Doğum yapmış olan anneler buraya....

Kız benim kocamda 103 falan ama boyu 1.95 cıvarı senınkıde uzunmu?Kemıklerı kalın o zaman bencefisfisfis

iyi ki doğdun alpberkkk.....pastanız çok güselmiş bayıldım twetyy....maşallahhh çok tatlısınız Allah ayırmasın eşini bebeni seni birbirinizden canım...

günaydın canlar

kızlar resimleriniz çok güzellll hele o pastalar ve bebekler çok tatlı

ayten ve mevlüde sizler de maşallahınız var kilo milo kalmamış darısı başımıza

deryacım hepsınıben yaptım bi kurabıye hariç onu kıs kardeşim yapıp getirdi bu fırınım yokken bide fırınım olsa daha neler yapardım sayayım hemen...doma...kedi dili kurabiye( teyzemiz yaptı)irmikli lokum (2 çeşit hindistan cevizli ve renli sekerlı)yufkalı kıymalı börekmahlepli kurabiyepatates salatasımakarna salatası..sigara böreği peynirli tavuk salatasıı..zeytınlı salamlı kanepeler...hazır pasta

doğum günü benim için yorucu oldu ama değdi kıslarrr darısı yapmayanlaın başınaa.
eee hanııı gııııı ??

betüüül ben göremedim resimleri ama yorumlara bakınca harikasınız bi ara msnden görmek isterim

Betüll yine resimleri kaçırmışımm :sinifsinif:

bı kez daha koyarım artık ama hepınızıde yakalamıyomkı anam kaydirigubbakcemile3
emelde sordu burda dıye koydum yıne gormeden cıkmıs :sinifsinif:

tesekkur ederım hayatım kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:

yeme de yanında yat marifetli kadınsın vesselam.ayrıca doğum günümüzü kutladığın için teşekkür ederiz teyzesi. biz de alpberkin doğum gününü kutlarız pastanız ve masanız harika

sehercimm iyileşmenize çok sevindim çok şükür tahlilleride kilosuda iyiymiş paşanın.
canım benim beni tanıyorsunuzz zati ne bileyim ben meslegimle ilgili olsun hoş bir ad diye degiştirdiydim degişiklik istediydimde ondan.:))
yeme de yanında yat marifetli kadınsın vesselam.ayrıca doğum günümüzü kutladığın için teşekkür ederiz teyzesi. biz de alpberkin doğum gününü kutlarız pastanız ve masanız harika
Sehercim,Mevlüdecim,Aytencimm hepinize maşallah herşey çok güzel olmuş pastalarınız, eviniz süsleri,minik kuzular,eşleriniz kısacası ailecek hepinize maşallah nazarlardan saklasın daha nice güzel uzun senelere. opuyorumnanaktan
HERKESE GÜNAYDINNN güzel bir hafta geçirmenizi diliyorum çalışan arkadaşlara iyi çalışmalar ev hanımlarına kolay gelsinn.
Betüşş canımm bende bekliyorum resimleri bende görmedimm.
Kızlarr yaa hepinizin maşallahı var ne güzel vermişsiniz kilolarıı. kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…