Doğum yapmış olan anneler buraya....

ay mert yıne uykusundan öksurerek ve kusarak uyandı,isalide vardı bıraz
üşüttümü acaba
2 oldu bu..
5dk dalıyo uykuya sonra tıkanma tarzında kuvvetlıce oksuruyo ve ardından biraz kusuyo

üşüttümü acaba
2 oldu bu..
5dk dalıyo uykuya sonra tıkanma tarzında kuvvetlıce oksuruyo ve ardından biraz kusuyo

canım başını yükselt azcık bi yastıkla geniz akıntısı varsa ondan tıkanıyodur
denizde hafif nezle çok tıkanıyodu 3 gündür falan büyük yastıkla yatırıyorum çok rahat etti

mert kuzusuuna iyi bakk canımm konuştuk gerci msndede g.olsun tatlım tekrardan ben gelene kadar iyleştir mertimii iyigörmek istiyorum prensii

selam kızlar
geçmiş olsun demişsiniz saolun
iyiyim şimdi şükür midem düzeldi.

aytennn ben fotoları göremedim yavrim
facebooka koydunmu ordan bari bakıyım

emelcim geçmiş olsun merte dikkat et canım yaa biz o ishalden ne çektik kaç gündür salgın olabilir biz hastanedeyken birçok bebek ishalden yatıyordu pirinç lapası muz falan ver kuzuma da hastalığı ilerlemeden dursun.

Kızlar nutez diye biri yeni konu açmış eylül bebklerinin fotoğraflarını yollayın diye
ben hiç görmedim kendisini daha önce,birden gelip konu açmış şaşırdım bende,siz tanıyo musunuz?nick i değişen biri mi yoksam?

Saliha öyle bir mesaj yazmışınki kimden,hangisi alıntı hangisi cevap anlamadım
bu arada banlandın mı ne diye??

üşüttümü acaba
2 oldu bu..
cadi bize takip mu ediyon:kedi:lülülülülülü
canim en iyisi dr gotur,bebeklerde kucuk bir rahatsizlik daha ciddi bir seye donebilir.
canim benim pc bu sayfada acik brakmistimSanberki giydiriyordum da sizi brakip gitmistim kusura bakmayiniz.

iyi akşamlar kızlar ben bir kaç aydır saçımı boyatmıyordum kuaföre maniküre gittim saçımı boyattım çıktımkaydirigubbakcemile3Kestane kızıl tonu boyattım kendi rengime yakın aslında ama hafif kızıllık var saçta:)Öyle birşey işte...
Ege arkamdan bütün odaları tek tek gezmiş en son sokak kapısının önüne oturup ağlamış kıyamam ben ona yaaa canım oğlum benim:asigim:

Bende gideyim yemek hazırlıayım kırmızı biber yaptım fırında ona bir sarımsaklı zeytinyağı limon:)Birde yanına köfte kızartcam patatesle tamam:)
Öptüm sizi=)

Duygu menün güzelmişcokacimcoook
hımmm canım çekti benimde buzlukta var közlenmiş biber bende mi çıkarıp yapsam

Duygu menün güzelmişcokacimcoook
hımmm canım çekti benimde buzlukta var közlenmiş biber bende mi çıkarıp yapsam

Anam geri geldim kociş sağolsun sen kokma saçın başın ben kızartırım dedi yeni yaptırdın dedi bende hemen atladım tabi:))
Ay valla yaptım sarımsaklı zeytinyağlı sos süper oluyo kııı birde soğusun tamam ban ekmeğini yecokacimcoookAy ben bu boğazla nasıl kilo vercem bilmem:bbo:

Kızlar yarın evimde tadilat başlayacak banyoyu yaptırıyoruz bitsin resmini çker yollarım
biliyorsunuz bizim ev lojman yani yaptıra yaptıra bunu mu yaptırdın demeyin:umursamaz:

her gittiğimiz yerde bir dolu masraf yapmaktan bıktık olduğu kadar düzeltmeye çalışıyoruz
paralar döküyoruz hoooppp tayin çıkıyor başka bir yere...Sağlık,huzur olsun ne diyeyim
Allah bana da kendi evimde tertemiz gönlümce ferah ferah oturmayı nasip etsin:gitme:
4+1 ebeveyn banyolu her yer pırıl pırıl ahhh ahhh ancak emeklilikte olur,o zamanda benden geçer artık heralde...:Saruboceq:

Ayyy ne düşünceli kocan var essahtan kendi mi teklif etti sen mi dürttün de yapıyor??
Benimki dürtmeden asla düşünemez böyle şeyleriii,sen gördün kocamı da tipinden de anlaşılıyor işte kalın biri olduğu...
kaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…