- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #35.741
SAĞOL CANIM ALLAH RAZI OLSUN HEPıMıZıN MıNıKLERıNıN BAHTI AÇIK KADERı GÜZEL OLSUN ıNŞALLAHserapcım dikkat et kendine geçmiş olsun
aytenim kolay gele resimleri koy banada fikir olsun canuuum
hicran pastan harika canım çok beğendim ellerine sağlık çok güzel olmuş ceylin hanımda tahtıda bahtıda açık olsun inşallah
betüüül ben göremedim resimleri ama yorumlara bakınca harikasınız bi ara msnden görmek isterim
bizim doğumgünümüzde çarşamba ve gününde kutlayacaz sanırım bakalım neler yapacam ve ya yapamayacağıım:))))))))))))))
umut bigün istanbula gelecem seni arıcam buluşak kız sen gezdir beni istanbulda :))))))))barlar sokağında çocuklarıda eşlere verek baksınlar biz gece bulunup gelekkk olmazmı sen gezdir ben senin bütün dertlerini çenemle unutturuurm merak etme:I))))))))))))
ozan ege çok uyanmıyor ama dedigin gbi bende yanımda uyutuyorum yatagına yatırıyorum ama gece yine buluşuyoruz. hatta bu akşam beraber uyuduk gögsümde uyudu kaldı sonrasında bende sızmışım yavrum çekyattan düştü uyandım kıyamam kuzuma. ama ne yapacagız şu ayrı yatma meselesini bilmiyorum bende onunla yatmaya alıştım kokusuyla uyuyorum.bizimkide aynı ya
okula gittiğim ilk gün zaten sabah yıkmıştı ortalığı
sonra uyuyup uyanınca ağlamış odaları dolaşmış anne anne diye(
birde benden ayrı yatmıyor yaaa
yanımda uyutup yatağına yatırıyorum.
gece yarısı uyanıyo illa yanıma gelecek
duygucum belki seninkide seni istiyordur ondan kalkıyordur
canım çok geçmiş olsun dedigin gibi yediginiz birşey dokunmuştur bence.sorma serapcım bende uyudum ozanla birlikte ama kalktıgımda halen uyumak istedim birde adet oldum sancım vardı. bu akşam geç uyudu kerata 11de yine evdeki bir ton iş beni beklerken ben ozişle uyuyakaldım sonrasında 1 saat önce kalktım işleri toparladım şimdide yatacagım.sabah mesai erken 6da kalkacagım.kız ben dün gece çok hastalandım.
2 kere kustum.
bugünde bütün gün yattım heryerim acıyordu
yenice kendime geliyom valla
yediğim bişeymi dokundu acaba
lahana suyu içiyordum ondan olabilirmiki
gerçi annemde hastalandı kesin yediğimiz bişeyden oldu
Umut canımcımm sorma güzelim bende aynı şekildeyim içimde patlamaya hazır bir bomba var tam patlayamadı akşamdan beri sinir küpüyüm işler bitmiyor üstüne birde evdekiyle zıtlaşıyoruz. adet oldum sancım vardı ev işleride bitmedi. şimdi uykudan uyanıp işleri yoluna koydum yatacagım ama içimdeki öfke,sinir geçmedi.ceylin hanım cok güzel olmuş..hele pembe pitikareli elbisesine bayıldım..bende baya kilo vermiş gördüm hicrancım..tuğbada tam bi genç kız artık.hani gelinlik olmuş derler ya ama ben diyemiceem aman erken evlenmesin işallah..iki zarif güzel anne arasında gibi ceylincik..şansı bol bahtı açık olsun..
emişkam:)adet dönemımınde etkısıyle daha tepkılı oluyorum galıba:)evelallah üstesınden gelirim tabi..bende 20gunde bi adet oldgumdan baya sık yaşıyorum adetöncesi sendromunu:)
vallakış erken gelicek istanbula sanırım..bende betüşe özendim başlicam bişiler örmeye..bi hırka örmüştüm..hamıleyken..hayatta bikaç atkı dışında tek ördüğümşeydi..bayada bişiye benzedi..giydirdim..allahıma şükür bunuda gördüm:)
canım dogum gününüz çok güzel olmuş belliki ailecek çok güzel görünüyorsunuz tekrar dogum gününüz kutlu olsunSAĞOL CANIM ALLAH RAZI OLSUN HEPİMİZİN MİNİKLERİNİN BAHTI AÇIK KADERİ GÜZEL OLSUN İNŞALLAH
BEN HALA AYAKTAYIM BU ARADA CEYLİN HANIM SÜTÜNÜ İÇMEDİ ŞİMDİ MAMA DENEYECEM ACCIK 60 CC KADAR YAPTIM BEKEM NETÇEK
kız yakın olaydın yardım ederdim ama nerdee taaa denizlilerdesunnn
aaa mevlüdecim sizin fotonuzmuş sayfa büyümüş canım çok güzelsiniz 41 kere maşallah kocaman olmuş kuzumda öp benim yerime:)sende pek güzelsinnn heeeopuyorumnanaktan[/QUOTE
duygucum resmi cetvelın yerine kopyaladım umut un ki gibi olsun dedim ama direk link i kopyalamışım sayffa çok buyudu diğerini kopyalama gerekıyomuş..
teşakkür ederim canım... yok ya güzel görmesek inancam hee ....
aytencimmm çok güsel resimler pastanız da çok güsellll....nice mutlu yıllara...kıs bu arada senin kociş sanki daha zayıftı kilo mu almış neeeCADIARZU
amin hicrancım amiin...
betüş anne..ne tatlısın..cinn gibisin:)aslanda bakışlarındaki alevi senden almış:)
yav bu içki buyüzden haram işte:)sofular haram demişler bu aşkın şarabını..ben doldurur meşk ederim günah benim kimene:)ben alkolik oldum bi dönem..hala daha potansıyel vardır ama artık bünyem kaldırmıyo içemiyorum..bunu haram etmişlerki ben gibi ağzına sahip olamıyanların hayatı kaymasın:)içki içmek haramda kola içmek haram deilmi acaba:)
ohh bacım sanada ohh sen tam biuçukmuşsuunn yafff öylee harcamalarım olmadı hiç makyajı severim ama çok ucuk onlarınfiyatı ben daha makulunu tercih ediom ama param fazlada olsa kıyamazdım herhaldee...benneyaptımkiyatırım yaparmıydıımm bilmiyorumm oh arabanda varsa budaha iyi iştee bende de ehliyet varama malesef araba yook:sinifsinif:
kıızz pariss mii yok anaam hayallereimdee bileneem yuuk ne yalan söliimm:gitme:
ha şehir dersen cokazda sayılmazz gittim ama daha gencizz giderizz belkiimm bii karadeniz turuna daaa:)vereliniortak
Oyyyy oyyy sorma ne olcak bizim bu halimiz yaaa bir bebek gece 12 lere kadar otururmu?Artı ilk 1.5 saatimiz kabus gibi ağlıyarak deli gibi kalkar..Kabus bebek yaaa
al bende de okadar sekeriimm yalnız değilsinn vereliniortakbenimkide 1 saat bile olmadııuyuyalı bi ara düzeni iyiydi yine bozuldu gece desenn hala 3.4 kez kalkıyo aglayarakemince susuyoo vermezseemm ooo evi yıkıyo başımaa netcemm bilmioomkafamçokkarıştı
Geçmiş olsun canım ama ben doktora en son gittiğimde 200 cc den fazla olmasın süt dedi..İshalden yeni kurtuldunuz çok verme bence sütte ilk etapta ishal yapabiliyor...günaydın arkadaşlar
utkunun ishali geçti çok şükür yine kıpır kıpır kuzum. iki gündür bana biraz tepkili kan alınırken ben tuttum diye sanırım. hep babasına gitmek istiyo o odadan çıkınca hiç ağlamazdı ama artık yıkıyo odayı baba diye. sadece bana ağlardı ama olsun iyileştiya ben kendimi ona affettiririm a.s
hastalığı sırasında hiçbirşey yememiş olmasına rağmen fazla kilo kaybetmemiş şu an 10 kilo ve boyu da 76 cm doktor tam ideal dedi. kansızlığı da düzelmiş hasta olduğundan düşmüştü herhalde kan ilacını kesin dedi. artık süte de başlayabilimişiz ama günde toplam 400 ml den fazla olmayacakmış.
birkaç gün sonra da halihazırda bulunan polen+arısütü+bal karışımını vermeye başlıyacam inşallah allerji falan yapmaz
doktordan iştahsızlığı için bi şurup istedim gerek yok kilosu gayet iyi dedi. benim biyerlerim çatlıyo o yemeği yedirene kadar haberi yok. :mymeka:
aaa mevlüdecim sizin fotonuzmuş sayfa büyümüş canım çok güzelsiniz 41 kere maşallah kocaman olmuş kuzumda öp benim yerime:)sende pek güzelsinnn heeeopuyorumnanaktan[/QUOTE
duygucum resmi cetvelın yerine kopyaladım umut un ki gibi olsun dedim ama direk link i kopyalamışım sayffa çok buyudu diğerini kopyalama gerekıyomuş..
teşakkür ederim canım... yok ya güzel görmesek inancam hee ....
Hadi kız ordan güzelsin işteopuyorumnanaktandoğum günü benim için yorucu oldu ama değdi kıslarrr darısı yapmayanlaın başınaa.
Ayten kız ne güzel çıkmışınız sende kocişin yanında yavru gibi kalmışın kııı dahada zayıflama bak yeter bu kadarkaydirigubbakcemile2
sehercim çok çok geçmiş olsun.umarım daha iyi olmuştur...betüş rsimleri bende görmek istiyorum acileeenn lütfeennn...herkes nick.ini değiştirmiş ben valla tarzınızdan anlıyorum kim bu diye....hiç iyi etmediniz valla ben hiç memnun kalmadım bu durumdan bari isimlerinize yakın bir nick koysaydınız yineee yaaalmaz::sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?