Doğum yapmış olan anneler buraya....

evet bacım ben yaptım kolay şekil veriliyor öle zor bi olay değil dene bak yaparsın sende sana laım olan 2 dikdörtgen şeklinde kek sonra bir in burnuu kaydirigubbakcemile3

kendim yapmadın arkadaşım yaptı canımmm senden ilham aldık internettlende kopyalar aldık yaptıkkk şeker hamuru yapmaya çalıştım olmadı..o yüzden krem şanti yaptık üstüne

olmuş olmuş bacım güzel olmuş ellerinize sağlık a.s. bak hamaratlar nasılda çıkıyor ortayaa bide bana d,yordunuz burası hamarat kaynıyorrr =) benimde üstüne şeker hamuru yoktu ki bacım pasta kreması var hazır toz süt ile karıştırıyon şanti gibi ama bu daha kıvamlı oluyor sıvısını azaltınca daha da sert oluyor hatta zaten akşamdan sabaha dolapta kalınca sert oluyor ama çok sert değil hani kesince kalıp gibi oluyor

Son düzenleme:
Ayten şeker hamuru nasıl yapılıyormuş ki?
tarifi nerde var?Onu pastanelerden alabiliyorsun sanırım her pastanede olmuyor ama

hazır alıyorsun yada malzemelerini alıp yapabiliyorsun badem ezmesi var onunlada ya4pılabi8lir accık gıda boyası yardımıyla tabiikaydirigubbakcemile3

ben burdan alıyorum malzemeleri genelde

https://www.gurmenet.com/tr/kategori.asp?cid=1&clabel=Pastacılık

http://www.pastamalzemeleri.com/store/listItems.asp?idCategory=67

Son düzenleme:

bak işte negüzel bulmuşun formülü sende
ben buran malzeme bulamıyorum aktarda gıda6 boyası var sadece diğer istediğim şeyleri netten alıyom arada

Hicran valla eline su dökemeyiz biz senin
badem ezmesiyle nasıl oluyor kız çok daha pahalıya mal olur heralde

Ben geçende Edirneye gittim badem ezmesi aldım ezmeli tarifiniz var mı
evdekileri tüketeyim yoksa löp löp gidiyor ve bana göt göbek olarak geri geliyor
kaydirigubbakcemile3

:sm_confused::sm_confused::sm_confused: oda kim neden bebeklerin resmini yolluyormuşuzkiii:sm_confused:

ohhh sefan olsun bak kendine bacım bende bi bkabilem bu ara saldım kendimi gene saç baş herşey berbat durumda

ALLAH kolaylık versin canım inşallah rabbim gönlüne göre verir bendende +1 oda gelsin sana iiiiiiiinnnnnnşallahhhhh:Saruboceq::Saruboceq:

bende istiyom valla şööle büyük ferah 5+1 ancak yeter bana tabii olur be allah büyük nasipse olur inşallah hele ben bu evin kredisini bi bitireyimde hayırlısıyla:Saruboceq:kaydirigubbakcemile3 herşey olur inşallah

Ben de tanımıyorum şeker
kendisi oğluşunun resmini koymuş bizimkileri de merak etmiş heralde ama dediğim gibi
burda hiç takılmadı daha önce ne bilim merak etmiş zaar

yok bee 250 gr 7-8 tl idi galiba ben bu defa kullanmadım sadece gıda boyası kullandım evde kalmamıştı 3 renk aldım oda bana bayaa gider ama eşim mor alacağına mavi almış daha doğrusu tezgahtar yanlış vermiş oda bakmamış pakete bende kırmızı ile karıştırınca mor oldu iştekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 demokraside çareler tükenmezzzkaydirigubbakcemile3

canımcım bende anlamadımm gıı akannehirölee yazdım abuk bişiy çıktı bi yerini mi sildim eksik yolladımm nee anayamadımm bacuumkaydirigubbakcemile3 sekerim benim yazdıgım yeşil olan kısım diğer alıntıda duygudannkaydirigubbakcemile3 bilmem anlatabilebildimmii:bbo:
kolay gelsinn ciccim olsun kıss sonuçta kira ödemiyosan neolcek sendeee:1closedeyes:
dediğin gibi en önelisi sağlık gerisi boş tabii.. ama şu yalan dünyada ee insan herseyi istiyo işte şekil A beenkaydirigubbakcemile3 allah gönlüne göre versinn şekerim pırılındann

he yaww duyguu ohh iyisin kıymetini bil benimkide arada der allah varr yane yemiyim hakkını :asigim:

Yok kız kendi der yapar benim kocam oyle seylerı bulasık makınesini bosaltır yerlestırır:)Ekmekleri kızartır sabahları:)Onun görevi..Çanmaşır makınesını boşaltır tasımıyım dıye goturur çarşafları çıkarır asar gerısını bırakır ama:))Bunada şükür:)
ohhh sefan olsun bak kendine bacım bende bi bkabilem bu ara saldım kendimi gene saç baş herşey berbat durumda

Bende öyleydim uzun zamandır bir silkelendim canım yaaopuyorumnanaktan
Sağol canım aman maşallah diyimde huyu değişmesin birdekaydirigubbakcemile3

anlamadım gülüm ya illa birinin elinde görmem lazım ama mutlaka ögrencem kapşonlu yapmasını.
bende işte ufak tefek örüyorum kızıma bişeyler netten arastırıyorum devamlı.
şimsi saçaklı iple klozet takımına taktım.
bakalım yapabilcem mi..
benim cadı kızla biraz zor oluyo zaten yazın hiç iş yapmadm anca kışın baslarım iş yapmaya.

huuu hanımlar nerdesini bebişlerimi uyutuyonuz nedir kimseler yok burda saat 12 de gelem ben ozaman kalabalık oluyorr buralarkaydirigubbakcemile3

bizimm kız uyudu sabahtan akşama koşturuyor evin içinde valla ben aynı hareketleri yapsam fil gibide yesem bile ayda 5 kilo garanti gider ceylinde süzüldü accık sanki yüzü indi yanaklar yemiyorya tarmadım ama yarın bi bakem diyom gece yemeyi bıraktı ya zilli bugünde muhallebisini yemedi yattı şimdik e gecede süt ne kadar içer bilemem artık meyvemizide yarım armut yiyebildik sadece kahvaltı desen aynı şu dişler bi çıksada çabucak rahatlasa yavru kuşum yaa:Saruboceq:

Hicrancım Egehala dipçik gibi oturuyor sürekli yapışık bir şekilde 12 den öncede yatcak gibi durmuyor o zamanda zaten benim pilim bitmiş oluyorınşallah yatarda rahat rahat yazarım bende:))

Hicrancım Egehala dipçik gibi oturuyor sürekli yapışık bir şekilde 12 den öncede yatcak gibi durmuyor o zamanda zaten benim pilim bitmiş oluyorİnşallah yatarda rahat rahat yazarım bende:))

BENİMKİ TAM GÜN MESAİ YAPTI ONDANMI DIR NEDİR UYUDU BU AKŞAM ERKENDEN İNŞALLAH UYANMAZ DA RAHAT EDERİM BİRAZ HEM O HEM BEN DİNLENİRİM:Saruboceq:

SELAMLAR..komşudaydım bugun..20şer mılyon topluyoruz..bi çeyrek alıyoruz..eh toplaşmış oluyoruz..amanın ya..bi komşuya gitsem tüm düzenimiz bozuluyo..ustumdekının efeside 3ay küçük..pek guzel sosyal ortam oluyo emme büzüm yemek uyku işleri karışıyo..orda uyumadı.eve ındım uyutup kucağımda cıkardım..karı bana sen yapma yemek mıs gibi köy tarhanası yaptım demişti..eh kırkyıldabi yapmayıverim dedim amayinedeiki köftelık kıymayı kavurup az erişte haşlayıp bi kapta yanıma aldım..bi tarhana amanın acayıp tuzlu..benım getırdıklerımıde yemedi..haydı uyuttuktan sonra evde ateşe karalahana yaptım bırakıp yukarı cıktım..ordada börek çörek bişi yemedi..uyandı fazla uyumadı zatii..derkene aşşa indim ama dibi tutmuş tabi baındadurmadıgın yemekten ne hayır gelir..saat de 4 5gibi oldu zaten..dolabtan az kemıksuyuna esmerbulgur az irmik ve prinç,maydonoz ve az kıymayı çorba gibi pişrdim..eh şükür bikaç kaşık yedi..az ayran içtik..40 cc elma havuç suyu..yarım mılupasütlaç..yarım tabak gugli prinçli..arada 70 80 cc gunluksüt -mama karışımı..yeşil bişiler sebze felan yemedimi huzursuz oluyorum..sulu yaptım gerçi ama bulgur dokunurmu dedim..az yemeğine katdım ama bulgur çorbası gbi ilkez yaptım aceleden şaşkoloz bişiler işte..kocayla atıştım..eh benımde bugunum boyle geçtii..
mevlüdecim caddede kıralar uçuk..bence anway veya avon gbi ufakçaplı sermayesız işerlle daha huzurlu yaşarsınız:)yada emlakçılık felan..devır kepenk kapattırıyo senelerın esnaflarına....hakda hayırlısı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…