Doğum yapmış olan anneler buraya....

ceylini yatıraım dedim ayağımda salladım olmadı uykusu var ama bir türlü yatmak istemiyor cadı koydum karyolasına kendi kendine eee ee yapıyor hayırlısı bakalım sonuç ne olacak
cadı accık uyursa bende çamaşırımı asıp mutfağımı temizliyecem hayırlısıyla inşallah

valla fırsat kalmıyor be bacım ben makineden çıkarırken katlıyorum koyuyorum 1 saat sonra asıyorum hemen asınca buruşuk oluyorlar iç çamaşırılarını ütüleyemiyom eskisi gibi böle yapınca kırışık olmuyor ütülenmiş gibi oluyorlar kuruyunca ama vaktim olunca bekletmiyom asıyom 1 saat sonrasına genelde tuba yardım eder çamaşırlara ama ondan bi fayda yok bu ara limoniyiz zaten servise verdim hanfendiyi bir hata yaptı bende artık okuldan servisle gidip gelcen dedim masraf ettirdi durup dururken ama kız çocuğu netçen artık takip şart valla ortaık fena sapık kötü niyetli cani dolu allahım korusun valla benim tubada saftirik accık adam edemedim şu kızı valla

Valla kızlar bende bu ev ıslerıne gıcık oluyorum ya bazısı olur hanı sıler supurur hergun sever yanı ben oylede degılım yapmasına yapıyoruz ama ıste mecburıyetten yoksa temızlıgı cok severım ama hazır yapılanını tabı :)

Gunluk monoton ıslerden gına gelıyo.. buraya geldım gelelı camasır ım yok annem yapıyo tabı temızlıgı yapıyorum anneme cok bırakmak ıstemıyorum o da ıste haftada bır hergun hergun supurge acanlardan yada yer sılenlerden degılım olamam ya sevmıyorum :bbo:
bazen gelıyo ıste temızlık askı heh temızlık havası deyıp deterjan kokusu alasım gelıyor ama o da ıste arada bır olan bırsey kaydirigubbakcemile3

hicoş yaa işin zor iki kızın var Allah karşılarına hayırlı insanlar çıkarsın hepimizin ki için öle zaman çok kötü hayırlı,imanlı,akıllı bireyler olsunlar inşallah...o zaman tubişi biraz daha fazla kollaman gerekecek tam ergenlik yaşları hata yaşları ama böle böleee yetişkin olacaklar...
bana ütü demeyin hiç yapmam hem sevmem hem de zamanım olmaz ütü yapmaya o yüzden mümkün olduğunca ütü gerektirmeyecek şeyler giyerim eşim de giyeceklerini kendi ütüler gerçi alıştı o da ütüsüz giymeye banane napımmm aaaaa yetiştiremiyom kiiiii

zor anam zor kız çocuğu daha zor heleki bu dönemlerde bide kızın saftirik olunca dahada zorrr =(

valla bende hiççç sevmiyom ütüyü zaten seven bayanda tanımadım şuana kadarkaydirigubbakcemile3 benim eşim daha çok ütü gerektiren şeyler giyer gömlek pantolon gravat anii oda pantolonlarını kurutemizlemeye verir zaten pamtolon pek ütüleyemem ben beğenmez beyimiz bende bayılmıyom zatii kaydirigubbakcemile3 gömlekleri kalıyor bana sadece onuda zaman bulamıyom çoğu ütülencekler birikiyor oda kendi yapıyor geneldekaydirigubbakcemile3 tabii hamileliğimden bu ayan böle bu durum önceden hep ben yapardım oda başkasının ütüsünü beğenmez aşkım sen jilet gibi yapıyon der hep ama şimdilerde 10 gömlekten 3-4 ünü ancak ben ütüleyebiliyom bazen yapıyom hepsini ama nadirrrkaydirigubbakcemile3

ben kaçtım benimki uyumuş maşallah bende accık iş yapayım bu belimle ne yapabilirsem yanii tuba da geldi kitaplar alınmış bi göz gezdireyim şunla bi ana kız konuşması yapalım sene başı yanii okul durumları ders durumları accık kulak bükeyimki geçen sene gibi sene sonu sınav sorunu yaşamayalım koca sene çalışmaz sene sonu iki ayak bi papuca girer sonra gene lise bu kıza zor geldi alışamadı daha

bende okudum betülcüm ya benim hemşerimdi çok üzüldüm hem de çok ne kadar da zor bişey ya 3 haftası vardı doğumuna

bende sırf efe her yeri gezdiği için süpürüp çamaşır suyuyla felan siliyorum, duruluyorum. yoksa her yerden kıl felan ne bulsa topluyor üstüne. haklısın çamaşırlar beklşeyince koku yapıyo. ben genelde son durulamasını tekrar yaptırıp öyle asıyorum kokmasın diye.

selam arkadaşlar nasılsınız ben kısmetse 2009 kasım annesi olacağım ama ssk işlemleri hk yardımınıza ihtiyacım var hamilelik döneminde çalışan annecikler varmıydı aranızda

selam arkadaşlar nasılsınız ben kısmetse 2009 kasım annesi olacağım ama ssk işlemleri hk yardımınıza ihtiyacım var hamilelik döneminde çalışan annecikler varmıydı aranızda

ben çalıştım son iki haftaya kadar ama canım ben emekli sandığına bağlıyım ssk değil. yinede yardımcı olabileceğim konu varsa yardımcı olayım

ben yardımcı olayım canım ne öğrenemek istiyosun

öncelikle çok teşk ederim ... şimdi ben 32, haftamda hastanemden 37, haftaya kadar çalışabilir raporu aldım
1) raporun ftotokopisini şirketime verdim aslı bende kaldı, vizite kağıtlarımda hastanede kaldı bu işlem doğrumu

2) ssk ile anlaşmalı özel hastaneye gittiğim için aldığım raporu tekrar ssk da onaylatmama gerek varmı

3) 37. haftama geldiğimde bu sefer doğum iznine çıktığıma dair 3 haftalık raporu aldığımda ssk ya giderek doğum önü izni açtırmama gerek vamı

4) ddoğum yaptıktan sonra hangi evraklarla nereye başvurmam gerekiyor ve paramı ne zaman alabilririm

yardımların için şimdiden çok tşk ederim. çünkü bu prosedürler aklıma çok takılıyo yanlış bişi yapmak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…