- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #35.961
öncelikle çok teşk ederim ... şimdi ben 32, haftamda hastanemden 37, haftaya kadar çalışabilir raporu aldım
1) raporun ftotokopisini şirketime verdim aslı bende kaldı, vizite kağıtlarımda hastanede kaldı bu işlem doğrumu
2) ssk ile anlaşmalı özel hastaneye gittiğim için aldığım raporu tekrar ssk da onaylatmama gerek varmı
3) 37. haftama geldiğimde bu sefer doğum iznine çıktığıma dair 3 haftalık raporu aldığımda ssk ya giderek doğum önü izni açtırmama gerek vamı
4) ddoğum yaptıktan sonra hangi evraklarla nereye başvurmam gerekiyor ve paramı ne zaman alabilririm
yardımların için şimdiden çok tşk ederim. çünkü bu prosedürler aklıma çok takılıyo yanlış bişi yapmak istemiyorum
öncelikle çok teşk ederim ... şimdi ben 32, haftamda hastanemden 37, haftaya kadar çalışabilir raporu aldım
1) raporun ftotokopisini şirketime verdim aslı bende kaldı, vizite kağıtlarımda hastanede kaldı bu işlem doğrumu
2) ssk ile anlaşmalı özel hastaneye gittiğim için aldığım raporu tekrar ssk da onaylatmama gerek varmı
3) 37. haftama geldiğimde bu sefer doğum iznine çıktığıma dair 3 haftalık raporu aldığımda ssk ya giderek doğum önü izni açtırmama gerek vamı
4) ddoğum yaptıktan sonra hangi evraklarla nereye başvurmam gerekiyor ve paramı ne zaman alabilririm
yardımların için şimdiden çok tşk ederim. çünkü bu prosedürler aklıma çok takılıyo yanlış bişi yapmak istemiyorum
çok sevindirik oldum kızlarrr
beklediğim bi kademe artışı vardı şirkette şimdik yöneticim çağırdı olmuş .
yaptığım işle ilgili bir değişiklik yok sadece maaşım değişti çok sevindim valla ilaç gibi geldi şuanda
1. işlem doğru
2. işlemini bilemicem ben devlet hastanesinden aldım ama gerek yoktur bence
3. işlem i yapmadım çünkü ben 32. haftada izin aldım.
4. işlem işyerinden çalışmaya başladığına dair yazını ve karneni ve vizite kağıdını alıp ssk ya başvurosun be paramı 1 haftada almıştım.
verdiğin bilgiler için çok tşk ederim. yalnız ek olarak peki 32. haftada rapor aldığını bildirmişsin o rapor için ssk ya gittinmi yoksa doğuma kadar ssk ya gitmeye gerek yokmu.
verdiğin bilgiler için çok tşk ederim. yalnız ek olarak peki 32. haftada rapor aldığını bildirmişsin o rapor için ssk ya gittinmi yoksa doğuma kadar ssk ya gitmeye gerek yokmu.
canım ben ssk ya sadece doğumdan sonraa 2 ay izin yaptıktan sonra gittim, sadece
doğumdan çıktıktan sonraa hastaneden ayrılırken bir takım evraklar aldım doğum belgesi ve doktorumdan doğum sonrası izin kağıdımı aldım onuda işyerime teslim ettim.
yani ben iki kere izin kağıdı aldım 1. cisini 32. haftamda
2. cisini doğum yaptığımda aldım yani 40. haftamda.
zaten doğrusuda bu 8 er haftalık aralıklarla alıyosun rapor. ve hastaneden aldığın her iki raporu ve belgeleri işyerine teslim ediyosun ssk ya işe başladıktan sonraki gün gidiyosun.
1. işlem doğru
2. işlemini bilemicem ben devlet hastanesinden aldım ama gerek yoktur bence
3. işlem i yapmadım çünkü ben 32. haftada izin aldım.
4. işlem işyerinden çalışmaya başladığına dair yazını ve karneni ve vizite kağıdını alıp ssk ya başvurosun be paramı 1 haftada almıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?