- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #35.981
verdiğin bilgiler için çok tşk ederim. yalnız ek olarak peki 32. haftada rapor aldığını bildirmişsin o rapor için ssk ya gittinmi yoksa doğuma kadar ssk ya gitmeye gerek yokmu.
yani özetle doğumdan sonraki 2 aylık izinin bitecek işe başlayacaksın işe başlama kağıdın vizite kağıdın ve karnenle ssk ya gidip başvuru yapacaksın.
ama sigortası asgariden ödeniyorsa o kadar alır maaş üzerinden ödeniyorsa eğer daha fazla alır hiccoooşşşş....
alkisalkisalkisalkisalkisalkis tebrik ederim canımcım ee artık bu artışla bir gelir gidersin antalyaya
bu sene iznim kalmadı artık seneye gelcem canım :)
gözdecim tebrikler yaşasın bu habere içilir:)
bendenız bugunkı atmasyon yemeğimi yaptım kodumocağa..yarımkılo hamsı aldım..az zeytınyaglı suda haşlamaya bıraktım..sora çorbasını yapcem..nemelazımdıye bide tavuklu çorba ettim..az soğan kırmızı yeşil biber az tereyaında çevirip az haşlanmış nohut ve azcık kırmızımercimek ve dereotu ve az şehriye ekledim..göğüs tavuk etınıde koydum cok kısık ateşte pişiyo..kalan nohutla kendımıze tereyaglı nohutlu pılav yaptım..hamsi haşlanınca suyunu ayırıp tereyagında az yeşil kırmızı biber soğan ve mısırunu çevirip azmaydonoz eleyıp hamsıler didip eklicem..umarım bişiye benzer..valla tarıf okuyorum ama tarıfe göre yapamıyorum..
ooh tebrıkler gozdee cok sevındmm
tşk ederim sehercimm.aslıcım yeni nickini güle güle kullan
ben de pek anlamıyorum iki şiş örgüsünden örnek falan çıkaramıyorum ama dediğin gibi biri anlatırsa yapabiliyorum. ama tek şiş örgüsünü iyi yaparım
canım Allah'ım saglıcakla bebegini kucagına almak nasip etsin. Nasıl yeni bakıcınıza alıştınızmı.bir sorun yoktur inşllah.77 gun kaldiii bebemin doguma amaaa Ayse Sena mi yoksa Ayse Hanzade mi koysamm bilemiorum adiniiii
çok üzüldümm Allah'ım sabır versinn.Ay kızlar dostlukta bır arkadas vardı bahar,, nıckı cıtos doguma cok az kalmıstı ya bebegını kaybetmıs of ne zor yaaa
Gözde canımm hayırlı olsun çok sevindim senin adına.çok sevindirik oldum kızlarrr
beklediğim bi kademe artışı vardı şirkette şimdik yöneticim çağırdı olmuş .
yaptığım işle ilgili bir değişiklik yok sadece maaşım değişti çok sevindim valla ilaç gibi geldi şuanda
Umut canım biz bir koldan bir bacaktan olduk. bu arada İsmet beyimize afiyet olsunn inşllah annesinin yaptıgı güzel yemeklerden bolca yer vitaminini alır.bı son aşıyı ıkı bacaktan oldu dımı sızınkılerde?aklımdahep unuttum soramadım..sağlıkocağı atlamaz ama neblim işte eksık bişi oluyomu anlamıyomda merak ettim..
ohh güle güle harca canım.sağol canım benim
walla bu aralar taşınma falan fena aşmıştım gene limitleri ilaç gibi geldi .
birde bu biraz gecikmiş bir artıştı normalde 3 ay önce olması gerekiyordu
muhtemelen 3 aylık farkda alıcam züpper ötesi olcak o zaman bakalım yarın maaş yatar görürüz farkı verip vermediklerini ...
selam kızlar
mert gece bikaç kez daha öksürdü,yüksek yastıkta yatırdım,beraber yattık sabaha kadar,uyur uyanıktım tabı ben..uyudu çok şükür,öksürmedi bidaha
sabahta aşımızı vurulduk hiç ağlamazdı ama bunda baya ağladı,bide kan tahlili yaptırdık 1 yaş kontrolü için,stres oldum baya
doktor peditus verdi,ciğerleri temiz dedi,zaten gündüz hiç öksürmedi
keyfi yerine,umarım gece yine öksürük krizi gelmez
kilomuz 10.200
boyumuz 70 cm ama alelacele ölçtüler o kadar kısa olduğunu sanmıyorum
bizden bu kadar
salihaaaaaaaa yarın gelecekmisinnnnnnn arıyorum cvp yoookk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?