Doğum yapmış olan anneler buraya....

ohh günler münler kolay gele komşuuuuukaydirigubbakcemile3

bu yemek düzenleri bozuldukça insanın siniri uykusu bozuluyor hepten o yemeyince bende yiyemiyorum otomatiğe aldık bugün ne öğlen ne akşam yemedim doğrudürüst ve açlıktan öleyommmcokacimcoookcokacimcoook ama içim almıyor işte nedemmm:umursamaz:
bende günlük süte tahıl karışımı kattım accık ucundan ucundan 100 cc yaptım 50 içti çok şükür bekleyip bekleyip içiriyom 5 dk da bir zamanı geçmeden gerisini deneyem tekrar içsin barede çöpe gitmesin nimet

BENİMKİ TAM GÜN MESAİ YAPTI ONDANMI DIR NEDİR UYUDU BU AKŞAM ERKENDEN İNŞALLAH UYANMAZ DA RAHAT EDERİM BİRAZ HEM O HEM BEN DİNLENİRİM:Saruboceq:

Öğlen uykusuna yatmadıysa mis gibi uyur canım bizimki iki kere yattı aldı uykusunu...
Şimdi babasıyla banyoya girdiler sıcak sıcak inşallah mayışırda uyur kuzum yaaa:Saruboceq:

Ne güzel Umutum ya bizim burda komşuluk ilişkileri sıfır malesef..iki tane komşum var onlarda epey yaşlı tatlı insanlar ama muhabbet tutmuyor işte diğerleri 5 para etmez..
Bizde ne zaman dışarı çıksak 1 hafta kendimize gelemiyoruz bayramın izleri hala silinmedi üstümüzden...Allah yardımcımız olsun valla...

duygucum cok ıyı anlıyorum seni..garıbım ismette anane uzak,babaanne yakında ama nefayda..bi ağdaya bile gidemedim bende acayıp saldım şuaralar kendimi..toparlanıcam ama biraz para lazım:)adamgbı alışveriş yapmayalı 3,5 sene olmuş..dolabımdakıler ya bol ya dar....ismetde heran ilgi istiyo...arada lulı tv açıp iş yada yemek yapabılıyorum..oda 5 10 dkka anca seyrettırıp kapıyorum hemen zararlıymış dıye..o uyuyuncada bi etrafı toplayıp temızlıyorum..bazen eşimsallar hamagında..haftada bir iki..başka bi yardımı pek yok..bide koma şeklinde uyudugum bikaç gece mamasını vermiştir okadar..artık ismetle bütünleştim..hiçkimse çocugumun dilinden anlamıyo..geçendebabaanesine gitti babasıyla..huysuzlanmış..o tecrubeli becerıklı lazkadını babaanne eve göndermiş bunları:)..2 yaşından sonra rahatlicaz umarım..

bende bugün eşimle tartıştım accık sudan sebepler genelde ama ikimizde stres inir bombasıyız bu aralar yorgunluk uykusuzluk tavan yaptı tabii onunda işleri sıkıntılı malum ama huy değiştirdi herif ya normal bişii söleyecekken bile sesini yükseltmeye başladı susturmam lazım hemenki alışkanlık yapmasın demii:jeyyar::jeyyar: ama eskiden çok güzel özür dilerdi şimdilerde kafasına kakmadan özür mözür yok 10/5 inde özür geliyor şimdilerde noluyo bu adama yaww değişiyomu neeCADIARZU son kullanma tarihide geçmiştir şimdik geri almazlarda yawww:roflol::roflol::roflol:

hicrancım ya..aynen..o yemediği yada yaptıgım ettiğim içime sinmediği zaman huzurum kaçıyo..elde deil anlıyorum seni bu bi yapı..sütün gözünü sevimdimiya..negüzel cok sıcakta kalmadıgı sürece bişicik olmaz içir rahat rahat..bugun dolabtan cıkardım bıberona koyurp cıktım..yarım saate hemoda sıcaklıgında hemde tazeydi.mamada nerde..leş gibi kokar 20 dkkada..bu bile ne rahatlık bize..komşumun 2ncı ayda sütü kesildi ve direk inek sütüne geçti..4 aylıkken felan bebeğe sütün içine teryağ,yumurta felan koyup içiriyodu..ben tabii fenalık geçiriyodum aman bişi olacak diye..bikaç kez bildiklerimi söyledim..oda amaan boşver gibisinden karşıladı..bişicik olmadı valla:)bünye işte..

inşallah uyur canım seninkide.

bizimde burda çok komşuluk yok açıçası 60 daire var ama kimse kimseyi doğru dürüst tanımaz benim 4 kişiydi görüştüğüm kafa dengi ama biri taşındı şehir değişti biri hostes zaten dış hatlarda yüzünü göremiyom birinin 4 çocuğu var haftada birkez ancak birbirimize gidebiliyoz son dönemlerde diğerini ise ayda 1-2 kez ancak görebiliyom kayınvaldede aynı binada da onun bide tam karşımda malum bana gelip ona gelmemezlikte edemiyor yada hep onda nefes alamıyor kadıncağız kaynanası şehir dışında kalıyor yılın 3-5 ayıda oda o dönemde gelip gidebiliyor bana vs diğer arkadaşlarına ancakkakannehir
şimdi ben needeyim 3-5 arkadaşım var onlarlada genelde telefonda görüşebiliyom ayda yılda bir görüşebiliyoz yüzyüze herkes hayat gayesinde işgüç ev koca derken hızlı yaşama ayak uydurmuş hepimiz öleyiz gerçi ama hayata da bir kez geliyoz bee nolcak bu işin sonu musalladamı başımıza vurucaz demi yaa ama olmuyor işte düzeni kuramıyoz bi türlü ya düzen olmuyor ya maddiyat olmuyor bazen ikiside bir araya ömrü billah gelmiyor

eskiden ne güzel 11 kişilik çocukluk arkadaşlarım vardı gurupca hep görüşürdük herkes dağıldı yahu istanbulda 1 tanesi kaldı resmen diğerleri hep ya yurt sışında yada başka şehirde yazları görüşebiliyoz ancakk

iyiki sizler varsınız valla kafayı yerdim herhaldeee

:))heyavv bunların son kullanma tarihi geçtii malesef elimizde patladılar:)birkere özür dileyen adam bence yine diler..bu pek deişecek bi huz deil gibimegelıyo..bence eşinde yorgun baya şu sıralar..ite bulaşma tarlayı dolaş:)benımkine neden bukadar soğuksun yoksam benı begenmıyomusun dedimdee-küntsün,asıl sen soğuksun-bezgınsin diyo..çengi gibi nasıl olunur acep para yok,meşk yok,ilgi yok..sen benı bı güzel gezdir,giydir,gönlümü hoş etde nasıl oluyorumgör dedim..söylenmeye başladı:)amaaan..onun gazını alacamben ama toparlanınca işallah.

sade olsa neysede iine tahıl karışımı kattım ya içime sinmiyor onu 30 dk dan fazla bekletmek ne bileyim bedekide huy işte

senin dediğin kadında bişiimi ben yazmıştım bir ara benim annemin bir arkadaşı konyalı kadının gelini doğum yapmış diye anam yanına gitmiş daha 25 günlük bebeye sütü kesilmii diye uht süt almış içine yumurta bebe bisküvisi koymuş ppeynir koymuş ezmiş çalkalamış mikserde içiriyormuş annem bana anlatırken hala şoktaydı:1shok::1shok: bide annem napıyon sen dediğinde yok teyze ben diğer iki çocuğumuda böle yaptım sütüm olmuyor benim işte demiş :1shok: ve çocukları bi görsen maşallahhh boy pos kilo herşey tamm

sırnaşık şey he kızzz hem stres sadece onlardamı anam biz mahvoluyoruz onlardan daha çok hemde hem evin geçimini düşün he fatura neyin düşün hem çocuğu düşün tamam onlar çalışıyorlar ama düşünmeyi bizde yapıyoz okadarda yanii
hem dediğin gibi gezdir ilgi alaka göster demi bak nasıl oluyor benimkide geçen lerde öle bişiler gevelemişti bende sen o sesini kısma bana ilgili davranma beni çantada keklik gör normal davran bende ayağınımı yıkayayım yok anam git anana söle cahil bi karu alsın vur enseye al lokmayı ieklinde diye
sen ne diyon hayatım yaa ben ilgi göstermediysem farkında değilimdir diyorr oldu dedim bende sen farketme ama ben herşeye yetişeyim dedimm
valla o gazı bende alacam hele bi toparlanayımmm benimki önceleri saat başı arardı beni sonra azaldı aramalar kız olunca yine arıyor ama eskisi kadar sık değil aradığında da ceylin nediyor yedimi uyudumu diyor bende birkaç kes öle biri yok yanlış numero diye kapattım yüzüneekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

tamam benimkinin iş meseleri öle işçi gibi değil işveren sonuçta ve işi sıkıntıda bu ara fabrika kapandı diğer fabr.satışa çıktı arabaydı evdi satıldı rizede ama herşeyin sonu değil ya bende eşiyim yaw para olunca herruda olmayıncamı merruu

Son düzenleme:
canımbenim...bızım kasımpaşa muhıtıne has bi durum..açıkçası annemlerdede pek yok komşuluk..apt görevlileriyle komşuluk yapıyoruz orda:)ben eskıden sevmezdım artık arar oldum..ama sizin yeriniz bambaşka..hayatımın en özel ve önemli anlarını biredbir paylaştıgım insanlarsınız..hemkomşularada herşey anlatılamıyo bazen..benım ağzımda lafdurmaz amamısal 3ncü eşim oldugunu söylemedim komşularıma:)anlatmaya kalksamm uzun iş..zaten kafalarıda karışır..bakınız ben 3koca aldım çünkiim biri öldü,biri deli çıktıı,eh buda sonnumara bakalım beklıyos ne olucek diyeee:)))ya dışlarlar yada apaşıp kalırlar:))

hakketen buna benımde gözlerım yerınde fırladı yav:))iştebunye anacım..köy kadını..yaşayarak tecrübe etmiş..tıbbın bittiği noktaa:)bende bittim yavaştan bi duş alayımda yatayım bari..öpüldünüzzz...

allah yardımcın olsun canım huzur mutluluk versin rabbim zor ama evlilik valla kavunda değilki koklayasın bunları işte benimde 2.evliliim bu biliyon benim komşularda başlarda bilmiyordu samimiyet ilerleyince öğrendiler valla ben pek saklamadım kim ne düşünürse düşünsün diye ilk duyduklarında çok şaşırdılar heleki benim tubayı eşime benzetmişlerdide gülmüştüm ne kadar benziyor babaya diyeeekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 valla dedim babaya benziyormu bilemezsiniz ama ben diyeyim babaya benziyor ama banad benziyor dedim hem onu siz hiç görmediniz çünki cehennemin dibinde dedimm tabii hatunlar:1shok::1shok: yahu 2.evliliğim dedim de çıktılar şoktan insanlarda nedense bir ön yardı var sanki bir bayan birkaçkez evlenince sorun ondaymış gibisinden nedenseee klava: hiç düşünmezler kendileri ne yaşamışlar yada nelere boyun eğmiş kabullenmiş ve mutsuzlar belkide kendi yapamadıklarının acısını boşanmış kadınlardan çıkarırlar nasıl ben yapamam da sen yaparsın diye kimbilirr
ama boşanmış bekar hanımın gerçekten işi zor bacım çok zorrr

e hadii iyi geceler opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan benimde belim ağrıyor gene zaten gidem yatam bende bariii uykumda gelirde uyurum inşallahhh offf

tahılkarışımı sadeyse sütsüzse bişi olucağını sanmam amayınede tabi 30 dkkaya geçmemesi garanti olur sanırım.

bende öle düşünmüştüm zati ama yazıyor içinde bişiler işte aklımda olmasın diyom vermiyom ben sonra bişii mişii olmasın neme lazım şans yok zaten bende demi yawww

amanıınnn balkonda bi sigara tüttürem dedim dışarısı remen ayaz yaaahuu ben çok üşüüdümm bıırrrrrrrrrrr ben kaçtım arıkkk hadi görüşürükkk belkim uyuyamazsam gelirim gene

ıyi geceler kızlar Egenin uyumasıyla hangi işi yapcağımı şaşırdım çamaşır as topla yerleştir makineleri doldur çalıştır lavaboları ov derken bayıldım zatenkafamçokkarıştıÇok yorgunum çokk..Koca bir kış temizliği geçiyor gönlümden ama yok yapamıcam mecburen yine kadın çağırcamHalılarda yıkamaya gitcek başka türlü başa çıkamıcam ben..Neyse ben kaçar herkese iyi uykular tatlı rüyalar...Deliksiz uykular...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…