- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #35.881
kıs hicoş o 1 pastasını sen mi yaptın geçen düşündüm aslında hazır kekler şekil vererek kesilirse yapılabilirler.ya tunahan da erkeklere gidio sadece bayanlara gitmiyor...ya kızlar siz nasıl örüyonuz benim de hiç becerim yok örgüydü danteldi bir iki kere denemye kalktım anam sağı bi taraf solu bi tarafa bakıyor elim hiç iyi dğeil bu konularda
kendim yapmadın arkadaşım yaptı canımmm senden ilham aldık internettlende kopyalar aldık yaptıkkk şeker hamuru yapmaya çalıştım olmadı..o yüzden krem şanti yaptık üstüne
Ayten şeker hamuru nasıl yapılıyormuş ki?
tarifi nerde var?Onu pastanelerden alabiliyorsun sanırım her pastanede olmuyor ama
tarifi internette var ama tuturamadım canım.
ben pastaa malzemeleri satan bir yer var oraya gittim hazır şeker hamuru vardı 20 tl
bende kendim yaparım dedim gıda bı-yası aldım 2 tane 8,5 ytl 1 tanesi.
ama sanırım o boyaa bana 50 yıl gider kaydirigubbakcemile3
ay mert yıne uykusundan öksurerek ve kusarak uyandı,isalide vardı bıraz
üşüttümü acaba
2 oldu bu..
5dk dalıyo uykuya sonra tıkanma tarzında kuvvetlıce oksuruyo ve ardından biraz kusuyo
Kızlar nutez diye biri yeni konu açmış eylül bebklerinin fotoğraflarını yollayın diye
ben hiç görmedim kendisini daha önce,birden gelip konu açmış şaşırdım bende,siz tanıyo musunuz?nick i değişen biri mi yoksam?
Saliha öyle bir mesaj yazmışınki kimden,hangisi alıntı hangisi cevap anlamadım
bu arada banlandın mı ne diye??
iyi akşamlar kızlar ben bir kaç aydır saçımı boyatmıyordum kuaföre maniküre gittim saçımı boyattım çıktımkaydirigubbakcemile3Kestane kızıl tonu boyattım kendi rengime yakın aslında ama hafif kızıllık var saçta:)Öyle birşey işte...
Ege arkamdan bütün odaları tek tek gezmiş en son sokak kapısının önüne oturup ağlamış kıyamam ben ona yaaa canım oğlum benim:asigim:
Kızlar yarın evimde tadilat başlayacak banyoyu yaptırıyoruz bitsin resmini çker yollarım
biliyorsunuz bizim ev lojman yani yaptıra yaptıra bunu mu yaptırdın demeyin:umursamaz:
her gittiğimiz yerde bir dolu masraf yapmaktan bıktık olduğu kadar düzeltmeye çalışıyoruz
paralar döküyoruz hoooppp tayin çıkıyor başka bir yere...Sağlık,huzur olsun ne diyeyim
Allah bana da kendi evimde tertemiz gönlümce ferah ferah oturmayı nasip etsin:gitme:
4+1 ebeveyn banyolu her yer pırıl pırıl ahhh ahhh ancak emeklilikte olur,o zamanda benden geçer artık heralde...:Saruboceq:
Hicran valla eline su dökemeyiz biz senin
badem ezmesiyle nasıl oluyor kız çok daha pahalıya mal olur heralde
Ben geçende Edirneye gittim badem ezmesi aldım ezmeli tarifiniz var mı
evdekileri tüketeyim yoksa löp löp gidiyor ve bana göt göbek olarak geri geliyorkaydirigubbakcemile3
Ben de tanımıyorum şeker
kendisi oğluşunun resmini koymuş bizimkileri de merak etmiş heralde ama dediğim gibi
burda hiç takılmadı daha önce ne bilim merak etmiş zaar
canımcım bende anlamadımm gıı akannehirölee yazdım abuk bişiy çıktı bi yerini mi sildim eksik yolladımm nee anayamadımm bacuumkaydirigubbakcemile3 sekerim benim yazdıgım yeşil olan kısım diğer alıntıda duygudannkaydirigubbakcemile3 bilmem anlatabilebildimmii:bbo:Kızlar nutez diye biri yeni konu açmış eylül bebklerinin fotoğraflarını yollayın diye
ben hiç görmedim kendisini daha önce,birden gelip konu açmış şaşırdım bende,siz tanıyo musunuz?nick i değişen biri mi yoksam?
Saliha öyle bir mesaj yazmışınki kimden,hangisi alıntı hangisi cevap anlamadım
bu arada banlandın mı ne diye??
kolay gelsinn ciccim olsun kıss sonuçta kira ödemiyosan neolcek sendeee:1closedeyes:Kızlar yarın evimde tadilat başlayacak banyoyu yaptırıyoruz bitsin resmini çker yollarım
biliyorsunuz bizim ev lojman yani yaptıra yaptıra bunu mu yaptırdın demeyin:umursamaz:
her gittiğimiz yerde bir dolu masraf yapmaktan bıktık olduğu kadar düzeltmeye çalışıyoruz
paralar döküyoruz hoooppp tayin çıkıyor başka bir yere...Sağlık,huzur olsun ne diyeyim
Allah bana da kendi evimde tertemiz gönlümce ferah ferah oturmayı nasip etsin:gitme:
4+1 ebeveyn banyolu her yer pırıl pırıl ahhh ahhh ancak emeklilikte olur,o zamanda benden geçer artık heralde...:Saruboceq:
Ayyy ne düşünceli kocan var essahtan kendi mi teklif etti sen mi dürttün de yapıyor??
Benimki dürtmeden asla düşünemez böyle şeyleriii,sen gördün kocamı da tipinden de anlaşılıyor işte kalın biri olduğu...kaydirigubbakcemile
Ayyy ne düşünceli kocan var essahtan kendi mi teklif etti sen mi dürttün de yapıyor??
Benimki dürtmeden asla düşünemez böyle şeyleriii,sen gördün kocamı da tipinden de anlaşılıyor işte kalın biri olduğu...kaydirigubbakcemile
ohhh sefan olsun bak kendine bacım bende bi bkabilem bu ara saldım kendimi gene saç baş herşey berbat durumda
canımcım bende anlamadımm gıı akannehirölee yazdım abuk bişiy çıktı bi yerini mi sildim eksik yolladımm nee anayamadımm bacuumkaydirigubbakcemile3 sekerim benim yazdıgım yeşil olan kısım diğer alıntıda duygudannkaydirigubbakcemile3 bilmem anlatabilebildimmii:bbo:
kolay gelsinn ciccim olsun kıss sonuçta kira ödemiyosan neolcek sendeee:1closedeyes:
dediğin gibi en önelisi sağlık gerisi boş tabii.. ama şu yalan dünyada ee insan herseyi istiyo işte şekil A beenkaydirigubbakcemile3 allah gönlüne göre versinn şekerim pırılındann
he yaww duyguu ohh iyisin kıymetini bil benimkide arada der allah varr yane yemiyim hakkını :asigim:
canım hoşgeldin aramıza
o kapşonlunun kapşonundan başlanıyo omuzlarda ilmek takıp genişletiliyo kollar ayrılıp örülüyo sonra da beden örülüyo her ikisi de örülünce üst üste konup kenar tığlamasıyla birbirine tutturuluyo.
teşekkür ederim canım çok bişey de bilmem aslında kendi çapımdayım işte
satış yapmıyorum canım utkuyla anca başedebiliyorum onları da geçen sene annemlerde ve kaynanamlarda ördüm onlar utkuya baktı ben ördüm. soğuk nedeniyle 3 ayı oralarda geçirmiştim.
Hicrancım Egehala dipçik gibi oturuyor sürekli yapışık bir şekilde 12 den öncede yatcak gibi durmuyor o zamanda zaten benim pilim bitmiş oluyorİnşallah yatarda rahat rahat yazarım bende:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?