Doğum yapmış olan anneler buraya....

verdiğin bilgiler için çok tşk ederim. yalnız ek olarak peki 32. haftada rapor aldığını bildirmişsin o rapor için ssk ya gittinmi yoksa doğuma kadar ssk ya gitmeye gerek yokmu.

özelde doğum yapmışisınya canım oranın kadın doğum servisi sana bilgi verecektir vizite kağıdınla oraya başvuruyorsun onlar raporu yazıp bir nüshasını sana veriyorlar sonra doğum yaptığında yeniden rapor veriliyor doğum belgenle aynı yere başvuru yapıyorsun doğum sonrası iznin için biri kapatılıyor biri açılıyor süt parasıda veriliyor ayrıca yani para olarak toplamda sanırım 1,600 tl gibi br rakam alıyorsun doğum izni+süt parası olarak ben almadım ama eltim almıştı

ama sigortası asgariden ödeniyorsa o kadar alır maaş üzerinden ödeniyorsa eğer daha fazla alır hiccoooşşşş....

e herhalde canım ama genelde asgari ödüyor ya işyerleri ondan dedim bacım benimki 1,000 tl olarak ödeniyordu ama ben almadım salak kafam işte aslında 32.haftamda rapor aldım ama işyerine vermedim gerçi gerekte kalmadı işyerinden aldım ben paramııı:jeyyar: benimki acayip izindi hatırlrsan dışardan çalışıyordum halaakaydirigubbakcemile3 o nedenle kaybım olmadıkaydirigubbakcemile5

o zaman sen de maaşını nerdeyse tam alırsın canım...
ne bilim kız hicoşşş hani arkadaş soruyo ya net olarak açıklayayım dedimmmm...datttlummm....

he walla içilir :) kocam dedi zaten e ıslatırız bunu artık diye :)

senin bu atmasyon yemeklerine bayılıyorum , bende hep böyle atmasyon yemekler yaparım kendimize kocam benim bu tür yemeklerime genel bi ad koydu çeşitleme :))
oo der gene çeşitleme mi var bugün yemekte

ooh tebrıkler gozdee cok sevındmm

sağol canım benim
walla bu aralar taşınma falan fena aşmıştım gene limitleri ilaç gibi geldi .
birde bu biraz gecikmiş bir artıştı normalde 3 ay önce olması gerekiyordu
muhtemelen 3 aylık farkda alıcam züpper ötesi olcak o zaman bakalım yarın maaş yatar görürüz farkı verip vermediklerini ...

aytencim allahın izniyle güzel haberini beklıyoruz..
deryacım hamşiler haşlanınca bi orta iskeleti çıkarman yeterli oluyo..dierkılçıklar tüy gibi..blendrlayıncada yokoluyo zaten..zeytınyağlı suda haşladıgım hamsilerden 8 10 tanesini didikledim mısır unu soğan yeşil kırmızı taze biberle kavurup içine katıp haşlamasuyunu ekledim..birazkoyuda oldu ama YEDıııııı...allahımahamdüsenalar olsun:)

eksık olma gözde teyzoş..dar zamanda gelen mangır kadar adamı rahatlatan bi ilaç yok valla:)
bende ütü yapıcam..adamın okula giycek gömleği kalmadı..lafa durmayamdabi koyulayım bakalım işe..e daha mutfak var..ögle toplandı guya şimdi oldu yine bomba düşmüş gibi..zaten bi mutfağı topladımmı sanıyom sankim ev temizlenmiş..

sm kızlar..
annemdeyım eşim yarın yada öbür gun gidiyo malum benide ayrılık depresyonu sardı...
gül ben teklif etmedim eşim ban teklif etti dükkan açma işini bana ne yapmak istediğini söle ben para işini hallederim ne yapacagıma nerde yapacagıma ben karar vercem.....
hicran canım aranız biran önce düzelir inşallahh...
bebeğini kaybeden arkadaşımıza allah sabır versınn...
valla bende çok sıkıldım bu temizlik işinden pazartesıde kayın validem gelıyo biri yapıp diğerinı yapmasam sölenır şimdi ...biz bizeyken sorun olmuyodu..
umut senide ismetide özledim bi görüşsek buluşma yapsak yaaa...
müjdecim hayırlısıyla al bebişinı kucagına canım...

ohhh afiyet olsun ismet paşama o zaman....yaa ben balık hakkında fazla bilgiye sahip değilim şunun şurasında bir iki senedir balık yiyorum o yüzden elimi de süremem bu sebepten solayı da bilmiyorsum umutçummm sadece küçük olduğunu biliyorummm:sinifsinif:bu arada resminiz çok güseelll eşinlee

yaaa bence de bi görüşme ayarlasak gerçi ben bu aralar biraz yoğunum emmeee belki uyabilirim size nişanlar filan varr...hem çocuklar için de süper olur artık büyüdüler oyun oynarlar beraberrr ayy ne güselll

selam kızlar
mert gece bikaç kez daha öksürdü,yüksek yastıkta yatırdım,beraber yattık sabaha kadar,uyur uyanıktım tabı ben..uyudu çok şükür,öksürmedi bidaha
sabahta aşımızı vurulduk hiç ağlamazdı ama bunda baya ağladı,bide kan tahlili yaptırdık 1 yaş kontrolü için,stres oldum baya
doktor peditus verdi,ciğerleri temiz dedi,zaten gündüz hiç öksürmedi
keyfi yerine,umarım gece yine öksürük krizi gelmez
kilomuz 10.200
boyumuz 70 cm ama alelacele ölçtüler o kadar kısa olduğunu sanmıyorum
bizden bu kadar
salihaaaaaaaa yarın gelecekmisinnnnnnn arıyorum cvp yoookk

tşk ederim sehercimm.
77 gun kaldiii bebemin doguma amaaa Ayse Sena mi yoksa Ayse Hanzade mi koysamm bilemiorum adiniiii
canım Allah'ım saglıcakla bebegini kucagına almak nasip etsin. Nasıl yeni bakıcınıza alıştınızmı.bir sorun yoktur inşllah.
Ay kızlar dostlukta bır arkadas vardı bahar,, nıckı cıtos doguma cok az kalmıstı ya bebegını kaybetmıs of ne zor yaaa
çok üzüldümm Allah'ım sabır versinn.
Gözde canımm hayırlı olsun çok sevindim senin adına.
bı son aşıyı ıkı bacaktan oldu dımı sızınkılerde?aklımdahep unuttum soramadım..sağlıkocağı atlamaz ama neblim işte eksık bişi oluyomu anlamıyomda merak ettim..
Umut canım biz bir koldan bir bacaktan olduk. bu arada İsmet beyimize afiyet olsunn inşllah annesinin yaptıgı güzel yemeklerden bolca yer vitaminini alır.
ohh güle güle harca canım.

Emel canım geçmiş olsun. inşllah bir daha öksürmez dedigin gibi.
Herkese iyi akşamlarr bizde yemege davetliyiz akşam gelince yazarım şekerler öptüm hepinizi kuzularla birlikte. opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…