleri geliyorsun artık canım birkaç yazı yazıp çıkıyorsun. sizinde dogum gününüze az kalmış.
İyi geceler arkadaşlar ben tekrar yatar okul işlerim yine kaldı gözümde büyüttüm gitti nasıl yapacagım bilmiyorum.sabahta erkenden kalkacagım duş alamadım şimdide gözüm almıyor sabah kalkıp yaparım artık. Allah rahatlık versin herkese.

günaydın arkadaşlar

utkunun ishali geçti çok şükür yine kıpır kıpır kuzum. iki gündür bana biraz tepkili kan alınırken ben tuttum diye sanırım. hep babasına gitmek istiyo o odadan çıkınca hiç ağlamazdı ama artık yıkıyo odayı baba diye. sadece bana ağlardı ama olsun iyileştiya ben kendimi ona affettiririm a.s

hastalığı sırasında hiçbirşey yememiş olmasına rağmen fazla kilo kaybetmemiş şu an 10 kilo ve boyu da 76 cm doktor tam ideal dedi. kansızlığı da düzelmiş hasta olduğundan düşmüştü herhalde kan ilacını kesin dedi. artık süte de başlayabilimişiz ama günde toplam 400 ml den fazla olmayacakmış.

birkaç gün sonra da halihazırda bulunan polen+arısütü+bal karışımını vermeye başlıyacam inşallah allerji falan yapmaz

doktordan iştahsızlığı için bi şurup istedim gerek yok kilosu gayet iyi dedi. benim biyerlerim çatlıyo o yemeği yedirene kadar haberi yok. :mymeka:

sehercim çok çok geçmiş olsun.umarım daha iyi olmuştur...betüş rsimleri bende görmek istiyorum acileeenn lütfeennn...herkes nick.ini değiştirmiş ben valla tarzınızdan anlıyorum kim bu diye....hiç iyi etmediniz valla ben hiç memnun kalmadım bu durumdan bari isimlerinize yakın bir nick koysaydınız yineee yaaalmaz::sinifsinif:

doğum günü benim için yorucu oldu ama değdi kıslarrr darısı yapmayanlaın başınaa.

Son düzenleme:
aytencimmm çok güsel resimler pastanız da çok güsellll....nice mutlu yıllara...kıs bu arada senin kociş sanki daha zayıftı kilo mu almış neeeCADIARZU

evet kilo almışşş maaleseff gecelri yatmadan önce yemek yiyor, ee doğal olarak kilo alıyorrr, bende 5 kiloyu vermedim gitti yaaaa

Günaydın iyi haftalar güzel anneler:=)

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Salihacım ben kazandığım harcadığım parayla çok rahat ev sahibi olurdum ama araba sahibi oldum ondan üzücü bir durum benim için...2004 senesinde ben ayda 2000ytl civarında primler dahil para geçiyordu elime ama kıymet bilemedim malesef:kedi:
Ben iş dolayısıylada gezme amaçlıda Türkiyenin ne kadar absurt şehri varsa hepsini gördüm tut ki Yozgatından Kastamonusundan Kayserisine kadar....Paris turları 350 euro civarında yani takribi 700 ytl iki kişi 1500 desen masraflarla 3000yt.kaydirigubbakcemile3Böldür 10 taksite 20 taksite minik minik öde iştedelikafaduldenNasıl plan ama:lepi:
Oyyyy oyyy sorma ne olcak bizim bu halimiz yaaa bir bebek gece 12 lere kadar otururmu?Artı ilk 1.5 saatimiz kabus gibi ağlıyarak deli gibi kalkar..Kabus bebek yaaa Geçmiş olsun canım ama ben doktora en son gittiğimde 200 cc den fazla olmasın süt dedi..İshalden yeni kurtuldunuz çok verme bence sütte ilk etapta ishal yapabiliyor...

Herkes aynı şeyi yazmış ben kırılır şimdi diye sen küçük kalmışın dedim:)))Ama bencede kilo almış baya eşin Ayten:)

deyacım teşekkürler. şükür bugün iyi tam performans ortalık karıştırıyo şimdi de bilgisayarı resetlemeye çalışıyo

ayten bence sen de kilo vermee....benim eşim de evlenirken 75 kg.ydu şimdii 100 kg.filan ama en fazla 85 gösteriyo kemikleri ağır herhalde gören asla 100 olduğuna inanmazzz...abooo kafamçokkarıştı100 de amma çok heee düşününce:bbo: ben onun için kg.vermeye uğraşmıyommm edi ile büdü gibi olmayalım diyeeekaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…