Doğum yapmış olan anneler buraya....

77 gun kaldiii bebemin doguma amaaa Ayse Sena mi yoksa Ayse Hanzade mi koysamm bilemiorum adiniiii

Son düzenleme:

dün akşam bende aynı işleri yaptım. efe uyuduktan sonra koşturmacam başlıyor. Allahtan dün 8 buçukta uyudu. evi topladım, efenin çamaşırlarını yıkadım, mutfak, ütü, banyo, lavabo derken saat oldu 11 bucuk. yorgunluktan bayılmış bir vaziyette okumam gereken evraklar vardı birde onları okudum. sonra uyuyakalmışım efenin sesine uyandım. benim her gün hiç işim bitmiyo. sizinde öylemi bilemiyorum kızlar.hergün evi dağıtmayı başarıyoruz yani. efenin doğum gününü kendi aramızda kutlamıştık ama halaları geniş çaplı bişeyler istedi. bende bu hafat sonu yapmayı düşünüyorum. onun içinde koşturmacam olacak ama tatlı telaş ne de olsa:teytey:

Kolay gelsin canim.Gercekten cok yorulursun ama deger,laelaelaelaelae

Günaydın arkadaşlar herkese güzel bir gün diliyorum...Ben bu ay regli olmadım doktora gidicem zaten hormonlarımda bozukluk var 2 ay ilaç kullandım bu ay kullanmadan gelmedi onun için gidicem bakalım:a015:

Canım aynen banada 24 saat yetmiyor..Ege gün içinde 1 yada 2 kez yatıyor onun dışında gece çok geç yatıyor zaten benimde uykum gelmiş oluyor...öğlen yatmalarındada ona yemek mi hazırlıyım,evimi toplayım,ütümü yapayım,yoksa kendime zamanmı ayırayım şaşırıyorum..Gece yattıktan sonra tek yapabildiğim makineyi çalıştırmak yada çamaşır asmak...Mutfağı toplamak..Fazlasına gücüm yetmiyor benimdemafoldumben

hepimiz ayni durumdayiz canim,ben artik temizlige pek onem vermiyorum arti,yukardan tukardan temizliyorum,ne yapalim ben de insanim benim guzum sinirli maalesef.

ben bazen çamaşırları yıkayıp asmaya zaman bulamadığğım için yıkanmış halde bekliyor makinedemirmirmirmir

herkese günaydınn geçmiş biraz uzun ollmuş okudum alıntı yapmıştım ama derse çıkınca arkadaşlar sayfayı kapatmış o yüzden gitmiş Mevlüdecim canım ben kaç gün boyunca sizlere yazdım bir Ayten cevap vermişti sagolsun Ozan Ege'nin de 8 tane dişi var ve bir 8 tane daha geliyor senin dedigin gibi azı dişleri şişmiş durumda ve morarmış dün gece sanırım agrısı vardı uyandı 2 gündür böyle jel sürdüm elimi bir attımki sadece çok az bir et tutuyor bugün yarın çıkacak gibi sonrasında yavrum rahat uyudu bizimkiler çok erkenci galiba.
Duygucum geçmiş sayfada bir muhallebi tarifini gördüm ama okuldayım yazamadım sonra senden alırım şekercim.Saçlarınıda güle güle kullan canımcım.
Arkadaşlar okudum ama hiçbirşey aklımda kalmadı kusuruma bakmayın, birde Emelcim MErt'imiz hasta olmuş sanırım çok geçmiş olsun.
Herkese güzel günler diliyorum,çalışanlara iyi çalışmalar ev hanımlarına kolay gelsin hepinizi çok öptüm. opuyorumnanaktan
Bir sonraki teneffüs ugrarım yine.

bu akşam maşallah iyi bir uyku çektim ama yetmedi tabii kaydirigubbakcemile3 ceylin hanım dün gündüz gr uyumadığı için sanırım akşam 10 da uyudu sabah 6 da kalktı 7 de uyudu gene 10 a kadar bende onla uyudum kalktık kahvaltımızı ettik kızımla şimdi oyunuyoz onun tarif ettiği gibi bayram şekerlerini oyun kovasına koyarak çıkararakkaydirigubbakcemile3

hepimiz ayni durumdayiz canim,ben artik temizlige pek onem vermiyorum arti,yukardan tukardan temizliyorum,ne yapalim ben de insanim benim guzum sinirli maalesef.

ahhh ahhh temizlik demeyin bana evim gene karman çorm
an ve süpürüp silemedim 2 gündür öle üstten yaptım ancak hem belim den dolayı hem zilli kızımdan dolayı yapamıyomm

cuma günü randevu aldım dr gidicem benim ameliyat eden beyin cerrahona bakem ne diyecekkk korkuyommmmkafamçokkarıştı

ben bazen çamaşırları yıkayıp asmaya zaman bulamadığğım için yıkanmış halde bekliyor makinedemirmirmirmir

kaydirigubbakcemile5:lepi: ben seni geçtim desene benimki sepette katlanmış duruyor akşam çıkarmıştım ama asamadım hala makine bölümünü geçmişiz deseneekaydirigubbakcemile3 evde yalnızım balkona çıkıp asamıyom zilli gelip balkonun yerlerini süpürüyor hemen yada çamaşır askılığına tırmanıyor çamaşırları çekiyorrrkaydirigubbakcemile3

şuandada klavyeyi .ekiyorr geldi dibime genee vuruyor klavyeye yazıları düzeltip duruyom ikidebirrr

Son düzenleme:
uyyy bu çamaşırları da fazla bekletmeye gelmiyor ama kokuyo durunca kızlar yaaa....sadece çamaşırları bekletmiyom hemen asıveriyom ama ben akşamları yıkadığım için eşim oluyor bazen de ona astırıyorum...benim evi hiç görmeyinnnnn amaannnınnn çok kötüüüü bi süpürüyom siliyom o da tunahan heryeri geziyo diyooo vallaa çok yoruluyom çookkkk

Canım bende bir kaç kez yaptım onu ama kokuyor çamaşırlar ya ondan beri yapmaya çalışıyorum ama zar zor yani...
Sağol canım veririm tabi bizde seni öptük kolay gelsin canımopuyorumnanaktan
vereliniortakCanım ben silmeye bile bazen vakit bulamıyorum bir elektrik süpürgesi tutuyorum uyanıyor silme işi kalıyor hafta 1 kez ancak bütün evi dip köşe siliyorum o kadar valla hergün siliyorum desem yalan olur..Şimdide buzdolabını boşalttım içini temizliyorum ne zamandır yapmamıştım o bile leş gibi olmuş ya konsolun içi herşey berbat...Çekmecelerim ona keza offf valla gına geldi..Ben gideyim çorbasını yapayım bulaşık makinesini boşaltıyım sonra görüşürüz kızlar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…