- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #35.941
uyyy bu çamaşırları da fazla bekletmeye gelmiyor ama kokuyo durunca kızlar yaaa....sadece çamaşırları bekletmiyom hemen asıveriyom ama ben akşamları yıkadığım için eşim oluyor bazen de ona astırıyorum...benim evi hiç görmeyinnnnn amaannnınnn çok kötüüüü bi süpürüyom siliyom o da tunahan heryeri geziyo diyooo vallaa çok yoruluyom çookkkk
Ay kızlar dostlukta bır arkadas vardı bahar,, nıckı cıtos doguma cok az kalmıstı ya bebegını kaybetmıs of ne zor yaaa
hicoş yaa işin zor iki kızın var Allah karşılarına hayırlı insanlar çıkarsın hepimizin ki için öle zaman çok kötü hayırlı,imanlı,akıllı bireyler olsunlar inşallah...o zaman tubişi biraz daha fazla kollaman gerekecek tam ergenlik yaşları hata yaşları ama böle böleee yetişkin olacaklar...
bana ütü demeyin hiç yapmam hem sevmem hem de zamanım olmaz ütü yapmaya o yüzden mümkün olduğunca ütü gerektirmeyecek şeyler giyerim eşim de giyeceklerini kendi ütüler gerçi alıştı o da ütüsüz giymeye banane napımmm aaaaa yetiştiremiyom kiiiii
Ay kızlar dostlukta bır arkadas vardı bahar,, nıckı cıtos doguma cok az kalmıstı ya bebegını kaybetmıs of ne zor yaaa
uyyy bu çamaşırları da fazla bekletmeye gelmiyor ama kokuyo durunca kızlar yaaa....sadece çamaşırları bekletmiyom hemen asıveriyom ama ben akşamları yıkadığım için eşim oluyor bazen de ona astırıyorum...benim evi hiç görmeyinnnnn amaannnınnn çok kötüüüü bi süpürüyom siliyom o da tunahan heryeri geziyo diyooo vallaa çok yoruluyom çookkkk
selam arkadaşlar nasılsınız ben kısmetse 2009 kasım annesi olacağım ama ssk işlemleri hk yardımınıza ihtiyacım var hamilelik döneminde çalışan annecikler varmıydı aranızda
ben çalıştım son iki haftaya kadar ama canım ben emekli sandığına bağlıyım ssk değil. yinede yardımcı olabileceğim konu varsa yardımcı olayım
77 gun kaldiii bebemin doguma amaaa Ayse Sena mi yoksa Ayse Hanzade mi koysamm bilemiorum adiniiii
ben yardımcı olayım canım ne öğrenemek istiyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?