Doğum yapmış olan anneler buraya....

hey maşşallahh çok akıllı olcek derya kıs buuuu

mevlüde doğum gününüz kutlu olsun şeker daha nice seneler döktürmüşüsn maşşallahh. bende döktürdüm ama masanın resmini çekemedim videoya alıyoduk o sırada.

denizde sokak delisi yaa kış gelince ne halt etcez bakalım
adam üstümü giydiğimi görmesin hemen kapıya koşuyo
Derya denizde ayakkabılarını getiriyo bana giydir diye dışarı çıkmak istediğinde alemler valla yaa :)
park delisi merdivenlerden falan çıkabiliyo artık tek başına tabi her ihtimale karşı arkasında duruyorum çıkıyo kaycak efe bende arkasından çıkıp oturtuyorum kaydırağa yalnız gittiysek orda birine rica ed,yorum şunu bi tutar mısınız aşağıda diye :) hoop salıyorum aşağıya sonra bu tablo bıkmadan usanmadan 10 kere tekrarlanıyo :)

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
betüll resim istiom bendeee biz görmedikk

bende senı gordmedım ne ole bı tane koymusun :umursamaz:

betülcüm banim aklıma hiç böyle gelmemişti evet ya kötü niyetli insanlar var dur ben de kaldırayım kuzumun fotolarını CADIARZU

Canım ben bebekler acısından degıl kendı acımdan dedım :)

aynen gözdecim yaaa...eşimin amcasının evi dubleks bana sölüyolardı merdivenleri çıkıyo oğlun pıtır pıtır diye ay diyorum nasıl çıkıyo geçen cuma gittim ve gördüm iki katı pıtır pıtır emekleyerek çıkıyo tabii aynı şekilde bizde arkadan kolluyoruz çok alemler ama dimi yaaa....Allahım korusun bunlarıııı.....ayten senin egenin marifetlerini de görüyozzz yanii videolardannnsengözlerimebaksanab

aynen benim oğluşum efeyi anlatmışsın canım. benimkide bir dakika yanımdan ayrılmıyor. mutfakta, banyoda kapının önünde bekleyip kapıya vuruyo ben içerdeyken. hep ilgi istiyo evdeyken. sürekli bacaklarıma yapışık vaziyette dolanıyoz ne olacak bu halimiz bilmiyorum.

Banyo mutfak kapısı bizimde meşhur ayağa kalkıp öyle bekliyor duruyor kapıya nasıl vuruyor güm güm hiç bıkmadan yaa alem bunlarkaydirigubbakcemile3

kızlar ben çıkıyorum..dışarı çıkıcaz sevgili eşim bana dukkan açıcak bakıcaz bakalım cadede ne gıder nasıl kiralar araştırcaz...ama ben daha karar vermedım ne dukkanı yapıcam çocuk gıyım mı açsam sizde biraz fikır verinnikah sekeri mı yapsam yoksa ben ebeyım çok da anlama bu işlerden ya...

canım bunlar çok iyi düşünülerek yapılacak şeyler,esnaflık zor,kaç tanıdığım yeterli satış yapamayıp kapattı dükkanı,helede yaptığın iş hakkında bilgin yoksa kesinlikle kalkışma.

fatihderya+, fikriye_bg, gundogdus, jaded, juniorprof, karçiçek+, ozlemimm, ScArLetQeeN+
bişeyler yazsanıza ne bakıyosunuz

[B]
Günaydın iyi haftalar güzel anneler:=)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…