- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #35.901
SELAMLAR..komşudaydım bugun..20şer mılyon topluyoruz..bi çeyrek alıyoruz..eh toplaşmış oluyoruz..amanın ya..bi komşuya gitsem tüm düzenimiz bozuluyo..ustumdekının efeside 3ay küçük..pek guzel sosyal ortam oluyo emme büzüm yemek uyku işleri karışıyo..orda uyumadı.eve ındım uyutup kucağımda cıkardım..karı bana sen yapma yemek mıs gibi köy tarhanası yaptım demişti..eh kırkyıldabi yapmayıverim dedim amayinedeiki köftelık kıymayı kavurup az erişte haşlayıp bi kapta yanıma aldım..bi tarhana amanın acayıp tuzlu..benım getırdıklerımıde yemedi..haydı uyuttuktan sonra evde ateşe karalahana yaptım bırakıp yukarı cıktım..ordada börek çörek bişi yemedi..uyandı fazla uyumadı zatii..derkene aşşa indim ama dibi tutmuş tabi baındadurmadıgın yemekten ne hayır gelir..saat de 4 5gibi oldu zaten..dolabtan az kemıksuyuna esmerbulgur az irmik ve prinç,maydonoz ve az kıymayı çorba gibi pişrdim..eh şükür bikaç kaşık yedi..az ayran içtik..40 cc elma havuç suyu..yarım mılupasütlaç..yarım tabak gugli prinçli..arada 70 80 cc gunluksüt -mama karışımı..yeşil bişiler sebze felan yemedimi huzursuz oluyorum..sulu yaptım gerçi ama bulgur dokunurmu dedim..az yemeğine katdım ama bulgur çorbası gbi ilkez yaptım aceleden şaşkoloz bişiler işte..kocayla atıştım..eh benımde bugunum boyle geçtii..
mevlüdecim caddede kıralar uçuk..bence anway veya avon gbi ufakçaplı sermayesız işerlle daha huzurlu yaşarsınız:)yada emlakçılık felan..devır kepenk kapattırıyo senelerın esnaflarına....hakda hayırlısı..
BENİMKİ TAM GÜN MESAİ YAPTI ONDANMI DIR NEDİR UYUDU BU AKŞAM ERKENDEN İNŞALLAH UYANMAZ DA RAHAT EDERİM BİRAZ HEM O HEM BEN DİNLENİRİM:Saruboceq:
SELAMLAR..komşudaydım bugun..20şer mılyon topluyoruz..bi çeyrek alıyoruz..eh toplaşmış oluyoruz..amanın ya..bi komşuya gitsem tüm düzenimiz bozuluyo..ustumdekının efeside 3ay küçük..pek guzel sosyal ortam oluyo emme büzüm yemek uyku işleri karışıyo..orda uyumadı.eve ındım uyutup kucağımda cıkardım..karı bana sen yapma yemek mıs gibi köy tarhanası yaptım demişti..eh kırkyıldabi yapmayıverim dedim amayinedeiki köftelık kıymayı kavurup az erişte haşlayıp bi kapta yanıma aldım..bi tarhana amanın acayıp tuzlu..benım getırdıklerımıde yemedi..haydı uyuttuktan sonra evde ateşe karalahana yaptım bırakıp yukarı cıktım..ordada börek çörek bişi yemedi..uyandı fazla uyumadı zatii..derkene aşşa indim ama dibi tutmuş tabi baındadurmadıgın yemekten ne hayır gelir..saat de 4 5gibi oldu zaten..dolabtan az kemıksuyuna esmerbulgur az irmik ve prinç,maydonoz ve az kıymayı çorba gibi pişrdim..eh şükür bikaç kaşık yedi..az ayran içtik..40 cc elma havuç suyu..yarım mılupasütlaç..yarım tabak gugli prinçli..arada 70 80 cc gunluksüt -mama karışımı..yeşil bişiler sebze felan yemedimi huzursuz oluyorum..sulu yaptım gerçi ama bulgur dokunurmu dedim..az yemeğine katdım ama bulgur çorbası gbi ilkez yaptım aceleden şaşkoloz bişiler işte..kocayla atıştım..eh benımde bugunum boyle geçtii..
mevlüdecim caddede kıralar uçuk..bence anway veya avon gbi ufakçaplı sermayesız işerlle daha huzurlu yaşarsınız:)yada emlakçılık felan..devır kepenk kapattırıyo senelerın esnaflarına....hakda hayırlısı..
Öğlen uykusuna yatmadıysa mis gibi uyur canım bizimki iki kere yattı aldı uykusunu...
Şimdi babasıyla banyoya girdiler sıcak sıcak inşallah mayışırda uyur kuzum yaaa:Saruboceq:
Ne güzel Umutum ya bizim burda komşuluk ilişkileri sıfır malesef..iki tane komşum var onlarda epey yaşlı tatlı insanlar ama muhabbet tutmuyor işte diğerleri 5 para etmez..
Bizde ne zaman dışarı çıksak 1 hafta kendimize gelemiyoruz bayramın izleri hala silinmedi üstümüzden...Allah yardımcımız olsun valla...
hicrancım ya..aynen..o yemediği yada yaptıgım ettiğim içime sinmediği zaman huzurum kaçıyo..elde deil anlıyorum seni bu bi yapı..sütün gözünü sevimdimiya..negüzel cok sıcakta kalmadıgı sürece bişicik olmaz içir rahat rahat..bugun dolabtan cıkardım bıberona koyurp cıktım..yarım saate hemoda sıcaklıgında hemde tazeydi.mamada nerde..leş gibi kokar 20 dkkada..bu bile ne rahatlık bize..komşumun 2ncı ayda sütü kesildi ve direk inek sütüne geçti..4 aylıkken felan bebeğe sütün içine teryağ,yumurta felan koyup içiriyodu..ben tabii fenalık geçiriyodum aman bişi olacak diye..bikaç kez bildiklerimi söyledim..oda amaan boşver gibisinden karşıladı..bişicik olmadı valla:)bünye işte..
:))heyavv bunların son kullanma tarihi geçtii malesef elimizde patladılar:)birkere özür dileyen adam bence yine diler..bu pek deişecek bi huz deil gibimegelıyo..bence eşinde yorgun baya şu sıralar..ite bulaşma tarlayı dolaş:)benımkine neden bukadar soğuksun yoksam benı begenmıyomusun dedimdee-küntsün,asıl sen soğuksun-bezgınsin diyo..çengi gibi nasıl olunur acep para yok,meşk yok,ilgi yok..sen benı bı güzel gezdir,giydir,gönlümü hoş etde nasıl oluyorumgör dedim..söylenmeye başladı:)amaaan..onun gazını alacamben ama toparlanınca işallah.
canımbenim...bızım kasımpaşa muhıtıne has bi durum..açıkçası annemlerdede pek yok komşuluk..apt görevlileriyle komşuluk yapıyoruz orda:)ben eskıden sevmezdım artık arar oldum..ama sizin yeriniz bambaşka..hayatımın en özel ve önemli anlarını biredbir paylaştıgım insanlarsınız..hemkomşularada herşey anlatılamıyo bazen..benım ağzımda lafdurmaz amamısal 3ncü eşim oldugunu söylemedim komşularıma:)anlatmaya kalksamm uzun iş..zaten kafalarıda karışır..bakınız ben 3koca aldım çünkiim biri öldü,biri deli çıktıı,eh buda sonnumara bakalım beklıyos ne olucek diyeee:)))ya dışlarlar yada apaşıp kalırlar:))
hakketen buna benımde gözlerım yerınde fırladı yav:))iştebunye anacım..köy kadını..yaşayarak tecrübe etmiş..tıbbın bittiği noktaa:)bende bittim yavaştan bi duş alayımda yatayım bari..öpüldünüzzz...
tahılkarışımı sadeyse sütsüzse bişi olucağını sanmam amayınede tabi 30 dkkaya geçmemesi garanti olur sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?